tatlım adetine bikaç gün varken de çıkabiliri erken döllenme filan varsa...ben genelde adetimden önce öğrenmiş olurum hamile olduğumu:) yinede kan testi için adetini bekleyebilirsin tabehayırlı geceler arkadaşlar.ya bişey sormak istiyorum.bu sabah gebelik testimde çok çok silik ikinci çizgim vardı.bu hafta içinde 4test yaptım ve bu sabah yaptıklarım dışındakilerde fark etmemiştim bugün sabah gördüm eşime söylediğimde daha önce yaptıklarımda da öyle çok silik ikinci çizgi gördüğünü söyledi.ben net tek çizgi görünce moralim bozulup ağlayınca eşim incelemiş.adetime 4 gün var.sabırsızlanıyorum aslında kendime test yapmıycam günüm geçmeden diyordum ama eşim de çok ısrar etti ve yaptım.çok nadir kasığımdan dizime doğru bi iğne batıp çekiyo gibi bi cızlama oluyo arada.yine çok nadir hafif ve kısa süreli kasık ağrısı oluyo.2 gündür de biraz mide bulantısı var bunun dışında da hiç bi belirtim yok.tabi bunların psikolojik olmasından çok korkuyorum :18: ilk hamileliğim olacak Rabbim izin verirse hayırlısıyla inşallah.sizce hamile olma ihtimalim var mı ? kızlar bat 9 mayıs ama günler geçmiyo sanki ...
kıııızzzzzz hamilemisin sennnnnnn :))) hadi hayırlısı canımmm...nasıl korunuyodunuz anlamadım amayaaa testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
eyvahlar olsun biz korunduk ve biliyorsunuz geçen ay 2 defa adanaya gittim geldim
doktor 6 ay koru dedi bizde korundukakşama gidip kan testi yaptırayım bari acilden
:18::18::18::18::26::26:
kızlaaarrrr iyi geceler hepinize ve şimdiden yazayım sabahı bensiz karşılamayın diee günaydınnn şimdidennn hayırlı pazarlar size ben bugün hiç gelemeyebilirm lütfen özleyin beniii cenazemiz var eşimin anneannesi 7 sine kadar evinde olabiliriz
başınız sağolsun canım... iyi geceler...kızlaaarrrr iyi geceler hepinize ve şimdiden yazayım sabahı bensiz karşılamayın diee günaydınnn şimdidennn hayırlı pazarlar size ben bugün hiç gelemeyebilirm lütfen özleyin beniii cenazemiz var eşimin anneannesi 7 sine kadar evinde olabiliriz
tatlım adetine bikaç gün varken de çıkabiliri erken döllenme filan varsa...ben genelde adetimden önce öğrenmiş olurum hamile olduğumu:) yinede kan testi için adetini bekleyebilirsin tabe
bende öyle düşünüyorum canım.hele bi adet bi geciksin inşallah hayırlı sebeple de sonra hemen kan testi yaptırcam tabi o gün bi geliverirse :18: inşallah döllenmiştir yumurtam ve yavrum yavaş yavaş yerleşip büyüyodur.Rabbim daima hayırlısını versin herkese...
amin canım...sağlıklı olsun en önemlisi o....inş.güzel haberler alırız sendentatlım adetine bikaç gün varken de çıkabiliri erken döllenme filan varsa...ben genelde adetimden önce öğrenmiş olurum hamile olduğumu:) yinede kan testi için adetini bekleyebilirsin tabe
bende öyle düşünüyorum canım.hele bi adet bi geciksin inşallah hayırlı sebeple de sonra hemen kan testi yaptırcam tabi o gün bi geliverirse :18: inşallah döllenmiştir yumurtam ve yavrum yavaş yavaş yerleşip büyüyodur.Rabbim daima hayırlısını versin herkese...
amin canım...sağlıklı olsun en önemlisi o....inş.güzel haberler alırız senden
İnşallah isteyen ve bekleyen umut eden herkesten güzel hemde çok güzel haberleri alırız.ben kaçıyorum :) herkese hayırlı geceler...görüşmek dileğiyle
ne oldu haber çıkmadı senden merak ettim walla
bastım seniiiiiiiiii
kız sevincccccc bende merak ettim yapmadınmı kan testi??????
aha bende seni bastım,ewdemisin kuzum bugün:))
canım herşeyde bi hayır vardır yaa üzülme allahın bi bildiği vardır henüz bebiş vermemekte muhakkakyapmadımmı sanıosun canımmmm neelr yaptım bi ara uzaklaştı ondan ama ne oldu olmadı yine dibidnen ayrılmıoooo valla çocuk işine gelince zaten olmıuo
canım benim sensizde olmadı kızz zvalla
ayy hamişmisin kız seen? amanııın hemde korunduğunuz haldeeyaaa testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
eyvahlar olsun biz korunduk ve biliyorsunuz geçen ay 2 defa adanaya gittim geldim
doktor 6 ay koru dedi bizde korundukakşama gidip kan testi yaptırayım bari acilden
:18::18::18::18::26::26:
hmm hamiş olabilirsin canım o halde biran önce gidip bi kan testi yaptır sonucu bizede haber ver mutlaka merak ederizhayırlı geceler arkadaşlar.ya bişey sormak istiyorum.bu sabah gebelik testimde çok çok silik ikinci çizgim vardı.bu hafta içinde 4test yaptım ve bu sabah yaptıklarım dışındakilerde fark etmemiştim bugün sabah gördüm eşime söylediğimde daha önce yaptıklarımda da öyle çok silik ikinci çizgi gördüğünü söyledi.ben net tek çizgi görünce moralim bozulup ağlayınca eşim incelemiş.adetime 4 gün var.sabırsızlanıyorum aslında kendime test yapmıycam günüm geçmeden diyordum ama eşim de çok ısrar etti ve yaptım.çok nadir kasığımdan dizime doğru bi iğne batıp çekiyo gibi bi cızlama oluyo arada.yine çok nadir hafif ve kısa süreli kasık ağrısı oluyo.2 gündür de biraz mide bulantısı var bunun dışında da hiç bi belirtim yok.tabi bunların psikolojik olmasından çok korkuyorum :18: ilk hamileliğim olacak Rabbim izin verirse hayırlısıyla inşallah.sizce hamile olma ihtimalim var mı ? kızlar bat 9 mayıs ama günler geçmiyo sanki ...
başınız sağolsun kuzum yaa allah rahmet eylesinkızlaaarrrr iyi geceler hepinize ve şimdiden yazayım sabahı bensiz karşılamayın diee günaydınnn şimdidennn hayırlı pazarlar size ben bugün hiç gelemeyebilirm lütfen özleyin beniii cenazemiz var eşimin anneannesi 7 sine kadar evinde olabiliriz
of ne gelen vaay ne giden yarım saattiy buydayım kimseley yook ühüki ne ühüüü
ağlamaaaaaanaber tatlımm...sevinçten ses yokmu hala???
yok maalesef canımhoş geldin bebişiim
selam kızlar diyeceğim ama kimsecikler yok. topiğimiz çok boş kalıyo önceden geceleri toplanırdık. herkeş burda olurdu şimdi bi giden geri gelmiyoo. özledim ben hepinizi gelin artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?