Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aybüke ve bengisuuuuuuuu

nereye gittinizzzzzzzz bi iyigeceler demedennnnnn:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

bize diyon sen nereye kayboldun kuzum? :26: neyse hadi diyomda gidiyom zaten iyi geceley kızlay ben uyumaya didiyom uykum vay dikkat edin kendinize ay inşallah yarın güzel habeyleyle gelcem sizee neysem çok öpüyorum sizi iyi uykulaay

b en burdayım deli karııı kimöse kalmayınca başka topiklere kaçtım sen nereye gitmiştin pekiiii

kıs ilk idrarla yapılmıyo diye biliyorum bi kere işe ondan sonrakinde yappppppp

günaydın hayırlı sabahlar gününüz aydın olsun göbüşünüz ve kucaklarınız dolsun inşallah aminnnnn

günaydın yesilcim nasılsın cnm nasıl gidiyo?
günaydın sultanım iyiyim sen nasolsın senin nasıl gidiyor asıl hamişlik kaç haftalık oldun şimdi dra gittinmi?
günaydınlar gızllaaarrrr men gelmişemmm netttirionuz gariiiiiiii

günaydın gızzzzzzzz :) hoşgelmişsen :) nete bakınıyom ben sen napıyosun?

nikolaycım günaydın nasılsın canım?

evet canım üzülüyolarmış annenin pikolojisi onlarıda etkiliyomuş zaten hamile olduğumdan beri eşimle hiç küs kalamıyoruz hemen gelip öpüyo haklıda olsa bebişe kıyamıyo akşam geldi öptü sarıldı.

yardıma gelirim canım benimmm

canım menim yok kız ben sana kıyamam ama çok yoruldum diyebilirim üstünden almayı sevmiom nese görümceyi sokucamm eve o yapsın ben evinde çok yoruldum ama onun da temizliğindn şüpheliyim gızz bi cam silio allahım allahımmm yok yok ben yaparım tertemiz ederim ikinc kez arkasından gitmek yerine ben yaparım perdelerimi taktırıırım hihohhaha ben taktım baktım hanfendi kendini kaybetti yenge şunu taksanabunu yapsana şöle ters baktım kucağıma bebişini aldım oturdum ohhhh

iyiyiz canım dün eşimle biraz isim hakkında konuştukta koray da kararsız kaldık kuranda geçiyomu bi araştıracam ayyyy ne zor bu isim işi yaaaaaaaaa sen ne yapıyon bakalım canım?

iyiyim canımmm benimmm uzun zamandır adam gibi bakamadım şimdide çıkçam zaten knedi evimle ilgilenicem onlar gelene kadar sizlere baken dedimmm geliom cvp yazamadan gidiom napımm sen naasılsın bakennn nasıl gidio hamişlik

iyiyiz canım dün eşimle biraz isim hakkında konuştukta koray da kararsız kaldık kuranda geçiyomu bi araştıracam ayyyy ne zor bu isim işi yaaaaaaaaa sen ne yapıyon bakalım canım?

kızzz nikocum enbiya çok güsel bi isim kur andada geçio benim arkadaşım enbiya koydu ilk zamanlar adını unutuodum veledin ama alıştımm :)nasılsın bu arada tatlım

başakçım benim 19 mayıss yani iki gün sonra belkide yazıp hemen hamiş kaldı dersin.9 uuğurlu gelir ellerin inşlllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…