Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hıh senin saçın uzunmuydu bende oğlan gibi sanıyodum

saçlarım belime kadardı kendim 1 karış kestim ben kendimi bildim bileli sadece 13 yaşındayken oğlan gibi kestirdim bir kez saçımı bir dahada hiç okadar kısa kestirmedim

saçlarım belime kadardı kendim 1 karış kestim ben kendimi bildim bileli sadece 13 yaşındayken oğlan gibi kestirdim bir kez saçımı bir dahada hiç okadar kısa kestirmedim

iyi tamam rapunzel im kızma öptüm byyyyyy saçını ör balkondan salla prensiin tırmansın

benimki aradı şimdi 15..20 dakika gecikecekmiş

ee zaten 1 saat gecikti daha mı gecikicekmiş.
ağlama ağlama rapunzel.. prens gelene kadar sen anca temizliğini yaparsın. zati saçını örmen 20dk sürer bi bakmışın prens kapıda.

ee zaten 1 saat gecikti daha mı gecikicekmiş.
ağlama ağlama rapunzel.. prens gelene kadar sen anca temizliğini yaparsın. zati saçını örmen 20dk sürer bi bakmışın prens kapıda.

2 e gelirken geliyor normalde( kışın 1de geliyordu) yani yarım saat kadar gecikmişti tamam hadi ben kaçar yarına görüşmek dileğiyle

Esim neden istemiyor cunku bende rahim agzi yetmezligi var bir daha hamile kalirsam ucuncu ayda dikis atilacak yatacam

HAYIRLI ve HUZURLU CUMALAR
Allahımmmmmm mübarek Cuma günü hürmetine günahlarımızı bağışla ya rabbimmm... Biz aciz kullarına verdiklerin için şükürler olsunnnn...
Allahım yuvalarımıza sağlık, huzur, bereket ve mutluluk ver. Tümmm hastalarımıza Hayırlı Şifalar, dertlerimize devalar, borçlarımıza edalar nasip eyle ya rabbim...
Sana açılan ellerimizi geri çevirme Allahım... Hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip et...
Daralan sıkılan yüreklerimize ferahlık ver... Merhametinle bizleri koru affet Allahımmm... Tüm kardeşlerimin dilinde dua olan yüreklerindeki dileklerini hayırlısıyla nasip eyle Allahımmmm....
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum

Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize

hayırlı cumalar

AMİNNNNN arkadasim aminnn
Herkese hayirli cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…