Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tatlım adetine bikaç gün varken de çıkabiliri erken döllenme filan varsa...ben genelde adetimden önce öğrenmiş olurum hamile olduğumu:) yinede kan testi için adetini bekleyebilirsin tabe
kıııızzzzzz hamilemisin sennnnnnn :))) hadi hayırlısı canımmm...nasıl korunuyodunuz anlamadım ama valla erken geç hayırlısı olsun olursa çooook sevinirim senin adına tatlımm sağlıklıda olur inş...

hayırlı geceler.ve Allah rahmet etlesin.başınız sağolsun.hayırlı pazarlar...

başınız sağolsun canım... iyi geceler...

selam kızlar diyeceğim ama kimsecikler yok. topiğimiz çok boş kalıyo önceden geceleri toplanırdık. herkeş burda olurdu şimdi bi giden geri gelmiyoo. özledim ben hepinizi gelin artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yapmadımmı sanıosun canımmmm neelr yaptım bi ara uzaklaştı ondan ama ne oldu olmadı yine dibidnen ayrılmıoooo valla çocuk işine gelince zaten olmıuo
canım benim sensizde olmadı kızz zvalla
canım herşeyde bi hayır vardır yaa üzülme allahın bi bildiği vardır henüz bebiş vermemekte muhakkak kafanda karışık zaten senin bi ara ayrılmayı düşünüyodun sankim belki öyle bişey olursa böylesi şimdilik daha hayırlı senin için yada bebişin gelmek için durumunuzun düzelmesini falan bekliyodur belkim allahım en hayırlı zamanında nasip etsin herkeze bebişlerini bizimkide öncesinde iyikide olmamış bebişim olsa şimdik o doğana kadar aralıkta 700liralık kredimiz bitmiş olcak bayaa rahatlayacaz neyseki allahım şimdiden sonra nasip eyler bizede inşallah

ayy hamişmisin kız seen? amanııın hemde korunduğunuz haldee neyse canım yaa herşeyde bi hayır vardır bebiş istiyodun sonuçta dimi ay kan testi yaptırda bizede haber ver biran önce yaa merak ettim vallaa?
hmm hamiş olabilirsin canım o halde biran önce gidip bi kan testi yaptır sonucu bizede haber ver mutlaka merak ederiz bu arada nekadardır evlisin ne kadar zamandır uğraşıyonuz peki bebiş için canım? :26:
başınız sağolsun kuzum yaa allah rahmet eylesin of yaa 1 hafta göremiycezmi yani seni buyalaydaa topik zaten sakinledi bide sen olmayacan dahada ühü iştee..

selam kızlar diyeceğim ama kimsecikler yok. topiğimiz çok boş kalıyo önceden geceleri toplanırdık. herkeş burda olurdu şimdi bi giden geri gelmiyoo. özledim ben hepinizi gelin artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

men geldimmm kızlar cenazemizi defnettik rabbim nur içinde yatırsın toprağı bol olsunn allahım annelerimizi babaalarımızı kardeşlerimizi kısaca sevdiklerimizi bize bağışlasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…