- 18 Aralık 2010
- 94
- 0
- 86
bulantı filan erken başlamış tatlım yaaa 7.haftalarda filan başlaması lazım.daha o zerre kadar, ama sen baya hassas geçireceksin anlaşılan..sabah filan kalkınca tuzlu kraker at ağzına miden her bulandıgında öyle yapabilirsin tabi rahatlatır baya seni.[/QUOTE]dicez tabeeee üzerine yeni hamiş gelene kadar topikimizin en taze annesi sen olacaksınnkız valla benim hem c.tesi hem pazar tatil yinede yetmiyooo:))
hoşbuldummm.çok şükür iyi gidiyo ama bol mide bulantılı,uykulu gidiyooara ara kasıklarımda batma gibi ağrı oluyo ama bebişten işaret geliyo diyorum
bulantı filan erken başlamış tatlım yaaa 7.haftalarda filan başlaması lazım.daha o zerre kadar, ama sen baya hassas geçireceksin anlaşılan..sabah filan kalkınca tuzlu kraker at ağzına miden her bulandıgında öyle yapabilirsin tabi rahatlatır baya seni.
bende kuzum bende memnun oldm duydumkii hamişliğini yeni öğrenmişsinn hayırlı uğurlu olsunnnn. bende o yollardan geçtiğm için biliyorm. iğneler batmalar çok oluyor bu dönemde. adet lacakmış gibi hafif sancılar giriyor. ve yoğun bi uyuma isteği oluyor. ben bütün gün uyurdum bide gece uyurdum o dönemde. ama geçti artık o kadar uyumuyorum. deri döküntüleri başlar sende de
aminnnn aminnnn banadaaa olsun banadaaa bütün arkadaşlarıma olsunnnteşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah.deri döküntüsü derken canımm :18:
hadiyecim senin meslek neydi bacımm
kuşum bende kan pıhtılaşması var ya ondan gebeliğe hazırlık hamile kalınca da iğneye başlıcammmm:)coraspirin neden kullanılıyor tatlım
anladım canım o zaman sürekli bişiler atıştır aç kalmasın miden,galetalar varya böyle küçük küçük onlar hem proteinli hemde tutuyo... allah kolaylık versin ama annesi o bebiş için insan herşeye katlanır dimiiiisanırım öyle olacak canım zaten ülser var mide de.iş stresiyle oldu 3 senedir çekiyorum.1 haftadır da ilaç da almayınca mahvoldu mide tabiisabahları çok olmuyo ama okulda ve öğleden sonraları sabah namaz vaktine kadar bulanıyo çok gıcık bişey yaa amaaa yine de şükür bebeğim için katlanırımm napıyımm
canım allahım yardım etsin şimdi bende çalışım diorum ama eşimin evd edurması rahatsız edio hala ondan yoksa şimdiden gidesim var evde otur otur ömrü boş geçirmek çok zor hakketten çalışmak daha iii
kuşum bende kan pıhtılaşması var ya ondan gebeliğe hazırlık hamile kalınca da iğneye başlıcammmm:)
anladım canım o zaman sürekli bişiler atıştır aç kalmasın miden,galetalar varya böyle küçük küçük onlar hem proteinli hemde tutuyo... allah kolaylık versin ama annesi o bebiş için insan herşeye katlanır dimiiii
canım yaa aynen öyle bende söylenip duruyorum çalıştıgım için ama okul bitipte 6 ay evde kalınca işsiz kafayı yemiştim... onu düşünüp işi bırakmayı aklımdan geçirmiyorum e azından şimdilik.belki bebeğim olunca bırakırım :)
benm özellikle kollarımda oluyor tatlım derilerim döklüüyo. korkma kötü bişi değilkiteşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah.deri döküntüsü derken canımm :18:
maaşallah de nazar boncuku tak deli karıbu akşam çok değişik isimler görüorummm topikimizzz çoğalıo dahada sanrım
başakçımm bat listesini kaldırmışsınnn bakıomdaaa
katlanmazmı annesi onun için herşeye katlanır.hayırlısıyla sağlıklı olarak gelsin de inşallahh
muhaseebe canım şirket ön muhasebe
benm özellikle kollarımda oluyor tatlım derilerim döklüüyo. korkma kötü bişi değilki
maaşallah de nazar boncuku tak deli karı
he yaaa yetim kalıyo bat listemiz kimse söölemiyo batını. döt kadar bat listesi mi olur
anladım tatlım.valla çalışmaya alışana evde oturmak zor gelir derler öyle de oluyo uzun tatillerde falan ama ben yine de kafama göre ara sıra tatil yapmak isterdimmm ne güzel olurduuu
evettt kesinlikle arada uzak kalmak aşkı taze tutuyo hem sende kendini iyi hissediyomussun değişiklik olunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?