kız gebelik zaten gaz yapıyor seninki ondandır daha küçücük kız bebişin ne gaz yapsında sen geniresinkiivalla bende merak ettim bebiş gazdamı yapıyo göbiştede bizden genirme olarak çıkıyoo ay şaştım vallaa pis kokaymı acaba onun gazıda? pıytlatma diye alsana popiş yaparım yoksam ben ona pis kokaysaa
çektik onay bekliiiikkk
hıı faydalı yani bebişin işemesi öylemii
canım ben şimdilik gebelik öncesini araştırdım onda bilmediğim kalmadı hele bi kalayım merak etme bende kesin o konudada profesör kesilirimkız hakkaten bilmediğin kalmamış ama netten bakıp bakıpmı yazıyon naapıyon anlamadım yaa üçkağıtçı senii
:
son zamanlarda hiç bu kadar kalabalık olamadık. kalabalığı bırak 2 kişi zor bir araya geldi valla
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, ksel, kardelen5233, basakss+, seray0307+, nazemir+, Bengisu87+, busemk, duman85+
ohh ohh yarın giripte geçmişi okuyanlar çatlayın emiiiiiiiii
göbeğin çktı ama kilo almadın Allah alahh ne ilginç. iştahın açldımı
bende sevindim seni gordugume cnmmm...hala cepten giriom bilgisayar var ama esimde...calismalar kotuydu mart ve nisanda ama mayista ii olcak insallah...birisi yesil elma okumus gonderdi yedik namaz kildik sonrasi malum insallah sebep olur...ama yumurtlama falan takip etmiom walla...ev hanimligi guzel...kocisimde evde isten cikti kendi isini kuracakmis ..bizden haberler boyle iste
yok canım demeyecem sanırım uzun yazıları okuyamıyorsun
başakçım arkadaşlar güzel güzel vermişler cevap,bide beni niye yoruyosun ki şurda
sevinç ben anlamadım,coraspin i neden kullanmıcak mıyız diye sordun sen?
iyi geceler canımeşim geldi size iyi geceler çok öpüyorum
ohh iyi iyi yakında geliyo demekkii bebek
ya sen araştırmışsın az çok biliondur, beyaz peynirimsi akıntım var, gebe kalkmayı etkilermi? doktor herşeyin normal çok güzl sadece hafif enf. dedi, ama hala o akıntı geliyo antibiotik kullanmama rağmen, acaba normalmi o?
ohh ne güzel hakkınızda hayırlısı tatlım muhakkak bişiler vesile olurr süt buharıda yaptınmı sen
yok okumak istemiyomsize soruyom daha eğlenceli
selamlar
geçmişi okuyodum neler yazmışınız diye nasılsınız bakalım
herkeslerde burda ne güzel coşmuş topik maşallah
başak hoşgeldin evinebugün arayım diye düşündüm fırsat olmadı yarın ararım diyordum
başakçım arkadaşlar güzel güzel vermişler cevap,bide beni niye yoruyosun ki şurda
sevinç ben anlamadım,coraspin i neden kullanmıcak mıyız diye sordun sen?
kızlaar ben kaçıyorum çok uykum geldi benim.hepinizi öpüyorum. yarın görüşürüz
hee kız maşallah nazar değmesin başak geldi ya demekki efsun ondaymış bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?