Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eroşum aslında haklısın burda insan bebek mevzunu kafasına çok takıyor ve rahatlamaya ihtiyacı oluyor. keşkem haber vereydindr öyle gideydin ama neyse geldin ya artık.

bol bol dua ederiz. hem sen koca toto bi hatunsun atlatırsın böyle şeyleri. bearaber konuşarak üsteinden gelirizz

eroş valla benim çıkmam lazım canım yaa yukarı çıkmam lazım. aklım burda kalıyo. akşam devam edek. zati bende 23ten önce gelemem.

o zman ortalama 23 buluşma saatimiz olsunnnnn.

kızzzzlarrrrrrrrr akşam bekliyoruzzzzz

ederiz kankacım yaaa
atlattım artık zatenn doktoru bilem erteledikk bu yüzdenn
neyse önümüze bakıcaz artıkınnn
sanada kolay gelsin kanka yaaa
muhtemel taşınma tarihin ne zaman bakiimm
ne kadarlık iş kaldıııı evindee

ederiz kankacım yaaa
atlattım artık zatenn doktoru bilem erteledikk bu yüzdenn
neyse önümüze bakıcaz artıkınnn
sanada kolay gelsin kanka yaaa
muhtemel taşınma tarihin ne zaman bakiimm
ne kadarlık iş kaldıııı evindee

artık tarihi yok tatlım temizliği ne zman bitirirsem. iş miş kalmadı denecek kadar az. ufak tefek işler var. ama eve çıkmama mani olacak şeyler değil.

valla bu aralar bende hatunları temizliğe çağırıyodum. tam üstüne geldin kuzum. sende severs,in temizlik yapmayı. gelde bi el at. 2 günde bitiririk

kardeşim gelmiş canım gözünaydın kayınbabana acil şifalar çok geçmiş olsun

ben dedim bileee

hoşgeldin canım seninle tanışmamıştık ama çok duyduk kızlarda
erenayefe nirelerde diye çok merak etmişlerdi
hakkında hayırlısı neyse o olsun

erenayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hoşgeldim cnmmmmm yaa çok merakta bıraktın bizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bidaha giderken bi not bırak bariiiiiii tatlımmm
nasılsınnn hayat nası gidiyo

kız başoşş kankanı bulunca bizi unuttun
biz burda hamilelik kaprislerini çekek sen tek kalemde unut bizi

şak şaka deliiiiiiii dantelli çeyizlik çarşafı ağda bezi yapan deli karı
bu arada doktora özele gidiyorsan canım ikiliyi devlette yapıp sonucu götürebiliyorsun biz öyle yapmıştık
ne oldu parkeler döşendimi kız meraktayım valla

ayyy bugün pazardı bizde bağa gittik güller açmış heryer mis gibiydi çok eğlendik
ama olişim grip olmuş ateşi çıktı :26::26: ilaç felan içirdim uyuttum iyi sayılır fakat iyice halsizleşti
one bişi olacağına bize olsun daha iyi yaaa

duman hoşgeldin canım ya bu pıhtılaşma topicindeki arkadaşlar diyetten felan bahsediyorlar ne diyetiki bu :26::26: 677 1298 heterezigot olanlar felan

duman hoşgeldin canım ya bu pıhtılaşma topicindeki arkadaşlar diyetten felan bahsediyorlar ne diyetiki bu :26::26: 677 1298 heterezigot olanlar felan

hoşbulduk canım.kız bilmem ne fakir diyeti diye geçiyo... pıhtılaşmayı artıran bellibaşlı şeyler var hemotolog sana söylüyo liste veriyo ama çok sıkı bi diyet...ben konuştum hematologla onu gerek görmüyorum hamile kalırsan o çok ağır bi diyet artık en son çare kullanıyoruz onu dediydi... ama belli şeylerden yinede uzak durman gerekiyor..mesela sigara ve dumanından,kahve,kola,çiğ et(salam sosis),bezelye,balık bunlar yasakkk....kedi köpekdende uzak dur amannn...

geçmiş olsun miniğine.... valla çocukların daha zor geçiyo hastalıkları doğru diyosun onlara bişey olacağına bize olsunn

erenayefe hoşgeldin :) tanışmıyoruz senle ama kulagını baya çınlattılar burda bu hatunlar merak etti seni valla... neyse tanışırız inş,zamanla:)

anladım canım çok sağol ama ben kahveye bayılırım içmediğim gün yok çay kahveee sigara içmem zati
çiğ et ve balık sevmem zaten ama bezelyeye bayılırım :44::44::44::44: neyse bakalım bende gidecem hematologa :44::44:

sağol tatlım geçecek inşallah birde kapris yapıyorki koca adam gibi

kahve zararlı cnm azaltmaya çalış valla hamile kalınca zorlanırsın....bezelye bende severim ama beydağlı dedi bana yasak diye üzüldüm ama napim yemem bende...

sağol tatlım geçecek inşallah birde kapris yapıyorki koca adam gibi
nazlayıver annesi kıyamam şimdi ona ne ağır geliyodur o grip:)

canım ben acıktım çıkıp bişiler atıştırayım görüşürüz öptüm seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…