anladım canım .. ben bişi yapmadım daha canım biraz daha geçsin bakalım öyle yapacam ben annem gelsin tatilde o bana gösterir öyle yaparımburdayım tatlım da işim vardı kalkmıştım pcden. benimde cinsiyeti belli olsun ona göre yapıcam inşallah battaniye falan. sen bişi yapıyomusun.
dizin hangisi tatlım yoksam kurtlar vadisi mi
nazooooooooo gel burayaaaaa şimdi kocan gelecekkkkkkkkkk .
ekmek almışmı kocannnnnnnnnn. soda hamileyken içiliyormuuuuu biliyormusunnn
ayyyyyyyyyyyy kaynanam almıştı pcyiii sinir oldum yaaaaaaaaaaaa offffffffffffffff sıra bana geldi çok şükür
canım benimm Allah yardımcın olsunn inşallah atlatabilmişsindir. eşin neden istemiyor canım:26::26::26:
nasıl olcak o yaadikerkende verilmezmi sence.
bu arada ayın 18indeki operasyon için kaynanamın eşimin çeyizine yaptığı dantelli çarşafı kestimmmmm ağda be<zi yaptımmmmmmmmm
nazooooooooo gel burayaaaaa şimdi kocan gelecekkkkkkkkkk .
ekmek almışmı kocannnnnnnnnn. soda hamileyken içiliyormuuuuu biliyormusunnn
aman bişi olmaz dantellerinide çöpe soktum yarın atarım delilleri kimse anlamaz. yazdıklarımı görmedikleri sğürece
ağda bezim yoktu napim. marketten hazır bezlere para yetişmiyo. çarşaf çok idealcips te alsın kocan
kızlaaaaarrrrrrr selam nasılsınız ben yoruldum yaw bugün
akşama keşkek yaptım, sulu patates , yoğurtlu şehriye çorbası salata
buyrun bekliyom
bende eşimin eskiyen gömleklerini yapıyordum ağda bezi onlarda çok idael oluyor
ben cips istersem şimdi hergün getirir onun için istemem yoksa çok kötü bağışıklık yapıyor bende onun için hiç bulaşmıyım
bende etli yeşil fasulye
pirinç pilavı ve yoğurt çorbası yapacam
benimki geldi bana soda ve cips getirmiş. laptopunun başında oturdu kendi yiyoben ikisinide istemedim zararlı olur diye.
yanımda sigara içmemek için artık başka yerde oturuyor. o yüzden o yatana kadar bende takılıyorum nette sorun olmuyor.
birden çıkabilirsin sorun diilll
bende etli yeşil fasulye
pirinç pilavı ve yoğurt çorbası yapacam
vallahi ikisinide kendi aldı. önce sodadan bişi olmaz iç dedi. sonrada sana zararlıdır soda boşver dedi
ya aslında canım bişi çektiğinde hemen azda olsa yemelimiyim yaa. geçende çok fecii kola istedi kaynanam azda olsa iç nefsin körelsin dedi:44::44::44:
ohhhh misssssssss ellerine sağlık canım benimmm
bende diyorum bu kız gelip gelip gidiyoooo...
hemen düşeyim peşine acaba nerde bulcam dedim ve buldum
hayırlı cumalar canlarım bugün ne dileğiniz varsa kabul olsun...
canım benim topiğim sabırla bebeğini bekleyenler burasıda kardeş topiğimiz
mood serayyy
merhaba kıslarr nasılsınızzz
benim reglim geçeli 3.gün test yapıyim dedim şimdi ölesine ama malummmm sonuçççç....
bakalım kaç gün sonra gelicekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?