Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy dut ipinden yapılana bayıldım ben hemde çabuk biter. ben onları inceliyorum cevabım geç oluyor kusura bakma

bende çok sevdim dut ipini ilk defa gördüm onu senin için örnek ararken
bende bakıyorum bir taraftan ama çıkmam lazım yemek hazırlayacam

yeşilcimm geçmişimi okuyon annemmsende çocuğu bu gidişle mersinde doğurcan ne çok gidiyosun

nazocummm bak sakallı iplerden bebek battaniyelerine bakarklen bunu buldummmmm.

bunu yapmaya karar verdim . peki sence düz ördükten sonra dikerken mi şekil verilmeli

yeşilcimm geçmişimi okuyon annemmsende çocuğu bu gidişle mersinde doğurcan ne çok gidiyosun

evet canımcım geçmişe daldım battaniyelere bayıldım canım ayda 1 gidiyorum işte yakınız ya ondan ama bebişimi burda doğuracam druma çok alıştım orda istemiyorum sen napıyosun tatlım?

neyse ben çıkıyorum canım sende başka topişlerdesin bende dizimi izleyeyim öptüm kocaman görüşürüz

evet canımcım geçmişe daldım battaniyelere bayıldım canım ayda 1 gidiyorum işte yakınız ya ondan ama bebişimi burda doğuracam druma çok alıştım orda istemiyorum sen napıyosun tatlım?

neyse ben çıkıyorum canım sende başka topişlerdesin bende dizimi izleyeyim öptüm kocaman görüşürüz

burdayım tatlım da işim vardı kalkmıştım pcden. benimde cinsiyeti belli olsun ona göre yapıcam inşallah battaniye falan. sen bişi yapıyomusun.
dizin hangisi tatlım yoksam kurtlar vadisi mi

Slm hanımlaar nasılsınız bakeem 2 gün gecikmelide olsa adet olmuş bulunmaktayım yanarım yanarımda sabah test yapıpda öğlen adetimin gelmesine yanarım testten sonra ben umudu kesiyoom sonrada adet oluyom nedense 2 aydır? :26::26: bu ay 35.günümde oldum yaa yeni bat veriyorum 18-19 haziranda olurum heralde :26::26:

Eki Görüntüle 420487

nazocummm bak sakallı iplerden bebek battaniyelerine bakarklen bunu buldummmmm.

bunu yapmaya karar verdim . peki sence düz ördükten sonra dikerken mi şekil verilmeli

ay bayıldım yaaa one güzel şey öylee acaba bende bigün bebeğime öyle şeyler alabilecekmiyim yaa bu sabah şkşmizinkide gecikince test yaptık onunki pozitif çıktı benimki diil kızda korunmayı bu ay bıraktıydı zart diyede hamile kaldı çok imrendim yaa :26: onun adına çok sevindim tayinciyiz bebişini pek göremiycekte olsam yiğenim olcak kerata benim ay keşke aynı anda hamile kalabilseydik yaa ona sevinsemmi kendime üzülsemmi bilemedim vallaa :26: allahım noolur en kısa ve hayırlı zamanda bizede ver bebişimizi allahım yaa noolursuuun..

kızlaaar nasılsınız bakem??? yaa bengisu o resimdeki leylek bebek ne güzel bişeymiş öyleeee bende istiyorummm nerde satılıyoo

arkadaşınmı o beraber test yaptıgın kişi cnm.ne güzel olurdu sende bize hamişim desen..ama az kaldı hissediyorumm hayırlısı olsun üzme sen kendini...

kıs ilk idrarla yapılmıyo diye biliyorum bi kere işe ondan sonrakinde yappppppp
nasil yaa bende sabah ilk idrarla yapılınca daha iyi oluyo iye biliyoom
:26::26: bengisu test yaptınmı kızzzzzzzzzzz:26:
yaptım annem yaptımda bi halta yaramadı sabah 8de uyandım yaptımda çıkmadı adetime kızdım gelceesen gel ozaman ne bekletiyon diye yattıydım geri öğlen kalktım baktım wcde geldi hemen karnım ağrıyodu zaten didim geliyo sonunda.. yarın doktoruma gitcem bakalım çağırdı bu ay naapcaz diye bakcak sanırım :26:
Oncelikle herkese gunaydinlaaar
Nasilsiniz

Sagol allah razi olsun cok seyler yasadik ama halimize sukredelim buna da sukur
Rabbm isteyen kimsenin gobisini bos birakmasin
amin yaa inşallah bırakmaaz
Ksel hosgeldin cnm
Ya bengisuyu merak ettim acaba hamile mi
yok canım yaa nerde o günleeer kesdim ben ümidi kendimden
tamam canım acelesi yok haziranın sonuna lazım zaten ev bizee hee yaptımda boşa gitti yaa :26:
kız bengısu ınsan bı haber verır yaptınmı test
kuzum anca girebildim yaa öğlen ağrıdan kıvrandım durdum sonrada düzelince boyuna dışardaydım akşam geldim eve kusuya bakmayıın beklettiim

kızlaaar nasılsınız bakem??? yaa bengisu o resimdeki leylek bebek ne güzel bişeymiş öyleeee bende istiyorummm nerde satılıyoo
dimi çok tatlı örgüyle yapmışlar sanırım başağa sormalı onu o bulmuş atmış :26:
arkadaşınmı o beraber test yaptıgın kişi cnm.ne güzel olurdu sende bize hamişim desen..ama az kaldı hissediyorumm hayırlısı olsun üzme sen kendini...

yok bebğim yaa ben kestim ümidi kendimden ya neden umutlanırsam sankim gecikince salaklık bendeki kalamıyom işte daha ne uğraşırımki neyse bakalım herşeyde bi hayır vardır belki bebğim malatyaya gitmeyi falan bekliyodur taşıncaz ya belkim o esnada bişey olmasın falan diyemi gelmiyo naapıyo kerataa of kafam karıştı yaa bebeğime sesleniyorum çookta tınn şimdi gelmezsen gelme hıh nasılsa elime geçircem seni bigün doğunca görcen sen...

ay hadi gözün aydın canım ama dikkat et kendinede bebişede yorma kendini öyle pek uzanmada yukarılara falan yıkıyom derken üşütmede ayaklarını sıcak tut kuzum.. sen bize lazımsın
kız insan 1 gün gelmedi diye topiktenmi atılırmış len tarihini falanmı yanlış yazdın naaptın onun?
ay çok güzel battaniyeler yaa evet dut ipide çok güzelmiş ilk defa duydum nasıl bişeyki o öylee? :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…