Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet tatlım anneanneni duymuştum mekanı cennet olsun inşallahh. artık evndesin dimi.

halvet var mı halvt sen ondan haber ver

kızz leyloş gelmişşşşş slm tatlımmmmmm

ben bu karıyı biliyom çok tatlı bişi buuuuuuu
kız başoooşşşş patlatırım tabi gözlerimi
korunuyorum ama bellimi olur
az değilsin sende yanii saman altından su yürütüyon. İ
OLMAZ OLMAZ BAK ERENAYEFE 3 AYDIR GELMİYOR. AMA HİÇ KK YA DA GİRMİYOR O YÜZDEN BEKLYİROUM ONU.

BENGİCİKİ BENDE MERAK ETTİM YAAA UYUZ KARIIIIIII NORMALDE ÇOKTAN GELMİŞ OLMASI LAZIMDI. İNŞALLAH HAMİŞTİR

kıslar grşrüz ben kaçtım size doyum olmaz ama oğluşlarım geliyo yine gelirim beni özleyin anacım kıskanç basakkkkkk :79::79::79::79::79:

çakma sexy karııııı güle güleeeeeeeee Yine gellllllll de saçını başını yoliyimmmmm

kız başoooşşşş sizde halvet varmı kociş özlemiştir seni kaç zamandır görmemişş

bilmem mi gelecem men en pahalı ve ağır hediyelerimle merak etme sen

nasıl olim asucummmm hastaneye gidip gelioz kayınbabam yatıo...onun dışında iyiyim şükürr...sen nasılsınnn...çocuklar nasıl...bebiş nasıllll...

seraycım çok geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım

Kız başoooşşşş sizde halvet varmı kociş özlemiştir seni kaç zamandır görmemişş

yok anacım yaaaa nerdeeee anca b planını uyguluyoz Koca beni sıkıştırıp duruyo doktora sorda yapak diye.

Pazartesi ikili test için gittiğimde sorcam doktor hanım .evişebilir miyiz diye

gidipte sen yapma yemek bizdede havuçlu patatesli bezelye pirinç pilavı salata var

kızzz riskli bir durum olsa sormana gerek yok doktor yapmayın derdi
demediğine göre devammmmmmmmm

yok evde iki dene görümce var yapar onlar bana kalmaz yemek işi

men kaynanaya gidiyom menüde ne var bilmiyom

gidipte sen yapma yemek bizdede havuçlu patatesli bezelye pirinç pilavı salata var

yok anacım yaaaa nerdeeee anca b planını uyguluyoz Koca beni sıkıştırıp duruyo doktora sorda yapak diye.

Pazartesi ikili test için gittiğimde sorcam doktor hanım .evişebilir miyiz diye

YANİİİİİİİ BENDE ÖYLE DİYORUM . HATTA 3 AYI DOLDURDUK ARTIK TEHLİKE KALMADI BENCE.

AMA KOCAYI İKNA EDEMİYOM İLLA DOKTORDAN YAZILI BELGE İSTİYOSORCAM DOKTRA AMA AYIP OLMAZ HERALDE.

BU ÇOCUKTA .EVİŞEREK OLDU SONUÇTA SORMAK NEDEN AYIP OLSUN

kızlar banada müsade çamaşırlarımı katlayıp yerleştireyim kociş gelmeden bide canım kek istedi en çikolatalısından
yapakta yiyekkkk

kızlar banada müsade çamaşırlarımı katlayıp yerleştireyim kociş gelmeden bide canım kek istedi en çikolatalısından
yapakta yiyekkkk

YAPTA YE TABİİ ŞİŞKO KARI SENİN KOCİŞTE ERKENDEN GELİYO ANACIM KISKANDIM YANİİİBENİM Kİ 1DE GELİYO

YAPTA YE TABİİ ŞİŞKO KARI SENİN KOCİŞTE ERKENDEN GELİYO ANACIM KISKANDIM YANİİİBENİM Kİ 1DE GELİYO

kız ne şişkosu bir tane doğum yaptım 3 tane düşük yaptım maşallah boyum 1.75 kilom 62 kıskananlar çatlasın

işim biterse gelirim
kocişle ilgilenmem lazım bugün

kız ne şişkosu bir tane doğum yaptım 3 tane düşük yaptım maşallah boyum 1.75 kilom 62 kıskananlar çatlasın

işim biterse gelirim
kocişle ilgilenmem lazım bugün

sevinçcim afiyet bal şeker olsun kekin menimde canım istedi şimdik

Kız ne şişkosu bir tane doğum yaptım 3 tane düşük yaptım maşallah boyum 1.75 kilom 62 Kıskananlar çatlasın

Işim biterse gelirim
Kocişle ilgilenmem lazım bugün

bugünde mi halvet var hadi iyi bakalım kolay gelsin size. Güzel yemekler yapta güç kuvvet olsun.

Hadi öptüm baş başşşşşşş:79::79:

ne ayıp olacak kızzzzz yaparken utanmıyorsunuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…