kızzz nikocum enbiya çok güsel bi isim kur andada geçio benim arkadaşım enbiya koydu ilk zamanlar adını unutuodum veledin ama alıştımm :)nasılsın bu arada tatlım
koray güzel isim canım bak bakalım vardır bence kurandada ..evet ya çok zor bizde hiç karar veremiyoruz ya bitane beğendiğimiz olsa üzerine düşünecemde eşim diyor ben yok diyorum ben diyorum bi isim o yok diyor napacaz bilmemiyiyiz canım dün eşimle biraz isim hakkında konuştukta koray da kararsız kaldık kuranda geçiyomu bi araştıracam ayyyy ne zor bu isim işi yaaaaaaaaa sen ne yapıyon bakalım canım?
iyiyim canımmm benimmm uzun zamandır adam gibi bakamadım şimdide çıkçam zaten knedi evimle ilgilenicem onlar gelene kadar sizlere baken dedimmm geliom cvp yazamadan gidiom napımm sen naasılsın bakennn nasıl gidio hamişlik
ah canım yaa neler yaşamışsın öylee çok geçmiş olsun oğluşunada sanada yazık oda küçükük yaşında neler yaşamışneyse geçti herşey allah oğluşuşuna uzun ömür sağlık ve sıhhat versin bende 11 aylık falan evliyim bizde evlendiğimizden beri çalışıyoz bendede polikistik over vardı sen ne güzel çabuk kalabilmişsin yaa darısı benimde başıma inşallah canım en önemlisi sağlık çocuk yapcam diye dikkat ette sana bişey olmasın
kanda pıhtılaşmamı varmış canım o gebelikte ilk başta tespit edilip her gün yediğin iğnelerle kontrol altına alınabiliyo canım doğuma kadar 9 ay her yerin delik deşik oluyto kolun göbeğin toton falan ama değer herşeye sonuçta benimde bi öğretmen arkadaşım vardı tedaviyle hamile kaldı sonrada pıhtılaşma yüzünden her gün iğne yerdi yaa garibim ama şimdi dünya tatlısı bi kızı var aklında bulunsun canım senindeinşallah bidaa öyle şeyler yaşamazsın canım
tamam kuzum burdayım ben bekliyom seni
kuzum bana kiralık ev lazım ordan oraya gezcez biz ev alıp napalım 2 yıl durcağımız yerdee
aamin ay kıyamam yaa nasıl dayandı küçücük yaşında okadar ameliyataa
ay inşallah canım yaa benimde dileğim oo henüz gelen olmadı bakalım yarın sabah erken kalkı test yapcam pozitif çıkarsa direk sağlık ocağına gidebileyim diyee
yoooo hiç değişmedi:))) şabanlık yapayım sabah sabah size canımm valla tek tük kimselerde vardır bu isim bi eşine sorrrrrevet değişik bi isimmiş iyiyim canım sen nasılsın eşime diyorumki çınar koyalım etrafımda çok var diyo
koray güzel isim canım bak bakalım vardır bence kurandada ..evet ya çok zor bizde hiç karar veremiyoruz ya bitane beğendiğimiz olsa üzerine düşünecemde eşim diyor ben yok diyorum ben diyorum bi isim o yok diyor napacaz bilmem
hangi isim hayırlısıysa o doğunca emin ol aklına gelicekk ve kulağına fısıldıcaksınız ayyy heycan yaptımm şincik
kolay gelsin canım banada lazım şöye iyi bi temizlikte yapamıyorumiyiyim canım sağolasın iyi gidiyor çok şükür
koray güzel isim canım bak bakalım vardır bence kurandada ..evet ya çok zor bizde hiç karar veremiyoruz ya bitane beğendiğimiz olsa üzerine düşünecemde eşim diyor ben yok diyorum ben diyorum bi isim o yok diyor napacaz bilmem
kolay gelsin canım banada lazım şöye iyi bi temizlikte yapamıyorumiyiyim canım sağolasın iyi gidiyor çok şükür
Tam 9 ay oldu bebegimi kaybedeli o psikolojiyi atlatmasi cok zor oldu simdi hamdolsun iyiyim ama yakin cevremde birinin hamile oldugnu duysam moralm sifirlaniyor oturup agliyorum uzuluyorm sanki bir daha hic anne olamayaam hissine kapliyorum
Bilemiyorum zor rabbim ol derse olur insallah hakkimizda hayirliysa olsn
mrb canım benim bak şimdi inanıorumki çok zor biişi yaşamışsın ama bunu yaşıyan tek kişi değilsin karnındamı kaybetmiştin rabbim bişi veriosa sabrınıda vericektr ellbet belkide yeni bi bebişle acını unuttturacak sen eğer kendine bir an önce bişi bulmazsan meşgale gibi sağlık sorununda önemli ya sağlığındanda olursan nasıll bi bebek yapıcaksın dimi ama bak sevinç arkadaşım vve senin gibi birçok arkadaşşım var ve allahtan ümitlerini kesmediler sende kesme olurmu
mrb canım benim bak şimdi inanıorumki çok zor biişi yaşamışsın ama bunu yaşıyan tek kişi değilsin karnındamı kaybetmiştin rabbim bişi veriosa sabrınıda vericektr ellbet belkide yeni bi bebişle acını unuttturacak sen eğer kendine bir an önce bişi bulmazsan meşgale gibi sağlık sorununda önemli ya sağlığındanda olursan nasıll bi bebek yapıcaksın dimi ama bak sevinç arkadaşım vve senin gibi birçok arkadaşşım var ve allahtan ümitlerini kesmediler sende kesme olurmu
Ksel hosgeldin cnm
Ya bengisuyu merak ettim acaba hamile mi
Allah razi olsun arkadasim ben esmden dolayi oyle dedim bir turlu ikna olmuyor da cocuk konusunda
Ya donem donem boyle dibe vuruyorum ben bebegimi kaybettigim donemde 6 haftalik ikizlerin kaybeden arkadasimin hamile oldugunu duydugumdan beri boyleym yine, zaman zaman oluyor boyle
Rabbim hepimizin yuzunu guldursn hepimize bebisler nasip etsin
Karnmda kaybetmistim hareketlerin yeni yeni hissetmeye basladigim bir zamanda ama bebegim cok saglikliydi ikili testi felan iyi cikmisti ama bende problem oldu rahimde acilma ve enfeksiyon oldu almak zorunda kaldilar bebegi normal dogm yaptim 5 saat sanci cektim suni sanci felan verdiler ama yasamadi sonrasinda bebegim
günaydın kızlar nasılsınızz
mesaj yazdım ama çıkmadı yaa. nasılsınız kızlar
amin cnaım amin hepimizin inşallah gülücek yüzleri.peki ya kucağında kaybetseydin kokusunu aldıktan sonra o daha acı olurdu dimi
bence bunun için bile şükretmelisiinn şükür ve dua hepsinin ilacı canım sen hiç üzülme bende görümcemin 6 aylık bebişi var içim tuhaf oluoo sanki garez yapılıomuş gibi gelio ama öle seğil aslında işte bizler çok duygusalız alınganızz sen içini hep rahat tut ve kötü düşüncelerden sıkıntılardan uzaklaş olurmu bak tpicimiz ne güsel burda dertleş unutrusun emin ollll sana elimizden geldince yardımcı olmaya çlaışıtrızzz
cnm çok üzüldüm allahım acını bebekle unutttursun inşallah çok geçmiş olsun gerçekten annelik hiissi çok özel bişi bi o hissi aldınmı karnındada olsa untumak zor oluo ilk çocğunmu olucaktı peki
Yok allahima cok sukur bir oglum var 5 yasinda..bir Kardesi olsun cok istiyor en cok da oglm icin istiyorm zaten ikinciyi
Halime her zaman sukrediyorm en boyle ikinci icin yanip tutusurken hic cocugu olmayanlari evlat hasreti icinde olanlari o yolda varini yogun harcayanlari dusunup halime binlerce kez defAlarca sukrediyorm
Evlat acisinin da en masmunu yasadim ama o bana rabbimin hediyesi beni cennette bekleyelecek melegim sefaatci olacak bize insallah
mooodd kselll hoşgeldiniz canlarımm nasılsınız tam çıkıcaktım iş yapıcaktım sizede slm verim gideyim öpüldüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?