tmm cnm kolay gelsin sana afiyet olsun bende geleyimmi beraber yapalım hııııııııııııı?
Karnmda kaybetmistim hareketlerin yeni yeni hissetmeye basladigim bir zamanda ama bebegim cok saglikliydi ikili testi felan iyi cikmisti ama bende problem oldu rahimde acilma ve enfeksiyon oldu almak zorunda kaldilar bebegi normal dogm yaptim 5 saat sanci cektim suni sanci felan verdiler ama yasamadi sonrasinda bebegim
hadiskooo nasılsın gülümmm naptın reglin geldimiii inşallahh gelmemiştirr cnmmm
bengisu test yaptın mı hadi güsel hbrler werin bizleree
kızlar bende dün regli olmam lazımdı ama olmadım belki diyorum rahim filminden dolayı gecikmiştir
size regli tarihlerimi yazıyim
5 mart
30 mart
22 nisan
16 mayıs olmam lazımm hayırlısı atrık ama kesin olurum regli bu ay hiç beklemiyorumm doğru düzgün çalışma bile yapmadık hem karnım ağrıyo patlıcak gibi şiştim akşam sabah gelir kırmızılarım
merhaba kızlar herkesler iyimi ben iyiyim bugün kontrolüm vardı cumartesi çatlatma iğnesi olup pazartesi yumoşları toplayacaklar bi aksilik olmazsa dua edin kızlar bana
kızlar sonunda parkemizi seçtik ve yarın gelicek oh bundan sonra gündüzleri evimde temizlik yapıcammutfak dolaplarımı silicem balkonlarımı yıkıycam banyolarımı parlatıcam camlarımı silicem ..
yavaştan evimi dizmeye başlıycam ufak tefek eksikleri bittiğinde de toptan taşınıcaz.albüm yapıp size resimlerini de gösteririm inşallahhhhhh
SON DAKİKA!...
Listemizde mevcut bulunan "eylemsevcan" adlı hatunumuzun;
kk'ya son giriş tarihi 16.05.2012 olarak tespit edilip,
nadide topiğimize son giriş tarihinin ise ucu bucağı bulunamamıştır...
Büyük bir hevesle listemize yeni dahil olmasına rağmen;
nadide topiğimizin kuralı gereği liste dışı edilmesine karar verilmiştir...
Daimi müdavimlere saygılarTKB
ayy cepten giriyoru
M cok sinir bisimis
tamam tatlım unutmam. aslında karnım biras çıksa unutmıycam ama bu şekilde bazen unutyorumayyyyyyyyyyy ne güzelll hade bakalım inşallahhhhh ama kendini fazla yorma haaa unutmaki hamilesin
başoş batımı yazdınmı benim 8 haziran :26::26::26:
huuuuuurrrrrrrrrrrrremmmmmmmmm cim gell bakimm buraya bi konşak senlee hazır çevrim içi bulmuşum seniiiii
canım görmedim mesajını yapalım tabeee kıskananlar çatlasın emiiiii
SON DAKİKA!...
Listemizde mevcut bulunan "eylemsevcan" adlı hatunumuzun;
kk'ya son giriş tarihi 16.05.2012 olarak tespit edilip,
nadide topiğimize son giriş tarihinin ise ucu bucağı bulunamamıştır...
Büyük bir hevesle listemize yeni dahil olmasına rağmen;
nadide topiğimizin kuralı gereği liste dışı edilmesine karar verilmiştir...
Daimi müdavimlere saygılarTKB
tamam tatlım unutmam. aslında karnım biras çıksa unutmıycam ama bu şekilde bazen unutyorumama bebişimden önemli bişey yok şu anda herşeyim o benim.
hem babamız çok yardım ediyo biliyomusun. evrim geçirdi kocaacım
yazıyım annem hemen korunmayı bıraktınmı sen
tmm bakalım hadi çatlasınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın geleyimmm
basakımmmmmmmmmmmmmmmm geldim şekerim nbr kıs nasıl gidiyo?
selam serayım nassın?
selam serayım nassın?
KIZZZ ANACım nerelerdesin sen yaa bi denk gelipte konuşamadık valla. özel msj atmayı denedim kaç defa bebişin için ama msj atılmıyor sana.
yüzyüze tekrar tebrik ediyim çok sevndım hayatım duyunca Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahhhh
bundan sonra sexy likle alakan kalmadı ama ben hala sexy likte tavan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?