yat sende sıpa niye hortluyon bu saatte
hadi bakalım hayırlısı olsun
bende çıkarım artık eşim gelir saçlarımı öreyim dişlerimi fırçalıyım kocamı bekliyim
hıh senin saçın uzunmuydu bende oğlan gibi sanıyodum
saçlarım belime kadardı kendim 1 karış kestim ben kendimi bildim bileli sadece 13 yaşındayken oğlan gibi kestirdim bir kez saçımı bir dahada hiç okadar kısa kestirmedim
benimki aradı şimdi 15..20 dakika gecikecekmiş
iyi tamam rapunzel im kızma öptüm byyyyyy saçını ör balkondan salla prensiin tırmansın
ee zaten 1 saat gecikti daha mı gecikicekmiş.
ağlama ağlama rapunzel.. prens gelene kadar sen anca temizliğini yaparsın. zati saçını örmen 20dk sürer bi bakmışın prens kapıda.
ayyyyyyyyyyyy kaynanam almıştı pcyiii sinir oldum yaaaaaaaaaaaa offffffffffffffff sıra bana geldi çok şükür
canım benimm Allah yardımcın olsunn inşallah atlatabilmişsindir. eşin neden istemiyor canım:26::26::26:
nasıl olcak o yaadikerkende verilmezmi sence.
bu arada ayın 18indeki operasyon için kaynanamın eşimin çeyizine yaptığı dantelli çarşafı kestimmmmm ağda be<zi yaptımmmmmmmmm
AMİNNNNN arkadasim aminnnHAYIRLI ve HUZURLU CUMALAR
Allahımmmmmm mübarek Cuma günü hürmetine günahlarımızı bağışla ya rabbimmm... Biz aciz kullarına verdiklerin için şükürler olsunnnn...
Allahım yuvalarımıza sağlık, huzur, bereket ve mutluluk ver. Tümmm hastalarımıza Hayırlı Şifalar, dertlerimize devalar, borçlarımıza edalar nasip eyle ya rabbim...
Sana açılan ellerimizi geri çevirme Allahım... Hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip et...
Daralan sıkılan yüreklerimize ferahlık ver... Merhametinle bizleri koru affet Allahımmm... Tüm kardeşlerimin dilinde dua olan yüreklerindeki dileklerini hayırlısıyla nasip eyle Allahımmmm....
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum
Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize
hayırlı cumalar
Gunaydin sanada hayirli cumalar
Aminn
Hosgeldin cnm
Rabbim herkesin gonlundeki muradi nasip etsin su mubarek gunde
hayırlı cumalar canlarım bugün ne dileğiniz varsa kabul olsun...
gunaydin fistiklar hayirli cumalar opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?