ne güzel çok sevindim hurcumm benimde bu hafta yumurtlama haftam söylemesi ayıp çalışmalar başlıcak bi üzülüyorum bi hayırlısı diyorum bi ağlıyorum öle gidiyo, çörekotu bal tarçın karışımı kullanıyorum sbah akşam hayırlısı belki sebep olur, sen bu ara dinlen dikkatet ilk ay, iş güç yasak sana zorlama kendini yat uyu bebek bi tutunsun şöle,sakın iş yapma, ağır kaldırma,halvet yasak gerçi sen biliyondur iki oğluşun var, bize dua et hurcum hayırlısıyla gelsin artık bekletmeden
Bende yedi aydır korunmuyorum ama daha bebek yok ilişki sırasında filan hamile kalabİlmek için önerilerin tavsiyeleriniz var mi
17 yaşındayım canım 7aylık evliyim doktora bu ay gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum
17 yaşındayım canım 7aylık evliyim doktora bu ay gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum
Sağolun kızlar sağolun işyerindeyim şuan kimseyle konuşamıyorum saçma sapan gülüyorum kendi kendime
şimdi ewe geledim cnm çekildim sonunda allaha şükür temiz çıktıhiç bi sorun yokmuşş...
ayy kalçamdan iğne wurdular sonra iki adım attım bi fenalaştım tansiyonum 8-4 e düşmüşş neyse hemşireler bayabi ilgilendiler ..
sonra çekim olcak yere geçtim ki bi istifra ettim çok kötüydü neyse kendime geldikten sonra çekildim biras sancı hissettim dr.kendimi kastığım için sancı çetiğimi söledi ama elimde değilkii zaten bende panik atak war dedim ..
sonra çıktık kocişim yemeğe götürdü beni birasda alışweriş yapıp geldim ewe ama sol kalçam iğne wurulan wer acıyo aksıyorum yürüken ..yatıcam şimdide
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124:
Kızlar sonucu aldım. 172,73 yanda bu oran 4 haftalığa denk geliyordu. ellerim titiriyor.
ayyyy tebrik ediyorum canımmm....Allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin ...ne dicemi şaşırdımm çok mutlu oldumm...buarada testi nerde ne kadara yaptırdın?bu kadar kısa sürede vermeleri ne güzel ben sağlık ocağına gittim limitleri dolmuş çarşamba gel dediler...beklicem adet olmazsam çarşamba gidicem bakalım....
şimdi ewe geledim cnm çekildim sonunda allaha şükür temiz çıktıhiç bi sorun yokmuşş...
ayy kalçamdan iğne wurdular sonra iki adım attım bi fenalaştım tansiyonum 8-4 e düşmüşş neyse hemşireler bayabi ilgilendiler ..
sonra çekim olcak yere geçtim ki bi istifra ettim çok kötüydü neyse kendime geldikten sonra çekildim biras sancı hissettim dr.kendimi kastığım için sancı çetiğimi söledi ama elimde değilkii zaten bende panik atak war dedim ..
sonra çıktık kocişim yemeğe götürdü beni birasda alışweriş yapıp geldim ewe ama sol kalçam iğne wurulan wer acıyo aksıyorum yürüken ..yatıcam şimdide
ay kız vallamıı tebrikkkkk ediommmm ayyy allahım sıra bizede geliodur umarım çok seivndimmmm dualarımız kabul oluooooooooo oleyyyyyyyy bir anne daha kazandıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?