eroşum aslında haklısın burda insan bebek mevzunu kafasına çok takıyor ve rahatlamaya ihtiyacı oluyor. keşkem haber vereydindr öyle gideydin ama neyse geldin ya artık.
bol bol dua ederiz. hem sen koca toto bi hatunsun atlatırsın böyle şeyleri. bearaber konuşarak üsteinden gelirizz
eroşum aslında haklısın burda insan bebek mevzunu kafasına çok takıyor ve rahatlamaya ihtiyacı oluyor. keşkem haber vereydindr öyle gideydin ama neyse geldin ya artık.
bol bol dua ederiz. hem sen koca toto bi hatunsun atlatırsın böyle şeyleri. bearaber konuşarak üsteinden gelirizz
eroş valla benim çıkmam lazım canım yaa yukarı çıkmam lazım. aklım burda kalıyo. akşam devam edek. zati bende 23ten önce gelemem.
o zman ortalama 23 buluşma saatimiz olsunnnnn.
kızzzzlarrrrrrrrr akşam bekliyoruzzzzz
ederiz kankacım yaaa
atlattım artık zatenn doktoru bilem erteledikk bu yüzdenn
neyse önümüze bakıcaz artıkınnn
sanada kolay gelsin kanka yaaa
muhtemel taşınma tarihin ne zaman bakiimm
ne kadarlık iş kaldıııı evindee
slm kıslarrrr nie kimse yok ışığı yananlar var ama kendileri yoklarrben iyiyim kardeşim geldi askerden ordan geldik şimdi...gündüzde hastanedeydik...kayınbabam salı günü ameliyat olacak...hepinizi öpüyorummmm...
şuna bak dün gece b en yoktum diye kimse gelmemişhepinizi falakaya yatırcam karılar
bu saatte hortladım çünkü kaynanam beni sahil gezisine davet etti, hatta ısrar etti gitmek zorunda kaldım oraya gidiyoruz.
başakın kaynanası da ne kadar düşünceli bir insan demeyin sakın,
bu turu belediye düzenlemişşyoksa nerdeeeee
kız işler bitermi hiçç aşağısı bitti benim evi bok götürdü bende duramıom evimi yapıom arada bakıom yazamadan çıkıom özledinmi kıss:)
gelen giden yok nasılsa ben çıktım hanımlar annemle sahile yürüyüşe gitcez bizde birazdan falan hoşçakalın çok öpüyorum sizii
kızlar hepinizi çok özledimmmmm
başakçım kankam hayırlı olsun beraber büyütürüz inşallah bebeğini,
kızlar hemen mazeret bildireyimm
buraya çok takıldığım için psikolojim bozulduu kafayı yicektim bebek diye
kendime ceza verdim o yüzden girmiyorum kaç aydırr
bu ay doktora başlıcam cumartesiye doktora gideceğim inşallahh
neyse hepinizle görüşmek üzere inşallahhh
eroş valla benim çıkmam lazım canım yaa yukarı çıkmam lazım. aklım burda kalıyo. akşam devam edek. zati bende 23ten önce gelemem.
o zman ortalama 23 buluşma saatimiz olsunnnnn.
kızzzzlarrrrrrrrr akşam bekliyoruzzzzz
duman hoşgeldin canım ya bu pıhtılaşma topicindeki arkadaşlar diyetten felan bahsediyorlar ne diyetiki bu :26::26: 677 1298 heterezigot olanlar felan
ayyy bugün pazardı bizde bağa gittik güller açmış heryer mis gibiydi çok eğlendik
ama olişim grip olmuş ateşi çıktı :26::26: ilaç felan içirdim uyuttum iyi sayılır fakat iyice halsizleşti
one bişi olacağına bize olsun daha iyi yaaa
hoşbulduk canım.kız bilmem ne fakir diyeti diye geçiyo... pıhtılaşmayı artıran bellibaşlı şeyler var hemotolog sana söylüyo liste veriyo ama çok sıkı bi diyet...ben konuştum hematologla onu gerek görmüyorum hamile kalırsan o çok ağır bi diyet artık en son çare kullanıyoruz onu dediydi... ama belli şeylerden yinede uzak durman gerekiyor..mesela sigara ve dumanından,kahve,kola,çiğ et(salam sosis),bezelye,balık bunlar yasakkk....kedi köpekdende uzak dur amannn...
geçmiş olsun miniğine.... valla çocukların daha zor geçiyo hastalıkları doğru diyosun onlara bişey olacağına bize olsunn
erenayefe hoşgeldin :) tanışmıyoruz senle ama kulagını baya çınlattılar burda bu hatunlar merak etti seni valla... neyse tanışırız inş,zamanla:)
kahve zararlı cnm azaltmaya çalış valla hamile kalınca zorlanırsın....bezelye bende severim ama beydağlı dedi bana yasak diyeanladım canım çok sağol ama ben kahveye bayılırımiçmediğim gün yok çay kahveee sigara içmem zati
çiğ et ve balık sevmem zaten ama bezelyeye bayılırım :44::44::44::44: neyse bakalım bende gidecem hematologa :44::44:
nazlayıver annesi kıyamam şimdi ona ne ağır geliyodur o grip:)sağol tatlım geçecek inşallah birde kapris yapıyorki koca adam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?