Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

burdayım hadi oturuom tv izliom katılırım muhabbete kociş çağırana kadarr..

sağol nazoşumm ayy gün de tutmuş bu kızlarrr
ayy seviyom sizi ben yaa
akşam büyük ihtimalle gelirimmmmm konuşuruzzz

iyiyim cnmmm...hastaneden geldik oturuozzz...aldım kucama laptopu ...ohhhh ii gezmişsinnn walla yorma kendini fazla ama...şimdiden sıhhatler olsun cnmmm...

serayım selam veremedim hayatım kusura bakma eroşun sevincinden gözüm görmedi bişeyi. sende nasılsın hayatım kaynannda mısın ..

nazoo kuzum hoş geldin bugün büyük gün.

hoşbulduk kızlar ve seraycım hoşçakal görüşmek üzere
evet başakcım eranayefeyi görünce hemen çevrim içi oldum hatta kardeşim geldi onla bile ilgilenmiyorum şuanda

sağol nazoşumm ayy gün de tutmuş bu kızlarrr
ayy seviyom sizi ben yaa
akşam büyük ihtimalle gelirimmmmm konuşuruzzz

tamam canım valla hiç çıkasım yok ama kardeşimede ayıp oluyor akşama görüşürüz

özledik seni canım yaa. bidaha bırakma bizi

canım sana merhaba ve hoşgeldin ama bana elvada akşama gelirim

otur kuzu otur hasret giderelikk yaaaa

inşallahh umarım bi daha o duruma gelmem bırakmıcam inşallahhh

bırakma tatlımmmmm.biz seni çok seviyoruz. ben seni burada gördüm mü nedendir bilmiyorum hep seni ve diğer arkaşları çok sevdiğimi söylemek istiyorum. yani anlayacağın sen bende hep sevgiyi ifade ediyosunn.

kselcimm bebekinin cinsiyeti ne kuzucumm ben bilmiyorumm ?????bayağı oldu sizinde artık yolu yarıladınızz

kızım olucak canımmm. evet yolu yarıladık sayılır.miniğimiz hiç beklemediğimiz bi anda geldi aramıza

tamam canım valla hiç çıkasım yok ama kardeşimede ayıp oluyor akşama görüşürüz

canım sana merhaba ve hoşgeldin ama bana elvada akşama gelirim

hadi öyle olsun bakalım. bende bi duş alıp geleyimmm. sonra görüşürüzzz tatlımmmmm

bırakma tatlımmmmm.biz seni çok seviyoruz. ben seni burada gördüm mü nedendir bilmiyorum hep seni ve diğer arkaşları çok sevdiğimi söylemek istiyorum. yani anlayacağın sen bende hep sevgiyi ifade ediyosunn.

heheeheheheeeeeee
ben çok sevgi dolu bbi insanımm ya ondandıırr

şaka bi yana bende çok eksikliğinizi hissettim ama hep dertleşecek insan aradım kimseye anlatamadım bebekle ilgili sorunlarımıııı
ama kendim kendimi tedavi ettimm

kızım olucak canımmm. evet yolu yarıladık sayılır.miniğimiz hiç beklemediğimiz bi anda geldi aramıza

hayırlı olsun canımm allah gönlüne göre vermiştir inşallahhhhhh
tatlı kızımıza iyi bak diyim o zaman evet biliyom ben burdaydımm sen yeni hamileykenn

canım benim ya kafan rahat olsunn olur elbet bebiş.kendi canı isteyince gelecek :)) bizimde doktor sizin doğal yolla olmaz dediği ay oldu canım. o yüzdennn içini ferah tut sen.

canım benim ya kafan rahat olsunn olur elbet bebiş.kendi canı isteyince gelecek :)) bizimde doktor sizin doğal yolla olmaz dediği ay oldu canım. o yüzdennn içini ferah tut sen.

bazen insana krizler geliyo işte öyle bir dönemdi bebekle ilgili olan herşeyle alakamı kestimm
rahatladımmm

Ben kaçtım şekerlerrr...sizi seviyorummm...erenaycım iiki geldinnn...hep bizle kalman dileğimle....gitme bida emi....gitceksende haber ver ...öpüldünüzzz

aşk olsun tatlım ne demek rahat bırakmak sen rahatsızmı etcen beni. zaten şu an o kadar doluyum ki bi aşşağı bi yukarı mekik dokuyorum.m

evet tatlım baya b,i problem çıktı evdekilerle artık duramayacağımı anladım kiraya çıkacaktık aslında ama bebiş gelince elimiz kolumuz bağlandı. kira bizi bayağı zorlardı.
akşam kaçta gelcen haber sohbete saatinde gelek

22 den sonra ancak canımmm
konuşalım bu konularıı merak içindeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…