Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Günaydın khenacım serayım hoşgeldiniz nasılsınız?[seraycım kocişin nasıl oldu kuzum?]

herkese gunaydinnn nasilsiniz kizlarrr...ben ii sayilir belirsizlik olduruo beni 28 i adet gunum ama olmadim ve bu ay sadece 25 inde calisma oldu...Allahtan umut kesilmez diorum ve bekliorum bakalim...

iNŞALLAH SORUNSUZ HALLADERSİNİZ CANIM HERŞEYİİİİ ALLAH YARDIMCIN OLSUN..
İNŞALLAH CNM DOĞRUDUR SENDE HAMİŞSİNDİRHAYIRLISIYLA GELSİN BEBİŞ AMİN!!!!!!!!!!!

iNŞALLAH BUGÜN TAHLİL YAPTIRCAM İŞYERİNDEN Bİ 5 DK KAÇABİLSEM:26:

sanada günaydın tatlım iyi haftalar olsun inşallah!!!!!!!:129::129::129::119::119::119:

sanada günaydın hurcum
gözünaydın canım buarada ben geç kaldım biraz
Hayırlısıyla kocagına al inşallah bebişini
darısı başıma v etüm bekleyen dostlarımıza inşşallaahhh...

herkese gunaydinnn nasilsiniz kizlarrr...ben ii sayilir belirsizlik olduruo beni 28 i adet gunum ama olmadim ve bu ay sadece 25 inde calisma oldu...Allahtan umut kesilmez diorum ve bekliorum bakalim...

HADİ İNŞALLAH TATLIM GELMEZ KIRMIZILARIN HAMİŞSİNDİR SENDEHAYIRLISI OLSUN BEBİŞİN KARNINA KONMUŞTUR İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH

günaydın canım hemşerim benim nasılsın Allahtan umut kesilmez canım

inşallah sorunsuz halladersiniz canım herşeyiiii allah yardımcın olsun..

Inşallah bugün tahlil yaptırcam işyerinden bi 5 dk kaçabilsem:26:

hadi cnm inşallah iznini alda hemen yaptır bekleme kaç kıs kimse görmedenmerak ediyorum sonucu hayırlısı inşallah iyidir cnm.

hosbulduk cici annem benimmmmm kocisim ii oldu Allaha sukur...sen nasilsin anlat bakalim belirtilerini kisss

İYİYİM TATLIM BEBİŞDE İYİ MAŞALLAH TEYZESİ BENİM KÜÇÜCÜK MERCİMEĞİM ŞUAN İYİYİZ BİRBİRİMİZE ALIŞIYORUZ İŞTE ÜZMÜYO BENİ ŞİMDİLİK HİÇ BULANTILARIM OLMUYO CNM GÜZEL GİDİYO İNŞALLAH SONUNA KADAR BÖYLE GİDER HAYIRLISIYLA KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER RABBİM.

sanada günaydın hurcum
gözünaydın canım buarada ben geç kaldım biraz
Hayırlısıyla kocagına al inşallah bebişini
darısı başıma v etüm bekleyen dostlarımıza inşşallaahhh...

SAĞOL CNM İNŞALLAH AMİN ALLAH HERKESE NASİP ETSİN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN!!!!!!!!!!KARNINIZ BEBİŞLE DOLSUN

iyiyim hemserimmmm beklemedeyim bakalim...insallah vardir kocisimin dogum gunu 3 mayis bugun tahlil veririm bi mani cikmazsa...sen nasilsin?

ayy inşallah hade bakalım bende iyiyim şükür canım.
genetik testlerim temiz çıktı ona sevindik.
kanda pıhtılaşma meyili varmış bir daha bebek düşünürsem
aspirin kullanacağım onun dışında iyiyim tatlım

iyiyim hemserimmmm beklemedeyim bakalim...insallah vardir kocisimin dogum gunu 3 mayis bugun tahlil veririm bi mani cikmazsa...sen nasilsin?

kıs kocişine doğum günü süprizi olur inşallah en güzel hediye hayatı boyunca yanından hiç ayırmayacağı çok tatlı çok şirin hediye olur umarım .hemen ver tahlilini bekleme ayarla işlerini koş git hatta uçççhayırlısı kuzum inşallah sende hamişsindirbekliyom bak merakla

maşallah canım Allah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin

AMİN CNM SAĞOL İYİ DİLEKLERİN İÇİN RABBİM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SANADA NASİP ETSİN TATLIM BEBİŞİN GELSİN KARNINA KONSUN:emir_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…