Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben bilirim niye kıskandınkiiiiii
kıskanmadım kiiiibaksana bişi yazdaman gitti zatii şennur
kız başak parkeleri aldınızmı :26::26:

parkeleri almş olsak burda ne işim var beeee evimde harıl harıl temizlik yapıyo olurdum

geçen gün bi aksilik oldu tatlım eşim bugün alacağımızısööledi ama ben yine umutlu bekleyiş içindeyim:113::113:

aha hatta giyin gidiyos dedi şimdi kocammmmmmmmm oley ben çıkıyom sevncımmmmm soona görüşürüzzzzzzzzz

yaşasın hadi rast gele canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam canım iyiyiz sen nasılsın bakem bebiş nasıl bakem

saol canım ben ve kızım iyiyiz çok şükür.

Slm hanımlaar nasılsınız bakeem bende hayla gelen giden yok umarımda gelmez kızmızılay 1 gün gecikti bakalım hep 33 günde adet oluyodum on zamanlayda bugün 34. günüm bugünde gelmezse sabah erkenden idrar testi yapcam pozitif çıkarsada direk sağlık ocağına gidip kan veycem ay neyse şimdiden hayal kurmayım :26: az önce adetim gelcekmiş gibim kaynım ağrıyo dizlerim titriyodu geçti şimdi neyseki aman gelmesinde yaa of istemiyom ben bebişimi istiyoom

söyleris söyleris yaa sen yap yeteyki listeyii benim batım 15 mayısdıı bakalım arada agrıyo karnım gelcek gibi ya kısmet

bıkere buraya ılk yazdım ve 1 saate yakın bekledım kımse gelmedı bende merve ıle konusyodum

ben ne zman gelsem kımse olmuyo burda
aa merveyi nerde buldun kız neden gelmiyomuş artıkın girdiğimi söyle gelir oo
canım benim konu neydi bukadar üzdüler seni hamile hamile

nazoom nasılsıın? heç selamda vermiyoon unutuldukmuu

selam bengisu nasılsın tayin çıktımı ne zaman taşınma falan

evet canım tayinimiz pazartesi belli oldu MALATYA'ya gidiyoruz yupiii güzel yer diyolar sevindim ben ora olmasına ee aranızda malatyalı olan yoktu dimi ev bulun haziranda bizeee :26: acaba ev arıyorum diye topikmi açsaam

evet canım tayinimiz pazartesi belli oldu MALATYA'ya gidiyoruz yupiii güzel yer diyolar sevindim ben ora olmasına ee aranızda malatyalı olan yoktu dimi ev bulun haziranda bizeee :26: acaba ev arıyorum diye topikmi açsaam

bende güzel diye duydum erkek kardeşim oraya taşındı 1 sene olacak inşallah bu yaz aksilik çıkmazsa gitmeyi düşünüyorum bende malatyaya

hıh biykeyem onu ben yazmaya başladıktan sonya yazmışsıın en son baktığımda yoktu dedikten sonya gördüm hıh..

hayır ben yazdım gönderirken ayrı sekmeden saranın topiğne girdim hem bak arada 5..6 dakika var ben önce yazdım

bende güzel diye duydum erkek kardeşim oraya taşındı 1 sene olacak inşallah bu yaz aksilik çıkmazsa gitmeyi düşünüyorum bende malatyaya

hadi yaa merkezdemi oturuyoo yaa bi sorsana orda kiralar falan nasıl? evler kaloriferlimi yoksa doğalgazlımı falan? hangi semtler iyiymiş oturmak için şööyle çarşıya falan yakın olsun ay naapcaz yaa 15 günde ev nerdeen bulcaz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…