Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım Allah sabrını versin zor iş banada normal yaptırdılar üstünede kürtaj oldum ama ne yapalım allah verdi allah aldı dedik rabbimize sığındık

ayy belkide gelmez rahim filmi çektiripte hemen hamile kalanlar var

SON DAKİKA!...

Listemizde mevcut bulunan "eylemsevcan" adlı hatunumuzun;

kk'ya son giriş tarihi 16.05.2012 olarak tespit edilip,

nadide topiğimize son giriş tarihinin ise ucu bucağı bulunamamıştır...

Büyük bir hevesle listemize yeni dahil olmasına rağmen;

nadide topiğimizin kuralı gereği liste dışı edilmesine karar verilmiştir...

Daimi müdavimlere saygılar
TKB

Son düzenleme:
merhaba kızlar herkesler iyimi ben iyiyim bugün kontrolüm vardı cumartesi çatlatma iğnesi olup pazartesi yumoşları toplayacaklar bi aksilik olmazsa dua edin kızlar bana

ayyy inşallah saracım yaaaaa rabbim versin kucağına almayıda nasip etsin

ayyyyyyyyyyy ne güzelll hade bakalım inşallahhhhh ama kendini fazla yorma haaa unutmaki hamilesin

başoş batımı yazdınmı benim 8 haziran :26::26::26:

ayyyyyyyyyyy ne güzelll hade bakalım inşallahhhhh ama kendini fazla yorma haaa unutmaki hamilesin
tamam tatlım unutmam. aslında karnım biras çıksa unutmıycam ama bu şekilde bazen unutyorumama bebişimden önemli bişey yok şu anda herşeyim o benim.

hem babamız çok yardım ediyo biliyomusun. evrim geçirdi kocaacım
başoş batımı yazdınmı benim 8 haziran :26::26::26:

yazıyım annem hemen korunmayı bıraktınmı sen

düşük yapan veya düşük riski olan bayanların hamilelikten önce ve hamilelikle beraber eşleriyle birlikte okumasında fayda var
YA MÜBDİ

Hiç çocuğu olmayan gebe kalamayanlar için

YA VARİS 707 defa okunacak ve okunmaya devam edilecek her defasında 707 defa okunup bırakılacak.(hayırlı evlat için)

YA EVVEL ismi şerifesi 4 cuma üst üste 1000 defa okunacak ve dua edilecek

Rabbim bana benim isimlerimle dua ediniz buyurmuştur.
Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah AMİN...

kıslar ben birazdan çıkıcam oğluşlarım gelecek okuldan şimdi aç kurt gibi saldırırlar çok aç geliyolar onları doyurayım

bebişimmmm ben telefonumu vercem ya kardeşime giremeyebilirim beni liste dışı etme ama oluymu buldugum hey fıysatta gelcem wallaa....ben buyayı bıyakmak istemiyommmmm....göndeymeyin beni litfen amaaaaaa ((

yok kız korunuyorum ama sen genede yaz ne var bat benim batım değilmi
kocişide tebrikler.....

tmm bakalım hadi çatlasınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın geleyimmm
gel kız gellll

basakımmmmmmmmmmmmmmmm geldim şekerim nbr kıs nasıl gidiyo?

KIZZZ ANACım nerelerdesin sen yaa bi denk gelipte konuşamadık valla. özel msj atmayı denedim kaç defa bebişin için ama msj atılmıyor sana.

yüzyüze tekrar tebrik ediyim çok sevndım hayatım duyunca Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahhhh

bundan sonra sexy likle alakan kalmadı ama ben hala sexy likte tavan yapıyorum

kıskançlığa bakkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…