hadişkooo gelip ordakilerin saçını başını yolarım haaaaaa
özledim ben seni yaaaa
evet tatlımm sesini duydu sanırsammmbak ben lafını edince eşin duyduuuuu
ağlama annem ağlama gel ben seni susturuyumevet başağım haklısın ve buğün çok ağladım
ayyyyy inşallşah gelmez tatlımm . ağrıları dikkate alma adet olucakmış gibi ağrır hatta geldi gelecek gibi oluyo hamile bile olsan. inşallah gelmezlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrSlm hanımlaar nasılsınız bakeem bende hayla gelen giden yok umarımda gelmez kızmızılay 1 gün gecikti bakalım hep 33 günde adet oluyodum on zamanlayda bugün 34. günüm bugünde gelmezse sabah erkenden idrar testi yapcam pozitif çıkarsada direk sağlık ocağına gidip kan veycemay neyse şimdiden hayal kurmayım :26: az önce adetim gelcekmiş gibim kaynım ağrıyo dizlerim titriyodu geçti şimdi neyseki aman gelmesinde yaa of istemiyom ben bebişimi istiyoom
söyleris söyleris yaa sen yap yeteyki listeyiibenim batım 15 mayısdıı bakalım arada agrıyo karnım gelcek gibi ya kısmet
ben yine cee demeye geldimmm
Geceniz hayrolsun hanımlaar nasılsınız bakeem?kimler var bakem aşşada bi başakı gördüm diğerleri yokmuu en son hadisko yazmış sen nereye kayboldun hadiyee? :26::26:
Geceniz hayrolsun hanımlaar nasılsınız bakeem?kimler var bakem aşşada bi başakı gördüm diğerleri yokmuu en son hadisko yazmış sen nereye kayboldun hadiyee? :26::26:
ah canım yaa neler yaşamışsın öylee çok geçmiş olsun oğluşunada sanada yazık oda küçükük yaşında neler yaşamışMerhabalar bende katilabilirmiym
Ben polikistik ovErliyim 2006 da evlendm ve 5 aylik evliyken ogluma hamile kaldim bilerek isteyerek simd oglum 5 yasina o 3 yasindayken kardes dusunduk ona 5-6 ay denedik olmadi sonra rahmde yApisiklik cikti ocak 2011 de ameliyat oldm spiral takildi ameliyatta subat sonu spiral cikti martta hamile kalmism mayista farkettim ama malesef rahim agzi yetmezlginden 5.5 aylik hamileyken kaybettim ali erenimi simdi tam 9 ay oldu tekrar birbebis istiyorum bu arada yasm 34( agustosta 35,77liyim) ben istiyorm oglmda bir kardes istiyor ama esim yanasmiyor bir turlu ikna olmuyor kilolarini ver dedi verdim simdi de sen yatalak olaan ( rahim agzi yetmezligi var ucuncu ayimda dikis atilacak yatacam bir daha hamile kalirsam) zor olur oyle yatalak hamilelik mi gecer diyor bizde durum bu, ben de hic tek cocuk dusunmedim
kanda pıhtılaşmamı varmış canım o gebelikte ilk başta tespit edilip her gün yediğin iğnelerle kontrol altına alınabiliyo canım doğuma kadar 9 ay her yerin delik deşik oluyto kolun göbeğin toton falan ama değer herşeye sonuçta benimde bi öğretmen arkadaşım vardı tedaviyle hamile kaldı sonrada pıhtılaşma yüzünden her gün iğne yerdi yaa garibim ama şimdi dünya tatlısı bi kızı var aklında bulunsun canım senindeselam canım öncelikle geçmiş olsun bende 2006 da evlendim ve 5 yaşını doldurmuş bir oğlum varbizde 3 yaşındayken kardeş düşündük ve 3 tane düşük yaptım araştırıldı kanda pıhtılaşmaya meyil varmış bende oğluma kardeş istiyorum eşimde istiyor fakat korkuyorum öylee kös kös oturuyorum bir yanım çok istiyor
bir yanım çok ama çoook korkuyor
tamam kuzum burdayım ben bekliyom senitatlım ben varım merak etme içerdenm beni çağırıyolar şimdi geliyom kocan evde mi
kuzum bana kiralık ev lazım ordan oraya gezcez biz ev alıp napalım 2 yıl durcağımız yerdeeben malatyaya gecen yaz gittim ilk defa ve beğendim güzel biyer...görümcem orda oturuyo hatta haziranda bizde gideriz belki doğum yaptı çünkü...ayrıca evler ucuz oluyo die biliyorum hatta görümcemler çarşıya çok yakın bi yerden dubleks ev aldılar 95.000 tl ye....süper bence....inşallah en kısa zamanda bulursunuz cnmmm....
aamin ay kıyamam yaa nasıl dayandı küçücük yaşında okadar ameliyataaAminn aminn aslinda halimize ne kadar sukretsek az rabbim bize o guzel annelik
Duygusunu tattirmis hic tadamayab varini yogunu o yOlda harcayanlar var
Hayirliysa rabbim siz istemeden de gelir benim hamileliklerim rahat gecer cok rahat da normal dogum yaparim ama gel gor ki cocuklari iceride tutamiyorum keremde 34+5 te dogdu premature yani ve bu yasina kadar 4 ameliyat oldu ucu inmemis testis biri goz yine de rabbime cok sukur allah dermansiz dert vermesin
evet tatlımm sesini duydu sanırsammmbu arada hemen anlatıyım parkelerin süpürgelikleri normalde 4.5cm oluyormuş eşim 6 cm lik istiyor ısrarla .
o da kolay bulunmadığı için yine kaldııııııama yeter artık isterse süpürgesiz olsunnnnnnnnn yeterkii parkelerim olsunnnnnnnnnn dimi yani ya offfffffff
ağlama annem ağlama gel ben seni susturuyumacaba biz ağlayınca bebişte üzülüyormu
ayyyyy inşallşah gelmez tatlımm . ağrıları dikkate alma adet olucakmış gibi ağrır hatta geldi gelecek gibi oluyo hamile bile olsan. inşallah gelmezlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ah canım yaa neler yaşamışsın öylee çok geçmiş olsun oğluşunada sanada yazık oda küçükük yaşında neler yaşamışneyse geçti herşey allah oğluşuşuna uzun ömür sağlık ve sıhhat versin bende 11 aylık falan evliyim bizde evlendiğimizden beri çalışıyoz bendede polikistik over vardı sen ne güzel çabuk kalabilmişsin yaa darısı benimde başıma inşallah canım en önemlisi sağlık çocuk yapcam diye dikkat ette sana bişey olmasın
kanda pıhtılaşmamı varmış canım o gebelikte ilk başta tespit edilip her gün yediğin iğnelerle kontrol altına alınabiliyo canım doğuma kadar 9 ay her yerin delik deşik oluyto kolun göbeğin toton falan ama değer herşeye sonuçta benimde bi öğretmen arkadaşım vardı tedaviyle hamile kaldı sonrada pıhtılaşma yüzünden her gün iğne yerdi yaa garibim ama şimdi dünya tatlısı bi kızı var aklında bulunsun canım senindeinşallah bidaa öyle şeyler yaşamazsın canım
tamam kuzum burdayım ben bekliyom seni
kuzum bana kiralık ev lazım ordan oraya gezcez biz ev alıp napalım 2 yıl durcağımız yerdee
aamin ay kıyamam yaa nasıl dayandı küçücük yaşında okadar ameliyataa
ay inşallah canım yaa benimde dileğim oo henüz gelen olmadı bakalım yarın sabah erken kalkı test yapcam pozitif çıkarsa direk sağlık ocağına gidebileyim diyee
bende burdayım kimse yok diye oyun oynuyordum
yaa nereye kaçıyoon konuşsaydık accııık özledim sohbet etmeyii gerçi uykumda geldi ama dayanabildiğim kaday dayancambende varımmmmm...ama kaçacam birazdannn...haberiniz ola...nasılsınızzz bakalımmm?
len biz buyda eşşek başımıyız ne oyun oynuyoonbende burdayım kimse yok diye oyun oynuyordum
ay hadi inşallaah sende hamiş kalıysın bu arada nediy bu yeşil elma ve dua olayı yaa? ay bende inşallah hamişimdiyde 8-9 ay boyunca bidaa adet deydim olmaaazyüce rabbim dualarımı kabul ederse ve Allah razı olsun bana yeşil elma okuyanların dualarıda kabul olursa...yediğim yeşil elma ve o günkü halvetle rabbim nasip ederse gelecek ayı yazmayabilirimmm...dört gözle bekliorummm....
yaa nereye kaçıyoon konuşsaydık accııık özledim sohbet etmeyii gerçi uykumda geldi ama dayanabildiğim kaday dayancam
len biz buyda eşşek başımıyız ne oyun oynuyoon
ay hadi inşallaah sende hamiş kalıysın bu arada nediy bu yeşil elma ve dua olayı yaa? ay bende inşallah hamişimdiyde 8-9 ay boyunca bidaa adet deydim olmaaaz
hmmmm tabi canım haklısınnn...ben kayınvaldeme sordumda evler pahalımı die yok dedi...hatta ucuza ev bile alabilirler dedi kiraya oturmaktansa...tabi sizin az kalacağınızı unutmuştum benama beğendim ya orayı niğde gibi bekliodum niğdeden güzelmiş (ben niğdede okudumda)
noluyo yaaaa kızlar yazıları gönderemiom sonra bi bakmışım aralara girmiş aynıları :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?