günaydın kızlarrr
hepimize hayırlı haftalar inşallahh...
aynen öle 1 doktorla kalmamak gerekio ama ii doktoru bulmakta biraz şans işi birde paran olcak benim elimi kolumu bağlayan ooo bi elimizden tutup götüren kaynanamız olmadıki anca istiyooolarrr leyleklerden siparişmi etsem napsammm kızzz ben doğum evine gittim muayene için eşim glemedi nese sperm testi yaptık çok düşüktü aama şüpheledim tıp merkezi yeniymiş ve bekelem süremi baya oldu makinalarda sorun var die diee 6 gün sonra verdik spermi bi doktora daha görünecezz inş eşim para işini halletsinnn
İNŞALLAH CNM DOĞRUDUR SENDE HAMİŞSİNDİRHAYIRLISIYLA GELSİN BEBİŞ AMİN!!!!!!!!!!!
sanada günaydın tatlım iyi haftalar olsun inşallah!!!!!!!:129::129::129::119::119::119:
herkese gunaydinnn nasilsiniz kizlarrr...ben ii sayilir belirsizlik olduruo beni 28 i adet gunum ama olmadim ve bu ay sadece 25 inde calisma oldu...Allahtan umut kesilmez diorum ve bekliorum bakalim...
herkese gunaydinnn nasilsiniz kizlarrr...ben ii sayilir belirsizlik olduruo beni 28 i adet gunum ama olmadim ve bu ay sadece 25 inde calisma oldu...Allahtan umut kesilmez diorum ve bekliorum bakalim...
Günaydın khenacım serayım hoşgeldiniz nasılsınız?[seraycım kocişin nasıl oldu kuzum?]
inşallah sorunsuz halladersiniz canım herşeyiiii allah yardımcın olsun..
Inşallah bugün tahlil yaptırcam işyerinden bi 5 dk kaçabilsem:26:
günaydın canım hemşerim benim nasılsınAllahtan umut kesilmez canım
hosbulduk cici annem benimmmmm kocisim ii oldu Allaha sukur...sen nasilsin anlat bakalim belirtilerini kisss
HADİ İNŞALLAH TATLIM GELMEZ KIRMIZILARIN HAMİŞSİNDİR SENDEHAYIRLISI OLSUN BEBİŞİN KARNINA KONMUŞTUR İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH
hadi cnm inşallah iznini alda hemen yaptır bekleme kaç kıs kimse görmedenmerak ediyorum sonucu hayırlısı inşallah iyidir cnm.
sanada günaydın hurcum
gözünaydın canım buarada ben geç kaldım biraz
Hayırlısıyla kocagına al inşallah bebişini
darısı başıma v etüm bekleyen dostlarımıza inşşallaahhh...
iyiyim hemserimmmm beklemedeyim bakalim...insallah vardir kocisimin dogum gunu 3 mayis bugun tahlil veririm bi mani cikmazsa...sen nasilsin?
sağol cnm inşallah amin allah herkese nasip etsin herşey gönlünüzce olsun!!!!!!!!!!karnınız bebişle dolsun
İYİYİM GÜZELİM BEBİŞİMDE İYİ MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİNTEYZESİ MERCİMEĞİM BENİM
iyiyim hemserimmmm beklemedeyim bakalim...insallah vardir kocisimin dogum gunu 3 mayis bugun tahlil veririm bi mani cikmazsa...sen nasilsin?
maşallah canım Allah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?