Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Rabbim anali babali buyutsun
Rabbim ailesine ve vatanina hayirli evlat etsin darisi tum isteyenlere olsun

bende geçen gün int.te doktordan dinledim mide yanması olduğu zaman bebeğin saçlı olduğu söylenir hiç ilgisi yok tamamen uydurma dedi.
hamileliğin belirli döneminde olan bişeydir mide yanması dedi ve nedenini farklı şekilde açıkladıyıllardır inandığım bilgimi yerle bir etti

oki tatlım sana bi örnek sorucaktım da beebkin olunca ne örcen sen kız. annem bana hiç bişi örmemiş ddicek
bu dilleri çocuğu doğurupta şipşişko olur bu kiloları nasıl verecem diye ağladığında sorarımm
onu dao zman düşünürürüzzsende bana şişko halinden nasıl bu hale geldiğinin tüyolarını verirsin.çünkü sende şişkoydun bi zamanlar

ayyyyyyyyy ne güzel yaaaaa yapılsın bakalım resmini çekte gönder bizede
albüm yapcam canım resimlerini koycam inşallah bakarsınız
canım devlet hastanelerinde ve tıp fakültelerinde ücretsiz
özelde yaptırcamda ben p.tei . özele muayene olup devlete yaptırsam testi kızarmıki doktorum:26::26::26::26:
ayyyyyy hadi inşallahh bebeğini kendi evinde kafana göre büyütmeyi nasip etsin allahım sağlıkla sıhhatle
aminnnnn cnmmmmmmmm sende bi zmanlar çekmişsin kaynanadan öğrendim inşallah hala çekmiyorsundur
kız başakkkk evi temizlicem diye kendini paralama bebemizin başına iş getirme
ikili testimi yaptırdın bugün hastanede ne işin vardı bu arada yırttığın çarşaflarla ağdanı yaptınmı
tamam tatlım bu uyarıyı çok aldım fazla yormıycam kenmi.

bugün benim deeğrlerimle ilgili başka testlerim vardı cnm onlar için gitmiştim . 113tl tuttuacaba ikili test 213mü tutacak diye meraktayım

dantelli çarşafla ağdamı yaptım tatlım.kocama da dokundurttum çok beğendi

kaynanamın oğlunun çeyizine yaptığı dantelli çarşafın bu denli güzel ve yararlı bir işe yaracağını tahmin edebilirmiydi acabaa

slm kıslarrrr nie kimse yok ışığı yananlar var ama kendileri yoklarr ben iyiyim kardeşim geldi askerden ordan geldik şimdi...gündüzde hastanedeydik...kayınbabam salı günü ameliyat olacak...hepinizi öpüyorummmm...

oooldu canım adetli adetli bacakmı alınıır bitince halletcem ben o işiii hmm aferim yaptır tabeee
hmm benimdemi yimem lazımmış ıyy heçde sevmem pekmezi ama yapcek bişii yok tahinle beraber güzel oluyo öyle yerim artıkın :26::26:
kız ben aşermeden isterdim şunu al bunu al
kociş gece gece az gitmedi tatlıcıya
ooh iyi yapmışsın tüm eziyeti niye sadece biz çekelimki onlarda uğraşsınlar biraz tabii
ay ne güzeel hayırlı olsun yaa gözleri aydın valla darısı bizimde başımıza inşallaaah vay canına stresten 2 bebiş düşürdü haa tırstım vallaa :26::26::18::18:

gözünüz aydın cnmmmmmm artık tez vakitte evlendirirsiniz kardeşini

Allah şifa versin inşallah iyi geçer ameliyat

şuna bak dün gece b en yoktum diye kimse gelmemişhepinizi falakaya yatırcam karılar

bu saatte hortladım çünkü kaynanam beni sahil gezisine davet etti, hatta ısrar etti gitmek zorunda kaldım oraya gidiyoruz.

başakın kaynanası da ne kadar düşünceli bir insan demeyin sakın,

bu turu belediye düzenlemişş yoksa nerdeeeee

Son düzenleme:
seviyom yaaa seni o yüzden kankitom duymasın (hadiş) valla çıldırır saçımızı başımızı yolar
kıza ne yapıyorlarsa kaç gündür giremiyor
geç kaldın canım gördüm duydum bille evt doğru bildin yolarımmmm tavuk gibni ondan sonra haşlarım seniiii beni aldatma sakın tmammı :)

kızlar bakıomda bensiz baya sohbet edilmiş ben geldimmi bukadar sohbet etmez karııı temizlik yapıomda canım delirdim delirdim evim 56da mutfağım tepelere çıktı bulaşıkk bitmiooo anca dün boş zaman buldumda evimi süpürdüm sildim tozumu aldım çamaşırlarımı hallettim ama merdiven arasını görmek istemiom bütün kalabalık benim burda ufff yaaaa

görümcesini yerleştirmeye çalışıyorlar kız bunalımda hepsi tepesindeydi en son :26::26:
bakalım bende bu ay denedim hep regl sonra yapardım zaten bu 2. tarihte regl sonuna geldi bakalım

tepemdende incek gibi görünmüolar kız bizim ev 2 katlı ben 2.katındayım atlasam ölürmüyüm :)))bu arada benim kırmızılar geldi 2 gün oldu geleli bugün de bittti

görümcesini nereye yerleştiriyolar ayol.

kız ben bi mama yiyim geliyim bekle
ayy alt katımızaa ezecem oniiiiii benim gbiib görücme bulabilrmi merak ediıoım

hopp hopp hoppp noliyyyy başoşşşş sen kankeytoma göz dikmişsinnn bakıomda ikidakka kafamı çevirmeye gelmioo haa ben daha ölmedim hıhhhhh izin yok o benim kankişim

kızzzzzzz o haberi verdiğinde topicte bir ben vardım önce ben duydum ilan ettim günlerceeee
çok sevinmiştim halada seviniyorum bizede dua et haaa olurum tabe kankişşş ama hadiş varyaaaaa duymasın anam

çok fena fişeklendim bile kızım kork bendennn hele görimm el ele tutuştunuzu:)))

çok kadirşinas ve zarifsin kadişsinas ne demek bilmiyom ama iyi bişey merak etme

hadişin ben saçını başını yolarımo zaman bizde hadişten gizli buluşuruk:127::127:
aboooovvv neelr duyuyom ben böleee benn nerelere gidemm vayyy anam vayyy buluşunnn buluşunnn elbet yakalrım sizi ben

heee buluşak anacım kız halvet varmı kocişi ikna ettinmi

sohbetinizede doyum olmuyorrrrrr ben çıkıyorum
bensiz olmaz hıhh hadii başoşunla ii sohbetler sana kızz şaka maka biz 3 ümüz kankeyto olalımmm pardon 4 ümüzz

hıh ben vardım bikeree benide niye katıyoon hee yaa dün pek kimseley yoktu bugünde pek giren olmamış ooh millet kocişleriyle pazar gezmesindedir tabi şimdiii havada düzeldii ben kaldım bugün kocişsiiz üstelik bugün nikah tarihi yıl dönümümüzdüü küsümde zaten kocişe özel günde neymiş diye kızdırdı beni gene düğünümüzde haziranın sonunda olduydu :26:

gelen giden yok nasılsa ben çıktım hanımlar annemle sahile yürüyüşe gitcez bizde birazdan falan hoşçakalın çok öpüyorum sizii

kızlar hepinizi çok özledimmmmm
başakçım kankam hayırlı olsun beraber büyütürüz inşallah bebeğini,
kızlar hemen mazeret bildireyimm
buraya çok takıldığım için psikolojim bozulduu kafayı yicektim bebek diye
kendime ceza verdim o yüzden girmiyorum kaç aydırr
bu ay doktora başlıcam cumartesiye doktora gideceğim inşallahh
neyse hepinizle görüşmek üzere inşallahhh

gözünüz aydın cnmmmmmm artık tez vakitte evlendirirsiniz kardeşini

Allah şifa versin inşallah iyi geçer ameliyat

evet cnm bundan sonra önce iş sonra düğün inşallahhh çok saol cnmmm inşallah ii geçer yaaa...erenayda gelmiş

cnmmm hoşgeldinnnn çok merak ettik seni bi haber verseydin keşkee...ama olsun iyisin ya önemli değil....hakkında hayırlısı olsun kuzucummm...ii sonuçlarla gel inşallahhh...öptümm

cnmmm hoşgeldinnnn çok merak ettik seni bi haber verseydin keşkee...ama olsun iyisin ya önemli değil....hakkında hayırlısı olsun kuzucummm...ii sonuçlarla gel inşallahhh...öptümm

sağolasın seray nasılsınn?
bi girseydim b daha kopamazdımm burdann
internete elimi sürmedim desem yalan olmazdı
hayırlısı hepimiz içinn

pisliiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ben seni öldün sandımmmmmmmmmmmmmmmmm

kız dur geliyom bekle

pisliiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ben seni öldün sandımmmmmmmmmmmmmmmmm

kız dur geliyom bekle

yok kıııııız henüz gencimm ölmek için
çok morelmanlarım çökmüştü kendimi inzivaya çektimm
burada olduğum müddetçe aklımdan hiç çıkmıcaktı bebek fikriii
biraz kafamı dağıttımm
psikolojimi düzelttimm hazırlandım önümüzdeki hafta doktora gideceğimm
hayırlısı olsun kankam çok sevindim bebek müjdeni almak kısmet olmadı ama inşallah doğum müjdeni ben veririmm

sağolasın seray nasılsınn?
Bi girseydim b daha kopamazdımm burdann
internete elimi sürmedim desem yalan olmazdı
hayırlısı hepimiz içinn

iyiyim çok şükür cnmm...hayat koşturmacası işte...anlıyorum seni cnmm...kendini nasıl ii hissedeceksen öyle yap tabi...

aynen devam diyosun yaniiii bana son havadiisleri versene kızzzzz
valla sudan çıkmış balık gibiyim özet geçin bana

walla hamişlerimizi ilk sayfada görmüşsündür...onun dışında benle ilgili havadis verim işten çıktım ev hanımlığına terfi ettim...2 aydır geziom...şuandada kayınababam hastanede yatıyo karaciğer kanseri salı günü ameliyat olacak onun koşturmacası var ...her gün hastaneye gidioz...ben cepten giriodum nete evde yok çünkü cepte gitti kardeşimindi...şimdi kayınvaldemde kalıoz orda net var o nedenle girebiliommm...aklıma gelen bu kadar şimdilik kuzucummm...sen anlat neler yaptın?

onlara baktımm zatennn hepsi sağlıkla doğsunlar inşallahh...
iyi olmuş ev hanımlığına geçmen dinlenmişsindir biraz , geçmiş olsun sizede allah kolaylık versin.

benimde kardeşim askerden geldi,onunla geziiyorumm
başka bi değişiklik yok zaten sadece dinlendirdim kafamı accıkk
bebek fikrinden uzak durdum özelliklee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…