sevinçcim afiyet bal şeker olsun kekin menimde canım istedi şimdik
kaynanam melektir görümceklerimde idare eder işte
hu huu kimse varmı
az önce kalabalıktık bi ben kaldım yineebeğenmedin mi beniiii
sende başka topikdeydin niye beğenmiyim seni
bu arada parkelerin hayırlı olsun güle güle oturmak nasip etsin RABBİM evinde
sende başka topikdeydin niye beğenmiyim seni
bu arada parkelerin hayırlı olsun güle güle oturmak nasip etsin RABBİM evinde
aminn inşalah önemli olan o zaten.3 yıldır beklediğim evime girebilmek çok güzel olacak sanırım.
sen neler yaptın yeğenin yokmu yanında
sabrının mukafatını göreceksin sonunda
var ders yaptık şimdide çizgi film izliyor
bende yatak odasını toparladım biraz anca oturdum
havalar nasıl orda. burda tam düzelmedi yağmurlar durdu da rüzgar esiyor. tam gezmelik değil yani hava. sen gezebiliyormusun..
buradada tam düzelmedi bir bakıyorsun hava kararıyor yağmur yağdı yağacak sonra bir bakmışın günlük güneşlik bazende nasıl rüzgar var
hafta sonu gezerim ama kardeşimde izinli oluyor parka alışveriş merkezine gidiyoruz hava güzel olsada olmasada geziyoruz hafta sonları
Eki Görüntüle 419958
Eki Görüntüle 419960
Eki Görüntüle 419962
Eki Görüntüle 419963
birkaç tane battaniye örneği
evet gezmek isteyen insana her yol parisayy bende sıkılıyorum yaaaa kocam geç geliyo bende bi odanın içinde tıkılıp kalıyorum. anca pc başında zaman geçirmeye çalışıyorum.
delircem yaaatırnaklarımda zırt zırt uzuyo bi görsen nazocum hamileliktenmiş 2günde kesmek zorunda kalıyorum. haa bu arada tüy alma topiğine baktınmı aycangül bi duyuru yapmış ama anlamadım ben sen okudunmu. bu hafta sonu yine ağda operayonu var yaşasınnnnnn tertemiz olcazzzzzzz
ayyy hayatta yapamaaaaaammmm:18::18::18:ama 2. çok zor diil sanki ve çok güzel de nasıl çıkartırım ki
insan gezmek istesin yeterki demitabi bide gezecek arkadaş
annem şey der tırnak cefadan saç sefadan uzarmış ama hamilelikten uzadığını bilmiyodum
inşallah evine geçince evin her köşesini istediğin gibi dolaşırsın az kaldı
okumadım ne yazmış ama 18 de operasyon var biliyorum ama ben geçen tarihte aldım zaten adetliyim şimdi alalamam
hmmm sen geçen haftamı almıştın.evet 18de başlıyo operasyon. geçen ay uymamıştım tarihe. zırt diye çıktı tüylerim.
çok faydası oluyo gerçekten. inşallah az kalmıştır nazooo
bende hoşuma gidenleri yada fikir olması açısından ilgimi çekenleri bilgisayara indiriyorum ama denemedim daha nasıl yapılır
arkadaş olacak bir bakışta örneği çıkarıyor maşallah ona sormam lazım anca
bak bir tane daha buldum hem çok kolay hemde şık duruyor zaten altınada yazmış bilmeyenler bile kolaylıkla örebilir diye dut ipler var onlardan örmüşler
Eki Görüntüle 419970
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?