Aybüke ve bengisuuuuuuuu
nereye gittinizzzzzzzz bi iyigeceler demedennnnnn:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
bize diyon sen nereye kayboldun kuzum? :26:neyse hadi diyomda gidiyom zaten iyi geceley kızlay ben uyumaya didiyom uykum vay dikkat edin kendinize ay inşallah yarın güzel habeyleyle gelcem sizee neysem çok öpüyorum sizi iyi uykulaay
buydayım kuzum ditmedim biyere sadece gebelik org.den 5. ve 6. haftalardaki gebelik beliytileyine bebeğin ne kaday nasıl olduğuna baktım yaa meyak ettimde 5.hafta ya şuan eğer varsa :26: ay sorma kız bende çatlıyom test evde vay zaten ama sabah yapcam ilk idrarımla accı daha bekleyim istiyomda ondangeç döllenme oluyo ya bende bide ay vaysa çıkay inşallah yaa kuzum bilmiyomki bi kulağını çekelim meyvişin gelmezse ozaman çıkayıysın bi diyem ben geldim diye ben yokum diye gelmemiştiy o canım tatildemi sanıyo acaba beni haylaa? :26: ne deysin çekelimmi bi kulağını?
mende özledim aşkım seni yaa evim bok oldu görsen toz toprak benim evimi kim temizlicek
hürreeeemmmmmmmm
ben çıkıyorum sağı solu toplayıp kahvaltı yapcem sonra görüşürüz
günaydın sultanım iyiyim sen nasolsın senin nasıl gidiyor asıl hamişlik kaç haftalık oldun şimdi dra gittinmi?günaydın yesilcim nasılsın cnm nasıl gidiyo?
günaydınlar gızllaaarrrr men gelmişemmm netttirionuz gariiiiiiii
evet tatlımm sesini duydu sanırsammmbu arada hemen anlatıyım parkelerin süpürgelikleri normalde 4.5cm oluyormuş eşim 6 cm lik istiyor ısrarla .
o da kolay bulunmadığı için yine kaldııııııama yeter artık isterse süpürgesiz olsunnnnnnnnn yeterkii parkelerim olsunnnnnnnnnn dimi yani ya offfffffff
ağlama annem ağlama gel ben seni susturuyumacaba biz ağlayınca bebişte üzülüyormu
ayyyyy inşallşah gelmez tatlımm . ağrıları dikkate alma adet olucakmış gibi ağrır hatta geldi gelecek gibi oluyo hamile bile olsan. inşallah gelmezlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yardıma gelirim canım benimmm
günaydın sultanım iyiyim sen nasolsın senin nasıl gidiyor asıl hamişlik kaç haftalık oldun şimdi dra gittinmi?
günaydın gızzzzzzzz :) hoşgelmişsen :) nete bakınıyom ben sen napıyosun?
nikolaycım günaydın nasılsın canım?
günaydın sultanım iyiyim sen nasolsın senin nasıl gidiyor asıl hamişlik kaç haftalık oldun şimdi dra gittinmi?
günaydın gızzzzzzzz :) hoşgelmişsen :) nete bakınıyom ben sen napıyosun?
nikolaycım günaydın nasılsın canım?
günaydınlar gızllaaarrrr men gelmişemmm netttirionuz gariiiiiiii
iyiyiz canım dün eşimle biraz isim hakkında konuştukta koray da kararsız kaldık kuranda geçiyomu bi araştıracam ayyyy ne zor bu isim işi yaaaaaaaaa sen ne yapıyon bakalım canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?