evet herkes çok güzel diyo malatyaya hayırlısı olsun yaa inşallah güzelde bi ev buluruz yaa ısıtma sistemi nasıl acabaa? doğalgazlımı? 2+1 kiralar falan nasıldır acaba merkezde çarşıda falan kiralar nasıldırki tanıdığı olan vaysa öğyenebiliymi acabaa hatyım içiin? :26::26:
biliyom kuzum takılıyom sana sadeceneeben 11 gibi açtım kimse yoktu bende oyun oynıyayım dedim kimse olsa yoksa ne işim var oyunla
zoy gidiyo canım bazen yazılayda düzeldi şimdi neysekinoluyo yaaaa kızlar yazıları gönderemiom sonra bi bakmışım aralara girmiş aynıları :26:
yaa nereye kaçıyoon konuşsaydık accııık özledim sohbet etmeyii gerçi uykumda geldi ama dayanabildiğim kaday dayancam
len biz buyda eşşek başımıyız ne oyun oynuyoon
ay hadi inşallaah sende hamiş kalıysın bu arada nediy bu yeşil elma ve dua olayı yaa? ay bende inşallah hamişimdiyde 8-9 ay boyunca bidaa adet deydim olmaaaz
sağol canım yaa çok makbule geçeeerben kardeşimle konuşunca sorarım aşağı yukarı ne kadarmış kiralar
biliyom kuzum takılıyom sana sadecenee
zoy gidiyo canım bazen yazılayda düzeldi şimdi neyseki
evet herkes çok güzel diyo malatyaya hayırlısı olsun yaa inşallah güzelde bi ev buluruz yaa ısıtma sistemi nasıl acabaa? doğalgazlımı? 2+1 kiralar falan nasıldır acaba merkezde çarşıda falan kiralar nasıldırki tanıdığı olan vaysa öğyenebiliymi acabaa hatyım içiin? :26::26:
benimde oldu az önce biraz yavaş site ondan heralde
çok yoruldum kuzucum erken kalktık yemek yaptık kayınbabam hastanede oraya gittik....azcık aşağı indi gördük yemek yedi...sonrada çıktı bizde dışarda ziyaret saatini bekledik....5 de eve geldik...o nedenle yatarım galiba birazdan kocişde burda çağırır az kaldı :) yeşil elmaya bebek için dua okumuşlar bir kez gördüğüm yeni tanıştıgım biri yapmış...sohbette okumuşlar kalabalık bi grup...yemyeşil ekşi elmalar varya ondan....perşembeyi cumaya bağlayan gece yarısını ben yarısını eşim yedik...sonra 2 rekat namaz sonrasıda halvet...bakalım hayırlısı neyse o olsun rabbim başta sağlık versin gerisi boş walla...inşallah hamişsindir canımmmm....olmazsada üzme kendini emi....Allah sağlık sıhhat versin elbet doğru zamanda Allahın izniyle gelcek bebişlerimiz...
sağol canım yaa çok makbule geçeeer
Aaa çok ilginçmiiiş ilk defa duyduum ay keşke bizdede dua okuyan olsada öyle yeseekçok yoruldum kuzucum erken kalktık yemek yaptık kayınbabam hastanede oraya gittik....azcık aşağı indi gördük yemek yedi...sonrada çıktı bizde dışarda ziyaret saatini bekledik....5 de eve geldik...o nedenle yatarım galiba birazdan kocişde burda çağırır az kaldı :) yeşil elmaya bebek için dua okumuşlar bir kez gördüğüm yeni tanıştıgım biri yapmış...sohbette okumuşlar kalabalık bi grup...yemyeşil ekşi elmalar varya ondan....perşembeyi cumaya bağlayan gece yarısını ben yarısını eşim yedik...sonra 2 rekat namaz sonrasıda halvet...bakalım hayırlısı neyse o olsun rabbim başta sağlık versin gerisi boş walla...inşallah hamişsindir canımmmm....olmazsada üzme kendini emi....Allah sağlık sıhhat versin elbet doğru zamanda Allahın izniyle gelcek bebişlerimiz...
slm nazocummmm bengicim geldim annemmm seraycımmmm inşallah batın gelmezzzz bi tanem yazıcam bat listemizi.
nazocum sende vermek istiyormusun yada istemiyorsun bence verme istersen
a.s canım bende bugün adet oldum bir sonraki bat 14 haziran
naptın kermese verdin mi ördüğün şeyi ne örüyodun unuttum.
slm nazocummmm bengicim geldim annemmm seraycımmmm inşallah batın gelmezzzz bi tanem yazıcam bat listemizi.
Iyi geceler kızlar ben bugün çok yoruldum kollarım ağrıyo yatağı geçtim size bi slm vereyim dedim yatmadan nasılsınız
sağol canım yaa teşekküyleeydoğalgaz var canımmm....sorarım ben yarın görümceme...yazarım sana ....
evet ama düzeldi sanırım gayet hızlı gidio şuanda
hoşgeldin kuzummm nasıl gidiyo hamişlik yaa siz ne beliytiley yaşamıştınız yaa ben pek bi beliyti olmadı bu ay bu sefeey göğüsleyim acıyo gene accıık kaynıma gündüz ağyı giydi tam gelcek gibim oldu geçti sonyadaaslm nazocummmm bengicim geldim annemmm seraycımmmm inşallah batın gelmezzzz bi tanem yazıcam bat listemizi.
ne biliim hangi semtler güzel ve çarşıya yakın sonracığıma ne bileyim haziranın 15 inden sonya ev tutcaz şööyle bi geçerken göz ucuyla bakabiliy mesela evleye denk geliyse falan neyde ev vaymış diyeeişine yararlı bişeyler öğrenirim inşallah
slmmmmm başakcımmm...inşallahhh kuzucummm...son yazışın olur bat listesine bizleri...sonrada hooopppp koca göbüşkoyarsın yanımıza ben yatıyorum benim herif bakıp duruyo bana....o çağırmadan ben gideyimmm...hepiniz seviommm...öpüommm...ii geceler tatlı rüyalarrr...sağlıcakla kalın
slm kıslaarrr görüşmeyeli nasılsınızzzz
sağol canım yaa teşekküyleey
hoşgeldin kuzummm nasıl gidiyo hamişlik yaa siz ne beliytiley yaşamıştınız yaa ben pek bi beliyti olmadı bu ay bu sefeey göğüsleyim acıyo gene accıık kaynıma gündüz ağyı giydi tam gelcek gibim oldu geçti sonyadaa
ne biliim hangi semtler güzel ve çarşıya yakın sonracığıma ne bileyim haziranın 15 inden sonya ev tutcaz şööyle bi geçerken göz ucuyla bakabiliy mesela evleye denk geliyse falan neyde ev vaymış diyeene bilem öğren işte bişeyley kuzum sana zahmet olmazsa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?