hayırlısı olsun diyorum dolunay içinn
belli etmişti zaten söylemişti bana allah yardımcısı olsunn
amin inşallah o günleri görelim de
inşallah yaşıt çocuklarımız olurda dertleşirizzz bu konudada
kız gitmeyeydin senlede konuşuyodukkkk
noldu problemmi çıktı kii
kavgalı mı gittin
hayırlısı kankam bebek hayırlı geldi desene ayyy canım ne güzel
allah ne büyük istediğin herşey oluyo bak
yeni evinde bebeğinle yepyeni bir hayat
mutluluklarrr.....
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
nazemir,
basakss+,
seray0307+,
erenayefe+
ne güzel bir tablo
hoşgeldin eranay valla çok merak ettik seni 4 gün daha gelmesen tam 3 ay olacaktı
ama ben hep mayıs bitmeden gelecek diyordum içimden demekki 40 defa söyledimki gerçek oldu hatta başağa bile diyecektim mayısta gelecek öyle hissediyorum diye bide vazgeçtim
azıcık bakıp çıkıcaktım seni görünce hemen daldım iyi olmana çok sevindim kardeşimde geldi şimdi çıkmam lazım ama birdaha bizi bırakma akşamada gelebilirsen sohbet ederdik çok öpüyorum şimdi çıkmam lazım
sağolasın canımmm hoşgeldinn sendeeee
merhaba canım. Nasılsın? Benim bugünüm biraz yoğun geçti. Sabah kayınannemde kahvaltıdaydık. Sonra kocişle gezdik.arkadaşlara kahve içmeye gittik.sonra evimizie geldik çamaşır temizlik ütü derken akşam oldu. şimcik bıcı bıcı yapıcam
serayım selam veremedim hayatım kusura bakma eroşun sevincinden gözüm görmedi bişeyi. sende nasılsın hayatım kaynannda mısın ..
nazoo kuzum hoş geldin bugün büyük gün.
önemli değil kuzucummm....tahmin ettimmm...hatta siz özelden konusursunuz die çıkıodum benderahat bırakayım dedim...kaynanamdayım orda kalıoz salıdan beri...daha burdayız cnm...
Nazocummmmm hoşgeldin cnmmmm....
otur kuzu otur hasret giderelikk yaaaaburdayım hadi oturuom tv izliom katılırım muhabbete kociş çağırana kadarr..
özledik seni canım yaa. bidaha bırakma bizi
sağol nazoşumm ayy gün de tutmuş bu kızlarrr
ayy seviyom sizi ben yaa
akşam büyük ihtimalle gelirimmmmm konuşuruzzz
özledik seni canım yaa. bidaha bırakma bizi
otur kuzu otur hasret giderelikk yaaaa
inşallahh umarım bi daha o duruma gelmem bırakmıcam inşallahhh
kselcimm bebekinin cinsiyeti ne kuzucumm ben bilmiyorumm ?????bayağı oldu sizinde artık yolu yarıladınızz
tamam canım valla hiç çıkasım yok ama kardeşimede ayıp oluyor akşama görüşürüz
canım sana merhaba ve hoşgeldin ama bana elvada akşama gelirim
bırakma tatlımmmmm.biz seni çok seviyoruz. ben seni burada gördüm mü nedendir bilmiyorum hep seni ve diğer arkaşları çok sevdiğimi söylemek istiyorum. yani anlayacağın sen bende hep sevgiyi ifade ediyosunn.
kızım olucak canımmm. evet yolu yarıladık sayılır.miniğimiz hiç beklemediğimiz bi anda geldi aramıza
heheeheheheeeeeee
ben çok sevgi dolu bbi insanımm ya ondandıırr
şaka bi yana bende çok eksikliğinizi hissettim ama hep dertleşecek insan aradım kimseye anlatamadım bebekle ilgili sorunlarımıııı
ama kendim kendimi tedavi ettimm
canım benim ya kafan rahat olsunn olur elbet bebiş.kendi canı isteyince gelecek :)) bizimde doktor sizin doğal yolla olmaz dediği ay oldu canım. o yüzdennn içini ferah tut sen.
Ben kaçtım şekerlerrr...sizi seviyorummm...erenaycım iiki geldinnn...hep bizle kalman dileğimle....gitme bida emi....gitceksende haber ver...öpüldünüzzz
aşk olsun tatlım ne demek rahat bırakmak sen rahatsızmı etcen beni. zaten şu an o kadar doluyum ki bi aşşağı bi yukarı mekik dokuyorum.mönemli değil kuzucummm....tahmin ettimmm...hatta siz özelden konusursunuz die çıkıodum benderahat bırakayım dedim...kaynanamdayım orda kalıoz salıdan beri...daha burdayız cnm...
Nazocummmmm hoşgeldin cnmmmm....
hayırlısı olsun diyorum dolunay içinn
belli etmişti zaten söylemişti bana allah yardımcısı olsunn
amin inşallah o günleri görelim de
inşallah yaşıt çocuklarımız olurda dertleşirizzz bu konudada
kız gitmeyeydin senlede konuşuyodukkkk
noldu problemmi çıktı kii
kavgalı mı gittin
hayırlısı kankam bebek hayırlı geldi desene ayyy canım ne güzel
allah ne büyük istediğin herşey oluyo bak
yeni evinde bebeğinle yepyeni bir hayat
mutluluklarrr.....
ben şimcik kaçıyorummmm bıcı bıcı yapayımmmmmm. mucuksss
aşk olsun tatlım ne demek rahat bırakmak sen rahatsızmı etcen beni. zaten şu an o kadar doluyum ki bi aşşağı bi yukarı mekik dokuyorum.m
evet tatlım baya b,i problem çıktı evdekilerle artık duramayacağımı anladım kiraya çıkacaktık aslında ama bebiş gelince elimiz kolumuz bağlandı. kira bizi bayağı zorlardı.
akşam kaçta gelcen haber sohbete saatinde gelek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?