Rabbim saglikla kucagİna almayİ nasiP etsin bebisini
ayyyyyyyyyyyy kaynanam almıştı pcyiii sinir oldum yaaaaaaaaaaaa offffffffffffffff sıra bana geldi çok şükürgece kuşları napıyonuz bakalım
canım benimm Allah yardımcın olsunn inşallah atlatabilmişsindir. eşin neden istemiyor canım:26::26::26:Rahim agzi yetmezligi rahim acildi ve enfeksiyon oldu icerde
İkinci bebis istiyorum en cok da oglum icin ama esim ikna olmuyor
Hayirlisi allahtan hakkimizda hayirliysa rabbim nasip eder bir sekilde insallah
bence örerken şekil verilmiştir
ayyyyyyyyyyyy kaynanam almıştı pcyiii sinir oldum yaaaaaaaaaaaa offffffffffffffff sıra bana geldi çok şükür
canım benimm Allah yardımcın olsunn inşallah atlatabilmişsindir. eşin neden istemiyor canım:26::26::26:
nasıl olcak o yaadikerkende verilmezmi sence.
bu arada ayın 18indeki operasyon için kaynanamın eşimin çeyizine yaptığı dantelli çarşafı kestimmmmm ağda be<zi yaptımmmmmmmmm
nazooooooooo gel burayaaaaa şimdi kocan gelecekkkkkkkkkk .
ekmek almışmı kocannnnnnnnnn. soda hamileyken içiliyormuuuuu biliyormusunnn
ne yaptın kız sen duymasınlar sakın
evde ekmek var ama nescafe al diyim aklıma gelmişken gelince içiyor
bilmiyorum bi araştırmak lazım
aman bişi olmaz dantellerinide çöpe soktum yarın atarım delilleri kimse anlamaz. yazdıklarımı görmedikleri sğürece
ağda bezim yoktu napim. marketten hazır bezlere para yetişmiyo. çarşaf çok idealcips te alsın kocan
bende eşimin eskiyen gömleklerini yapıyordum ağda bezi onlarda çok idael oluyor
ben cips istersem şimdi hergün getirir onun için istemem yoksa çok kötü bağışıklık yapıyor bende onun için hiç bulaşmıyım
vur deyince öldürüyo senin koca galibaa. karısına herşeyi fedaaaaaaa
aynen bir kere canım çekti desem hergün yığar eve bide gece gece yemezsem küser illaki yiyecem
başakcım benimki gelmek üzere heran kaçabilirim şimdiden iyi geceler
hem seninki daha gelmedimi
ne güzel işte adamın hayatı sen olmuşsun. başka sığınacağı bi dalı yok sanırım. eşi dostu yakını vs. annesi de yokmuş zaten
benimki geldi bana soda ve cips getirmiş. laptopunun başında oturdu kendi yiyoben ikisinide istemedim zararlı olur diye.
yanımda sigara içmemek için artık başka yerde oturuyor. o yüzden o yatana kadar bende takılıyorum nette sorun olmuyor.
birden çıkabilirsin sorun diilll
cips azıcık yeseydin en azından tadına bak okadarcık zararlı olmaz canın çekmiştir
seninkininde kendi canı çekti demekki güya sana getirdi
vallahi ikisinide kendi aldı. önce sodadan bişi olmaz iç dedi. sonrada sana zararlıdır soda boşver dedi
ya aslında canım bişi çektiğinde hemen azda olsa yemelimiyim yaa. geçende çok fecii kola istedi kaynanam azda olsa iç nefsin körelsin dedi:44::44::44:
bence canın ne çektiyse azda olsa ye sen azıcık kolanın tadına bakmamışın benim tanıdığım biri hergün 2litrelik kolayı içiyordu tabiki sende okadar içme ama canın çektiğinde bi küçük bardak iç
aa cidden mii yuh yanii yazık beeee nasıl içiyormuşş o kadar .ne insanlar var
benim arkadaşıma da doktoru hamileyken günde2 adet maden suyu içmesini önermişti. o yüzden sordum sana da merak ediyorum .
aslında maden suyu ve soda arasında fark varmış. maden suyu içilebiliyorsanırım
kadının 4. çocuğuğuydu zaten düşürmek içinde uğraşmış baya
anlatıyorda hamama falan girmiş düşsün diye ama bebek inat etmiş düşmemiş ama 20 günlükken ölmüş
biz kaçtığımızda 20 gün falan olmuştu
maden suyu daha faydalı bir sürü minarel var içinde sodanın hiç bi faydası yok ben bayağı bi araştırmıştım bir ara
Maden suyunun en çok çıktığı ülke Türkiye. Ama Avrupa'da 3 litrelik tüketimle en gerideyiz. Mineral deposu maden suyunda doğru bildiğimiz bir dizi yanlış var.
Maden suyu, Türkiyede kaynak olarak en bol bulunan ama kıymeti az bilinen doğal kaynaklarımızdan. O kadar farkında değiliz ki adını bile doğru söylemiyoruz. Çoğu kişi, maden suyu ile sodanın farklı şeyler olduğunu dahi bilmiyor. Maden suyu, şimdi de Avrupa Birliği süreci ile çerçevesinde yeni bir isimle anılmaya başlamak durumunda. Avrupadaki genel adından hareketle mineralli su denilir oldu. Beypazarı Maden Suyu Genel Müdürü Niyazi Ercana, maden suyu ile soda arasındaki farkı sorduk.
- Maden suyu ile soda aynı şey mi, farkı var mı?
- Maden suyu, içerdiği bütün mineraller ve karbondioksit gazı ile birlikte yerkürenin çatlaklarından yol bularak yeryüzüne çıkar. Tamamen doğal, hiçbir katkısı yoktur. Soda ise suya, karbondioksit gazı ilave edilmesiyle elde edilen, tamamen yapay olan bir içecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?