valla bugün sabah o kadarrr sinirlendimki rüya görüyodum yaa rüyam bile yarım kaldı sonrada uyku tutmadı bi ara çıkacaktım eşim boşver dedi erteledim ama haftaya bu kadar sakin olmam sanırım aklıma geldikçe bi deliriyorum:)
ben çıkar iyi geceler arkadaşlarrr
tamam kuzu sen gün verde gelekartık tarihi yok tatlım temizliği ne zman bitirirsem. iş miş kalmadı denecek kadar az. ufak tefek işler var. ama eve çıkmama mani olacak şeyler değil.
valla bu aralar bende hatunları temizliğe çağırıyodum. tam üstüne geldin kuzum. sende severs,in temizlik yapmayı. gelde bi el at. 2 günde bitiririk
hoşbulduuuummmmm ayyy çok aradılar dimi beniiihoşgeldin canım seninle tanışmamıştık ama çok duyduk kızlarda
erenayefe nirelerde diye çok merak etmişlerdi
hakkında hayırlısı neyse o olsun
iyiyim iyiiiiii tamam hepinize tek tek özel mesaj atıcamm valla bi daha gidersemmmerenayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hoşgeldim cnmmmmm yaa çok merakta bıraktın bizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bidaha giderken bi not bırak bariiiiiii tatlımmm
nasılsınnn hayat nası gidiyo
tanışırız canım tanışırızgeçmiş olsun miniğine.... valla çocukların daha zor geçiyo hastalıkları doğru diyosun onlara bişey olacağına bize olsunn
erenayefe hoşgeldin :) tanışmıyoruz senle ama kulagını baya çınlattılar burda bu hatunlar merak etti seni valla... neyse tanışırız inş,zamanla:)
kıs sewinçççç gitme kısss bak eroşta gelecekkkk...randevu var 11 de...muhabbet koyu olcak
nazocummmmm hoşgeldinnn nasılsınnn?
eroşşşşşş hoşgeldin cnmmm...ayyy varya seni aşağıda görmek çok güzel yaaaa
tamam kuzu sen gün verde gelek
toplıyım kızları atayım arabaya 1,5 saate ordayımm
tabi başka şehirlerden kızları toplaamak uzun sürmezse
hoşbulduuuummmmm ayyy çok aradılar dimi beniii
canlarım yaaa
neyse tanışırık canımm inşallah muhabbet etme fırsatımız olurr
iyiyim iyiiiiii tamam hepinize tek tek özel mesaj atıcamm valla bi daha gidersemmm
ösledim sizi yaw
tanışırız canım tanışırız
bi daha unutamazsın sen beni tanıyınca bak kızlar nasıl aramışlar beniii :)))))))))))))))))))))
naber kıs ?
sağol bende özledim bu ortamıı
iyiyim sizi bekliommmm walla...kaçtan beri burdayımm..
slm kızlar naSIlsınız
piknikden geldım cok yoruldum bı sıze bakayım dedım
ayy erenaygelmıs canım nasılsın senı cok merak ettık
geldim bende accık kaynatalım didimmmm
seraycım sen doktora gidiyonmu kuzummmm
unuttum ben tüm detaylarıı
ben başlıcam ya artık arkadaş arıyomm kendümee
slm kızlar naSIlsınız
piknikden geldım cok yoruldum bı sıze bakayım dedım
ayy erenaygelmıs canım nasılsın senı cok merak ettık
iyi geceler canım....
canım bende normalde corasprin kullanıyodum ama hamile olmadan bi hemotologa görüneyim dedim, yapılan testlerde pıhtılaşma oranım yüksek çıktı bebişe hazırlık direk iğneye başladık bizde sağlam olsun diye:)
yaa arkadaşlar bugün pazar ve ben üstteki deli kadının sabah 8 de açtığı süpürge sesine uyandım, nerdeyse her pazar inadına yapar gibi 8 de başlıyo yaa deli olcam.... arada birde alıyo eline bi tabak bişey getiriyo yaptımda sizede getirdim diye,çalıştığımızıda biliyo niye böyle yapıyoki anlamıyorum,düşüncesiz birine benzemiyo... haftaya da aynısını yaparsa uyarıcam artık ama karar veremedim direk benmi çıkıp sölesemiyoksa yöneticiye mi sölesem ben hiç muhattap olmadan napsamki??
slmmm iyiyim cnmmm...sen nasılsınn??kıss bu saattemi geldiniz pikniktennn
yok kuzucum gitmiyom düşükten sonra gitmiştim bidahada gitmedim...23 ünde 9 ay bitecek düşük yapalı....banada doktor yolu gözükecek ama bu gidişle(
ay bende bugün üst kat komşunun süpürgesinden uyuyamadım pazar pazar erkenden niye ev süpürürkü anlamam üstelikte evi süpürdükten sonra kahvaltı yaptılar önce ye sonra işini yap üstelik bizim geç yattığımızı eşimin geç geldiğini 11 lere kadar uyuduğumuzu biliyor ama aklına estimi sabahmış gecenin bir yarısıymış farketmiyor
. bende kalktım netin fişini çektim bizden kullanıyorlar çünkü
iyiyim canım hoşgeldinnnn sendeee
accık kayboliim dedim bakalım arıcaklarmı dedimm
sizi denedimm
...
şaka bi yana accık bunalmıştım bebek fikrinden,bundan kurtulmak için kendime ceza vermiştimm
ancak bu kadar dayanabildimm iştee
iyiyim canım hoşgeldinnnn sendeee
accık kayboliim dedim bakalım arıcaklarmı dedimm
sizi denedimm
...
şaka bi yana accık bunalmıştım bebek fikrinden,bundan kurtulmak için kendime ceza vermiştimm
ancak bu kadar dayanabildimm iştee
hain komşuu
..
ceza mı verdin nazoşumm....
komik karılar özledim burdaki maceralarıı
ay bende bugün üst kat komşunun süpürgesinden uyuyamadım pazar pazar erkenden niye ev süpürürkü anlamam üstelikte evi süpürdükten sonra kahvaltı yaptılar önce ye sonra işini yap üstelik bizim geç yattığımızı eşimin geç geldiğini 11 lere kadar uyuduğumuzu biliyor ama aklına estimi sabahmış gecenin bir yarısıymış farketmiyor
. bende kalktım netin fişini çektim bizden kullanıyorlar çünkü
yok kız aksam ustu geldık kaynandaydım annme gttım geldım soganımı kaynagtım sımdık ıctım sıze bakayım dedım
allah düşürmesin canım yaaa
bir an önce göbekine göndersin rabbimm
çok zor doktora bu yüzden gitmek
yapmalıydım bunu amasadece kendini değil bizide cezalandırdın ama artık aramızdasınya o yeter
valla ablamın lafı uzadıkça uzadı tam 40 dakika konuşmuşuz bende çok sıkıştım wc ye gidicem diye kapattım aklım sizde çünkü
cok merak ettık canım gecmıse bakkaynan gıtsen dıyoruz kadın mukemmel o bulasıkları makınaya dızer sen pc basına gecırrdın ıyı olmus canımda bende gecenlerde gırmedım kafayı yıyecektım kurlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?