hiç sorma anacımmmm kimse gelmio artıkın şenlendirmek lazım nasılsın bu arada güsel anneeee
kızlarr biraz sonra kolay hamile kalmak için bitkisel bir kür geliyor bana
eğer eşinizde problem yoksa süper etkiliymiş yumurta kalitesini arttırıyormuş
ikin olma şansı bile varmış denenmiş 5 sene çocuğu olmayan öğretmen arkadaş
denemiş ilk ay hamiş kalmışsizinle paylaşacağımm
Kızlar kan testini verdim 10 da. 12,30 ta sonucu alıcam. :18: çok heyecanlıyım.İnşallah bebişim benimledir şu an..
evet ya bi çözüm bulmak lazımmm. hareket lazım bizeeee. ben ve bebiş iyiyiz tatlım perşembe günü kontrole gidicemmm
canım bekliyorum gelir gelmez yazacamgünaydın millet nasılsınz? sevinç kürü merak ettim bacım yazmayı unutma :)
Kızlar kan testini verdim 10 da. 12,30 ta sonucu alıcam. :18: çok heyecanlıyım.İnşallah bebişim benimledir şu an..
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124:
Kızlar sonucu aldım. 172,73 yanda bu oran 4 haftalığa denk geliyordu. ellerim titiriyor.
Kızlar sonucu aldım. 172,73 yanda bu oran 4 haftalığa denk geliyordu. ellerim titiriyor.
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler canım
sağlıkla sıhhatle kucağınada alırsın inşallah
hade gelsin güzel haberlerr
tebrikler canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin inşallah[/QUOTE
Teşekkür ederim kızlar çok heyecanlıyım Allah herkese nasip etsin inşallah.
Dualarımız kabul oldu çok şükür. Doktordan randevu aldım akşam 17,30 da gideceğim. eşimin haberi yok akşam ufak bir pasta alıp kutlarız die düşündüm çok mutlu olacak çookkkk
tebrikler canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin inşallah[/QUOTE
Teşekkür ederim kızlar çok heyecanlıyım Allah herkese nasip etsin inşallah.
Dualarımız kabul oldu çok şükür. Doktordan randevu aldım akşam 17,30 da gideceğim. eşimin haberi yok akşam ufak bir pasta alıp kutlarız die düşündüm çok mutlu olacak çookkkk
ayyy canım umarım herşey yolundadır tabiki sevinir sevinmezmii Allah sağlık versin
Sağolun kızlar sağolun işyerindeyim şuan kimseyle konuşamıyorum saçma sapan gülüyorum kendi kendime
Sağolun kızlar sağolun işyerindeyim şuan kimseyle konuşamıyorum saçma sapan gülüyorum kendi kendime
seni anlayabiliyorum cnm bende öyleydim çok şaşkın oluyo insan ay çok güzel ya çok sevindim tatlım eli ayağı düzgün sağlıkla gelir inşallah!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?