:amin: :amin: :amin:günaydın hayırlı sabahlar gününüz aydın olsun göbüşünüz ve kucaklarınız dolsun inşallah aminnnnn
aferin ona öyle olmalı zaten. benim eşimde melek gibi bişi olduuuevet canım üzülüyolarmış annenin pikolojisi onlarıda etkiliyomuş zaten hamile olduğumdan beri eşimle hiç küs kalamıyoruz hemen gelip öpüyo haklıda olsa bebişe kıyamıyo akşam geldi öptü sarıldı.
inşallah son bat ın olur hayatımmm isminin yanınabaşakçım benim 19 mayıss yani iki gün sonra belkide yazıp hemen hamiş kaldı dersin.9 uuğurlu gelir ellerin inşlllah
Ksel hosgeldin cnm
Ya bengisuyu merak ettim acaba hamile mi
hadiskooo nasılsın gülümmm naptın reglin geldimiii inşallahh gelmemiştirr cnmmm
bengisu test yaptın mı hadi güsel hbrler werin bizleree
kızlar bende dün regli olmam lazımdı ama olmadım belki diyorum rahim filminden dolayı gecikmiştir
size regli tarihlerimi yazıyim
5 mart
30 mart
22 nisan
16 mayıs olmam lazımm hayırlısı atrık ama kesin olurum regli bu ay hiç beklemiyorumm doğru düzgün çalışma bile yapmadık hem karnım ağrıyo patlıcak gibi şiştim akşam sabah gelir kırmızılarım
adetlerin dü<enli gibi geldi bana. erken olması güzel. ama geçen ay hangi gün olduysa o günü geçmeden adetin gecikmiş sayılmıyor bildiğim kadarıyla. benim doktor öyle yapıyordu.
yani 22mayıs gelmeden gecikti demiyordu. neden bilmem. ben batını yazıyımı kuzum
kızlar su sogan kuru adetın oldugum gunun 7 gunu mu baslanıyo yoksa bıttıkden sonra kı 7 gunmu anlata bıldımmı:44:
selam nvr cnm ?adetin başladığı günden say 7. günü başla ben öyle biliyorum hayırlısı olsun tatlım
iyi canım sen nasılsın hamıslık nasıl giidiyo sım dı 12 oldum regl yanı 18 baslayacam deyılmı
Ayy cepten giriyoru
m cok sinir bisimis
merhaba kızlar herkesler iyimi ben iyiyim bugün kontrolüm vardı cumartesi çatlatma iğnesi olup pazartesi yumoşları toplayacaklar bi aksilik olmazsa dua edin kızlar bana
merhaba kızlar herkesler iyimi ben iyiyim bugün kontrolüm vardı cumartesi çatlatma iğnesi olup pazartesi yumoşları toplayacaklar bi aksilik olmazsa dua edin kızlar bana
ne yazıyım tatlım anlamadm:26::26:cnm walla bilmiyorum diyorum ya kesin gelir benimki umudum yok anlıcan
bak ilk 25.günde
2.26.günde
3.24.günde fln die gidiyo nette ovulasyon hesaplattığımda bu tarihi weriyor bana geçmiş reglilerime bakarak
sende yaz bakalım kaç çıkıcak gülümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?