aynen öyle oldu canım. iştahım normal. düzenli yemek yiyiyorum ve abur cubur yemiyorum. tatlı çok fazla sevmiyorum.
herkeze hayırlı geceler
biz kalkıyoruz,yarın temizliğimiz var
canım dumana sordum bizde kan pıhtılaşması varda o yüzden :26::26:
iyi geceler canım
onay çıkar çıkmaz
canım kaşıntıda varsa mantar enfeksiyonu o bendede olmuştu fitil kullandım geçti
saygılarrrrbundan sonra böyleeee inşallah kalabalık günlere devammm
bende de var ve iğne kullanıyorum,öncesinde de coraspin kullandım baya bi
başakcım bilahere görüşürüz tatlım
nazoşum öpüyorum senide
kız çok alemsiniz haaaane şakası kız hiçmi okumuyonu netten anacım gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri ve hamilelik takvimi hesaplama - Jinekolog Dr. Kaan Kocatepe
arada bu siteyide gezin gebelik haftanızı felan kontrol edin ne bilim araştırın gız azıcık
sağol tatlım bakıcam bi buraya saftirik gibiyiz
insallah cnmm...subatta 1 kere yapmistim bidahada yapmadim...
haklısın canım yaa ne deyim sen bilgi sahibi olmıycanda kim olcaak :26::26:yok kızz 1 doğum ve 3 düşük derken 4 hamilelik ve daha neler neler
acı tatlı tecrübe kazanıyoruz canım ama kulaktan dolma değil
gerçek bilgiler....
iyi geceler canım bende az sonra çıkarım uykum geldi yawwww
ya bu süt buharının faydası varmıki cidden? bende hafif enf. var, beyaz bişiler geliyo arad süt kesiği gibi, gebeliği gebe kalmayı yani zorlaştyırırmı
ya bu süt buharının faydası varmıki cidden? bende hafif enf. var, beyaz bişiler geliyo arad süt kesiği gibi, gebeliği gebe kalmayı yani zorlaştyırırmı
kızlar bende çıkayım hem kociş çağırıyor hemde uykum varr
başak bu arada batımı ekle benim 8 hazirann canım
iyi geceler çok öpüyorum hepinizi
TÜM ANNELERİN
anne ADAYLARININ
anne OLMAK İÇİN GÜN SAYANLARIN
ANNELİĞE HAZIRLIK YAPANLARIN
KISACASI BÜTÜÜÜNNN GÜZEL Mİ GÜZEL TATLI MI TATLII ANNELERİNN
ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN....
RABBİM EVLATLARIMIZLA VE AİLELERİMİZLE NİCE ANNELER GÜNÜNÜ BERABER MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN HEPİMİZE....
canım bebek kesenin içerisinde ya amniyos suyu felan var kese içerisinde doktor yasaklamadığı sürece cinsellik devam ediyor ama biraz daha dikkatli olarak incitmeden
olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?