Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Geceniz hayrolsun hanımlaar nasılsınız bakeem? kimler var bakem aşşada bi başakı gördüm diğerleri yokmuu en son hadisko yazmış sen nereye kayboldun hadiyee? :26::26:

bak ben lafını edince eşin duyduuuuu
evet tatlımm sesini duydu sanırsammmbu arada hemen anlatıyım parkelerin süpürgelikleri normalde 4.5cm oluyormuş eşim 6 cm lik istiyor ısrarla .
o da kolay bulunmadığı için yine kaldııııııama yeter artık isterse süpürgesiz olsunnnnnnnnn yeterkii parkelerim olsunnnnnnnnnn dimi yani ya offfffffff
evet başağım haklısın ve buğün çok ağladım
ağlama annem ağlama gel ben seni susturuyum acaba biz ağlayınca bebişte üzülüyormu
ayyyyy inşallşah gelmez tatlımm . ağrıları dikkate alma adet olucakmış gibi ağrır hatta geldi gelecek gibi oluyo hamile bile olsan. inşallah gelmezlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
söyleris söyleris yaa sen yap yeteyki listeyii benim batım 15 mayısdıı bakalım arada agrıyo karnım gelcek gibi ya kısmet

ben yine cee demeye geldimmm

Geceniz hayrolsun hanımlaar nasılsınız bakeem? kimler var bakem aşşada bi başakı gördüm diğerleri yokmuu en son hadisko yazmış sen nereye kayboldun hadiyee? :26::26:

tatlım ben varım merak etme içerdenm beni çağırıyolar şimdi geliyom kocan evde mi

bende varımmmmm...ama kaçacam birazdannn...haberiniz ola...nasılsınızzz bakalımmm?

başakcımmmm benim batta 28 mayıs buarada yenisinide yazarım kesin gelecek ay

başakcımmmm benim batta 28 mayıs buarada yenisinide yazarım kesin gelecek ay

ah canım yaa neler yaşamışsın öylee çok geçmiş olsun oğluşunada sanada yazık oda küçükük yaşında neler yaşamış neyse geçti herşey allah oğluşuşuna uzun ömür sağlık ve sıhhat versin bende 11 aylık falan evliyim bizde evlendiğimizden beri çalışıyoz bendede polikistik over vardı sen ne güzel çabuk kalabilmişsin yaa darısı benimde başıma inşallah canım en önemlisi sağlık çocuk yapcam diye dikkat ette sana bişey olmasın
kanda pıhtılaşmamı varmış canım o gebelikte ilk başta tespit edilip her gün yediğin iğnelerle kontrol altına alınabiliyo canım doğuma kadar 9 ay her yerin delik deşik oluyto kolun göbeğin toton falan ama değer herşeye sonuçta benimde bi öğretmen arkadaşım vardı tedaviyle hamile kaldı sonrada pıhtılaşma yüzünden her gün iğne yerdi yaa garibim ama şimdi dünya tatlısı bi kızı var aklında bulunsun canım seninde inşallah bidaa öyle şeyler yaşamazsın canım
tatlım ben varım merak etme içerdenm beni çağırıyolar şimdi geliyom kocan evde mi
tamam kuzum burdayım ben bekliyom seni
kuzum bana kiralık ev lazım ordan oraya gezcez biz ev alıp napalım 2 yıl durcağımız yerdee
aamin ay kıyamam yaa nasıl dayandı küçücük yaşında okadar ameliyataa

ay inşallah canım yaa benimde dileğim oo henüz gelen olmadı bakalım yarın sabah erken kalkı test yapcam pozitif çıkarsa direk sağlık ocağına gidebileyim diyee

yüce rabbim dualarımı kabul ederse ve Allah razı olsun bana yeşil elma okuyanların dualarıda kabul olursa...yediğim yeşil elma ve o günkü halvetle rabbim nasip ederse gelecek ayı yazmayabilirimmm...dört gözle bekliorummm....

yüce rabbim dualarımı kabul ederse ve Allah razı olsun bana yeşil elma okuyanların dualarıda kabul olursa...yediğim yeşil elma ve o günkü halvetle rabbim nasip ederse gelecek ayı yazmayabilirimmm...dört gözle bekliorummm....

hmmmm tabi canım haklısınnn...ben kayınvaldeme sordumda evler pahalımı die yok dedi...hatta ucuza ev bile alabilirler dedi kiraya oturmaktansa...tabi sizin az kalacağınızı unutmuştum ben ama beğendim ya orayı niğde gibi bekliodum niğdeden güzelmiş (ben niğdede okudumda)

bende varımmmmm...ama kaçacam birazdannn...haberiniz ola...nasılsınızzz bakalımmm?
yaa nereye kaçıyoon konuşsaydık accııık özledim sohbet etmeyii gerçi uykumda geldi ama dayanabildiğim kaday dayancam
bende burdayım kimse yok diye oyun oynuyordum
len biz buyda eşşek başımıyız ne oyun oynuyoon
ay hadi inşallaah sende hamiş kalıysın bu arada nediy bu yeşil elma ve dua olayı yaa? ay bende inşallah hamişimdiyde 8-9 ay boyunca bidaa adet deydim olmaaaz

noluyo yaaaa kızlar yazıları gönderemiom sonra bi bakmışım aralara girmiş aynıları :26:

ben 11 gibi açtım kimse yoktu bende oyun oynıyayım dedim kimse olsa yoksa ne işim var oyunla

evet herkes çok güzel diyo malatyaya hayırlısı olsun yaa inşallah güzelde bi ev buluruz yaa ısıtma sistemi nasıl acabaa? doğalgazlımı? 2+1 kiralar falan nasıldır acaba merkezde çarşıda falan kiralar nasıldırki tanıdığı olan vaysa öğyenebiliymi acabaa hatyım içiin? :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…