hadi yaa merkezdemi oturuyoo yaa bi sorsana orda kiralar falan nasıl? evler kaloriferlimi yoksa doğalgazlımı falan? hangi semtler iyiymiş oturmak için şööyle çarşıya falan yakın olsun ay naapcaz yaa 15 günde ev nerdeen bulcaz yaa
iyi yaa tamam sustum bu arada haziran 29u gibi gideriz sanırım canım :26:
Slm hanımlaar nasılsınız bakeem bende hayla gelen giden yok umarımda gelmez kızmızılay 1 gün gecikti bakalım hep 33 günde adet oluyodum on zamanlayda bugün 34. günüm bugünde gelmezse sabah erkenden idrar testi yapcam pozitif çıkarsada direk sağlık ocağına gidip kan veycemay neyse şimdiden hayal kurmayım :26: az önce adetim gelcekmiş gibim kaynım ağrıyo dizlerim titriyodu geçti şimdi neyseki aman gelmesinde yaa of istemiyom ben bebişimi istiyoom
hadi hayırlısı olsun
ben çıkıyorum yemek yapacam akşama görüşürüz
konu farklıydı şimdi ne düşünsen haklısın ama ben buğün çok ağladım yani gülmüyorum.
Ayyy hadi bakalim hayirlisi guzel haberlerle gel insallah
inşallah canım yaa ama adetim geldm gelcem diyo sankim ya bakalım kısmet? :26::26::44::44:
Canim hamileligin erken belirtileri ile adet belirtileri neredeyse ayni hayirlisi olsun
Merhabalar bende katilabilirmiym
Ben polikistik ovErliyim 2006 da evlendm ve 5 aylik evliyken ogluma hamile kaldim bilerek isteyerek simd oglum 5 yasina o 3 yasindayken kardes dusunduk ona 5-6 ay denedik olmadi sonra rahmde yApisiklik cikti ocak 2011 de ameliyat oldm spiral takildi ameliyatta subat sonu spiral cikti martta hamile kalmism mayista farkettim ama malesef rahim agzi yetmezlginden 5.5 aylik hamileyken kaybettim ali erenimi simdi tam 9 ay oldu tekrar birbebis istiyorum bu arada yasm 34( agustosta 35,77liyim) ben istiyorm oglmda bir kardes istiyor ama esim yanasmiyor bir turlu ikna olmuyor kilolarini ver dedi verdim simdi de sen yatalak olaan ( rahim agzi yetmezligi var ucuncu ayimda dikis atilacak yatacam bir daha hamile kalirsam) zor olur oyle yatalak hamilelik mi gecer diyor bizde durum bu, ben de hic tek cocuk dusunmedim
Merhabalar bende katilabilirmiym
Ben polikistik ovErliyim 2006 da evlendm ve 5 aylik evliyken ogluma hamile kaldim bilerek isteyerek simd oglum 5 yasina o 3 yasindayken kardes dusunduk ona 5-6 ay denedik olmadi sonra rahmde yApisiklik cikti ocak 2011 de ameliyat oldm spiral takildi ameliyatta subat sonu spiral cikti martta hamile kalmism mayista farkettim ama malesef rahim agzi yetmezlginden 5.5 aylik hamileyken kaybettim ali erenimi simdi tam 9 ay oldu tekrar birbebis istiyorum bu arada yasm 34( agustosta 35,77liyim) ben istiyorm oglmda bir kardes istiyor ama esim yanasmiyor bir turlu ikna olmuyor kilolarini ver dedi verdim simdi de sen yatalak olaan ( rahim agzi yetmezligi var ucuncu ayimda dikis atilacak yatacam bir daha hamile kalirsam) zor olur oyle yatalak hamilelik mi gecer diyor bizde durum bu, ben de hic tek cocuk dusunmedim
hoşgeldin cnmm
kayıpların için üzüldüm...hayırlısı olsun inşallahh en kısa zamanda gelir bebişin ...
selam canım öncelikle geçmiş olsun bende 2006 da evlendim ve 5 yaşını doldurmuş bir oğlum varbizde 3 yaşındayken kardeş düşündük ve 3 tane düşük yaptım araştırıldı kanda pıhtılaşmaya meyil varmış bende oğluma kardeş istiyorum eşimde istiyor fakat korkuyorum öylee kös kös oturuyorum bir yanım çok istiyor
bir yanım çok ama çoook korkuyor
Allah saglikla nasip etsin ben hicbir cocuk tek olmamali diyorum kardesi olmali muhakkak ama nasip allah ne yazdiysa o olur
Ogullarimiz yasit sanirim haziran 2007 li kerem
Ne guZel senin esin istiyor benim esim istemiyor 2. Karnimdayken bu 1.5 yasina gelsin ucuncu yapariz diyordu simdide gec cocuk isini sen yatacan oyle yatalak hamilelik mi gecer diyor rahim agzi yetmezligi var bende hamile kalirsam ucuncu ayda rahim agzina dikis atilacak yatacam
evet canım tayinimiz pazartesi belli oldu MALATYA'ya gidiyoruz yupiiigüzel yer diyolar sevindim ben ora olmasına ee aranızda malatyalı olan yoktu dimi ev bulun haziranda bizeee :26: acaba ev arıyorum diye topikmi açsaam
Aminn aminn aslinda halimize ne kadar sukretsek az rabbim bize o guzel annelikmaşallah canım benim oğlum 09.05.2007 sizden 1 ay büyüküz allahım uzun ömürler versin evlatlarımıza
benimde hamileliğim çok kötü geçer 3 düşükten sonrada tırsar oldum eşim seslenmiyor ama istiyor biliyorum fakat oda benim gibi
korkuyor aynı şeyleri yaşamaktan çünkü ikimizde çok ağladık. Rabbim bunları unutturacak başka acılar yaşatmasın Amin
Aminn aminn aslinda halimize ne kadar sukretsek az rabbim bize o guzel annelik
Duygusunu tattirmis hic tadamayab varini yogunu o yOlda harcayanlar var
Hayirliysa rabbim siz istemeden de gelir benim hamileliklerim rahat gecer cok rahat da normal dogum yaparim ama gel gor ki cocuklari iceride tutamiyorum keremde 34+5 te dogdu premature yani ve bu yasina kadar 4 ameliyat oldu ucu inmemis testis biri goz yine de rabbime cok sukur allah dermansiz dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?