evet tatlım anneanneni duymuştum mekanı cennet olsun inşallahh. artık evndesin dimi.ben annemde kalıyodum cnm ananemi kaybetmiştik annemi yalnız bırakmayalım dedik biraz kaldık şimdi evdeyim cnm bilmiyorum neden mesaj atılmıyo anlamadım bende tatlıım sağolasın amin inşallah hepimize allah nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza almayı eli ayağı düzgün sağlıklı aminsen halt etmişsin ben bu halimlede sexy karuyum tatlımmmmmmmmmmmm senmi sexysin ? güldürme beni kısss
kızz leyloş gelmişşşşş slm tatlımmmmmmslm kızlar....
kız başoooşşşş patlatırım tabi gözlerimi
korunuyorum ama bellimi olur
OLMAZ OLMAZ BAK ERENAYEFE 3 AYDIR GELMİYOR. AMA HİÇ KK YA DA GİRMİYOR O YÜZDEN BEKLYİROUM ONU.biliommmm ama uzun süre hiç girmezsemde liste dışı olurum die korktummm...bengisudan haberiniz varmı yaaa? merak ettim...bide pazara gitcez birazdan....gelirim ben yine canlarrrııımmmmm....kayınannemdeyim zaten burda net var....işimiz olmadıkça alıom kucağıma laptop ı....öpüldünüz bal böceklerimmm
kıslar grşrüz ben kaçtım size doyum olmaz ama oğluşlarım geliyo yine gelirim beni özleyin anacım kıskanç basakkkkkk:79::79::79::79::79:
kıskançlık diil o annem. kaç kere dedim bu hurrr karısına en sexy benim diyeama anlamadı bi türlü.
şimdi 3. çocuku yapacak bakalım sexyliği kalacakmı
aminnnnnnnnnnnnnn Allah razı olsunnnnnberaber oturalım inşalah. biliyosun pahada ağır hediyelerinizle bekliyorummmmmmm
nasıl olim asucummmm hastaneye gidip gelioz kayınbabam yatıo...onun dışında iyiyim şükürr...sen nasılsınnn...çocuklar nasıl...bebiş nasıllll...
kızlarrrrrr menüde ne var bugüüüünnnnn
Kız başoooşşşş sizde halvet varmı kociş özlemiştir seni kaç zamandır görmemişş
[ı] bilmem mi gelecem men en pahalı ve ağır hediyelerimle merak etme sen[/ı]
:120::120::120::120::120:ben yemek yemiyomkızlarrrrrr menüde ne var bugüüüünnnnn
[ı] men kaynanaya gidiyom menüde ne var bilmiyom[/ı]
gidipte sen yapma yemek bizdede havuçlu patatesli bezelye pirinç pilavı salata var
kızzz riskli bir durum olsa sormana gerek yok doktor yapmayın derdi
demediğine göre devammmmmmmmm
men kaynanaya gidiyom menüde ne var bilmiyom
yok anacım yaaaa nerdeeee anca b planını uyguluyozKoca beni sıkıştırıp duruyo doktora sorda yapak diye.
Pazartesi ikili test için gittiğimde sorcam doktor hanım .evişebilir miyiz diye
yok evde iki dene görümce var yapar onlar bana kalmaz yemek işi
gidipte sen yapma yemek bizdede havuçlu patatesli bezelye pirinç pilavı salata var
kızzz riskli bir durum olsa sormana gerek yok doktor yapmayın derdi
demediğine göre devammmmmmmmm
kızlar banada müsade çamaşırlarımı katlayıp yerleştireyim kociş gelmeden bide canım kek istedi en çikolatalısından
yapakta yiyekkkk
:120::120::120::120::120:ben yemek yemiyom
vayyyyyy hatuna bak beeeeama bunun kaynanası melek anacım .
şanslısın sen:13:
YAPTA YE TABİİ ŞİŞKO KARISENİN KOCİŞTE ERKENDEN GELİYO ANACIM KISKANDIM YANİİİ BENİM Kİ 1DE GELİYO
kız ne şişkosu bir tane doğum yaptım 3 tane düşük yaptım maşallah boyum 1.75 kilom 62 kıskananlar çatlasın
işim biterse gelirim
kocişle ilgilenmem lazım bugün
Kız ne şişkosu bir tane doğum yaptım 3 tane düşük yaptım maşallah boyum 1.75 kilom 62 Kıskananlar çatlasın
Işim biterse gelirim
Kocişle ilgilenmem lazım bugün
Ne ayıp olacak kızzzzz yaparken utanmıyorsunuzda
YANİİİİİİİ BENDE ÖYLE DİYORUM . HATTA 3 AYI DOLDURDUK ARTIK TEHLİKE KALMADI BENCE.
AMA KOCAYI İKNA EDEMİYOM İLLA DOKTORDAN YAZILI BELGE İSTİYOSORCAM DOKTRA AMA AYIP OLMAZ HERALDE.
BU ÇOCUKTA .EVİŞEREK OLDU SONUÇTA SORMAK NEDEN AYIP OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?