inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhh hepimizinki allah olmayanlarada nasip etsin tez zamandaçok duygulandımm çok heyecanlıyım.
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhh hepimizinki allah olmayanlarada nasip etsin tez zamandaçok duygulandımm çok heyecanlıyım.
valla bende sizin kadar heyecan yaptım haaaa
bizim içinde dua edin hamişlerrrr
haklısın canım yaa ama biz söylemeden pek erkeklerin aklına gelmiyo öyle şeyler naaparsınkız dışardan getiritio istesem hakkını yiyemem ama hiç ne özel günümüzde bile götürmedi der aşkım bugün yemek yapma dieeee dimi amaaa benim söelmeme ne hacet kendi istesin götürmeyii benim isteğim ooo
gözün aydın canım çok sevindim yaaKızlar kocış sonucu temiz çıktı çok mutluyum ınş bebeğimız bizi daha fazla bekletmez
kııız ne ara yaptın 3.yüü insan accık bizide bekler yaa bak daha bizim hiç yoookKISLARRRRRRRRRRRRRRR GALİBA HAMİLEYİMDÜN TEST YAPTIM HAFİF PEMBEMSİ ÇİZGİYİ GÖRDÜM. ŞİMDİDE KOCİŞİM GELCEK KAN TESTİ YAPTIRMAYA GİDİCEZ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUA EDİN BANA .............
oy maaşallah daha çok yeniymiş amin canım et et bizede et, dua edin banada bu ayKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SONUCUMU ALDIM BEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için allah isteyenlere versin inşallah sizin için dua edicem....4 HAFTALIK HAMİŞİM
haklısın canım yaa ama biz söylemeden pek erkeklerin aklına gelmiyo öyle şeyler naaparsınha ama söyledimmide hiç kırmaz götürür neyseki bunada şükür
gözün aydın canım çok sevindim yaabende 14.günümde falan muayeneye gittiydim banada yumoşun 14milim olmuş didi geçte yumurtluyom ya 4-5 güne 18milimi bulur şans var didi pazardan sonra başla çalışmaya didi çocuğunun olmaması için bi engel yok didi bakalım hayırlısı canım
kııız ne ara yaptın 3.yüü insan accık bizide bekler yaa bak daha bizim hiç yoookşaka canım yaa çok sevindim maaşallah sanada bebişinede ay hadi inşallah bu seferkide kız olur olur yaa allahım sana dünya tatlısı sağlıklı bi kız nasip etsin inşallah sana çekerse tatlı ve çok güzel olacağı kesin zaten ay darısı bi zimde başımıza inşallaaah
oy maaşallah daha çok yeniymiş amin canım et et bizede et, dua edin banada bu ay
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124:
Kızlar sonucu aldım. 172,73 yanda bu oran 4 haftalığa denk geliyordu. ellerim titiriyor.
tebrikler canım gözün aydın........
Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallahh...
Kızlar memleketimdeyim ben gezmekten fırsat bulamadım pek girmeye merak etmişsiniz kusura bakmayınçarşambaya dönüyorum ben alanyaya geldiğimde bol bol görüşürüz kocam başımda işi varmış nette ben kaçtım hoşçakalın öpüyorum sizii
saolasın hurrcum sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik ne kadarlık şimdi doktor neler dedi anlat azcık kız
Kızlar hamile kalmayi nasıl basardinız nolur benle paylaşın
iyiyim tatlım bebişde iyi maşşallah 5+4 üm cnm benim güzel gidiyo teyzesi beni şimdilik üzmüyo umarım sonuna kadar böyle gider bulantım falan yok dktr herşey yolunda dedi keseyi gördüm minicik 2 hafta sonra gelin kalp atışlarını duyalım dedi dktr işte böyle cnm sen neler yapıyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?