öyle bazı hatunlar var olağanüstü yeteği olanEki Görüntüle 419973 Eki Görüntüle 419974
bak ben ancak bunları çıkarabilirim
hmmm düz örgü bu evet aslında değşik iplerle düz örgü bile farklı bişi gibi duruyo. oabilir
Tığ İşi Bebek Battaniyesi Modeli « Cahide & Jibek şuna bak şuna hem kolay hemde güzel verdiğin adresten
ayy dut ipinden yapılana bayıldım ben hemde çabuk biter. ben onları inceliyorum cevabım geç oluyor kusura bakma
yeşilcimm geçmişimi okuyon annemmsende çocuğu bu gidişle mersinde doğurcan ne çok gidiyosun
evet canımcım geçmişe daldım battaniyelere bayıldımcanım ayda 1 gidiyorum işte yakınız ya ondan ama bebişimi burda doğuracam druma çok alıştım orda istemiyorum sen napıyosun tatlım?
neyse ben çıkıyorum canım sende başka topişlerdesinbende dizimi izleyeyim öptüm kocaman görüşürüz
Eki Görüntüle 420487
nazocummm bak sakallı iplerden bebek battaniyelerine bakarklen bunu buldummmmm.
bunu yapmaya karar verdim . peki sence düz ördükten sonra dikerken mi şekil verilmeli
ay bayıldım yaaa one güzel şey öyleeacaba bende bigün bebeğime öyle şeyler alabilecekmiyim yaa bu sabah şkşmizinkide gecikince test yaptık onunki pozitif çıktı benimki diil kızda korunmayı bu ay bıraktıydı zart diyede hamile kaldı çok imrendim yaa :26: onun adına çok sevindim tayinciyiz bebişini pek göremiycekte olsam yiğenim olcak kerata benim ay keşke aynı anda hamile kalabilseydik yaa ona sevinsemmi kendime üzülsemmi bilemedim vallaa :26: allahım noolur en kısa ve hayırlı zamanda bizede ver bebişimizi allahım yaa noolursuuun..
nasil yaa bende sabah ilk idrarla yapılınca daha iyi oluyo iye biliyoomkıs ilk idrarla yapılmıyo diye biliyorum bi kere işe ondan sonrakinde yappppppp
yaptım annem yaptımda bi halta yaramadı sabah 8de uyandım yaptımda çıkmadı adetime kızdım gelceesen gel ozaman ne bekletiyon diye yattıydım geri öğlen kalktım baktım wcde geldi hemen karnım ağrıyodu zaten didim geliyo sonunda.. yarın doktoruma gitcem bakalım çağırdı bu ay naapcaz diye bakcak sanırım :26::26::26: bengisu test yaptınmı kızzzzzzzzzzz:26:
amin yaa inşallah bırakmaazOncelikle herkese gunaydinlaaar
Nasilsiniz
Sagol allah razi olsun cok seyler yasadik ama halimize sukredelim buna da sukur
Rabbm isteyen kimsenin gobisini bos birakmasin
yok canım yaa nerde o günleeer kesdim ben ümidi kendimdenKsel hosgeldin cnm
Ya bengisuyu merak ettim acaba hamile mi
tamam canım acelesi yok haziranın sonuna lazım zaten ev bizeebengisuuuuu naptın kuzucummmm test yaptınmıııı?ben arıyamadım görümcemi daha ....kayınbabam hastanede yatıo ya ona sölememiştik yeni doğum yaptıgı için ama babam dün konusmus...şimdide aramaya cesaret edemiom açıkçası ama o arar annemi bugün konusmaya çalışırım olurmu? çok öpüyommm
kuzum anca girebildim yaa öğlen ağrıdan kıvrandım durdum sonrada düzelince boyuna dışardaydım akşam geldim evekız bengısu ınsan bı haber verır yaptınmı test
dimi çok tatlıkızlaaar nasılsınız bakem??? yaa bengisu o resimdeki leylek bebek ne güzel bişeymiş öyleeee bende istiyorummm nerde satılıyoo
arkadaşınmı o beraber test yaptıgın kişi cnm.ne güzel olurdu sende bize hamişim desen..ama az kaldı hissediyorummhayırlısı olsun üzme sen kendini...
ay hadi gözün aydın canım ama dikkat et kendinede bebişede yorma kendini öyle pek uzanmada yukarılara falan yıkıyom derken üşütmede ayaklarını sıcak tut kuzum.. sen bize lazımsınkızlar sonunda parkemizi seçtik ve yarın gelicek oh bundan sonra gündüzleri evimde temizlik yapıcammutfak dolaplarımı silicem balkonlarımı yıkıycam banyolarımı parlatıcam camlarımı silicem ..
yavaştan evimi dizmeye başlıycam ufak tefek eksikleri bittiğinde de toptan taşınıcaz.albüm yapıp size resimlerini de gösteririm inşallahhhhhh
kız insan 1 gün gelmedi diye topiktenmi atılırmış len tarihini falanmı yanlış yazdın naaptın onun?SON DAKİKA!...
Listemizde mevcut bulunan "eylemsevcan" adlı hatunumuzun;
kk'ya son giriş tarihi 16.05.2012 olarak tespit edilip,
nadide topiğimize son giriş tarihinin ise ucu bucağı bulunamamıştır...
Büyük bir hevesle listemize yeni dahil olmasına rağmen;
nadide topiğimizin kuralı gereği liste dışı edilmesine karar verilmiştir...
Daimi müdavimlere saygılarTKB
ay çok güzel battaniyeler yaaEki Görüntüle 419958
Eki Görüntüle 419960
Eki Görüntüle 419962
Eki Görüntüle 419963
birkaç tane battaniye örneği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?