bilmem mi gelecem men en pahalı ve ağır hediyelerimle merak etme sen
seraycım çok geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım
nbr tatlm geldimi kırmızılarrrsevinçcim iiiyi geceelr tatlım sabah görüşürüz öpüldün
cnm çok gçmiş olsn allah acil şifa wersinncok saol saracimmmm...Allah razi olsun ...nasilsin cnmmm...gorusemioz bayagdir
nbr tatlm geldimi kırmızılarrr
cnm çok gçmiş olsn allah acil şifa wersinn
offff şansa bakyaaaaaSlm hanımlaar nasılsınız bakeem 2 gün gecikmelide olsa adet olmuş bulunmaktayım yanarım yanarımda sabah test yapıpda öğlen adetimin gelmesine yanarım testten sonra ben umudu kesiyoom sonrada adet oluyom nedense 2 aydır? :26::26: bu ay 35.günümde oldum yaa yeni bat veriyorum 18-19 haziranda olurum heralde :26::26:
sabret tatlım üzülme o kadar daha çok gençsin olmaması için hiç bi neden yok. sen yeterki iste neden olmasın kiiiiay bayıldım yaaa one güzel şey öyleeacaba bende bigün bebeğime öyle şeyler alabilecekmiyim yaa bu sabah şkşmizinkide gecikince test yaptık onunki pozitif çıktı benimki diil kızda korunmayı bu ay bıraktıydı zart diyede hamile kaldı çok imrendim yaa :26: onun adına çok sevindim tayinciyiz bebişini pek göremiycekte olsam yiğenim olcak kerata benim ay keşke aynı anda hamile kalabilseydik yaa ona sevinsemmi kendime üzülsemmi bilemedim vallaa :26: allahım noolur en kısa ve hayırlı zamanda bizede ver bebişimizi allahım yaa noolursuuun..
o satılmıyo annem kendin yapıyonkızlaaar nasılsınız bakem??? yaa bengisu o resimdeki leylek bebek ne güzel bişeymiş öyleeee bende istiyorummm nerde satılıyoo
bende ilk idrar olmıycak çıkmıyo diye duymştum tatlım araştırmak lazım.nasil yaa bende sabah ilk idrarla yapılınca daha iyi oluyo iye biliyoom
yok bebğim yaa ben kestim ümidi kendimden ya neden umutlanırsam sankim gecikince salaklık bendekikalamıyom işte daha ne uğraşırımki neyse bakalım herşeyde bi hayır vardır belki bebğim malatyaya gitmeyi falan bekliyodur taşıncaz ya belkim o esnada bişey olmasın falan diyemi gelmiyo naapıyo kerataa of kafam karıştı yaa bebeğime sesleniyorum çookta tınn şimdi gelmezsen gelme hıh nasılsa elime geçircem seni bigün doğunca görcen sen...
sağol tatlım benim evet hepimiz lazımızzzzz burda birbirimizeeeay hadi gözün aydın canım ama dikkat et kendinede bebişede yorma kendini öyle pek uzanmada yukarılara falan yıkıyom derken üşütmede ayaklarını sıcak tut kuzum.. sen bize lazımsın
kız insan 1 gün gelmedi diye topiktenmi atılırmış len tarihini falanmı yanlış yazdın naaptın onun?
bu da bi tek sevinci öpüyo ne varsa bu sevinctesevinçcim iiiyi geceelr tatlım sabah görüşürüz öpüldün
Herkese iyi gecelerrr nasilsiniz kizlar
iyi geceelr canımmmm biz tanışmadık seninle tanışalımmı[/QUKOTE]
Tanisalim adim Zeynep bir oglum var 5 yasinda, 9 ay evvel ikinci bebegimi kaybettim 5.5 aylik hamileyken
Sen hamilesin ne guZel allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ilk cOcugun mu
Tanisalim adim Zeynep bir oglum var 5 yasinda, 9 ay evvel ikinci bebegimi kaybettim 5.5 aylik hamileyken
Sen hamilesin ne guZel allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ilk cOcugun mu
afedersin cnm örgü öğrenmeye çaılışıyorum da dalmışım. evet cnm ilk bebişimm olcak inşallah dileklerin için sağol. 5.5 aylık bayağı büyükmüş bebğin nedeni neydi diye sorabilirmiyim
Eki Görüntüle 420487
nazocummm bak sakallı iplerden bebek battaniyelerine bakarklen bunu buldummmmm.
bunu yapmaya karar verdim . peki sence düz ördükten sonra dikerken mi şekil verilmeli
selamlar
Selamlaar hosgeldiniz
selam canım nasılsın
nsılsınnnnn
napıyorsnnn
Selamlaar hosgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?