ayy inşallah hade bakalımbende iyiyim şükür canım.
genetik testlerim temiz çıktı ona sevindik.
kanda pıhtılaşma meyili varmışbir daha bebek düşünürsem
aspirin kullanacağım onun dışında iyiyim tatlım
sonuçların temiz çıkmış gözün aydın canım inşallah bebğin çok bekletmeden gelir
kıs kocişine doğum günü süprizi olur inşallah en güzel hediye hayatı boyunca yanından hiç ayırmayacağı çok tatlı çok şirin hediye olur umarım .hemen ver tahlilini bekleme ayarla işlerini koş git hatta uçççhayırlısı kuzum inşallah sende hamişsindir bekliyom bak merakla
walla bende ole dusundum...bugun kayinvaldeme gitcem evi temizlemeye...kayinbabam yalniz kaynanam kizinin yaninda malatyada dogum yapacak eli kulaginda...gidim bi evi temizleyim diom...bu sayede cikmis olcam o arada veririm kani...simdi annemi doktira getirdim gozune igne yapilacak..kocisim isten cikti cikmasa disari cikma problemim olmazdi:)) ama kendi isini yapacagi icin cikio yinede gorusmelere gidio...ay ne uzun anlattim.ole
ayy inşallah hade bakalımbende iyiyim şükür canım.
genetik testlerim temiz çıktı ona sevindik.
kanda pıhtılaşma meyili varmışbir daha bebek düşünürsem
aspirin kullanacağım onun dışında iyiyim tatlım
testlerinin temiz cikmasina sevindim cnm...bende yaptirmistim dusuk yaptiktan sonra Allaha sukur temiz cikti kafamiz rahatladi...cok para gitti ama napalim bikere yapilio...
walla bende ole dusundum...bugun kayinvaldeme gitcem evi temizlemeye...kayinbabam yalniz kaynanam kizinin yaninda malatyada dogum yapacak eli kulaginda...gidim bi evi temizleyim diom...bu sayede cikmis olcam o arada veririm kani...simdi annemi doktira getirdim gozune igne yapilacak..kocisim isten cikti cikmasa disari cikma problemim olmazdi:)) ama kendi isini yapacagi icin cikio yinede gorusmelere gidio...ay ne uzun anlattim.ole
canım dikkat et ama kendini yorma Allah korusun .
bebişin göbüşündeyse dikkat et kendine
evet canim bende ole dusunuom sadece supurecem bide utusu varsa utu yapcam o kadar...
evet canim bende ole dusunuom sadece supurecem bide utusu varsa utu yapcam o kadar...
canım seyhan uygulama hastanesinde çok büyük genetik tanı merkezi var
orda ücretsiz yaptırdım ben devlete ait olunca para felan vermedik :26::26:
seninde temiz çıkmasına sevindim.
trombofili paneli yaptırdıınmı ben onda heterezigot çıktım :26:
yorma kendini ya bebişin karnındaysa dikkat et tatlım aman haaaaannene geçmiş olsun cnm hayırdır nesi var Içim tuhaf oldu kıs gözüne iğne falan diyince kıyamam ya tekrar geçmiş olsun .kocişin iştenmi çıktı?umarım en kısa zamanda hayırlı bir iş bulur cnm
ben seyhan baskentte yaptirdim cnmm o zaman ole bise demediler walla hangi testler yapildi inan hatirlamiom ama 3 adet genetik test isaretledi herbiri 90 liraydi sonuclari elimde yok hastaneden alcam ama en kisa zamanda...o ne demekmis heterezigot
edicem tatlim cok saol...gozunde ödem olusmus o nedenle yapilio igne ...bu sene cok ugrasti gozleriyle ben getirdim hep..seker hastasi bide....laser oldu uyusturmak icin igne yaptilar cok kotuydu ya yanimda yapiodu....kocisim kendi isini kuracak onunla ugrasio...
annem cikti kizlar araba kullanicam kaciom ben opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?