Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende de var ve iğne kullanıyorum,öncesinde de coraspin kullandım baya bi
başakcım bilahere görüşürüz tatlım
nazoşum öpüyorum senide

kızlar bende çıkayım hem kociş çağırıyor hemde uykum varr
başak bu arada batımı ekle benim 8 hazirann canım
iyi geceler çok öpüyorum hepinizi

yok kızz 1 doğum ve 3 düşük derken 4 hamilelik ve daha neler neler
acı tatlı tecrübe kazanıyoruz canım ama kulaktan dolma değil
gerçek bilgiler....
haklısın canım yaa ne deyim sen bilgi sahibi olmıycanda kim olcaak :26::26:
iyi geceler canım bende az sonra çıkarım uykum geldi yawwww

ooh kaçın kaçın benim uykum var dediğimde yollamadınız beni siz gidin ooh ne aaalaaa bende didiyom işte hıh hadi iyi geceler hanımlar çok öpüyorum sizii hoşçakalıın

ya bu süt buharının faydası varmıki cidden? bende hafif enf. var, beyaz bişiler geliyo arad süt kesiği gibi, gebeliği gebe kalmayı yani zorlaştyırırmı

yok cnm gebe kalmak icin yapilio ayrica iltihabada ii geldigi soylenio...yapmak istersen 1 kilo sute 1 demet maydonozu koy kaynat sonra soguyana kadar buharinda otur ama cok sicakken oturma...

ii geceler kizlarrr opuyom hepiniziiii

bizim topikte iki hatun süt buharıyla kaldı elifcimmmm faydası var sanırsam

kızlar bende çıkayım hem kociş çağırıyor hemde uykum varr
başak bu arada batımı ekle benim 8 hazirann canım
iyi geceler çok öpüyorum hepinizi

ayy bende çıkıyom kıslar ayyy çok erken oldu kusura bakmayın eşim çağırıyor çünkü emir büyük yerden. çok öpüyorum siziiiiiiiiiiii

TÜM ANNELERİN
anne ADAYLARININ
anne OLMAK İÇİN GÜN SAYANLARIN
ANNELİĞE HAZIRLIK YAPANLARIN
KISACASI BÜTÜÜÜNNN GÜZEL Mİ GÜZEL TATLI MI TATLII ANNELERİNN
ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN....
RABBİM EVLATLARIMIZLA VE AİLELERİMİZLE NİCE ANNELER GÜNÜNÜ BERABER MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN HEPİMİZE....

ay aamiiiin inşallah bizede nasip olur annelik bi gün

Tüm annelerimizin anne adayları ve anne olmak ,steyen hanımlarımız anneler gününüz kutlu olsun anne olmaya çalışan hanımlar dilerim o mutluluk bir gün bizede nasip olacaktır inşallaaaah çok öpüyorum sizleri hoşçakalıın

canım bebek kesenin içerisinde ya amniyos suyu felan var kese içerisinde doktor yasaklamadığı sürece cinsellik devam ediyor ama biraz daha dikkatli olarak incitmeden

olabilir

birde içine boşalma yapmasın bebek geliştikçe yüzünde lekeler kalırmış duymuştum sevgicim yanlışım varsa düzelt aşkımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…