kızlar dün dayımın oğlunun dünya tatlısı bir kızı oldu alya ada mız dünyaya geldi
6 senedir uğraşıyorlar bebek için 2 düşük olayı yaşadılar ankaralara kadar gittiler ikisindede
hiç bir problem çıkmadı stress dedi doktor 6 sene sonra bebeğimiz geldiiii
umudunuzu yitirmeyin Rabbim en doğru zamanı bekliyor
bende geçen gün int.te doktordan dinledim mide yanması olduğu zaman bebeğin saçlı olduğu söylenir hiç ilgisi yok tamamen uydurma dedi.duymuştum cnm bide erkek olanların pek kilo almıyorlar sadece kalçada büyüme oluyo önde koca bi top duruyo okadar ama kızların balon gibi heryeri şişiriyr...kızı olcaklar çirkinleşirmiş öle derler kız annesinin güzelliğini alırmış erkekte ise anne dahada güzelleşirmişş aklında bulunsun belki duymuşsundur eğer bebişin saçlı oluyorsa aşırı derecede mideyanması yaşanırmış bu kesin herkes yaşıyor bunu ...
kızım o aşerme iştee özellikle gece evde olmayan bişeyi canın istemesi:)) ama sen iradeli bi kızsın anladığım kadarıyla çok üstüne gitmiyosunn,ancaaak onu isteyen bebek olabilir o yüzden canının istediğini yemeye çalış eksik kalma... ben anlamıyorum canım yaa örgüden,küççükken elbezleri filan örüyomuşum hastanedeki dr lara kazak sözü veriyomuşum, o yüzden hiç sıra beklemezmişiz annem anlatır sık hastalandığım için tanırmış tüm dr lar beni..ama büyüdükçee marifem gitti hiç el yatkınlığım yok napim
onu dao zman düşünürürüzzbu dilleri çocuğu doğurupta şipşişko olur bu kiloları nasıl verecem diye ağladığında sorarımm
albüm yapcam canım resimlerini koycam inşallah bakarsınızayyyyyyyyy ne güzel yaaaaa yapılsın bakalım resmini çekte gönder bizede
özelde yaptırcamda ben p.tei . özele muayene olup devlete yaptırsam testi kızarmıki doktorum:26::26::26::26:canım devlet hastanelerinde ve tıp fakültelerinde ücretsiz
aminnnnn cnmmmmmmmm sende bi zmanlar çekmişsin kaynanadan öğrendim inşallah hala çekmiyorsundurayyyyyy hadi inşallahh bebeğini kendi evinde kafana göre büyütmeyi nasip etsin allahım sağlıkla sıhhatle
tamam tatlım bu uyarıyı çok aldım fazla yormıycam kenmi.kız başakkkk evi temizlicem diye kendini paralamabebemizin başına iş getirme
ikili testimi yaptırdın bugün hastanede ne işin vardı bu arada yırttığın çarşaflarla ağdanı yaptınmı
oooldu canım adetli adetli bacakmı alınıır bitince halletcem ben o işiiinaz yapıyomda kuzum o saattede yollayamıyom işte. yoksa evde iş yaptırıyom canım merak etme. oda sen benim çocuğuumu taşıyon diye yapıyo ne istesem
kız ben bacaklarımı alıyom cevabım geç oluyo.
sende aslsana tek kalmıyım
hmm benimdemi yimem lazımmış ıyy heçde sevmem pekmezi ama yapcek bişii yok tahinle beraber güzel oluyo öyle yerim artıkın :26::26:kızım o aşerme iştee özellikle gece evde olmayan bişeyi canın istemesi:)) ama sen iradeli bi kızsın anladığım kadarıyla çok üstüne gitmiyosunn,ancaaak onu isteyen bebek olabilir o yüzden canının istediğini yemeye çalış eksik kalma... ben anlamıyorum canım yaa örgüden,küççükken elbezleri filan örüyomuşum hastanedeki dr lara kazak sözü veriyomuşum, o yüzden hiç sıra beklemezmişiz annem anlatır sık hastalandığım için tanırmış tüm dr lar beni..ama büyüdükçee marifem gitti hiç el yatkınlığım yok napim
kuşum keçiboynuzu pekmezi yedir kocişine sabah akşam sende ye hem yumoşlara hem spermenlere iyi geliyomuş kaliteyi filan artırıyomuş... büşra beraber test yaptıgınız arkadaşın dime... gittimi dr a kaç haftalıkmış? onun varmı aşermesi filan:)
ooh iyi yapmışsın tüm eziyeti niye sadece biz çekelimki onlarda uğraşsınlar biraz tabiikız ben aşermeden isterdim şunu al bunu al
kociş gece gece az gitmedi tatlıcıya
ay ne güzeel hayırlı olsun yaa gözleri aydın valla darısı bizimde başımıza inşallaaahkızlar dün dayımın oğlunun dünya tatlısı bir kızı oldu alya ada mız dünyaya geldi
6 senedir uğraşıyorlar bebek için 2 düşük olayı yaşadılar ankaralara kadar gittiler ikisindede
hiç bir problem çıkmadı stress dedi doktor 6 sene sonra bebeğimiz geldiiii
umudunuzu yitirmeyin Rabbim en doğru zamanı bekliyor
slm kıslarrrr nie kimse yok ışığı yananlar var ama kendileri yoklarrben iyiyim kardeşim geldi askerden ordan geldik şimdi...gündüzde hastanedeydik...kayınbabam salı günü ameliyat olacak...hepinizi öpüyorummmm...
hadisko yaaa bitmedimi kızım işleriniz yaaaaaa
geç kaldın canım gördüm duydum bille evt doğru bildin yolarımmmm tavuk gibni ondan sonra haşlarım seniiii beni aldatma sakın tmammı :)seviyom yaaa seni o yüzden kankitom duymasın (hadiş) valla çıldırır saçımızı başımızı yolar
kıza ne yapıyorlarsa kaç gündür giremiyor
hele sen ilk aydan memnun kalmazsan yüzüme tükür anacım çok faydalı ağda tarihleri. ben yazdan bu yana alıyorum gözle görülür fark yaşıyorum
hadişş bişi demez cnm üztüne atlamadık ya kankasının sohbet ediyostemzlikmi yapıyo yoksa
görümcesini yerleştirmeye çalışıyorlar kız bunalımda hepsi tepesindeydi en son :26::26:
bakalım bende bu ay denedim hep regl sonra yapardım zaten bu 2. tarihte regl sonuna geldi bakalım
ayy alt katımızaa ezecem oniiiiii benim gbiib görücme bulabilrmi merak ediıoımgörümcesini nereye yerleştiriyolar ayol.
kız ben bi mama yiyim geliyim bekle
abovvvvv yazık yaaaaaaaa Allah sabır versinnnnn
aminn tatlım
gel cadı gel beraber olsun ne yedin akşam yemeğinde
ben sana demedimmi bekle geliyom diye. ya geldiğimde seni bulamasaydım da yüreğme inseydi hamile hamile hiç mi vicdan yok ayol sende
kız geçmişe bi göz attım dün. benim hamiş olduğum haberini verdiğim gün ne çok haber yapmıştın yaaaaaaa çok eğlenceli geçmişi okumak
benim kankeytom olsana sen zati hadiş artık iflah olmaz
kızzzzzzz o haberi verdiğinde topicte bir ben vardım önce ben duydum ilan ettim günlerceeee
çok sevinmiştim halada seviniyorum bizede dua et haaa olurum tabe kankişşş ama hadiş varyaaaaaduymasın anam
aboooovvv neelr duyuyom ben böleee benn nerelere gidemm vayyy anam vayyy buluşunnn buluşunnn elbet yakalrım sizi bençok kadirşinas ve zarifsinkadişsinas ne demek bilmiyom ama iyi bişey merak etme
hadişin ben saçını başını yolarımo zaman bizde hadişten gizli buluşuruk:127::127:
heee buluşak anacım kız halvet varmı kocişi ikna ettinmi
bensiz olmaz hıhh hadii başoşunla ii sohbetler sana kızz şaka maka biz 3 ümüz kankeyto olalımmm pardon 4 ümüzzsohbetinizede doyum olmuyorrrrrrben çıkıyorum
hıh ben vardım bikeree benide niye katıyoonşuna bak dün gece b en yoktum diye kimse gelmemişhepinizi falakaya yatırcam karılar
bu saatte hortladım çünkü kaynanam beni sahil gezisine davet etti, hatta ısrar etti gitmek zorunda kaldım oraya gidiyoruz.
başakın kaynanası da ne kadar düşünceli bir insan demeyin sakın,
bu turu belediye düzenlemişşyoksa nerdeeeee
gözünüz aydın cnmmmmmm artık tez vakitte evlendirirsiniz kardeşini
Allah şifa versin inşallah iyi geçer ameliyat
kızlar hepinizi çok özledimmmmm
başakçım kankam hayırlı olsun beraber büyütürüz inşallah bebeğini,
kızlar hemen mazeret bildireyimm
buraya çok takıldığım için psikolojim bozulduu kafayı yicektim bebek diye
kendime ceza verdim o yüzden girmiyorum kaç aydırr
bu ay doktora başlıcam cumartesiye doktora gideceğim inşallahh
neyse hepinizle görüşmek üzere inşallahhh
cnmmm hoşgeldinnnn çok merak ettik seni bi haber verseydin keşkee...ama olsun iyisin ya önemli değil....hakkında hayırlısı olsun kuzucummm...ii sonuçlarla gel inşallahhh...öptümm
kızlar hepinizi çok özledimmmmm
başakçım kankam hayırlı olsun beraber büyütürüz inşallah bebeğini,
kızlar hemen mazeret bildireyimm
buraya çok takıldığım için psikolojim bozulduu kafayı yicektim bebek diye
kendime ceza verdim o yüzden girmiyorum kaç aydırr
bu ay doktora başlıcam cumartesiye doktora gideceğim inşallahh
neyse hepinizle görüşmek üzere inşallahhh
pisliiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ben seni öldün sandımmmmmmmmmmmmmmmmm
kız dur geliyom bekle
sağolasın seray nasılsınn?
Bi girseydim b daha kopamazdımm burdann
internete elimi sürmedim desem yalan olmazdı
hayırlısı hepimiz içinn
iyiyim çok şükür cnmm...hayat koşturmacası işte...anlıyorum seni cnmm...kendini nasıl ii hissedeceksen öyle yap tabi...
aynen devam diyosun yaniiii bana son havadiisleri versene kızzzzz
valla sudan çıkmış balık gibiyim özet geçin bana
walla hamişlerimizi ilk sayfada görmüşsündür...onun dışında benle ilgili havadis verim işten çıktım ev hanımlığına terfi ettim...2 aydır geziom...şuandada kayınababam hastanede yatıyo karaciğer kanseri salı günü ameliyat olacak onun koşturmacası var ...her gün hastaneye gidioz...ben cepten giriodum nete evde yok çünkü cepte gitti kardeşimindi...şimdi kayınvaldemde kalıoz orda net var o nedenle girebiliommm...aklıma gelen bu kadar şimdilik kuzucummm...sen anlat neler yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?