Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, ksel, kardelen5233, basakss+, seray0307+, nazemir+, Bengisu87+, busemk, duman85+

ohh ohh yarın giripte geçmişi okuyanlar çatlayın emiiiiiiiii

ayyy çatladım ortadan ikiye yarıldım sankiiiii hıh bikerem beni kimse sormamış bile ne kıskancammmmmmm pıffff

anneler gününüz kutlu olsun hatunlarr bizde anne olcaz inşallah ama olmadanda kutlamalara açığızz ahuhahaha

bu hatun kim kızlarr ben tanışmadımm gelde tanışalım ingilizcemuzik
birde içine boşalma yapmasın bebek geliştikçe yüzünde lekeler kalırmış duymuştum sevgicim yanlışım varsa düzelt aşkımmm
neeeeeeyyyyyyyyy yanlışı varsa düzelt çabukk sevincccccc
kimsecikler yukkkk tmm tmm bidaha girmicem anca bensizz muhabbet edin siz hıh
oyyyy yirim seni kuzucumm sormadım seni evet ama ajklıma geldin tabiikiii ttatlımmmmmmmm

kızlar yarın parkeleri alıyoruz inşallah bir aksiliik olmazsa:124::124::124::124:. bugün almaya gittik ama kapalıydı maalesef. ama yarın alıcaz. ondan sonra ben evimin temzliğine başlıycam inşallah.

hepinizi yardıma bejkliyorummmmm:130::130::130:

şiimdik biraz yatıcam akşam görüşürüz yineeeee tontişlerimmmmmm:13::13:

valla öle duydum bana öle sölenmişti her ihtimaale karşılık kulağında bulunsun işte yani şöle 7-8-9 aylığa yakın hele hiç boşalma olmamalıymış bide netten araştırayım senin için

bilmem işte üzüldüm kimse yoklumun farkına bile varmamış hadi sen şimdi heycanlısın sevinçte sarada bengisuda unutmuşlarr ühhüüü hüühü bu arada hürr kayıp nirde bu karıııı

ay canımmm herşey gönlünce olsun tek göz odan olsun ama ayrı evin olsunnnnn ohhhh bundan sonra rahat günler seni beklior inşallahhhh evinde güle güle oturmayı nasip etsin rrabbimmmmm bebişininnn şansııı olsunnn buuu

hadi git tatlım dinlen yorma kendini bizzz el birlik yaparızz evelallahhh burda osmanlı kadınları boşa durmuossss

canım ingilizcemüzikkk yeni katıldı boş ana geldi ama onuda tanırıss bak topiğimize adım attı hemen hamiş kaldı allahımm bizede ver noluyyyyy bizede biz de bebiş istiyossss amaa

kızlarr hadi dedikoduya davetlisinizz bakın başakımızda burdaymışşşş artık boş kalmıcak topikimiz yuppiiiii başakkkkçımm sen bi el atta gelsin hatunlarrrrr

kızlarr hadi dedikoduya davetlisinizz bakın başakımızda burdaymışşşş artık boş kalmıcak topikimiz yuppiiiii başakkkkçımm sen bi el atta gelsin hatunlarrrrr

gelirler yavrum merak etme. birazdan tekerrrr teker döküleceklerrr

bu benim efsunummm gelin kızlar geliiinnnnn

başakın merhametli kollarına gelinnn yerim hepiniziiiiii

valla öle duydum bana öle sölenmişti her ihtimaale karşılık kulağında bulunsun işte yani şöle 7-8-9 aylığa yakın hele hiç boşalma olmamalıymış bide netten araştırayım senin için

bilmem işte üzüldüm kimse yoklumun farkına bile varmamış hadi sen şimdi heycanlısın sevinçte sarada bengisuda unutmuşlarr ühhüüü hüühü bu arada hürr kayıp nirde bu karıııı

hadi git tatlım dinlen yorma kendini bizzz el birlik yaparızz evelallahhh burda osmanlı kadınları boşa durmuossss

:127::127::127::127::127::127:

kızzz sen nasıl böle bi arada topluosun yazılanları ben yapamıorum anacım ne beceriksizim yahuu
bende diyom niye tek tek yazıyo bu hatun kıyamam annem sana alıntı ile cevapla yazısının yanına tıkla işaret koy topla hepsini. sonrada cevapla de
merrrhabaaaaaaaa

ahanda düştü bi hatunn

kuzum ne arıyon bu saatte senn evde misinnnn

gelirler yavrum merak etme. birazdan tekerrrr teker döküleceklerrr

bu benim efsunummm gelin kızlar geliiinnnnn

başakın merhametli kollarına gelinnn yerim hepiniziiiiii

merrrhabaaaaaaaa

hahayt bunuda çözdüm çok zekiymişim

galiba dökülmeye başladılar bileee evttttt bugün güsel bi sohbet olucek inşallah
mrb dumancım hoşgeldin tatlım nasılsınnn güseller güselli canım arkadaşım benim

aaaa olmamış tamm her konunun altına yazamadım tühhhhh

kıs ne bilem anam ama çözdüm çözdüm tşk adminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…