annemmmmmmm çok mutlu oldum seni görünce inan kiiiii gitme noolurrrrrr. tlfdan mı giriyon hala net bağlatsana eve pc mi yok kuzummmm. ben yollayım sana biriniev hatu8nluğu nasıl bakalımmm. halvetler ne hızda devam ediyor.
bu arada ilişkiyle bebeişin mutlu olduğu kesin galibaa şoktaym
sağol annemmmmmmm iyiki girdin tabiii azıcık daha sabret uykusuz kalıver erken mi kalkıyon artın nedir:26::26::26::26:
bebeğin hoşuna gittiğini ilk kez duydummmm
kız gebelik zaten gaz yapıyor seninki ondandır daha küçücük kız bebişin ne gaz yapsında sen geniresinkiihadi canımmmmm cidden mi kız şaka mı yapıyosunbak kandırma beni safım zati inanıyom herşeye ben bu aralar çok geğiriyorum çocukum çokmu gaz lı
Amniyon sıvısının kaynağı temel olarak bebeğinizin akciğerleri ve böbrekleridir. Bebek bu sıvıyı yutar ve plasenta yardımıyla içeriği sizin dolaşımınıza geçer. Öte yandan bebeğinizin çıkardığı idrar amniyon sıvısının önemli bir kaynağıdır.
hiççç çalışamadım desem yeridir başakcım
bu arada sorularına gülmekten öldüm
ayyyyyyy kuzucummmmm sorma yaaa bende çok özledm inan kiiiiii hamişlikkk güzelllll. deri döküntülerini... yok yere bel ağrısını... mide rahatsızlığını... baba adayımızın attığım adıma kadar takip etmesi unutturuyorrrrr
siz nasılsınızzz bakalım kızı iyice büyüttün maaşllahhh
hadi canımmmmm cidden mi kız şaka mı yapıyosunbak kandırma beni safım zati inanıyom herşeye ben bu aralar çok geğiriyorum çocukum çokmu gaz lı
kız gebelik zaten gaz yapıyor seninki ondandır daha küçücük kız bebişin ne gaz yapsında sen geniresinkiivalla bende merak ettim bebiş gazdamı yapıyo göbiştede bizden genirme olarak çıkıyoo ay şaştım vallaa pis kokaymı acaba onun gazıda? pıytlatma diye alsana popiş yaparım yoksam ben ona pis kokaysaa
hee kız sende şeytan tüyü varmış demekkii
kız başak tam hamilelik takviminde bu konu yazıyor okusana
nerden alıntı olduğunu da yazaydın eyydi
çok tşk ederim valla aydınlanıyorum buurda
okuyamıyom yaa bu aralar 3 boyutlu görüyo gözlrm. hamileliktenm sanırım
o zaman mesajları nasıl okuyon diycen dimiii
yok kuzucum yutuyo yazdim ben gormedin heralde
merak etme benimkisi sormaya başladı hatta kardeşi neden yokmuş hani alacaktık neden almıyoruz siz beni kandırıyorsunuz felan sanki manavdan alacazdelimi ne
zamane sorar canım hazırlıklı ol öyle laflar ederki donar kalırsın
hıı faydalı yani bebişin işemesi öylemiiAmniyon sıvısının kaynağı temel olarak bebeğinizin akciğerleri ve böbrekleridir. Bebek bu sıvıyı yutar ve plasenta yardımıyla içeriği sizin dolaşımınıza geçer. Öte yandan bebeğinizin çıkardığı idrar amniyon sıvısının önemli bir kaynağıdır.
canım ben şimdilik gebelik öncesini araştırdım onda bilmediğim kalmadı hele bi kalayım merak etme bende kesin o konudada profesör kesilirimkız çok alemsiniz haaaane şakası kız hiçmi okumuyonu netten anacım gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri ve hamilelik takvimi hesaplama - Jinekolog Dr. Kaan Kocatepe
arada bu siteyide gezin gebelik haftanızı felan kontrol edin ne bilim araştırın gız azıcık
paranız yok demkkikredi çekin bari oğluşunuz kardeşsiz kalmasın
nazooo sen niye yazmıyorsun canım
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, ksel, kardelen5233, basakss+, seray0307+, nazemir+, Bengisu87+, busemk, duman85+
ohh ohh yarın giripte geçmişi okuyanlar çatlayın emiiiiiiiii
hıı faydalı yani bebişin işemesi öylemii
canım ben şimdilik gebelik öncesini araştırdım onda bilmediğim kalmadı hele bi kalayım merak etme bende kesin o konudada profesör kesilirimkız hakkaten bilmediğin kalmamış ama netten bakıp bakıpmı yazıyon naapıyon anlamadım yaa üçkağıtçı senii
:
ben ve kızım iyiyiz çok şükür. bu ara hiç bi şikayetetim yok.günlerim keyifli geçiyo anlayacağın. inşalllah önümüzdeki günlerde öyle olur. ve hala kilo almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?