Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amniyon sıvısının Görevleri nelerdir?
Bebeği mekanik travmalardan, dış etkenlerden koruyan bir yastık gibi görev yapar.
Bakteriostatik özellikleri sayesinde bebeğin etrafında steril bir çevre oluşturur, enfeksiyonlardan korur.
Amnion sıvısı bebeğin rahat hareket etmesi için alan oluşturarak, akciğer ve kas-iskelet sisteminin gelişimine yardımcı olur.
Amnion sıvısına dökülen fetal hücreler ve moleküllerin incelenmesi suretiyle de bazı hastalıkların tanısı veya bebeğe ait bazı tanısal testlerin yapılabilmesi mümkündür.
Bebek çevresinde sabit bir ısı ortamı oluşturur.
Bebeğin sindirim sisteminin gelişmesine yardımcı olur, çünkü bebek bu sıvıyı yutmaktadır.

sanırım yardımcı olabildim

Son düzenleme:

bende sevindim seni gordugume cnmmm...hala cepten giriom bilgisayar var ama esimde...calismalar kotuydu mart ve nisanda ama mayista ii olcak insallah...birisi yesil elma okumus gonderdi yedik namaz kildik sonrasi malum insallah sebep olur...ama yumurtlama falan takip etmiom walla...ev hanimligi guzel...kocisimde evde isten cikti kendi isini kuracakmis ..bizden haberler boyle iste

sağol annemmmmmmm iyiki girdin tabiii azıcık daha sabret uykusuz kalıver erken mi kalkıyon artın nedir:26::26::26::26:

bebeğin hoşuna gittiğini ilk kez duydummmm

hadi canımmmmm cidden mi kız şaka mı yapıyosun bak kandırma beni safım zati inanıyom herşeye ben bu aralar çok geğiriyorum çocukum çokmu gaz lı
kız gebelik zaten gaz yapıyor seninki ondandır daha küçücük kız bebişin ne gaz yapsında sen geniresinkii valla bende merak ettim bebiş gazdamı yapıyo göbiştede bizden genirme olarak çıkıyoo ay şaştım vallaa pis kokaymı acaba onun gazıda? pıytlatma diye alsana popiş yaparım yoksam ben ona pis kokaysaa

nerden alıntı olduğunu da yazaydın eyydi
çok tşk ederim valla aydınlanıyorum buurda

ben ve kızım iyiyiz çok şükür. bu ara hiç bi şikayetetim yok.günlerim keyifli geçiyo anlayacağın. inşalllah önümüzdeki günlerde öyle olur. ve hala kilo almadım.

hadi canımmmmm cidden mi kız şaka mı yapıyosun bak kandırma beni safım zati inanıyom herşeye ben bu aralar çok geğiriyorum çocukum çokmu gaz lı

kız çok alemsiniz haaaa ne şakası kız hiçmi okumuyonu netten anacım gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri ve hamilelik takvimi hesaplama - Jinekolog Dr. Kaan Kocatepe
arada bu siteyide gezin gebelik haftanızı felan kontrol edin ne bilim araştırın gız azıcık

hee kız sende şeytan tüyü varmış demekkii

kız başak tam hamilelik takviminde bu konu yazıyor okusana

okuyamıyom yaa bu aralar 3 boyutlu görüyo gözlrm. hamileliktenm sanırım

o zaman mesajları nasıl okuyon diycen dimiii

paranız yok demkki kredi çekin bari oğluşunuz kardeşsiz kalmasın

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, ksel, kardelen5233, basakss+, seray0307+, nazemir+, Bengisu87+, busemk, duman85+

ohh ohh yarın giripte geçmişi okuyanlar çatlayın emiiiiiiiii

hıı faydalı yani bebişin işemesi öylemii
canım ben şimdilik gebelik öncesini araştırdım onda bilmediğim kalmadı hele bi kalayım merak etme bende kesin o konudada profesör kesilirim kız hakkaten bilmediğin kalmamış ama netten bakıp bakıpmı yazıyon naapıyon anlamadım yaa üçkağıtçı senii
:

nazooo sen niye yazmıyorsun canım

selamlar

geçmişi okuyodum neler yazmışınız diye nasılsınız bakalım
herkeslerde burda ne güzel coşmuş topik maşallah
başak hoşgeldin evine bugün arayım diye düşündüm fırsat olmadı yarın ararım diyordum

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, ksel, kardelen5233, basakss+, seray0307+, nazemir+, Bengisu87+, busemk, duman85+

ohh ohh yarın giripte geçmişi okuyanlar çatlayın emiiiiiiiii

son zamanlarda hiç bu kadar kalabalık olamadık. kalabalığı bırak 2 kişi zor bir araya geldi valla

yok kızz 1 doğum ve 3 düşük derken 4 hamilelik ve daha neler neler
acı tatlı tecrübe kazanıyoruz canım ama kulaktan dolma değil
gerçek bilgiler....

ben ve kızım iyiyiz çok şükür. bu ara hiç bi şikayetetim yok.günlerim keyifli geçiyo anlayacağın. inşalllah önümüzdeki günlerde öyle olur. ve hala kilo almadım.

göbeğin çktı ama kilo almadın Allah alahh ne ilginç. iştahın açldımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…