Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selamm kızlar nassılsınız. ben iyiyim. bebişim iyi :)) az sonra misafir gelicek. onlar gelmeden bi bakayım dedimmm.

kisss daha belli bisi yokki bende 28 inde hastalanmam gerekiodu olmadim daha ama kasiklarimda batma oluo cok fazla cise gidiom elim ayagim yanio oburlastim biraz dietteydim guya...bakalim carsamba test yaptiracam

inşallah hayırlı haberlerini getirirsin bu ayı tarihe geçeriz kız benimde üşütmektenmiir bilmiom koyu gelio idrarım yanıo ama bu ay beklicem geciksin iiceeeeeeeee 12 sinde olcakmışım ama bakalım bende sende diğer kızlarda bu ay hamiş kalalım aynı anda dopuralımmm ay ne güsel kız düşünmesi bile

kisss daha belli bisi yokki bende 28 inde hastalanmam gerekiodu olmadim daha ama kasiklarimda batma oluo cok fazla cise gidiom elim ayagim yanio oburlastim biraz dietteydim guya...bakalim carsamba test yaptiracam

kız khena hamişmiş ya ona yorum yapmışsın bende onun üzerinden yaptım yorumu ama belki senide tebrik ederim en yakın zamanda

amin canım saolasın. ya ben cuma sağlık ocağında yaptırdım. çarşamba öğleden sonra gel dedi sonuç için. bende nasılsa regl olucam die beklerim nolucak dedim. c.tesi gezmeye gittim dönüşte şeytan dürttü. eczaneden test alıp yaptım çok silik 2. çizgi çıktı. bugünde 10 da burda bi polikiliniğe gittim. 30 tl ye yaptıbiraz pahalı ama o anki heyecana değer.

benimde silik çizgi çıktı ama tık yok kanda çıkmadı uf puff

hoşgeldinzi hatunlarr yavaş yavaş dökülün baken şuraya muhabbet eyleyelimmm özledim yahhhhhh hanimiş sevinç hanım azar çekiolardı yuklarmımış

KHENAAA tebrik ederim canım çok sevindim allah sağlıklı akıllı hayırlı evlat nasip etsin hamileliğin de anneliğin de çooookk güzel geçsin inşallah..
bak ben sana dedim hamilesin diyeeee o silik çizgiyi gördün mü tamam zaten

benimde silik çizgi çıktı ama tık yok kanda çıkmadı uf puff

canım ne kadar gecikti reglin?

Teşekkür ederim canım. İyi dileklerin çok güzel. evet demiştin. gerçekten oldu inşallah sağlıklı devam ederiz yolumuza

kız nerelerdesin bende merak ettim seni takdikleri aldı kaçtı dedim

geldim bebişim 2 gündür ama denkleşemiyoruzzz ya sorma senden temizlik gazını alıp kayıplara karıştım ama ne karışmak!! apartmanda tadilat yaptılar artık nereleriyle yaptılarsa internet gitti tüm apartman internete giremedik topluca:18::18: kaç hafta problem sürdü bi de evde badana boya yaptık tabi benim temizlikler boşa gitti heryer battı camlara çamur yağmur fırtınaaaaa ooooff daha neler nelerrrrr

ama geldim burda herkes coştuuu 3 günde hem hur hem de khnea maşallahhhhhhhh hamişşşşş:118:

canım ne kadar gecikti reglin?

Teşekkür ederim canım. İyi dileklerin çok güzel. evet demiştin. gerçekten oldu inşallah sağlıklı devam ederiz yolumuza

ay kız benim durumlar çok karışık anlatmam 2 saatimi alırrr heheh benim reglim oldu ama çok düzensizleşti gecikti diee yaptım silik çizgi çıktı kan testi yaptırdım çıkmadı 1 hafta sonra gel dedi benimkiler ziyaretime geldi bu seferde 3 gün geç geldi meğerse kan testine gittimde daha günüm geçmemiş çok tuhaf bişi yaşadım yani 1 ayda 2 kez olmuş oldummmm

walla guzel ama ben cok garibim acik pembe kanamam oldu accik kasiklarimda batma cok oluyo ozellikle lavaboya gidince ki durmadan lavaboya gidiom altimi bezlicem walla ( insallah hepimiz hayirli haberler alirizz opuldunuz kizlarr

walla guzel ama ben cok garibim acik pembe kanamam oldu accik kasiklarimda batma cok oluyo ozellikle lavaboya gidince ki durmadan lavaboya gidiom altimi bezlicem walla ( insallah hepimiz hayirli haberler alirizz opuldunuz kizlarr

canım benim kırmızılar gelemedi dimi senin geçmişmidi canım geçmediyse bile inş üstüne görüosundurrr da gelmzlerrr

canım benim kırmızılar gelemedi dimi senin geçmişmidi canım geçmediyse bile inş üstüne görüosundurrr da gelmzlerrr

28 inde olman gerekiodu bugun cok az kahverengi akinti geldi az oncede pembe geldi bidahada gelmedi ...insallah gelmezde kocisime dogum gunu hediyesi veririm persembe gunu

28 inde olman gerekiodu bugun cok az kahverengi akinti geldi az oncede pembe geldi bidahada gelmedi ...insallah gelmezde kocisime dogum gunu hediyesi veririm persembe gunu

canım benimmm inşallah vericeksinnnn sende hamişsindirde bizide sevindirirsin daha da gelmezzz gelmesinde bu havalr beni mahvetti ümidimi kesmim dimi ben

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124:

Kızlar sonucu aldım. 172,73 yanda bu oran 4 haftalığa denk geliyordu. ellerim titiriyor.

TEBRİKLEEEEEEERRR Allah tamamına erdirsin canım yaaa ne güzel bir haber bu,arkada arkaya hamişlet patlattı haberleri..hadi seray sırada sen varsınnn

günaydın hatuncuklarrr...
herkes uyuyor mu hala nerdesiniz???
bir tek çalışan ben miyim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…