Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kadınlarım buğün mutsuzum eşim üzdü beni eniştemle ablamda eşimi kayırdılar onu haklı buldular eşim dahada bi havalandı onlarada küstüm şimdi hayatada küstüm kimse beni sevmiyo kimse...

günaydın kızlar

herkese umut dolu bi gün olsun
inşallahhhhhhh

offfff çok kötü yapmışlar hemde hamiş kadıncağıza bu yapılır mı haksızsa bile haklısın denilmeli çünkü o hamişş hiç tasvib etmedim hiççççççç

valla kızlar albüm yapıp resimlerimi koycaktım ama albümü yaptım içine resimleri koyamadım yoksam göstercektim kendimi size

rabbim versin inşallahhhhh

sevınc canım sen bana yazdıydın demı sogan kuru yap dıye nasıl yapılıyo süt denedım bu ayda bunu yapacam kocısın yıllık ıznınde tedavıye baslayacaz:26::26::26:

canım pko varsa sende soğan kürü yap ben sana anlatırım kesin kalırsın hamiş başka bir sorun yoksa tabii:26::26:

sevincin dünkü maç bayağı çekişmeli gçti galiba yenen olmadı bu gece tekrarlıyolar. gelemedi baksana

kız yok deliii maç berabere kaldı oğlanın okul bahçesinde bazlama şenlikleri vardı belime yel girmiş sanırım akşam 8 de uyumuşum
bel ağrısından kıvrandım resmen bugün biraz iyi

ya bıde kışın herkez evdeydı konusuyoduk yaz geldı herkez bı yere dagıldı kımse gıremıyo artık ben vakıt buldukca gezıyorum

kesinlikle katılıyorum kışın yapacak bişi yok pc ile başbaşa kalıyor insan şimdi havalar güzel oldukça kendimizi sokaklara atasımız geliyor

huhuhuhuhu kızlarrrrr napıyonuz bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla ben elma yiyorummm kocaman kırmızı ve kıtır:125::125::125:

sen ne yapıyosunn
kız yok deliii maç berabere kaldı oğlanın okul bahçesinde bazlama şenlikleri vardı belime yel girmiş sanırım akşam 8 de uyumuşum
bel ağrısından kıvrandım resmen bugün biraz iyi

hadi ya çam felan olmadı yani bende gelmeyince baya çekişmeli geçti sandım

geçmiş olsun . adam 10gündür bekliyo ama artık yeter

canımmmmm bizde seni seviyoruzzzzzzz

beklediğine değdi ama

o kadar kişi kayırdığına göre suç sende demekkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…