Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sanırım öyle olacak canım zaten ülser var mide de.iş stresiyle oldu 3 senedir çekiyorum.1 haftadır da ilaç da almayınca mahvoldu mide tabii sabahları çok olmuyo ama okulda ve öğleden sonraları sabah namaz vaktine kadar bulanıyo çok gıcık bişey yaa amaaa yine de şükür bebeğim için katlanırımm napıyımm

bulantı filan erken başlamış tatlım yaaa 7.haftalarda filan başlaması lazım.daha o zerre kadar, ama sen baya hassas geçireceksin anlaşılan..sabah filan kalkınca tuzlu kraker at ağzına miden her bulandıgında öyle yapabilirsin tabi rahatlatır baya seni.[/QUOTE]

canım allahım yardım etsin şimdi bende çalışım diorum ama eşimin evd edurması rahatsız edio hala ondan yoksa şimdiden gidesim var evde otur otur ömrü boş geçirmek çok zor hakketten çalışmak daha iii[/QUOTE]

canım yaa aynen öyle bende söylenip duruyorum çalıştıgım için ama okul bitipte 6 ay evde kalınca işsiz kafayı yemiştim... onu düşünüp işi bırakmayı aklımdan geçirmiyorum e azından şimdilik.belki bebeğim olunca bırakırım :)

canım allahım yardım etsin şimdi bende çalışım diorum ama eşimin evd edurması rahatsız edio hala ondan yoksa şimdiden gidesim var evde otur otur ömrü boş geçirmek çok zor hakketten çalışmak daha iii[/QUOTE]

canım yaa aynen öyle bende söylenip duruyorum çalıştıgım için ama okul bitipte 6 ay evde kalınca işsiz kafayı yemiştim... onu düşünüp işi bırakmayı aklımdan geçirmiyorum e azından şimdilik.belki bebeğim olunca bırakırım :)[/QUOTE]

kız ben kendime çok şaşaırıorum zatennn nasıl evde duruorum diee arada 3 aylığına ist a gidip eski işyerime yardım ediorum patronum çağırıo kışın gdiorum ama öle ii gelioki hem maddi açıdan hem de sosyal açıdan evde kös kös oturmuorum yaniiii eşim özlesinn diee arada gerekio bölesiii

teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah.deri döküntüsü derken canımm :18:

coraspirin neden kullanılıyor tatlım
kuşum bende kan pıhtılaşması var ya ondan gebeliğe hazırlık hamile kalınca da iğneye başlıcammmm:)

anladım canım o zaman sürekli bişiler atıştır aç kalmasın miden,galetalar varya böyle küçük küçük onlar hem proteinli hemde tutuyo... allah kolaylık versin ama annesi o bebiş için insan herşeye katlanır dimiiii

canım yaa aynen öyle bende söylenip duruyorum çalıştıgım için ama okul bitipte 6 ay evde kalınca işsiz kafayı yemiştim... onu düşünüp işi bırakmayı aklımdan geçirmiyorum e azından şimdilik.belki bebeğim olunca bırakırım :)[/QUOTE]

kız ben kendime çok şaşaırıorum zatennn nasıl evde duruorum diee arada 3 aylığına ist a gidip eski işyerime yardım ediorum patronum çağırıo kışın gdiorum ama öle ii gelioki hem maddi açıdan hem de sosyal açıdan evde kös kös oturmuorum yaniiii eşim özlesinn diee arada gerekio bölesiii[/QUOTE] evettt kesinlikle arada uzak kalmak aşkı taze tutuyo hem sende kendini iyi hissediyomussun değişiklik olunca...

kız ben kendime çok şaşaırıorum zatennn nasıl evde duruorum diee arada 3 aylığına ist a gidip eski işyerime yardım ediorum patronum çağırıo kışın gdiorum ama öle ii gelioki hem maddi açıdan hem de sosyal açıdan evde kös kös oturmuorum yaniiii eşim özlesinn diee arada gerekio bölesiii[/QUOTE] evettt kesinlikle arada uzak kalmak aşkı taze tutuyo hem sende kendini iyi hissediyomussun değişiklik olunca...[/QUOTE]

çalışmak iii gelioda tek taraflı oluncaa ağır basıo tabiki iii gelio ist benim şehrimmm keşke oraya gitsek şikamet etsek burda hayat yok canım en azından kımıldama yok yerinde sayıoyo insannn eşim için sölüorum

teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah.deri döküntüsü derken canımm :18:
benm özellikle kollarımda oluyor tatlım derilerim döklüüyo. korkma kötü bişi değilki
bu akşam çok değişik isimler görüorummm topikimizzz çoğalıo dahada sanrım
maaşallah de nazar boncuku tak deli karı
başakçımm bat listesini kaldırmışsınnn bakıomdaaa

he yaaa yetim kalıyo bat listemiz kimse söölemiyo batını. döt kadar bat listesi mi olur

katlanmazmı annesi onun için herşeye katlanır.hayırlısıyla sağlıklı olarak gelsin de inşallahh

katlanmazmı annesi onun için herşeye katlanır.hayırlısıyla sağlıklı olarak gelsin de inşallahh

kuzum senin yaşın kaç kaç yıllık evlisin resimdeki evladınmı ilk çocuğun diilmi karnındaki. ne zmandır bebiş istiyodun niye olmuyodu. daha önceleri hangi topklerdeydin neden buraya gelmiyodun.
bunların cevabını alırsam seni yakından tanımş olcam

taktım kız kim sölede takmadımı allah seni emiii

ben sölim canım 19 u 19 unda da olmazsam bennn kafayı yicemmm sürekli tarihmi değişirmiş ayolll noluo bana bilmiomki kızz menopozamı giriom şu gencecik yaşımdaaa gencim güselimmmm daha çocuk doğurcektimmmm

anladım tatlım.valla çalışmaya alışana evde oturmak zor gelir derler öyle de oluyo uzun tatillerde falan ama ben yine de kafama göre ara sıra tatil yapmak isterdimmm ne güzel olurduuu

ben çok istedim çalışmayı zamanında gıcık oldum kaynanaya görümceye kayınlarıma hala da gıcık oluom bakalım bide alt katıma taşıncak allah bana sabır versin

evettt kesinlikle arada uzak kalmak aşkı taze tutuyo hem sende kendini iyi hissediyomussun değişiklik olunca...

çalışmak iii gelioda tek taraflı oluncaa ağır basıo tabiki iii gelio ist benim şehrimmm keşke oraya gitsek şikamet etsek burda hayat yok canım en azından kımıldama yok yerinde sayıoyo insannn eşim için sölüorum[/QUOTE]

suan nerdeydinki canım??[/QUOTE]

adanadyım canımmmm sevinci memelketiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…