Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende yeni duydum ve elmam geldi yedim ...kadın kızına okumus o ay hamiş kallmışş...ayyyy hadi hayırlı haberler ver bize cnmmm....aminnnnnnnnnnnnn inşallahhhh

Selam canlarr ayy herkesde burdaymış ama yatmadan bi bakim dediydim...size bol sohbetleriyi geceleeerrr

Iyi geceler kızlar ben bugün çok yoruldum kollarım ağrıyo yatağı geçtim size bi slm vereyim dedim yatmadan nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsıın adetim 1 gün gecikti bakalım yarın test yapcem benden habeyley böyle sen nasılsıın?
hoşçakal canım iyi uykular ooh uyu bakalım sen kocişinin kollayında bende bi başıma datayım gene ühüü kocamı öslediim hadi çok öpüyorum tatlım hoşçakaal
slm kıslaarrr görüşmeyeli nasılsınızzzz
aa hoşgeldin canım iyiyz sen nasılsıın?

Iyi geceler kızlar ben bugün çok yoruldum kollarım ağrıyo yatağı geçtim size bi slm vereyim dedim yatmadan nasılsınız
aferin benim belişimeeeeeeeeee bize slm vermeden yatmazmışşşş abovv ben yardıma gelcektim dimi unutmuşumneyse yarında devam etcekmi işin yerın kesin gelirim
pike takımı örüyodum ama yetişmedi seneye kaldı
peki pike takımı bittimi yoksdam ou damı seney bitircen. bende bebk battaniyesi yapmak istiyorumda güzwel göz alıcı bişi bulamadım . varmı bildiğin örnek tatlım
tamam tatlımmm Allah çok rahatlık versinnnnnnnnn
slm kıslaarrr görüşmeyeli nasılsınızzzz

abovv bu hatun kimmmm

Selam canlarr ayy herkesde burdaymış ama yatmadan bi bakim dediydim...size bol sohbetleriyi geceleeerrr

a.s hoşgeldin ve iyi gecelr

bitti ama yetişteremedim
bende birkaçtane netten indirdim battaniye örnekleri ama bazıları biraz zor geldi bir ara msn den göndereyim sana bakarsın

yok tatlım belirti falan yok. adet gecikmesi dışında belirti aramak çok yersizmiş meğer .

çünkü herşey normal seyrinde ilerliyor. adet olacakmış gibi sancılar oluyor . benim göğüslerim her zmanki gibi şişmişti. ama her adet gününden önce olan bişeydi.

yani hiç bi belirtisi yok tatlım.

Nazo mutfağı temizledi m ay mis gibi oldu bengi ınş gelmez kırmız lar kuzum ben de yarın banyo olup çalışmalara devam başak hamis hamis ne işi otur oturdugun yerde akşam 9 bitti ay cam silin çek perde yılanacak yağmurlar bi gitse biraz da bekleyeceğim

oh mis gibi bende başlayacam temizliğe şu yağmurlar bitse

evet kuzum yaa benimde öyle oluyo zaten heğ aynıydı ama adet belirtiside kalmadıkı şimcik geçti hafif ağrımdaa sadece akşamlayı çok çişe didiyom okaday :26: ama ööyle sabahki hayiç geyisi koyu kokuluda diil bi sabahki öyle oluyo bakalım sabah test yapcam ay çok heyecanlıyım yaa 35.günüm olcak yarın sizce bhcg kaç çıkmalı bu zamanlay 20.günümde falan yumuytluyom ama ben haa ona göyee 33 gündede adet oluyom :26:

a.s hoşgeldin ve iyi gecelr

bitti ama yetişteremedim
bende birkaçtane netten indirdim battaniye örnekleri ama bazıları biraz zor geldi bir ara msn den göndereyim sana bakarsın

ayy bakarakta bişi anlamıyom ki ya biri bana anlatsan tam süper olacak.msnden kamera açakta bana anlatsana

ayy temizlik gibisi yok yaaa. hele o temizlikten sonra keyif yapmak varya paha biçilemezzzzzzz

ımmm öle olsun hade yeniden tanısmıs olduk
aslında hatırlıyorumda ne gibi bir sohbetimiz olmştuu ne zmaan sohbet etömiştik onu unuttum tatlım.. peki neden gelmiyosun bakimmm tppikimizeeee

ayyy sık sık çişe gidiyosan hamiş olabilirsin . bende adetim geciiktiğinde sık sık çişe gidiyodumm ayyyyyy yarın güzel haberler alcazzzzzz inşallahhhhhhh.

keşke nöbetçi eczaneden test alsan

Bengicikkkkk tatlım merve ngelmiyor artık başka topikciklerde hep. Kuralımız gereği liste dışı etcezz edekmi

Aybüke ve bengisuuuuuuuu

nereye gittinizzzzzzzz bi iyigeceler demedennnnnn:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Bengicikkkkk tatlım merve ngelmiyor artık başka topikciklerde hep. Kuralımız gereği liste dışı etcezz edekmi

Aybüke ve bengisuuuuuuuu

nereye gittinizzzzzzzz bi iyigeceler demedennnnnn:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
buydayım kuzum ditmedim biyere sadece gebelik org.den 5. ve 6. haftalardaki gebelik beliytileyine bebeğin ne kaday nasıl olduğuna baktım yaa meyak ettimde 5.hafta ya şuan eğer varsa :26: ay sorma kız bende çatlıyom test evde vay zaten ama sabah yapcam ilk idrarımla accı daha bekleyim istiyomda ondan geç döllenme oluyo ya bende bide ay vaysa çıkay inşallah yaa kuzum bilmiyomki bi kulağını çekelim meyvişin gelmezse ozaman çıkayıysın bi diyem ben geldim diye ben yokum diye gelmemiştiy o canım tatildemi sanıyo acaba beni haylaa? :26: ne deysin çekelimmi bi kulağını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…