evdeyim evettt tosunlarrr gibi yattım tüm günnn ohhhhhh uyudm uyandım yemek yaptım yaaa çook güzel evde olmakbende diyom niye tek tek yazıyo bu hatun kıyamam annem sana alıntı ile cevapla yazısının yanına tıkla işaret koy topla hepsini. sonrada cevapla de
ahanda düştü bi hatunn
kuzum ne arıyon bu saatte senn evde misinnnn
canım hoşbuldum iyim sen nslsn... valla burda gelip birilerini görmek çok güzel özlemişimmmhahayt bunuda çözdüm çok zekiymişim
galiba dökülmeye başladılar bileee evttttt bugün güsel bi sohbet olucek inşallah
mrb dumancım hoşgeldin tatlım nasılsınnn güseller güselli canım arkadaşım benim
aaaa olmamış tamm her konunun altına yazamadım tühhhhh
kıs ne bilem anam ama çözdüm çözdüm tşk adminim
evdeyim evettt tosunlarrr gibi yattım tüm günnn ohhhhhh uyudm uyandım yemek yaptım yaaa çook güzel evde olmaknasılsınız bakem??
canım hoşbuldum iyim sen nslsn... valla burda gelip birilerini görmek çok güzel özlemişimmm
eyvallah koçum her daim yardım ederizz
evdeyim evettt tosunlarrr gibi yattım tüm günnn ohhhhhh uyudm uyandım yemek yaptım yaaa çook güzel evde olmaknasılsınız bakem??
canım hoşbuldum iyim sen nslsn... valla burda gelip birilerini görmek çok güzel özlemişimmm
bizde özledik canımmm tmm bundan ssonra özleme son bi bebek özlemimiz olcak yine ama oda bitecek inşallah
haa doğru bugün pazardı dimi unutumuşum. malum ev hanımına hergün pazar
nasl gidiyo tatlım halvetlere devammı
evet yaaa keşke c.tesi olsaydı bu haftasonu ne güzeldi...upuzun geldi... halvete devam en kısa zamanda güzel haberlerle gelicem inş.öyle hissediyorum :)))
slm güzel anneler ve anne adayları
evet cnm yani şöyle corasprin kullanıyorum 2 aydır şuan bıraktım korunmayı bekliyorum işte bebeğimin gelmesini:)hadi inşallah tatlım inanmak çok önemli inşallahh cnm benm çok istiyorum..
herangi tedavi görüyomuydun şu an
hoşgeldin taze anne:) nasıl gidiyo hamişlik belirti ağrı filan varmı??slm güzel anneler ve anne adayları
aha müzikimizde geldiii dinle dinle coşşşhoş geldin hatuncum sen kimsin ben seninle tanşmadık anlat bana kendini
eveetttt bebek de gelsin tamamm sonra gerçi daha az gireriz nete ama olsun artık napalım :)
evet yaaa keşke c.tesi olsaydı bu haftasonu ne güzeldi...upuzun geldi... halvete devam en kısa zamanda güzel haberlerle gelicem inş.öyle hissediyorum :)))
selam kızlar herkese iyi geceler
hadişko kız sen unuttuğumu nerden çıkardın sen unutulacak kadınmısın
inşallah olsundaa daha çok geliriz o heycanla her sancısını paylaşırızzz
ay çalışan için çok zor evlilik bende çalıştım ve bir pazarım vardı günüm bana yetmioduuu okadar yaniii allah kolaylık versin şekerim
ooo halvet unutulurmu hiç dimi kısss
hoşgeldin taze anne:) nasıl gidiyo hamişlik belirti ağrı filan varmı??
hoşgeldin taze anne:) nasıl gidiyo hamişlik belirti ağrı filan varmı??
dicez tabeeee üzerine yeni hamiş gelene kadar topikimizin en taze annesi sen olacaksınnay bende hamiş kaldımda banada taze hamiş dicenizmiiiii kızlarrrr
coraspirin neden kullanılıyor tatlımevet cnm yani şöyle corasprin kullanıyorum 2 aydır şuan bıraktım korunmayı bekliyorum işte bebeğimin gelmesini:)
waaowww sara hatuncum gelmişşş hoşgeldin kuzum tatilin nasl geçtiiiiiselam kızlar herkese iyi geceler
hadişko kız sen unuttuğumu nerden çıkardın sen unutulacak kadınmısın
hoşbulduk canımmmm...valla sen sor ben anlatayım ama tanışdığıma şimdiden memnun oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?