Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

herşeyin hayırlısı tatlım herşey gönlünce olsun inşallah .sağol güzelim beni düşündüğün için dinlenicem bol bol zaten kocişim sağolsun hiçbişi yaptırmıyo bu akşam yemekte ondanişte böyle geçecek zaman inşallah .umarım rabbim sanada en kısa zamanda bebişini verir karnına konar tatlımhadi iyi halvetler!!!!!!!!!!!!!!!!

1,5 yıllık evliyim daha öncede bi çok kez yazdım buraya durumumu bir yıla yakın süredir bebek istiyoruz ama olmuyo benim tsh hormonu biraz yüksek çıkıyo ama gebe kalmamı engeleyecek bi yükseklik değilmiş doktor öyle söyledi onun dışında bi sıkıntım yokmuş eşime 3 kez sperm tahlili yaptık ikisinde düşük çıktı birinde yüksek biz adıyamanda oturuyoruz burda yaptıklarımız düşük çıktı malatyadaki yüksek çıktı burdaki ürolog ben burda yapılana güvenirim dedi benim gittiğim kadın doğum uzmanı ben malatyanınkine güvenirim dedi arada kaldık şuan eşimde problem var mı yokmu bilmiyoruz ben bi kez aşılama oldum kanda biraz yükseldi ama sonra adet oldum tutmuş ama yerleşemeden düşmüş dedi doktor tamda tutmamış aslında dedi şimdi bu ay rahim filmi çekecek hem korkuyorum ağrılı bi işlemmiş hemde 300 tl dediler bu ay ankarada biyere gitmeyi düşünüyorduk ama elimiz biraz sıkışık olduğu için gidemiyoruz ne yapcamı bilmiyorum centrium tüp bebek merkezi varmış recai papuççu ona iyi dediler ama sgk ile anlaşmalırı yokmuş anladığım kadarıyla zekai tahir burak hastanesi varmış ankarada onuda burdan araştırdım yoğunmuş hergittiğinde ayrı doktor bakıyormuş falan yazıyordu bilmiyorum kafam allak bullak yardıma ihtiyacım var

17 yaşındayım canım 7aylık evliyim doktora bu ay gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum

kıssssssss sen daha çok küçüksün ya kusura bakma ama daha ne çocuğu cnm bırak biraz evliliğin tadını çıkar .sen istedin evlenmeyi ailenmi verdi.anlaştınmı?

regenden de ses seda yok
belinaysu da yok piyasada :26:
merve de kayıp
hadişko da yok
yok da yokk ayol nazar değdi topicimize

şimdi ewe geledim cnm çekildim sonunda allaha şükür temiz çıktıhiç bi sorun yokmuşş...

ayy kalçamdan iğne wurdular sonra iki adım attım bi fenalaştım tansiyonum 8-4 e düşmüşş neyse hemşireler bayabi ilgilendiler ..
sonra çekim olcak yere geçtim ki bi istifra ettim çok kötüydü neyse kendime geldikten sonra çekildim biras sancı hissettim dr.kendimi kastığım için sancı çetiğimi söledi ama elimde değilkii zaten bende panik atak war dedim ..
sonra çıktık kocişim yemeğe götürdü beni birasda alışweriş yapıp geldim ewe ama sol kalçam iğne wurulan wer acıyo aksıyorum yürüken ..yatıcam şimdide

geçmiş olsun canım dinlen kanaman olursa ihmal etme doktora git

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124:

Kızlar sonucu aldım. 172,73 yanda bu oran 4 haftalığa denk geliyordu. ellerim titiriyor.

ayyyy tebrik ediyorum canımmm....Allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin ...ne dicemi şaşırdımm çok mutlu oldumm...buarada testi nerde ne kadara yaptırdın?bu kadar kısa sürede vermeleri ne güzel ben sağlık ocağına gittim limitleri dolmuş çarşamba gel dediler...beklicem adet olmazsam çarşamba gidicem bakalım....

ay kız vallamıı tebrikkkkk ediommmm ayyy allahım sıra bizede geliodur umarım çok seivndimmmm dualarımız kabul oluooooooooo oleyyyyyyyy bir anne daha kazandıkkk

geçmiş olsun canım bak çekildin kafan rahatladı

ay kız vallamıı tebrikkkkk ediommmm ayyy allahım sıra bizede geliodur umarım çok seivndimmmm dualarımız kabul oluooooooooo oleyyyyyyyy bir anne daha kazandıkkk

kisss daha belli bisi yokki bende 28 inde hastalanmam gerekiodu olmadim daha ama kasiklarimda batma oluo cok fazla cise gidiom elim ayagim yanio oburlastim biraz dietteydim guya...bakalim carsamba test yaptiracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…