Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

offff şansa bakyaaaaa bence acaba hamişliğe mi hazırlanıyo vücudun. bi dahaki ay hiç gelmez inşallah:26::26::26::26:
sabret tatlım üzülme o kadar daha çok gençsin olmaması için hiç bi neden yok. sen yeterki iste neden olmasın kiiii
kızlaaar nasılsınız bakem??? yaa bengisu o resimdeki leylek bebek ne güzel bişeymiş öyleeee bende istiyorummm nerde satılıyoo
o satılmıyo annem kendin yapıyon
bende ilk idrar olmıycak çıkmıyo diye duymştum tatlım araştırmak lazım.

aferin bu arada gelmezsen gelmeeeeeeeeeeeediye şarkı söyle sen ona bak nası geliyoooooo takma kafana kuzummmm
sağol tatlım benim evet hepimiz lazımızzzzz burda birbirimizeee

1gün gelmedi diye değil tatlım en son siteye dün girmiş

ama topiğimizee uzuuuuunnnnn zamandır gelmiyor. mesajlarına baktığımda da hep başka topiklerde takılmş uzun zmanadır anladın mı kuzum
sevinçcim iiiyi geceelr tatlım sabah görüşürüz öpüldün
bu da bi tek sevinci öpüyo ne varsa bu sevincte

Tanisalim adim Zeynep bir oglum var 5 yasinda, 9 ay evvel ikinci bebegimi kaybettim 5.5 aylik hamileyken

Sen hamilesin ne guZel allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ilk cOcugun mu

afedersin cnm örgü öğrenmeye çaılışıyorum da dalmışım. evet cnm ilk bebişimm olcak inşallah dileklerin için sağol. 5.5 aylık bayağı büyükmüş bebğin nedeni neydi diye sorabilirmiyim

Rahim agzi yetmezligi rahim acildi ve enfeksiyon oldu icerde
İkinci bebis istiyorum en cok da oglum icin ama esim ikna olmuyor
Hayirlisi allahtan hakkimizda hayirliysa rabbim nasip eder bir sekilde insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…