evet cnmmm seyhan başkentte muayene ücreti 40 yada 45 olması lazım...benimde alıngalığıma denk geldi belkide ne bilim bebeğini kaybetmişsin ilgi alaka fazla yok ...sorularını soramıosun ...öle olunca sinirlenmiştim...ama benim doktorum 3 lü testimde sorun cıkınca ebru hanıma göndermişti...normalde unıversal (özel adana hastanesi) de muzaffer şengüle gidiodum...memnundum dr umdan ...ama ebru hanım alanında uzmandır..çantamda corasprin olcaktı içim bari yaaa...bencede tekrar içme zamanı geldi
iyidir tatlım senden nbr? kızlar coraspirini hamiş kalınca bırakıyoruz tamammııııı dr kullan derse kullanın tabi ama en sağlıklısı bırakmak:)hoşgeldin canım nbr
slm cnmmmm hoşgeldinnn nasılsınnn?
sevinçcim çalışmalar tam olarak aralıkta başladı ...
iyidir tatlım senden nbr? kızlar coraspirini hamiş kalınca bırakıyoruz tamammııııı dr kullan derse kullanın tabi ama en sağlıklısı bırakmak:)
iyiymiş cnm ne yapacan işte bilgisinden yararlanmak için kapris çekmek zorundasınsen coraspinini iç beni dinle
adana metro hastanesinde mecit uncuya gitmiştim oda doç. çok bilgiliydi bana dediki tavuklarda 7-8 tane yumurtayı kunluyor ama hepsinden civciv çıkmıyor
buda onun gibi bişe demişti
hmmm benim dr ebru hanım bana hamile kalırsan ilk üç ay corasprin folbiol ve bemiks-c ye devam etcen demişti...walla günde 4 tane ilaç içiodum o kadar midem bulandıki ablama sordum sadece folbiolu iç şimdilik dedi...kan oranlarım normale dönmüştü şükür...ferro sanol çok kilo yaptı bende bide...
süper demiş valla...aaa bide metroparkta bi doktor var cenap açıkalın dı sanırımoda iimiş onada gittim oda bana ebru hanımı önerdi sonrada ebru hanıma gitmiştim...hamile kalırsan doğumu burda yapmak istersen bekleriz demişti...ablamam iş bile teklif etti hastane kurucularından biri çünkü... 2 doktora birlikte gidicem ben hamiş kalırsam...öle dedi çoğu kişi....gidim içim ilacımı hemen...
iyim canım benim sen nslsn? kayınpederin nasıl?
anladım canım ee neden olmuyormuş bişi demedilermi:26:
kızlar bana müsade öpüyorum hepinizi iyi geceler.... oliş hasta yordu bugün beni
canım bende corasprin kullanıyodum ancak dr um ve hemotologum ortak olarak kullanmamamı istedi,bebekte yüz anomalisi,dudak yarıklıgı kalp delikliği gibi vs sorunlara yolaçabiliyomuş.... hamile kalınca tekrardan danışırsınız...ben suan iğne yaptıgım için bıraktım zaten yoksa hamiş kalana kadar kullanırdım.
oyyyy ablasıı çok ttalı karı bu eroş bi tanısan kocaman totosu var akşama kadar paptya çayı içip gevşiyo. sık sık gelir artıkınhoşgeldin canım seninle tanışmamıştık ama çok duyduk kızlarda
erenayefe nirelerde diye çok merak etmişlerdi
hakkında hayırlısı neyse o olsun
hele bida gitsin bakimerenayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hoşgeldim cnmmmmm yaa çok merakta bıraktın bizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bidaha giderken bi not bırak bariiiiiii tatlımmm
nasılsınnn hayat nası gidiyo
annemmm niye unutuyum sizi ne didim kii kızlar gelin sohbete dalak didimkız başoşş kankanı bulunca bizi unuttun
biz burda hamilelik kaprislerini çekek sen tek kalemde unut bizi
şak şaka deliiiiiiii dantelli çeyizlik çarşafı ağda bezi yapan deli karı
bu arada doktora özele gidiyorsan canım ikiliyi devlette yapıp sonucu götürebiliyorsun biz öyle yapmıştık
ne oldu parkeler döşendimi kız meraktayım valla
ayyy canından can gidiyodur dimii oğlişe bişi olmasın. oğlişin adı ne kuzumayyy bugün pazardı bizde bağa gittik güller açmış heryer mis gibiydi çok eğlendik
ama olişim grip olmuş ateşi çıktı :26::26: ilaç felan içirdim uyuttum iyi sayılır fakat iyice halsizleşti
one bişi olacağına bize olsun daha iyi yaaa
sağol canım benim inşallah .ama kayınananya kalırsak seneye taşınırık.canım benim yaaa...sen fazla yorma kendini ama bırak kayınannen yapsınbi an önce taşınırsın evinede rahatlarsın inşallahhhh....
totomuzu kaşıyalım kızlarrrrrrrrrr çoktan partide yapmadıkkkkayyyy topikimizz 3500.sayfaya geldi maaşallahhhhben kaçıncı sayfadayken geldim acep?:26:
oyyyy ablasıı çok ttalı karı bu eroş bi tanısan kocaman totosu var akşama kadar paptya çayı içip gevşiyo. sık sık gelir artıkın
hele bida gitsin bakim
annemmm niye unutuyum sizi ne didim kii kızlar gelin sohbete dalak didim
artıkın kankeytom geldi hadişte seni alsında başına çalsın. zati bügun biton laf etmiş bana
ayrıca hadişin altına yerleşen hadişin börülzeesimi
yoksam hadişmi onun börülcesi anlamadım
tatlım testleri devlette yaptırınca geç çıkıyor ya sonuç. o yüzden doktorum kızmaz mı acaba ya:26::26::26:
bu arada parkişlerim bittiresimlerini koycam evin ama biras dağınık pislikleri var parkelerin. merakın için sağol tatlımm
ayyy canından can gidiyodur dimii oğlişe bişi olmasın. oğlişin adı ne kuzum
sağol canım benim inşallah .ama kayınananya kalırsak seneye taşınırık.
gerekirse temizlikçi hatun tutarık merak etme tatlımmmm.
gitme de eroş gelsin sohbet edek
totomuzu kaşıyalım kızlarrrrrrrrrr çoktan partide yapmadıkkkk
kız sen nerdeyse baştan beri varsın. eskisin sende
iyi geceler canım....kızlar bana müsade öpüyorum hepinizi iyi geceler.... oliş hasta yordu bugün beni
canım bende normalde corasprin kullanıyodum ama hamile olmadan bi hemotologa görüneyim dedim, yapılan testlerde pıhtılaşma oranım yüksek çıktı bebişe hazırlık direk iğneye başladık bizde sağlam olsun diye:)hmmmmm çok saol bu bilgiler içinn...hamiş kalırsam sorarım dr a...devam derse içerim artık...sen ne için iğne yapıodun dumancım
kıs sewinçççç gitme kısss bak eroşta gelecekkkk...randevu var 11 de...muhabbet koyu olcak
nazocummmmm hoşgeldinnn nasılsınnn?
iyi geceler canım....
canım bende normalde corasprin kullanıyodum ama hamile olmadan bi hemotologa görüneyim dedim, yapılan testlerde pıhtılaşma oranım yüksek çıktı bebişe hazırlık direk iğneye başladık bizde sağlam olsun diye:)
yaa arkadaşlar bugün pazar ve ben üstteki deli kadının sabah 8 de açtığı süpürge sesine uyandım, nerdeyse her pazar inadına yapar gibi 8 de başlıyo yaa deli olcam.... arada birde alıyo eline bi tabak bişey getiriyo yaptımda sizede getirdim diye,çalıştığımızıda biliyo niye böyle yapıyoki anlamıyorum,düşüncesiz birine benzemiyo... haftaya da aynısını yaparsa uyarıcam artık ama karar veremedim direk benmi çıkıp sölesemiyoksa yöneticiye mi sölesem ben hiç muhattap olmadan napsamki??
hoşbuldum canım şuanda ablamla telefonda konuşuyorum :102:
valla bugün sabah o kadarrr sinirlendimki rüya görüyodum yaa rüyam bile yarım kaldı sonrada uyku tutmadı bi ara çıkacaktım eşim boşver dedi erteledim ama haftaya bu kadar sakin olmam sanırım aklıma geldikçe bi deliriyorum:)sen bi uyarını yap eğer dikkate almazsa yöneticiye söle bence...ama muhattap olmak istemiosan direk yöneticiye söle...bi tabak bişe getirise çok saol ama bide pazar günü sabahın köründe yapmasan şu işi bi pazarımız var de
ohhh 2 iş birarada yapılıo aferin canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?