Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, ksel, kardelen5233, basakss+, seray0307+, nazemir+, Bengisu87+, busemk, duman85+
ohh ohh yarın giripte geçmişi okuyanlar çatlayın emiiiiiiiii
ekşi yiyomusun
TÜM ANNELERİN
anne ADAYLARININ
anne OLMAK İÇİN GÜN SAYANLARIN
ANNELİĞE HAZIRLIK YAPANLARIN
KISACASI BÜTÜÜÜNNN GÜZEL Mİ GÜZEL TATLI MI TATLII ANNELERİNN
ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN....
RABBİM EVLATLARIMIZLA VE AİLELERİMİZLE NİCE ANNELER GÜNÜNÜ BERABER MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN HEPİMİZE....
neeeeeeyyyyyyyyybirde içine boşalma yapmasın bebek geliştikçe yüzünde lekeler kalırmış duymuştum sevgicim yanlışım varsa düzelt aşkımmm
oyyyy yirim seni kuzucumm sormadım seni evet ama ajklıma geldin tabiikiii ttatlımmmmmmmmkimsecikler yukkkk tmm tmm bidaha girmicem anca bensizz muhabbet edin siz hıh
bu hatun kim kızlarr ben tanışmadımm gelde tanışalım ingilizcemuzik
neeeeeeyyyyyyyyyyanlışı varsa düzelt çabukk sevincccccc
oyyyy yirim seni kuzucumm sormadım seni evet ama ajklıma geldin tabiikiii ttatlımmmmmmmm
oyyyy yirim seni kuzucumm sormadım seni evet ama ajklıma geldin tabiikiii ttatlımmmmmmmm
kızlar yarın parkeleri alıyoruz inşallah bir aksiliik olmazsa:124::124::124::124:. bugün almaya gittik ama kapalıydı maalesef. ama yarın alıcaz. ondan sonra ben evimin temzliğine başlıycam inşallah.
hepinizi yardıma bejkliyorummmmm:130::130::130:
şiimdik biraz yatıcam akşam görüşürüz yineeeee tontişlerimmmmmm:13::13:
ay canımmm herşey gönlünce olsun tek göz odan olsun ama ayrı evin olsunnnnn ohhhh bundan sonra rahat günler seni beklior inşallahhhh evinde güle güle oturmayı nasip etsin rrabbimmmmm bebişininnn şansııı olsunnn buuu
kızlarr hadi dedikoduya davetlisinizz bakın başakımızda burdaymışşşş artık boş kalmıcak topikimiz yuppiiiii başakkkkçımm sen bi el atta gelsin hatunlarrrrr
valla öle duydum bana öle sölenmişti her ihtimaale karşılık kulağında bulunsun işte yani şöle 7-8-9 aylığa yakın hele hiç boşalma olmamalıymış bide netten araştırayım senin için
bilmem işte üzüldüm kimse yoklumun farkına bile varmamış hadi sen şimdi heycanlısın sevinçte sarada bengisuda unutmuşlarr ühhüüü hüühü bu arada hürr kayıp nirde bu karıııı
ay canımmm herşey gönlünce olsun tek göz odan olsun ama ayrı evin olsunnnnn ohhhh bundan sonra rahat günler seni beklior inşallahhhh evinde güle güle oturmayı nasip etsin rrabbimmmmm bebişininnn şansııı olsunnn buuu
hadi git tatlım dinlen yorma kendini bizzz el birlik yaparızz evelallahhh burda osmanlı kadınları boşa durmuossss
:127::127::127::127::127::127:
bende diyom niye tek tek yazıyo bu hatun kıyamam annem sana alıntı ile cevapla yazısının yanına tıkla işaret koy topla hepsini. sonrada cevapla dekızzz sen nasıl böle bi arada topluosun yazılanları ben yapamıorum anacım ne beceriksizim yahuu
merrrhabaaaaaaaa
kızlarr hadi dedikoduya davetlisinizz bakın başakımızda burdaymışşşş artık boş kalmıcak topikimiz yuppiiiii başakkkkçımm sen bi el atta gelsin hatunlarrrrr
kızlar yarın parkeleri alıyoruz inşallah bir aksiliik olmazsa:124::124::124::124:. bugün almaya gittik ama kapalıydı maalesef. ama yarın alıcaz. ondan sonra ben evimin temzliğine başlıycam inşallah.
hepinizi yardıma bejkliyorummmmm:130::130::130:
şiimdik biraz yatıcam akşam görüşürüz yineeeee tontişlerimmmmmm:13::13:
gelirler yavrum merak etme. birazdan tekerrrr teker döküleceklerrr
bu benim efsunummm gelin kızlar geliiinnnnn
başakın merhametli kollarına gelinnn yerim hepiniziiiiii
merrrhabaaaaaaaa
hahayt bunuda çözdüm çok zekiymişim
galiba dökülmeye başladılar bileee evttttt bugün güsel bi sohbet olucek inşallah
mrb dumancım hoşgeldin tatlım nasılsınnn güseller güselli canım arkadaşım benim
bende diyom niye tek tek yazıyo bu hatun kıyamam annem sana alıntı ile cevapla yazısının yanına tıkla işaret koy topla hepsini. sonrada cevapla de
ahanda düştü bi hatunn
kuzum ne arıyon bu saatte senn evde misinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?