Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızzz nikocum enbiya çok güsel bi isim kur andada geçio benim arkadaşım enbiya koydu ilk zamanlar adını unutuodum veledin ama alıştımm :)nasılsın bu arada tatlım

evet değişik bi isimmiş iyiyim canım sen nasılsın eşime diyorumki çınar koyalım etrafımda çok var diyo

iyiyiz canım dün eşimle biraz isim hakkında konuştukta koray da kararsız kaldık kuranda geçiyomu bi araştıracam ayyyy ne zor bu isim işi yaaaaaaaaa sen ne yapıyon bakalım canım?
koray güzel isim canım bak bakalım vardır bence kurandada ..evet ya çok zor bizde hiç karar veremiyoruz ya bitane beğendiğimiz olsa üzerine düşünecemde eşim diyor ben yok diyorum ben diyorum bi isim o yok diyor napacaz bilmem

kolay gelsin canım banada lazım şöye iyi bi temizlikte yapamıyorum iyiyim canım sağolasın iyi gidiyor çok şükür

Oncelikle herkese gunaydinlaaar
Nasilsiniz

Sagol allah razi olsun cok seyler yasadik ama halimize sukredelim buna da sukur
Rabbm isteyen kimsenin gobisini bos birakmasin

evet değişik bi isimmiş iyiyim canım sen nasılsın eşime diyorumki çınar koyalım etrafımda çok var diyo
yoooo hiç değişmedi:))) şabanlık yapayım sabah sabah size canımm valla tek tük kimselerde vardır bu isim bi eşine sorrrrr

saol bebem saoll yah yapmaya başlamıştım ben oturma odamla mutfağımı bitirmiştim perdeler bişi olmazda camlar gümledi yine toz toprak oldu gerçi perdeler için silmiştim yine sileriz napak salona girmyee korkuomm yahh..allah iiilik versin tatlımmm ikinizedeeee

aynı valla yaaa kuranda varda biz kararsızız

Tam 9 ay oldu bebegimi kaybedeli o psikolojiyi atlatmasi cok zor oldu simdi hamdolsun iyiyim ama yakin cevremde birinin hamile oldugnu duysam moralm sifirlaniyor oturup agliyorum uzuluyorm sanki bir daha hic anne olamayaam hissine kapliyorum
Bilemiyorum zor rabbim ol derse olur insallah hakkimizda hayirliysa olsn

mrb canım benim bak şimdi inanıorumki çok zor biişi yaşamışsın ama bunu yaşıyan tek kişi değilsin karnındamı kaybetmiştin rabbim bişi veriosa sabrınıda vericektr ellbet belkide yeni bi bebişle acını unuttturacak sen eğer kendine bir an önce bişi bulmazsan meşgale gibi sağlık sorununda önemli ya sağlığındanda olursan nasıll bi bebek yapıcaksın dimi ama bak sevinç arkadaşım vve senin gibi birçok arkadaşşım var ve allahtan ümitlerini kesmediler sende kesme olurmu

Allah razi olsun arkadasim ben esmden dolayi oyle dedim bir turlu ikna olmuyor da cocuk konusunda

Ya donem donem boyle dibe vuruyorum ben bebegimi kaybettigim donemde 6 haftalik ikizlerin kaybeden arkadasimin hamile oldugunu duydugumdan beri boyleym yine, zaman zaman oluyor boyle

Rabbim hepimizin yuzunu guldursn hepimize bebisler nasip etsin

Karnmda kaybetmistim hareketlerin yeni yeni hissetmeye basladigim bir zamanda ama bebegim cok saglikliydi ikili testi felan iyi cikmisti ama bende problem oldu rahimde acilma ve enfeksiyon oldu almak zorunda kaldilar bebegi normal dogm yaptim 5 saat sanci cektim suni sanci felan verdiler ama yasamadi sonrasinda bebegim

amin cnaım amin hepimizin inşallah gülücek yüzleri.peki ya kucağında kaybetseydin kokusunu aldıktan sonra o daha acı olurdu dimi
bence bunun için bile şükretmelisiinn şükür ve dua hepsinin ilacı canım sen hiç üzülme bende görümcemin 6 aylık bebişi var içim tuhaf oluoo sanki garez yapılıomuş gibi gelio ama öle seğil aslında işte bizler çok duygusalız alınganızz sen içini hep rahat tut ve kötü düşüncelerden sıkıntılardan uzaklaş olurmu bak tpicimiz ne güsel burda dertleş unutrusun emin ollll sana elimizden geldince yardımcı olmaya çlaışıtrızzz

cnm çok üzüldüm allahım acını bebekle unutttursun inşallah çok geçmiş olsun gerçekten annelik hiissi çok özel bişi bi o hissi aldınmı karnındada olsa untumak zor oluo ilk çocğunmu olucaktı peki

günaydın kızlar nasılsınızz

mesaj yazdım ama çıkmadı yaa. nasılsınız kızlar

mooodd kselll hoşgeldiniz canlarımm nasılsınız tam çıkıcaktım iş yapıcaktım sizede slm verim gideyim öpüldüzzz

Yok allahima cok sukur bir oglum var 5 yasinda..bir Kardesi olsun cok istiyor en cok da oglm icin istiyorm zaten ikinciyi
Halime her zaman sukrediyorm en boyle ikinci icin yanip tutusurken hic cocugu olmayanlari evlat hasreti icinde olanlari o yolda varini yogun harcayanlari dusunup halime binlerce kez defAlarca sukrediyorm
Evlat acisinin da en masmunu yasadim ama o bana rabbimin hediyesi beni cennette bekleyelecek melegim sefaatci olacak bize insallah

hiç cocuğu olmayan birisi olarakta oğluyun varılığna şükür etmen ne kadar güzel rabbim ne kadar güzel bir hediye verimiş sana darısı bizlere inşşşş
benim ilk okul arakadaşım vardı benden bayaığı önce evlendii bir kızı vardı sanırım 10 12 yaşalrında geçen yılarda yeni bir bebek istediler korunmayı bıraktılar (ilk bebeği evliliğinin ilk ayında olmuştu)hamile kaldı 9 aylıkken dr hatası yüzünden bebek karınıda öldü (kordonu bebeğin boğazına dolanmış ama dr fark etmemeiş kadın doğum yakın diye her hafta dr gidiyordu) çok üzüldü ama bu olayın hemen arakasından yeniden bebek için çalışmalar başladıı her ay dr ilaç iğne artık öyle bir noktaya geldiki kadın benim çocuğum olmayacak ben anne olamayacağımmm sürekli ağlıyor sürekli bu konuyu konuşuyor aynı ay içinde bir kaç dr gidiyor
bir karşılamamızda ona dedimkiii sen kendine ne yapıyorsun böyleee bak bir kızın var hiç bir sorununuz yokkk nden biraz kendini dr çekip evde dinlenmiyorsunn ve dahada önemlisi nedne şükretmyorusun hep ben anne olamayacağım diyorsun sen zaten annesin birde bizi düşün bak bizim hiç çocuğmuz yok bizler bilebz anne olmayacağız demiyoruzzz
İŞTE BU YÜZDEN SENİ KUTLUYORUMMM RABBİM EN KISA ZAMANDA OĞLUNA KARDEŞ GÖNDERSİN

bengisuuuuu naptın kuzucummmm test yaptınmıııı?ben arıyamadım görümcemi daha ....kayınbabam hastanede yatıo ya ona sölememiştik yeni doğum yaptıgı için ama babam dün konusmus...şimdide aramaya cesaret edemiom açıkçası ama o arar annemi bugün konusmaya çalışırım olurmu? çok öpüyommm

mooodd kselll hoşgeldiniz canlarımm nasılsınız tam çıkıcaktım iş yapıcaktım sizede slm verim gideyim öpüldüzzz

hadiskooo nasılsın gülümmm naptın reglin geldimiii inşallahh gelmemiştirr cnmmm

bengisu test yaptın mı hadi güsel hbrler werin bizleree

kızlar bende dün regli olmam lazımdı ama olmadım belki diyorum rahim filminden dolayı gecikmiştir
size regli tarihlerimi yazıyim
5 mart
30 mart
22 nisan
16 mayıs olmam lazımm hayırlısı atrık ama kesin olurum regli bu ay hiç beklemiyorumm doğru düzgün çalışma bile yapmadık hem karnım ağrıyo patlıcak gibi şiştim akşam sabah gelir kırmızılarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…