Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam tatlım öptüm görüşürüz bende azaltayım bari hamile olursam zaten hiç içmiyorum
10 bardak çay içerim nerden baksan

kardeşim gelmiş canım gözünaydın kayınbabana acil şifalar çok geçmiş olsun

çok saol canımmm benim napıosun nasılsınnn?geçmiş olsun oğluşunaa..tez zamanda ii olur inşallahhh...

canım benim yaaa...sen fazla yorma kendini ama bırak kayınannen yapsın bi an önce taşınırsın evinede rahatlarsın inşallahhhh....

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
mood+, ksel+, sewinncc+

slm fıstıklarrrr nasılsınızzz?

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
mood+, ksel+, sewinncc+

slm fıstıklarrrr nasılsınızzz?

hoşgeldin canım sağol olişi uyuttum şükür bende kanda pıhtılaşma meyili çıkmıştı nette araştıra araştıra kafayı yemek üzereyim

hoşgeldin canım sağol olişi uyuttum şükür bende kanda pıhtılaşma meyili çıkmıştı nette araştıra araştıra kafayı yemek üzereyim

fazla araştırma daha çok kafayı yersin okudukça bendede ölemi acaba die düşünür durursun...pıhtılaşma değilmiş bak pıhtılaşma meyiliymiş...bişe olmaz Allah ın izniyle kuzucummm....nerde yaptırdın testi...

canım adanada seyhan uygulama ve araştırma hastanesinde genetik tanı merkezi var Türkiyenin en iyileri arasına girmiş
orda yaptırdım 677 ve 1298 heterezigotmuşum :26::26: Allahın işi işte evlendiğim ay hamile kalmıştım oğluma
daha evlendiğimi anlayamadan 9 ayda doğdu maşallah hiç bir sorunum olmamıştı
hayatı hep öyle güllük gülistanlık sanmıştım kardeş yapak dedik neler neler oldu

ayyyy topikimizz 3500.sayfaya geldi maaşallahhhh ben kaçıncı sayfadayken geldim acep?:26:

hmmmm s.demirel kurttepe tarafında demi....benim eve cok yakın orası...taşınacakmış sanırım...toprak kayması oluyomuş...konusmustuk test yaptırdıgında şimdi hatırladım...bende yüreğir başkentte genetik tahlilleri yaptırmıstım ama inan sonuçların yüzünü görmedim...bi gün gidip alcam çıktılarını hastaneden....Allah ın takdiri kuzucum yaa inşallah herşey güzel olurr...şimdi neler yapcan ne dedi doktor?

ayyy gidip almadınmı sonucunu ne meraksızsın ayol
genetik doktoru önemli değil yoldan geçen 10 kişiyi çevirsen 4 ünde çıkar dedi
bende heterozigotum dedi üstelik hamileydi :26::26::26: hematologa gidecem
balcalı sağolsun temmuzun sonuna gün verdi bende korunma aşamasında olduğum için
sallıyorum ama eşim başkenttede varmış randevu al git diyor. kafam allak bullak
kadın doğumcum coraspin 100 lük ve folik asite başlattı günde bir tane yutuyorum

yok kuzucum aldım sonuçları yani dr um bilgisayarında gördü ve hiç bir sorun yok dedi ilaçda başlamıcam normal yolla hamile kalabilirsin dedi....banada corasprin 100 lük folbiol bemiks-c ve ferro sanol verdi....2 ay içtim şimdi sadece folbiol u içiomm...en sonda kasımda gitmiştim...başkentte yapıolar ama benden o zaman 3 adet genetik test istedi 270 tl ödedim...pahalı oluyo biraz 1 ay sonra cıkıo sonuçlarda...ankarayamı ne gönderiolarmış...balcalıdan nefret ettim wallaa..bana deselerki balcalıdan yada başkentten al randevu die gitmem heralde...düşükten sonra yaşadığım rapor otopsi sıkıntısından dolayı soğudum ordan...ama araştırma hastanesi ii incelerler diolar hep..kayınbabamda orda yatıo hergün ordayım ben şimdi...kadın doğumcun kim?

canım seyhan uygulamada hiç para ödemedim. 1 ayda aldım sonucumu coraspine devam et derim bir zararı yok faydasını görürsün.
evet balcalı adamı süründürüyor ama süpermiş ordaki hematolog profös. kadın doğumcum maraşta çok memnun değilim kötünün iyisi
Adanaya gelince başkentte riskli gebelikler uzmanı varmış prof. ebru tarım ona gitmeyi düşünüyorum.:26::26: senin doktorun kim?

üstüne bastın ayağını kaldır benimde dr um ebru taarım ona yaptırdım tahlilllerimin hepsini düşükten sonra ama son gittiğimde tavrı uyuz etti alındım sanırım...gitmem bidaha diodum ...bilmiom hamiş kalırsam giderim heralde

bendeki şans işte bilmiyorum kadın bilgili ne yapalım kaprisine katlanacağız canım seyhan başkentte değilmi muayene ücreti ne kadar tatlım
bu arada sende çalışmalar başladımı bak coraspini ihmal etme pıhtı sorunu olmasa bile doktorlar öneriyor

evet cnmmm seyhan başkentte muayene ücreti 40 yada 45 olması lazım...benimde alıngalığıma denk geldi belkide ne bilim bebeğini kaybetmişsin ilgi alaka fazla yok ...sorularını soramıosun ...öle olunca sinirlenmiştim...ama benim doktorum 3 lü testimde sorun cıkınca ebru hanıma göndermişti...normalde unıversal (özel adana hastanesi) de muzaffer şengüle gidiodum...memnundum dr umdan ...ama ebru hanım alanında uzmandır..çantamda corasprin olcaktı içim bari yaaa...bencede tekrar içme zamanı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…