Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydınlarrrrrrrrr hatunlarrrrrrrrrrrrr

Kızlar kan testini verdim 10 da. 12,30 ta sonucu alıcam. :18: çok heyecanlıyım. İnşallah bebişim benimledir şu an..

merakla bekliyorum canım. ikiz olsa ne güzel olur, bi kız , bi erkek :)

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124:

Kızlar sonucu aldım. 172,73 yanda bu oran 4 haftalığa denk geliyordu. ellerim titiriyor.

Kızlar sonucu aldım. 172,73 yanda bu oran 4 haftalığa denk geliyordu. ellerim titiriyor.

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler canım
sağlıkla sıhhatle kucağınada alırsın inşallah

hade gelsin güzel haberlerr

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler canım
sağlıkla sıhhatle kucağınada alırsın inşallah

hade gelsin güzel haberlerr

tebrik ederim tatlım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah!!!!!!!!!!!!!!!!!!hadi hamişler çoğalıyo yaşasın..............:119::119::119::124::124::124::129::129::129:gelsin bebişler yuppiiiiiiii

Sağolun kızlar sağolun işyerindeyim şuan kimseyle konuşamıyorum saçma sapan gülüyorum kendi kendime

Sağolun kızlar sağolun işyerindeyim şuan kimseyle konuşamıyorum saçma sapan gülüyorum kendi kendime

seni anlayabiliyorum cnm bende öyleydim çok şaşkın oluyo insan ay çok güzel ya çok sevindim tatlım eli ayağı düzgün sağlıkla gelir inşallah!!!!!!!!!!!!!!

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhh hepimizinki allah olmayanlarada nasip etsin tez zamanda çok duygulandımm çok heyecanlıyım.

seni anlayabiliyorum cnm bende öyleydim çok şaşkın oluyo insan ay çok güzel ya çok sevindim tatlım eli ayağı düzgün sağlıkla gelir inşallah!!!!!!!!!!!!!!

valla bende sizin kadar heyecan yaptım haaaa
bizim içinde dua edin hamişlerrrr

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhh hepimizinki allah olmayanlarada nasip etsin tez zamanda çok duygulandımm çok heyecanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…