onlara baktımm zatennn hepsi sağlıkla doğsunlar inşallahh...
Iyi olmuş ev hanımlığına geçmen dinlenmişsindir biraz , geçmiş olsun sizede allah kolaylık versin.
Benimde kardeşim askerden geldi,onunla geziiyorumm
başka bi değişiklik yok zaten sadece dinlendirdim kafamı accıkk
bebek fikrinden uzak durdum özelliklee
aminnnn inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar...saol cnmmm...bayağ dinlendim walla...hala sıkılmadım ev hanımlıgından :))oooo gözünüz aydın benimde dün geldi kardeşim...bende uzak durcam artık...olsun die uğraşmıcam kısmetse olur inşallahhh..keyfime bakcam...gezcem tozcamm...ohhh
benimkide 20 gün oldu geleli aynı dönem askerleriydi demekki :)
ev hanımlığı iyi yaaa keyfinde sensin kahyanda sıkılana kadar devam et memnun kaldıysan..
Bencede dinlendirmek gerekiyo beyni biraz , burda olma sebebin bebek olunca ister istemez etkileniyo insan
gez toz hayatını yaşa kuzum herşey vakti saati gelince oluyor nasılsa dimi?????
he wallaa devam edicem böle ama iş ayağıma gelirsede yok demem şartlar uygunsa...kocişde çıktı kız işten 1 ay olacak nerdeyse...ama başka işe girecek sanırım...
o kötü olmuş işte neyse inşallah çabuck girer eşin işe
iyi bir iş gelince tabiki düşünürsün ama kasma sen çok yoruluyordun işte yanlış hatırlamıyorsam
allah hakkında hayırlısını versin canımm
aminnnnn inşallah cnmmm....iş kurayım dedi öncede sonra vazgecti sanırımm...benim işyerinde son zamanlarda çok kötü olmuştu aniden çıktım walla stresten hergün başım ağrıodu...1 ay kal dediler ama kalmadım yeni iş yerine başlıcam dedim 1 hafta kal bari dediler 1 haftada iş öğrettim bitti...işe başladım sanıolar
hayırlısı olsun ya kısmetiniz rızkınızı bol bol versin inşallahh
evet sen çok yoruluyodunn hatırlıyomm
iyi yaptın hayatta senden kıymetlisi yok! Kimse için hiçbişe için yıpratma kendini....
yok kıııııız henüz gencimm ölmek için
çok morelmanlarım çökmüştü kendimi inzivaya çektimm
burada olduğum müddetçe aklımdan hiç çıkmıcaktı bebek fikriii
biraz kafamı dağıttımm
psikolojimi düzelttimm hazırlandım önümüzdeki hafta doktora gideceğimm
hayırlısı olsun kankam çok sevindim bebek müjdeni almak kısmet olmadı ama inşallah doğum müjdeni ben veririmm
kusura bakma kankeytoooooo evimde işler varda oraya çıkıp geliyorum.
kızım insan bi haber vermezm mi kafa dağıtmak için bi süre girmiycem deseydin barii
sen bizi tanımıyo musun biz sanal olsakta seviyoruz birbirimizi merak ediyoruz
tam 3 ay oldu sen girmeyeli
evini mi yaptırıyon hayırlı olsun yaaaaaa
bebk için mi kız bu hazırlıklarr
eğer öyle deseydim size dayanamaz yine gelirdim birden karar verdim bir daha bilgisayarı ellemedimm
anca toprlandımm,sanki nefes alamıyodum o ara daralmıştı içim bu bebek meselesi yüzzünden
sağolun merak etmişsinizz senle özel bi konuşma yapak özledim valla
serayım selam veremedim hayatım kusura bakma eroşun sevincinden gözüm görmedi bişeyi. Sende nasılsın hayatım kaynannda mısın ..
Nazoo kuzum hoş geldin bugün büyük gün.
erenay hoşgeldin canımmmm. Kızlar sizede merhabalar
hayırlısı olsun diyorum dolunay içinnkanka listede görmiüşsündüür yeni hatunlarımız bol.
pınar hamile kaldı artık gelmiyor. listeden çıkarasım var unuttu bizi.
dolunay eşidnen boşanacak inşallah boşanmaz ama.. o yüzden buraya pek uğramıyor.
onu dışında pek bi değişiklik yok. işte teyze olcan sende çok şükür bebişimi öğrendik 3 aylık oldu. doğumuma gelirsin inşallah beklerim.
Rabbim tez zmanda sana da nasib etsin her zaman birbizirimize dua ediyoruz burda muhakkak bi gün olacak .
kız gitmeyeydin senlede konuşuyodukkkkBen çıkıom kızlarrrr....siz muhabbet edin rahat rahat....öpüldünüzzz...allah a emanet olun....
noldu problemmi çıktı kiievet bende sinirlenip kafa dağıtmaya ankaraya gitmiştim annemin yanına. gider gitmez hamile olduğumu öğrendim ama yine de yaklaşık 2 ay kaldım gelmek istemiyordum buraya artık. eşim alelacele evi yaptırmaya başladı. bitti sayılır çıkıyorum artık. bende çok özledim yaa artık umudumu kesmiştim gelmeyeceğinden emindim. eşşek bi da gidecen mi
mrb.kselcimmm....
kusura bakma kankeytoooooo evimde işler varda oraya çıkıp geliyorum.
kızım insan bi haber vermezm mi kafa dağıtmak için bi süre girmiycem deseydin barii
sen bizi tanımıyo musun biz sanal olsakta seviyoruz birbirimizi merak ediyoruz
tam 3 ay oldu sen girmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?