tşk cnm biras kanamam olmuş ama az...yatıyorum geldiğimden beri zatenngeçmiş olsun canım dinlen kanaman olursa ihmal etme doktora git
geçmiş olsun canım bak çekildin kafan rahatladı
kisss daha belli bisi yokki bende 28 inde hastalanmam gerekiodu olmadim daha ama kasiklarimda batma oluo cok fazla cise gidiom elim ayagim yanio oburlastim biraz dietteydim guya...bakalim carsamba test yaptiracam
hadiyeee hani anam hep burdayım diyorsun ama yoksun yalançıı
kisss daha belli bisi yokki bende 28 inde hastalanmam gerekiodu olmadim daha ama kasiklarimda batma oluo cok fazla cise gidiom elim ayagim yanio oburlastim biraz dietteydim guya...bakalim carsamba test yaptiracam
ayyyy tebrik ediyorum canımmm....Allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin ...ne dicemi şaşırdımm çok mutlu oldumm...buarada testi nerde ne kadara yaptırdın?bu kadar kısa sürede vermeleri ne güzel ben sağlık ocağına gittim limitleri dolmuş çarşamba gel dediler...beklicem adet olmazsam çarşamba gidicem bakalım....
amin canım saolasın. ya ben cuma sağlık ocağında yaptırdım. çarşamba öğleden sonra gel dedi sonuç için. bende nasılsa regl olucam die beklerim nolucak dedim. c.tesi gezmeye gittim dönüşte şeytan dürttü. eczaneden test alıp yaptım çok silik 2. çizgi çıktı. bugünde 10 da burda bi polikiliniğe gittim. 30 tl ye yaptıbiraz pahalı ama o anki heyecana değer.
amin canım saolasın. ya ben cuma sağlık ocağında yaptırdım. çarşamba öğleden sonra gel dedi sonuç için. bende nasılsa regl olucam die beklerim nolucak dedim. c.tesi gezmeye gittim dönüşte şeytan dürttü. eczaneden test alıp yaptım çok silik 2. çizgi çıktı. bugünde 10 da burda bi polikiliniğe gittim. 30 tl ye yaptıbiraz pahalı ama o anki heyecana değer.
benimde silik çizgi çıktı ama tık yok kanda çıkmadı uf puff
KHENAAAtebrik ederim canım çok sevindim allah sağlıklı akıllı hayırlı evlat nasip etsin hamileliğin de anneliğin de çooookk güzel geçsin inşallah..
bak ben sana dedim hamilesin diyeeee o silik çizgiyi gördün mü tamam zaten
kız nerelerdesin bende merak ettim seni takdikleri aldı kaçtı dedim
canım ne kadar gecikti reglin?
Teşekkür ederim canım. İyi dileklerin çok güzel. evet demiştin. gerçekten oldu inşallah sağlıklı devam ederiz yolumuza
inşallah hayırlı haberlerini getirirsin bu ayı tarihe geçeriz kız benimde üşütmektenmiir bilmiom koyu gelio idrarım yanıo ama bu ay beklicem geciksin iiceeeeeeeee 12 sinde olcakmışım ama bakalım bende sende diğer kızlarda bu ay hamiş kalalım aynı anda dopuralımmm ay ne güsel kız düşünmesi bile
walla guzel ama ben cok garibim acik pembe kanamam oldu accik kasiklarimda batma cok oluyo ozellikle lavaboya gidince ki durmadan lavaboya gidiom altimi bezlicem walla( insallah hepimiz hayirli haberler alirizz opuldunuz kizlarr
canım benim kırmızılar gelemedi dimi senin geçmişmidi canım geçmediyse bile inş üstüne görüosundurrr da gelmzlerrr
28 inde olman gerekiodu bugun cok az kahverengi akinti geldi az oncede pembe geldi bidahada gelmedi ...insallah gelmezde kocisime dogum gunu hediyesi veririm persembe gunu
regenden de ses seda yok
belinaysu da yok piyasada :26:
merve de kayıp
hadişko da yok
yok da yokk ayol nazar değdi topicimize
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124:
Kızlar sonucu aldım. 172,73 yanda bu oran 4 haftalığa denk geliyordu. ellerim titiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?