selam serayım nassın?
inş ablacım bebeğın tutardualarımız senınle
ben cıkıyorum kzılarrr grüsürz
inşallah cnm dualarım seninle bebişin sana tutunur güsel haberlerini bekliyom hayırlısı
ne yazıyım tatlım anlamadm:26::26:
Allah işini rast getirsinn inşallahhhhhhhhh
kızlar sonunda parkemizi seçtik ve yarın gelicek oh bundan sonra gündüzleri evimde temizlik yapıcammutfak dolaplarımı silicem balkonlarımı yıkıycam banyolarımı parlatıcam camlarımı silicem ..
yavaştan evimi dizmeye başlıycam ufak tefek eksikleri bittiğinde de toptan taşınıcaz.albüm yapıp size resimlerini de gösteririm inşallahhhhhh
ayyy inşallah saracım yaaaaa rabbim versin kucağına almayıda nasip etsin
inş ablacım bebeğın tutardualarımız senınle
ben cıkıyorum kzılarrr grüsürz
inşallah cnm dualarım seninle bebişin sana tutunur güsel haberlerini bekliyom hayırlısı
ne yazıyım tatlım anlamadm:26::26:
Allah işini rast getirsinn inşallahhhhhhhhh
kızlar sonunda parkemizi seçtik ve yarın gelicek oh bundan sonra gündüzleri evimde temizlik yapıcammutfak dolaplarımı silicem balkonlarımı yıkıycam banyolarımı parlatıcam camlarımı silicem ..
yavaştan evimi dizmeye başlıycam ufak tefek eksikleri bittiğinde de toptan taşınıcaz.albüm yapıp size resimlerini de gösteririm inşallahhhhhh
ayyy inşallah saracım yaaaaa rabbim versin kucağına almayıda nasip etsin
selam serayım nassın?
Allah razı olsun tatlım aminnnnn. uyarı almaz heralde bu masjlar dimi inşallahdüşük yapan veya düşük riski olan bayanların hamilelikten önce ve hamilelikle beraber eşleriyle birlikte okumasında fayda var
YA MÜBDİ
Hiç çocuğu olmayan gebe kalamayanlar için
YA VARİS 707 defa okunacak ve okunmaya devam edilecek her defasında 707 defa okunup bırakılacak.(hayırlı evlat için)
YA EVVEL ismi şerifesi 4 cuma üst üste 1000 defa okunacak ve dua edilecek
Rabbim bana benim isimlerimle dua ediniz buyurmuştur.
Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah AMİN...
kuzucum sen kuralımızı bilmiyonmu sevgili böcüküm. kkya giripta topiğe girmezsen listeden çıkartıyoruz. ama sen kkya giremeyeceğin için saorun olmaz.bebişimmmm ben telefonumu vercem ya kardeşime giremeyebilirim beni liste dışı etme ama oluymu buldugum hey fıysatta gelcem wallaa....ben buyayı bıyakmak istemiyommmmm....göndeymeyin beni litfen amaaaaaa((
iyi be koyarız ne bakıyon patlak göz gibiyok kız korunuyorum ama sen genede yazne var bat benim batım değilmi
kocişide tebrikler.....
selam serayım nassın?
KIZZZ ANACım nerelerdesin sen yaa bi denk gelipte konuşamadık valla. özel msj atmayı denedim kaç defa bebişin için ama msj atılmıyor sana.
yüzyüze tekrar tebrik ediyim çok sevndım hayatım duyunca Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahhhh
bundan sonra sexy likle alakan kalmadı ama ben hala sexy likte tavan yapıyorum
KIZZZ ANACım nerelerdesin sen yaa bi denk gelipte konuşamadık valla. özel msj atmayı denedim kaç defa bebişin için ama msj atılmıyor sana.
yüzyüze tekrar tebrik ediyim çok sevndım hayatım duyunca Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahhhh
bundan sonra sexy likle alakan kalmadı ama ben hala sexy likte tavan yapıyorum
nasıl olim asucummmm hastaneye gidip gelioz kayınbabam yatıo...onun dışında iyiyim şükürr...sen nasılsınnn...çocuklar nasıl...bebiş nasıllll...
kıskançlığa bakkkkkk
kıskançlık diil o annem. kaç kere dedim bu hurrr karısına en sexy benim diyekıskanççççççççççççççççççççççç
sağol bitanem tatlı bacım menim allah seninde işini rast getirsin
hadi güle güle otur güzel evinde canım gözün aydın
Allah razı olsun tatlım aminnnnn. uyarı almaz heralde bu masjlar dimi inşallah
kuzucum sen kuralımızı bilmiyonmu sevgili böcüküm. kkya giripta topiğe girmezsen listeden çıkartıyoruz. ama sen kkya giremeyeceğin için saorun olmaz.
merak etme ben profilden kontrol ediyorum kkya en son ne zaman girmiş diye
iyi be koyarız ne bakıyon patlak göz gibi
sağol tatlım inşallah bende sende isteyen herkeste yakında anne olur
sağol bitanem allah sanada sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsin
sağol bitanem tatlı bacım menim allah seninde işini rast getirsin
hadi güle güle otur güzel evinde canım gözün aydın
amin canım inşallah bu sene hepimiz anne oluruz
nasıl olim asucummmm hastaneye gidip gelioz kayınbabam yatıo...onun dışında iyiyim şükürr...sen nasılsınnn...çocuklar nasıl...bebiş nasıllll...
selam hoşgeldin tatlım
hb sevinçcim...birazdan çıkacam da sizlerede bir selam vereyim dedim tatlım..umarım hepiniz iyisinizdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?