Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

burdayım tatlım da işim vardı kalkmıştım pcden. benimde cinsiyeti belli olsun ona göre yapıcam inşallah battaniye falan. sen bişi yapıyomusun.
dizin hangisi tatlım yoksam kurtlar vadisi mi
anladım canım .. ben bişi yapmadım daha canım biraz daha geçsin bakalım öyle yapacam ben annem gelsin tatilde o bana gösterir öyle yaparım
nazooooooooo gel burayaaaaa şimdi kocan gelecekkkkkkkkkk .

ekmek almışmı kocannnnnnnnnn. soda hamileyken içiliyormuuuuu biliyormusunnn

canımcım soda içme maden suyu iç günde bitane içmek gerekiyor mineralli olduğu için sudan daha faydalıymış bizim için

herkese hayırlı cumalarrr

kızlaaaaarrrrrrr selam nasılsınız ben yoruldum yaw bugün
akşama keşkek yaptım, sulu patates , yoğurtlu şehriye çorbası salata
buyrun bekliyom

allah seni ne yapsın kız hazır bezlerden alsana töbe töbe
kaynanandamı pc kullanıyor

nazooooooooo gel burayaaaaa şimdi kocan gelecekkkkkkkkkk .

ekmek almışmı kocannnnnnnnnn. soda hamileyken içiliyormuuuuu biliyormusunnn

soda çook faydalı ama sade klasik olanlar özellikle yazın sıcaklarda günde 2-3 tane bile içilebiliyor
doğal mineraller var ya

deliye bak yaaaa ben marketten almıyorum kuaför malzemeleri satan bir yer var ordan metreyle alıyorum 4 m si 1 tl 2,5 tl verdinmi 10 metre alıyorsun aylarca kullan
hem deli şu kalın mağaza poşetleri varya kes onlarlada yap çok güzel oluyor zavallı dantelli çarşaf

kızzz cips yemeuin kilo yapıyor helede hamileyken hem çok tuzlu zararlı bişi o başoş yeme sakın haaaa

kızzz evde bile içirme sigarayıııı çıksın balkonda içsin
hamile kadının yanında

evet tatlım bir yudumda olsa bir lokmada olsa ye nefis buu bebişin canı ister

merhaba kıslarr nasılsınızzz
benim reglim geçeli 3.gün test yapıyim dedim şimdi ölesine ama malummmm sonuçççç....
bakalım kaç gün sonra gelicekk

üzülme canım hakkımızda hayırlısı
benim 10 güm gecikti sonra oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…