Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inş ablacım bebeğın tutar dualarımız senınle

ben cıkıyorum kzılarrr grüsürz

sağol tatlım inşallah bende sende isteyen herkeste yakında anne olur

inşallah cnm dualarım seninle bebişin sana tutunur güsel haberlerini bekliyom hayırlısı

sağol bitanem allah sanada sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin
ne yazıyım tatlım anlamadm:26::26:

Allah işini rast getirsinn inşallahhhhhhhhh

sağol bitanem tatlı bacım menim allah seninde işini rast getirsin

hadi güle güle otur güzel evinde canım gözün aydın

ayyy inşallah saracım yaaaaa rabbim versin kucağına almayıda nasip etsin

amin canım inşallah bu sene hepimiz anne oluruz

inş ablacım bebeğın tutar dualarımız senınle

ben cıkıyorum kzılarrr grüsürz

sağol tatlım inşallah bende sende isteyen herkeste yakında anne olur

inşallah cnm dualarım seninle bebişin sana tutunur güsel haberlerini bekliyom hayırlısı

sağol bitanem allah sanada sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin
ne yazıyım tatlım anlamadm:26::26:

Allah işini rast getirsinn inşallahhhhhhhhh

ayyy inşallah saracım yaaaaa rabbim versin kucağına almayıda nasip etsin

amin canım inşallah bu sene hepimiz anne oluruz

Allah razı olsun tatlım aminnnnn. uyarı almaz heralde bu masjlar dimi inşallah
bebişimmmm ben telefonumu vercem ya kardeşime giremeyebilirim beni liste dışı etme ama oluymu buldugum hey fıysatta gelcem wallaa....ben buyayı bıyakmak istemiyommmmm....göndeymeyin beni litfen amaaaaaa ((
kuzucum sen kuralımızı bilmiyonmu sevgili böcüküm. kkya giripta topiğe girmezsen listeden çıkartıyoruz. ama sen kkya giremeyeceğin için saorun olmaz.

merak etme ben profilden kontrol ediyorum kkya en son ne zaman girmiş diye
yok kız korunuyorum ama sen genede yaz ne var bat benim batım değilmi
kocişide tebrikler.....
iyi be koyarız ne bakıyon patlak göz gibi

ben annemde kalıyodum cnm ananemi kaybetmiştik annemi yalnız bırakmayalım dedik biraz kaldık şimdi evdeyim cnm bilmiyorum neden mesaj atılmıyo anlamadım bende tatlıım sağolasın amin inşallah hepimize allah nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza almayı eli ayağı düzgün sağlıklı aminsen halt etmişsin ben bu halimlede sexy karuyum tatlımmmmmmmmmmmm senmi sexysin ?güldürme beni kısss

kıskanççççççççççççççççççççççç

kıskançlığa bakkkkkk

kıskanççççççççççççççççççççççç
kıskançlık diil o annem. kaç kere dedim bu hurrr karısına en sexy benim diyeama anlamadı bi türlü.

şimdi 3. çocuku yapacak bakalım sexyliği kalacakmı

aminnnnnnnnnnnnnn Allah razı olsunnnnnberaber oturalım inşalah. biliyosun pahada ağır hediyelerinizle bekliyorummmmmmm

biliommmm ama uzun süre hiç girmezsemde liste dışı olurum die korktummm...bengisudan haberiniz varmı yaaa? merak ettim...bide pazara gitcez birazdan....gelirim ben yine canlarrrııımmmmm....kayınannemdeyim zaten burda net var....işimiz olmadıkça alıom kucağıma laptop ı....öpüldünüz bal böceklerimmm

teşekkür ederim saracım amin inşallah

çok saolun kızlarrrrr kk ya bişi oldu msjlar gitmekte zorlanıo....ben kaçar pazara gidim geliommmm...öpüldünüzz

kıslar grşrüz ben kaçtım size doyum olmaz ama oğluşlarım geliyo yine gelirim beni özleyin anacım kıskanç basakkkkkk :79::79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…