Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başakçım arkadaşlar güzel güzel vermişler cevap,bide beni niye yoruyosun ki şurda
sevinç ben anlamadım,coraspin i neden kullanmıcak mıyız diye sordun sen?

nazcimmm nasilsinnn nie yazmiosun gecmisi okuyosan yandin walla ben bi msj yazana kadar bir sayfa ilerlediler yetismek zor walla bu karilara...ii sismis dilleri :)))

ya sen araştırmışsın az çok biliondur, beyaz peynirimsi akıntım var, gebe kalkmayı etkilermi? doktor herşeyin normal çok güzl sadece hafif enf. dedi, ama hala o akıntı geliyo antibiotik kullanmama rağmen, acaba normalmi o?

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, ksel, kardelen5233, basakss+, seray0307+, nazemir+, Bengisu87+, busemk, duman85+

ohh ohh yarın giripte geçmişi okuyanlar çatlayın emiiiiiiiii

bence deeeeeeeeeeee

nazoooooooooo geçmişi miii okuyonnnnn annemmmmmmmmmm. yoksam kalabalığı görünce düşüp bayıldın mıııııııııııı

ohh ne güzel hakkınızda hayırlısı tatlım muhakkak bişiler vesile olurr süt buharıda yaptınmı sen

başakçım arkadaşlar güzel güzel vermişler cevap,bide beni niye yoruyosun ki şurda

canım dumana sordum bizde kan pıhtılaşması varda o yüzden :26::26:

eşim geldi size iyi geceler çok öpüyorum
iyi geceler canım

ohh iyi iyi yakında geliyo demekkii bebek

onay çıkar çıkmaz

canım kaşıntıda varsa mantar enfeksiyonu o bendede olmuştu fitil kullandım geçti

bende alınmaya başlıyodum kaç gündür topike girmiyorum. nazo beni niye aramadı diye aklımdan geçmedi değil

koca toto aman sen yorulma

bebişin adı ne kızzzzzzzzz sormayı unuttumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…