Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

teşekkür ederim biraz bana benziyor gözler renkli falan ondan seçtim:)) hadi yaa hastalanmadınmı ee test yapsana ne bekliyosun..

maşallah böyle güzel kızın olur inşallah
3 gün mü oldu ne test yaptıydım :18::18: tek çizgi bile silik çıktıydı

maşallah böyle güzel kızın olur inşallah
3 gün mü oldu ne test yaptıydım :18::18: tek çizgi bile silik çıktıydı

amin canım inşaallah:)) ya geç yumurtlama olduysa, eğer bir kaç gün daha gelmezse kanda baktır sende:))

amin canım inşaallah:)) ya geç yumurtlama olduysa, eğer bir kaç gün daha gelmezse kanda baktır sende:))

:18::18::18: yaaa şu durumda aklımdan bile geçiremiyorum yaaaa
korkuyom hayırlısı coraspine başladım folicle beraber :18::18::18::18:

:18::18::18: yaaa şu durumda aklımdan bile geçiremiyorum yaaaa
korkuyom hayırlısı coraspine başladım folicle beraber :18::18::18::18:

hayırlısı tabi sakın olumsuz düşünme,varsada inşallah sağlıkla tamamına erer canım sürpriz bebek olur ne güzel

Allahım aynı şeyleri bir daha yaşatmasın
yar ve yardımcımız olsun bilemiyorum kafam allak bullak

aamiinn.... kafanın karışık olmasını çok iyi anlıyorum canım biliyorsun ben bu durumu defalarca yaşadım ama strese girmemek çok önemli,inşaallah bu kez herşey çok güzel olacak buna inan:)))

aamiinn.... kafanın karışık olmasını çok iyi anlıyorum canım biliyorsun ben bu durumu defalarca yaşadım ama strese girmemek çok önemli,inşaallah bu kez herşey çok güzel olacak buna inan:)))

:18::18: bugündemi test yapsam ne yapsam ayaklarımın altı yanıyor acıkıncada midem bulanıyor:18::18::18::18:

:18::18: bugündemi test yapsam ne yapsam ayaklarımın altı yanıyor acıkıncada midem bulanıyor:18::18::18::18:

aha psikolojik olarakta başladıysa yandın sen:))) şaka bir yana bence bugün testini al ve yarın sabah ilk idrarle yap daha kesin olur tam olarak kaç gün gecikti??

aha psikolojik olarakta başladıysa yandın sen:))) şaka bir yana bence bugün testini al ve yarın sabah ilk idrarle yap daha kesin olur tam olarak kaç gün gecikti??

:18::18::18: 7 gün gecikti valla takmamaya çalışıyorum kendimide dinlemiyorum ama
neyse eczaneler yarım gün gidip bir test alıp yapacam canım:18::18::18: ben çıkıyom

:18::18::18: 7 gün gecikti valla takmamaya çalışıyorum kendimide dinlemiyorum ama
neyse eczaneler yarım gün gidip bir test alıp yapacam canım:18::18::18: ben çıkıyom

bayağı gecikmiş tamam canım git al haberini beklicem...

sevinçcim inşallah hamilesindir sonucunu muhakkak yaz :26::26::26::26::26::26::26:

yaaa testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı

eyvahlar olsun biz korunduk ve biliyorsunuz geçen ay 2 defa adanaya gittim geldim
doktor 6 ay koru dedi bizde korunduk akşama gidip kan testi yaptırayım bari acilden

:18::18::18::18::26::26:

sevinç hamileeeeeemisinnnnn aboooovvvvv ben nerelere gidemmmmm ne ara oldu kızzz olsun olmasın deme rabbim korurr merak etme sennn

hayırlı geceler arkadaşlar.ya bişey sormak istiyorum.bu sabah gebelik testimde çok çok silik ikinci çizgim vardı.bu hafta içinde 4test yaptım ve bu sabah yaptıklarım dışındakilerde fark etmemiştim bugün sabah gördüm eşime söylediğimde daha önce yaptıklarımda da öyle çok silik ikinci çizgi gördüğünü söyledi.ben net tek çizgi görünce moralim bozulup ağlayınca eşim incelemiş.adetime 4 gün var.sabırsızlanıyorum aslında kendime test yapmıycam günüm geçmeden diyordum ama eşim de çok ısrar etti ve yaptım.çok nadir kasığımdan dizime doğru bi iğne batıp çekiyo gibi bi cızlama oluyo arada.yine çok nadir hafif ve kısa süreli kasık ağrısı oluyo.2 gündür de biraz mide bulantısı var bunun dışında da hiç bi belirtim yok.tabi bunların psikolojik olmasından çok korkuyorum :18: ilk hamileliğim olacak Rabbim izin verirse hayırlısıyla inşallah.sizce hamile olma ihtimalim var mı ? kızlar bat 9 mayıs ama günler geçmiyo sanki ...

canım inşallah öledir bende günüm çok geçti diee yaptım silik çizgi çıktı hamilelik olma olasılığı yüksek dendi ama benim adet düzensizliğim başladı havalardan olsa gerek silik çizgi her halukarda gebelik denior umarım seninde öledir geç döllenmeden olurmuş sanırm yanlışım yoksa ama ben kan testi yaptırdım negatif çıktı ümidini kesme psikolojini bozmaaa ve düşünmemeye çalış başka uğraşlar bulll kendine hakkında hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versinnnn hepimziin kucağını bebelerle doldursunnn

kızlaaarrrr iyi geceler hepinize ve şimdiden yazayım sabahı bensiz karşılamayın diee günaydınnn şimdidennn hayırlı pazarlar size ben bugün hiç gelemeyebilirm lütfen özleyin beniii cenazemiz var eşimin anneannesi 7 sine kadar evinde olabiliriz

Amin canım inşallah sağlıklı ve hayırlı evkatlarla dolar kucaklarımız.psikolojimi bozmamak için elimden geleni yapıyorum ama çok da olmuyo bi yerde bebiş görünce ben iptal oluyorum :) inşallah kendi yavruma kavuşunca hasretim biter...tabi isteyen herkesinde bebiş hasreti sona erer Allah'ın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…