adını nerden biliyosun sana özel ilgimi gösteriyo
kıskanmadım kiiiiben bilirim niye kıskandınkiiiiii
kız başak parkeleri aldınızmı :26::26:
kıskanmadım kiiiibaksana bişi yazdaman gitti zatii şennur
parkeleri almş olsak burda ne işim var beeee evimde harıl harıl temizlik yapıyo olurdum
geçen gün bi aksilik oldu tatlım eşim bugün alacağımızısööledi ama ben yine umutlu bekleyiş içindeyim:113::113:
aha hatta giyin gidiyos dedi şimdi kocammmmmmmmm oley ben çıkıyom sevncımmmmm soona görüşürüzzzzzzzzz
yaşasın hadi rast gele canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla ben elma yiyorummm kocaman kırmızı ve kıtır:125::125::125:
sen ne yapıyosunn
sana ve bebişine afiyet olsun canım
hadi ya çam felan olmadı yani bende gelmeyince baya çekişmeli geçti sandım
geçmiş olsun . adam 10gündür bekliyo ama artık yeter
selam canım iyiyiz sen nasılsın bakem bebiş nasıl bakem
inşallahhhhhhh
offfff çok kötü yapmışlar hemde hamiş kadıncağıza bu yapılır mıhaksızsa bile haklısın denilmeli çünkü o hamişş hiç tasvib etmedim hiççççççç
o kadar kişi kayırdığına göre suç sende demekkiii
olsun o kutsal göbüşşşşş
yok tatlım haftaya gel dedi doktor haftaya yaptırıcqaz inşallahhhh. valla 3 aylık oldu nasıl büyüyor anlamıyorum zaman çabuk geçiyor. birazda karnuım çıksaydı anlıycam hamiş olduğumu ama henüz bişi anlamıyorum
gelecen tabii kızz hemde eli boş gelmek yokkkkk pahada ağır bi hediye olsun diye yırtınıyom günlerdir
baişınız sağolsun mekanı cennet olsun cnmmmmm merak ettik tabii seni öözel msj da atılmıyo sana neden anlamadım
kimse batını söölemiyo döt kadar kalıyo bat listemiz o yüzdennnnn kaldırdım
inşallah gerçek olur cnmmmmmm
evet başağım haklısın ve buğün çok ağladım
aa merveyi nerde buldun kız neden gelmiyomuş artıkın girdiğimi söyle gelir oobıkere buraya ılk yazdım ve 1 saate yakın bekledım kımse gelmedı bende merve ıle konusyodum
ben ne zman gelsem kımse olmuyo burda
canım benim konu neydi bukadar üzdüler seni hamile hamile
selam bengisu nasılsın tayin çıktımı ne zaman taşınma falan
aa merveyi nerde buldun kız neden gelmiyomuş artıkın girdiğimi söyle gelir oo
nazoom nasılsıın?heç selamda vermiyoon unutuldukmuu
selam bengisu nasılsın tayin çıktımı ne zaman taşınma falan
evet canım tayinimiz pazartesi belli oldu MALATYA'ya gidiyoruz yupiiigüzel yer diyolar sevindim ben ora olmasına ee aranızda malatyalı olan yoktu dimi ev bulun haziranda bizeee :26: acaba ev arıyorum diye topikmi açsaam
bir üstte selam vermiştim görmemişin
hıh biykeyem onu ben yazmaya başladıktan sonya yazmışsıınen son baktığımda yoktu dedikten sonya gördüm hıh..
bende güzel diye duydum erkek kardeşim oraya taşındı 1 sene olacak inşallah bu yaz aksilik çıkmazsa gitmeyi düşünüyorum bende malatyaya
hayır ben yazdım gönderirken ayrı sekmeden saranın topiğne girdim hem bak arada 5..6 dakika var ben önce yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?