Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ivet bebişşş ben burdayım görmüon bakionnn da barıştık ama artı kyüz vermiom bebek çalışmasını kendi yapıo hahhahaha

neey o nasıl oluyo yaa kendi yapıyo derken omu uğraşıyo bebek için bu seferdee? uğraşsın uğraşsın bebek istemesini biliyooo iş durumları ne oldu peki canım eşinin girdimi bi işe? bebiş istiyosa önce bi işte çalışmasını şart koş bence

valla canım şimdi bacısının eviyle uğraşıoooo kendi bilir ben ona dicemi dedimmmm iş haberi beklioo havadan biyerden o dediği yere gitmedi piç arkadaşına uydu

valla canım şimdi bacısının eviyle uğraşıoooo kendi bilir ben ona dicemi dedimmmm iş haberi beklioo havadan biyerden o dediği yere gitmedi piç arkadaşına uydu
kocişini naapıp edip o arkadaşından uzaklaştırman lazım ama nasıl yaa? :26::26: ah bişii olsada araları bozulsa keşke acaba yeni arkadaşlarmı bulsan eşine şööyle düzgün anlaşabileceği ailecek görüşebileceğiniz falan fena olmaz sankim? :26: daha çok bekler ozaman seninki iş onu bulcak diil ya onun işi bulması lazım kocişin işe girmeden korun çocuk yapma canım bence sen?
kız haberlere bakkk hele sel basmışmı basmamışmı burda yokta işte sesim çıkmassa dieee didimdi ben gerçi yokluğum hemen belli olurdu ama merak edinn diyeee
aman bakamam şimdik hiç yatacaz zaten ah kuzum sensiz olurmu bu topik yok olsan bencede çok belli olurdu

günaydınn kızlarrrrr nasılsınızz bakalımm başak hanımm uğrayamıyorr sanırımm nasıl gidiyorr hamileliğii

yapmadımmı sanıosun canımmmm neelr yaptım bi ara uzaklaştı ondan ama ne oldu olmadı yine dibidnen ayrılmıoooo valla çocuk işine gelince zaten olmıuo
canım benim sensizde olmadı kızz zvalla

bi arkadaş sormuş süt buharı olayını
ben onu bir kaç kez yaptım
bence oldukça işe yarayan bişey.
ama bu ay yapmadım.
cünkü unuttum : ))))

özellikle kuruluk hissi yaşıyorsanız ilişkiden önce yaptıgınızda acayip yumuşatıyor.

allah seni ne yapmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…