Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın hayırlı sabahlar gününüz aydın olsun göbüşünüz ve kucaklarınız dolsun inşallah aminnnnn
:amin: :amin: :amin:
aferin ona öyle olmalı zaten. benim eşimde melek gibi bişi olduuubu bebişler değiştirdi babaalrını
başakçım benim 19 mayıss yani iki gün sonra belkide yazıp hemen hamiş kaldı dersin.9 uuğurlu gelir ellerin inşlllah
inşallah son bat ın olur hayatımmm isminin yanına busmileyi koyarızzzzzzzzz
Ksel hosgeldin cnm
Ya bengisuyu merak ettim acaba hamile mi

merak ediyoruz yaa o yüzden gelmez şimdi merak ettirr bizi

adetlerin dü<enli gibi geldi bana. erken olması güzel. ama geçen ay hangi gün olduysa o günü geçmeden adetin gecikmiş sayılmıyor bildiğim kadarıyla. benim doktor öyle yapıyordu.

yani 22mayıs gelmeden gecikti demiyordu. neden bilmem. ben batını yazıyımı kuzum

cnm walla bilmiyorum diyorum ya kesin gelir benimki umudum yok anlıcan
bak ilk 25.günde
2.26.günde
3.24.günde fln die gidiyo nette ovulasyon hesaplattığımda bu tarihi weriyor bana geçmiş reglilerime bakarak

sende yaz bakalım kaç çıkıcak gülümmmm

Bebek geleceğe umuttur,
Bebek, özlemdir, sevinçtir,
Bebek, nefes almayı hissetmektir,
Bebek, papatyadır, menekşedir, güldür,
Bebek, sudur, deryadır,denizdir,yaşamdır,
Bebek, gülümsemedir, gözlerin gülmesidir,
Bebek, tadılacak, hissedilecek bir duygudur,
Bebek,sevginin sevince dönüştüğü gözyaşıdır,
Bebek, annedir, bebek babadır, bebek ailedir, bebek dünyadır,
Bebek,sevincin her yeri kapladığı nurdan bir damladır,
Bebek, hasretle yanan gönüllerin yeşermesidir,
Bebek, gelecektir, geleceği görmektir,
Bebek, özverinin taçlandığı güçtür,
Bebek, yarınları yaşama isteğidir,
Bebek, karşılıksız sevgidir,
Bebek, anı yaşamaktır,

kızlar su sogan kuru adetın oldugum gunun 7 gunu mu baslanıyo yoksa bıttıkden sonra kı 7 gunmu anlata bıldımmı :44:

iyi canım sen nasılsın hamıslık nasıl giidiyo sım dı 12 oldum regl yanı 18 baslayacam deyılmı

iyiyiz cnm ikimizde sağol güzel gidiyo maşallahewet cnm aynen öyle başla hayırlısı olsun ve sonunda olursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

merhaba kızlar herkesler iyimi ben iyiyim bugün kontrolüm vardı cumartesi çatlatma iğnesi olup pazartesi yumoşları toplayacaklar bi aksilik olmazsa dua edin kızlar bana

merhaba kızlar herkesler iyimi ben iyiyim bugün kontrolüm vardı cumartesi çatlatma iğnesi olup pazartesi yumoşları toplayacaklar bi aksilik olmazsa dua edin kızlar bana

inş ablacım bebeğın tutar dualarımız senınle

ben cıkıyorum kzılarrr grüsürz

inşallah cnm dualarım seninle bebişin sana tutunur güsel haberlerini bekliyom hayırlısı

ne yazıyım tatlım anlamadm:26::26:

Allah işini rast getirsinn inşallahhhhhhhhh

huuuuuurrrrrrrrrrrrremmmmmmmmm cim gell bakimm buraya bi konşak senlee hazır çevrim içi bulmuşum seniiiii

kızlar sonunda parkemizi seçtik ve yarın gelicek oh bundan sonra gündüzleri evimde temizlik yapıcam mutfak dolaplarımı silicem balkonlarımı yıkıycam banyolarımı parlatıcamcamlarımı silicem ..

yavaştan evimi dizmeye başlıycam ufak tefek eksikleri bittiğinde de toptan taşınıcaz.albüm yapıp size resimlerini de gösteririm inşallahhhhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…