Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sonuçların temiz çıkmış gözün aydın canım inşallah bebğin çok bekletmeden gelir

sonuçların temiz çıkmış gözün aydın canım inşallah bebğin çok bekletmeden gelir

amin canım inşallah ama bir kaç ya düşünmüyorum ruhen ve bedenen hazır değilim canım
Hakkımızda hayırlısı . Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

kılzar günaydın demeden konuya girmişim direk pardon herkese iyi haftalar diliyorum. Bu hafta herkes iyi haberler alsın inşallah

walla bende ole dusundum...bugun kayinvaldeme gitcem evi temizlemeye...kayinbabam yalniz kaynanam kizinin yaninda malatyada dogum yapacak eli kulaginda...gidim bi evi temizleyim diom...bu sayede cikmis olcam o arada veririm kani...simdi annemi doktira getirdim gozune igne yapilacak..kocisim isten cikti cikmasa disari cikma problemim olmazdi:)) ama kendi isini yapacagi icin cikio yinede gorusmelere gidio...ay ne uzun anlattim.ole

canım dikkat et ama kendini yorma Allah korusun .
bebişin göbüşündeyse dikkat et kendine

testlerinin temiz cikmasina sevindim cnm...bende yaptirmistim dusuk yaptiktan sonra Allaha sukur temiz cikti kafamiz rahatladi...cok para gitti ama napalim bikere yapilio...

testlerinin temiz cikmasina sevindim cnm...bende yaptirmistim dusuk yaptiktan sonra Allaha sukur temiz cikti kafamiz rahatladi...cok para gitti ama napalim bikere yapilio...

canım seyhan uygulama hastanesinde çok büyük genetik tanı merkezi var
orda ücretsiz yaptırdım ben devlete ait olunca para felan vermedik :26::26:
seninde temiz çıkmasına sevindim.
trombofili paneli yaptırdıınmı ben onda heterezigot çıktım :26:

yorma kendini ya bebişin karnındaysa dikkat et tatlım aman haaaaannene geçmiş olsun cnm hayırdır nesi var Içim tuhaf oldu kıs gözüne iğne falan diyince kıyamam ya tekrar geçmiş olsun .kocişin iştenmi çıktı?umarım en kısa zamanda hayırlı bir iş bulur cnm

ben seyhan baskentte yaptirdim cnmm o zaman ole bise demediler walla hangi testler yapildi inan hatirlamiom ama 3 adet genetik test isaretledi herbiri 90 liraydi sonuclari elimde yok hastaneden alcam ama en kisa zamanda...o ne demekmis heterezigot

edicem tatlim cok saol...gozunde ödem olusmus o nedenle yapilio igne ...bu sene cok ugrasti gozleriyle ben getirdim hep..seker hastasi bide....laser oldu uyusturmak icin igne yaptilar cok kotuydu ya yanimda yapiodu....kocisim kendi isini kuracak onunla ugrasio...

ben seyhan baskentte yaptirdim cnmm o zaman ole bise demediler walla hangi testler yapildi inan hatirlamiom ama 3 adet genetik test isaretledi herbiri 90 liraydi sonuclari elimde yok hastaneden alcam ama en kisa zamanda...o ne demekmis heterezigot

kanda pıhtılaşmaya meyil varmış canım önemli değil aspirinle tedavi ediliyor dedi
ilk doğumdan sonra tetiklenebiliyormuş ve doğum kontrol hapıda tetikliyormuş

AY CANIM YA KIYAMAM ÜZÜLDÜM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ANNECİĞİNE DİLEKLERİMİ İLET SELAM SÖLE KIS ANLADIM CNM HAYIRLISI OLSUN KOCİŞİNİN İŞİDE DAHA İYİ KENDİ İŞİ

kızlarr biraz sonra kolay hamile kalmak için bitkisel bir kür geliyor bana
eğer eşinizde problem yoksa süper etkiliymiş yumurta kalitesini arttırıyormuş
ikin olma şansı bile varmış denenmiş 5 sene çocuğu olmayan öğretmen arkadaş
denemiş ilk ay hamiş kalmış sizinle paylaşacağımm

kızlar bana şimdilik müsade evimi silip süpüreyim toz alayım geliyorum öptüm sizi kürü paylaşacam bir yerlere ayrılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…