[ı] aleykümselam canım ben iyiyim sen nasılsın annenlerdeymişsin annen nasıl toparlayabildimi kendini [/ı]
inşallahhhhhhhgünaydın kızlar
herkese umut dolu bi gün olsun
günaydın kadınlarım buğün mutsuzum eşim üzdü beni eniştemle ablamda eşimi kayırdılar onu haklı buldular eşim dahada bi havalandı onlarada küstüm şimdi hayatada küstüm kimse beni sevmiyo kimse...
kızlar nasılsınızz
sizlere dün gece gördüğüm rüyamı anlatmak istedimm
hastaneye gidiyorum we beni doğuma alıyolar nasıl yani die şaşırıyorum dr.m sezaryan olucaksn şimdi we bebişin olucak dio...ben şaşkınlık içersinde yatıyorum sedyeye we ameliyat başlıyo karnımı kesip bebeğimi kucağıma weriyorlar allaha şükürler ediyorum ....snra karnımı bantlıyolr kalkıyorum bebişimin yanına gidiyorum ...bi bakıyorum bide kel bi kızım olmuş masum güsell pamuk gibi bi kız nasıl sewiniyorumm ...ahh ahhh rüyası bile harikaydıı
sevınc canım sen bana yazdıydın demı sogan kuru yap dıye nasıl yapılıyo süt denedım bu ayda bunu yapacam kocısın yıllık ıznınde tedavıye baslayacaz:26::26::26:
sevincin dünkü maç bayağı çekişmeli gçti galiba yenen olmadı bu gece tekrarlıyolar. gelemedi baksana
bıkere buraya ılk yazdım ve 1 saate yakın bekledım kımse gelmedı bende merve ıle konusyodum
ben ne zman gelsem kımse olmuyo burda
ya bıde kışın herkez evdeydı konusuyoduk yaz geldı herkez bı yere dagıldı kımse gıremıyo artık ben vakıt buldukca gezıyorum
valla ben elma yiyorummm kocaman kırmızı ve kıtır:125::125::125:huhuhuhuhu kızlarrrrr napıyonuz bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız yok deliii maç berabere kaldı oğlanın okul bahçesinde bazlama şenlikleri vardı belime yel girmiş sanırım akşam 8 de uyumuşum
bel ağrısından kıvrandım resmen bugün biraz iyi
Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1güzellikler nasılsınız?gününüz güzel geçsin hepinizin....teşekkür ederim hepinize arkadaşlarımmm beni düşündüğünüz için sizi seviyorum 54:
valla ben elma yiyorummm kocaman kırmızı ve kıtır:125::125::125:
sen ne yapıyosunn
hadi ya çam felan olmadı yani bende gelmeyince baya çekişmeli geçti sandım
geçmiş olsun . adam 10gündür bekliyo ama artık yeter
günaydın kadınlarım buğün mutsuzum eşim üzdü beni eniştemle ablamda eşimi kayırdılar onu haklı buldular eşim dahada bi havalandı onlarada küstüm şimdi hayatada küstüm kimse beni sevmiyo kimse...
huhuhuhuhu kızlarrrrr napıyonuz bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmm
beklediğine değdi ama
şennur hoşgeldin canım nasılsın bakem bebiş nasıl :26:
belim ağrıyo deedin ya kıss ne ara hallettin işiaferinnnnnn:130:
şennur kim :26::26::26:
ingilizcemüzik :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?