Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kadının üstüne kola içtiği beebğiimi ölmüş

evet ama kolayla bir alakası varmıdır yokmudur bilmem ama istemediği bebek doğuyor ve evlat acısını yaşatıyor kadına ALLAH ın işi
üstelik kadının ilk beş sene çocuğu olmamış kaç tane düşüğü varmış sonra 3 tane oluyor 4. de sadece 20 gün yaşamış

yazık Allah dileğini vermiş işte ayy herşeyin hayırlısı ya

tamam sağol bakarım şimdi. seninki niye gecikti bu kadar

belkide senle yazışalım diye gecikmiştir
aslında yaz saatine geçtiler bu saatlerde gelmesi lazım ama bazen erken gelebiliyor kafası kızarsa yani daha gecikmiş sayılmaz

mood hoşgeldin canım nasılsın
adet olmadın demi

Son düzenleme:
belkide senle yazışalım diye gecikmiştir
aslında yaz saatine geçtiler bu saatlerde gelmesi lazım ama bazen erken gelebiliyor kafası kızarsa yani daha gecikmiş sayılmaz
tabi tabi hissetti sohbet ettiğimizi nazoyla başak azcık daha sohbet etsin bende mesai yapiyim demiştir
bayağı acı olmuş yüzünü gördükten sonra ama birşeyi isterken eksik istememek lazım ALLAH nasıl istersek öyle veriyor çünkü

aynen bazen ısrarla Allah'ım bunu ver diyoruz ama çok yanlış. bi dua var duymuşmuydun bilmem. Allah'ım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle. hakkımda hayırlsıını gönlüme razı eyle.. işte budur diyorum

abov mood gelmiş kız kocan yokmu seninde.

nazo benim hamilelik takvimini okudunmu sol göğüs sıkı olursa kız oluyomuş.

benim sol göğsüm sağa göre daha büyük . dolayısıyla daha formunda ne olcak şimdik dahamı ser olması gerekiyo

evet duymuştum çok güzel bir dua
birde bu dua var( RABBİM gönlümdekini varsa aradaki şerri kaldırarak hayırlısıyla ver) böyleydi galiba bana bu duayı birisi söylemişti

hiç duymamıştım bakalım doğru çıkacakmı

kocam uyuyo gülüm ama heran uyanabilir we bana kızabilir çünkü uyumuyorum bu saatlere kadar die kısıyoooo

kızlar nasılsınızz
bende yatıcm birasdan bi bakim dedim

iyim cnmm
yok gülüm olmadım daha ama sanki heran gelicekmiş gibi oluyo ikide bir lawaboya kontrole gidiyorum belim kasıklarım kalçam bile ağrıyoo

hadi bakalım hayırlısı olsun
bende çıkarım artık eşim gelir saçlarımı öreyim dişlerimi fırçalıyım kocamı bekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…