Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben kardeşimle konuşunca sorarım aşağı yukarı ne kadarmış kiralar

çok yoruldum kuzucum erken kalktık yemek yaptık kayınbabam hastanede oraya gittik....azcık aşağı indi gördük yemek yedi...sonrada çıktı bizde dışarda ziyaret saatini bekledik....5 de eve geldik...o nedenle yatarım galiba birazdan kocişde burda çağırır az kaldı :) yeşil elmaya bebek için dua okumuşlar bir kez gördüğüm yeni tanıştıgım biri yapmış...sohbette okumuşlar kalabalık bi grup...yemyeşil ekşi elmalar varya ondan....perşembeyi cumaya bağlayan gece yarısını ben yarısını eşim yedik...sonra 2 rekat namaz sonrasıda halvet...bakalım hayırlısı neyse o olsun rabbim başta sağlık versin gerisi boş walla...inşallah hamişsindir canımmmm....olmazsada üzme kendini emi....Allah sağlık sıhhat versin elbet doğru zamanda Allahın izniyle gelcek bebişlerimiz...

doğalgaz var canımmm....sorarım ben yarın görümceme...yazarım sana ....

benimde oldu az önce biraz yavaş site ondan heralde

evet ama düzeldi sanırım gayet hızlı gidio şuanda

slm nazocummmm bengicim geldim annemmm seraycımmmm inşallah batın gelmezzzz bi tanem yazıcam bat listemizi.
nazocum sende vermek istiyormusun yada istemiyorsun bence verme istersen

inşallah vesile olur kavuşursun bebeğine

Aaa çok ilginçmiiiş ilk defa duyduum ay keşke bizdede dua okuyan olsada öyle yeseek bende sabah 7de kalktım canım kocişle uyuyamadım dahada bende erken yatsam iyi olcak 8buçukta kalkıp test yapcam çünküü sağol canım iyi dileklerin için ay inşallah canım yaa hepimiz hamiş kalalım inşallaaaah

slm nazocummmm bengicim geldim annemmm seraycımmmm inşallah batın gelmezzzz bi tanem yazıcam bat listemizi.

a.s canım bende bugün adet oldum bir sonraki bat 14 haziran

Iyi geceler kızlar ben bugün çok yoruldum kollarım ağrıyo yatağı geçtim size bi slm vereyim dedim yatmadan nasılsınız

slmmmmm başakcımmm...inşallahhh kuzucummm...son yazışın olur bat listesine bizleri...sonrada hooopppp koca göbüş koyarsın yanımıza ben yatıyorum benim herif bakıp duruyo bana....o çağırmadan ben gideyimmm...hepiniz seviommm...öpüommm...ii geceler tatlı rüyalarrr...sağlıcakla kalın

doğalgaz var canımmm....sorarım ben yarın görümceme...yazarım sana ....

evet ama düzeldi sanırım gayet hızlı gidio şuanda
sağol canım yaa teşekküyleey
hoşgeldin kuzummm nasıl gidiyo hamişlik yaa siz ne beliytiley yaşamıştınız yaa ben pek bi beliyti olmadı bu ay bu sefeey göğüsleyim acıyo gene accıık kaynıma gündüz ağyı giydi tam gelcek gibim oldu geçti sonyadaa
işine yararlı bişeyler öğrenirim inşallah
ne biliim hangi semtler güzel ve çarşıya yakın sonracığıma ne bileyim haziranın 15 inden sonya ev tutcaz şööyle bi geçerken göz ucuyla bakabiliy mesela evleye denk geliyse falan neyde ev vaymış diyee ne bilem öğren işte bişeyley kuzum sana zahmet olmazsa :26:

iyi geceler canım ALLAH rahatlık versin

slm kıslaarrr görüşmeyeli nasılsınızzzz

a.s hoşgeldin

tamam canım yarın unutmazsam ararım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…