Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evdeyim evettt tosunlarrr gibi yattım tüm günnn ohhhhhh uyudm uyandım yemek yaptım yaaa çook güzel evde olmak nasılsınız bakem??

canım hoşbuldum iyim sen nslsn... valla burda gelip birilerini görmek çok güzel özlemişimmm

bizde özledik canımmm tmm bundan ssonra özleme son bi bebek özlemimiz olcak yine ama oda bitecek inşallah

haa doğru bugün pazardı dimi unutumuşum. malum ev hanımına hergün pazar

nasl gidiyo tatlım halvetlere devammı

haa doğru bugün pazardı dimi unutumuşum. malum ev hanımına hergün pazar

nasl gidiyo tatlım halvetlere devammı

evet yaaa keşke c.tesi olsaydı bu haftasonu ne güzeldi...upuzun geldi... halvete devam en kısa zamanda güzel haberlerle gelicem inş.öyle hissediyorum :)))

evet yaaa keşke c.tesi olsaydı bu haftasonu ne güzeldi...upuzun geldi... halvete devam en kısa zamanda güzel haberlerle gelicem inş.öyle hissediyorum :)))

hadi inşallah tatlım inanmak çok önemli inşallahh cnm benm çok istiyorum..

herangi tedavi görüyomuydun şu an

hadi inşallah tatlım inanmak çok önemli inşallahh cnm benm çok istiyorum..

herangi tedavi görüyomuydun şu an
evet cnm yani şöyle corasprin kullanıyorum 2 aydır şuan bıraktım korunmayı bekliyorum işte bebeğimin gelmesini:)

slm güzel anneler ve anne adayları
hoşgeldin taze anne:) nasıl gidiyo hamişlik belirti ağrı filan varmı??

selam kızlar herkese iyi geceler

hadişko kız sen unuttuğumu nerden çıkardın sen unutulacak kadınmısın

eveetttt bebek de gelsin tamamm sonra gerçi daha az gireriz nete ama olsun artık napalım :)

inşallah olsundaa daha çok geliriz o heycanla her sancısını paylaşırızzz

ay çalışan için çok zor evlilik bende çalıştım ve bir pazarım vardı günüm bana yetmioduuu okadar yaniii allah kolaylık versin şekerim

ooo halvet unutulurmu hiç dimi kısss

hoşgeldin taze anne:) nasıl gidiyo hamişlik belirti ağrı filan varmı??[/QUOTE]

ay bende hamiş kaldımda banada taze hamiş dicenizmiiiii kızlarrrr

hoşgeldin taze anne:) nasıl gidiyo hamişlik belirti ağrı filan varmı??[/QUOTE]

hoşbuldummm.çok şükür iyi gidiyo ama bol mide bulantılı,uykulu gidiyoo ara ara kasıklarımda batma gibi ağrı oluyo ama bebişten işaret geliyo diyorum

allah be ne güsel sölüo ben bu kadını seviom anacım valla dün kimse sormamışkiii didim bi gün dhaa girmim dayanamadım çatladım resmen sevinçte demiş zaten geçmişi okyup çatlayın dieee onu bi bulummmm --canım yaa hatırlıomusun senle yapmıştık galiba ovulasyon testiydi dimi adet günümü belirlemiştik netten 12 si çıkmıştı olmadım 19 unu beklicemmm yani düzensizleştiği iiçinmi böle bi sonuç verdi dersin

ay bende hamiş kaldımda banada taze hamiş dicenizmiiiii kızlarrrr[/QUOTE] dicez tabeeee üzerine yeni hamiş gelene kadar topikimizin en taze annesi sen olacaksınn kız valla benim hem c.tesi hem pazar tatil yinede yetmiyooo:))

hoşgeldin taze anne:) nasıl gidiyo hamişlik belirti ağrı filan varmı??

hoşbuldummm.çok şükür iyi gidiyo ama bol mide bulantılı,uykulu gidiyoo ara ara kasıklarımda batma gibi ağrı oluyo ama bebişten işaret geliyo diyorum [/QUOTE] bulantı filan erken başlamış tatlım yaaa 7.haftalarda filan başlaması lazım.daha o zerre kadar, ama sen baya hassas geçireceksin anlaşılan..sabah filan kalkınca tuzlu kraker at ağzına miden her bulandıgında öyle yapabilirsin tabi rahatlatır baya seni.

ay bende hamiş kaldımda banada taze hamiş dicenizmiiiii kızlarrrr
dicez tabeeee üzerine yeni hamiş gelene kadar topikimizin en taze annesi sen olacaksınn kız valla benim hem c.tesi hem pazar tatil yinede yetmiyooo:))

hoşbuldummm.çok şükür iyi gidiyo ama bol mide bulantılı,uykulu gidiyoo ara ara kasıklarımda batma gibi ağrı oluyo ama bebişten işaret geliyo diyorum [/QUOTE] bulantı filan erken başlamış tatlım yaaa 7.haftalarda filan başlaması lazım.daha o zerre kadar, ama sen baya hassas geçireceksin anlaşılan..sabah filan kalkınca tuzlu kraker at ağzına miden her bulandıgında öyle yapabilirsin tabi rahatlatır baya seni.[/QUOTE]

canım allahım yardım etsin şimdi bende çalışım diorum ama eşimin evd edurması rahatsız edio hala ondan yoksa şimdiden gidesim var evde otur otur ömrü boş geçirmek çok zor hakketten çalışmak daha iii

evet cnm yani şöyle corasprin kullanıyorum 2 aydır şuan bıraktım korunmayı bekliyorum işte bebeğimin gelmesini:)
coraspirin neden kullanılıyor tatlım

waaowww sara hatuncum gelmişşş hoşgeldin kuzum tatilin nasl geçtiiiii
hoşbulduk canımmmm...valla sen sor ben anlatayım ama tanışdığıma şimdiden memnun oldumm

bende kuzum bende memnun oldm duydumkii hamişliğini yeni öğrenmişsinn hayırlı uğurlu olsunnnn. bende o yollardan geçtiğm için biliyorm. iğneler batmalar çok oluyor bu dönemde. adet lacakmış gibi hafif sancılar giriyor. ve yoğun bi uyuma isteği oluyor. ben bütün gün uyurdum bide gece uyurdum o dönemde. ama geçti artık o kadar uyumuyorum. deri döküntüleri başlar sende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…