yapmalıydım bunu ama
çok kötü günlerdi
neler geldi başıma
maçlarımı yapamadımm moral bozukluğundan
kaynanama laf yok o sen otur ben yaparım der ihmal etmezdim orda olsam
beynimi dinlendirdimm birazz
şimdikte doktora gideceğimm
iyi geldi biraz bu fikirlerden uzak kalmak
yapmalıydım bunu ama
çok kötü günlerdi
neler geldi başıma
ehehehehehesüper cezaaa
hmmmm...oki tatlımmm....oooohhhh soğan kürü yapıosun sanırım iki kez yaptım geçen ay bidahada yapmadım...içilio içilmesinede yapmaya üşeniom yaa...içtikten sonra midem bulanıo accık ama( bol şans kuzucummm...umarım sebep olur
aminnnnn...hepimizin göbüşü dolsun inşallahhh...ben gitmeye giderimde eşimide götürmek isterim kontrol amaçlı ama o gidermi ne der bilmiom...söleyemedim bileme
yapmalıydım bunu ama
çok kötü günlerdi
neler geldi başıma
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
mood+, ksel+, sewinncc+
slm fıstıklarrrr nasılsınızzz?
kimse yazmıooo başakda kayboldu ben bi sigara içim gelim bari
inşallah hiçbirimiz bu kadar takmayız kafaya, zor ,allahım sen kolaylık ver ya rabbimm....evet canım ya bazen çok bunalıyor insan bende geçenlerde bir hafta girmediğim bile oldu yada arada girdim ama çok kalmadım kafam daha rahattı sanki ama yinede buradaki arkadaşları özlüyor insan hele birde habersiz kalınca neyseki atlatmışsın o günleri inşallah birdaha yaşamazsın
başına neler geldi bebişimmmm sakıncası yoksa anlat dicem ama anlatma yaaa boşver şimdi hatırlama o pis günleri...kış kış kışşş git gelme aklına eroşunn...
bende bu ay hem preseed kullanıyrm hemde bunu deneyecem bakalım esım yıllık ıznıne kadar geldı geldı sıpa yoksa dok gıdecez bakalım canım ıns rabbım cumlemıze nasıp edrrr
kız keske bı haber verıp oyle kaybolsaydın ortalıkdan ama ıyı olmus kafan rahatlamıs ıns bebgın daha fazla bekletmezz
kız basak formulunu ver nasıl becerdın
iim tatlım sen nasılsınnn ...
nbrsiniz kıslarr
sen sigaramı içiyodun kızz
karılarrrrr men deldimmmmm
nazooooooo senin o karıya net vermen hata zati bi daha da takma fişi. hakkını kaybetmişşşşşkarnını doyur sonra yap işini.
ayrıca apartman da oturma adabında pazar sabahlarına özel itina gösterilir ve sabah karkalar mamasını yimeden gürültü yapılmaz.
hafta içi ne halt edersen et
yada git müstakil eve taşın at koştur
amma doluymuşum haaaaaaaa
çek fişini nazooooooo çekkkkkkkkkk
inşallah hiçbirimiz bu kadar takmayız kafaya, zor ,allahım sen kolaylık ver ya rabbimm....
aynen özledim işte geldimm
o kadar ki psikolojik olarak nezle oldum hep,,,,,sanırsam milletten kaçmak için beynim oyun oynadı bana,,,filan felon işte,,,
aynen başak ver formülüüüüübende bu ay hem preseed kullanıyrm hemde bunu deneyecem bakalım esım yıllık ıznıne kadar geldı geldı sıpa yoksa dok gıdecez bakalım canım ıns rabbım cumlemıze nasıp edrrr
kız keske bı haber verıp oyle kaybolsaydın ortalıkdan ama ıyı olmus kafan rahatlamıs ıns bebgın daha fazla bekletmezz
kız basak formulunu ver nasıl becerdın
gerçekten ne kadar hiddetli yazdınn haaasen sigaramı içiyodun kızz
nazooooooo senin o karıya net vermen hata zati bi daha da takma fişi. hakkını kaybetmişşşşşkarnını doyur sonra yap işini.
ayrıca apartman da oturma adabında pazar sabahlarına özel itina gösterilir ve sabah karkalar mamasını yimeden gürültü yapılmaz.
inşallah cnmmm herkesin yüzü gülsün inşallahh...preseed ne ?
bende iyiyim canımmm...sizleri bekledim internet bulmuşken kaynatim diee...ama varyaaa uykum geliyiiii
hee kısss içiommmm bırakim dedim ama bişe çıkmazsa bırakmıcam hamiş kalana kadar inat ettim(
inşallah cnmmm herkesin yüzü gülsün inşallahh...preseed ne ?
bende iyiyim canımmm...sizleri bekledim internet bulmuşken kaynatim diee...ama varyaaa uykum geliyiiii
hee kısss içiommmm bırakim dedim ama bişe çıkmazsa bırakmıcam hamiş kalana kadar inat ettim(
inşallah tatlımmneyse bebişimmmm geçmişte kaldı o günler yaşandı ve bittiii ...önümüze bakalımmm bizzAllah ın izniyle güzel günler gelecek inşallahh
ayy millet hamişkende fosur fosur içiyoo hiç mi acımıyolar bebişe yaaaaa
eroşcum annem sen tüp bebek tedavisimi görcen acaba. yoksa doktorun önermesinimi bekliycen.
sara abla tüp bebeke başladı haberin olsun dualarımız onunlaaaa. seni görünce çok sevincek
sen sigaramı içiyodun kızz
inşallah tatlımmneyse bebişimmmm geçmişte kaldı o günler yaşandı ve bittiii ...önümüze bakalımmm bizzAllah ın izniyle güzel günler gelecek inşallahh
eroşcum annem sen tüp bebek tedavisimi görcen acaba. yoksa doktorun önermesinimi bekliycen.
sara abla tüp bebeke başladı haberin olsun dualarımız onunlaaaa. seni görünce çok sevincek
jel canım gebelık kolaylastyomus kselde oyle kaldı ya
iim tatlım sen nasılsınnn ...
nbrsiniz kıslarr
inşallah hiçbirimiz bu kadar takmayız kafaya, zor ,allahım sen kolaylık ver ya rabbimm....
aynen özledim işte geldimm
o kadar ki psikolojik olarak nezle oldum hep,,,,,sanırsam milletten kaçmak için beynim oyun oynadı bana,,,filan felon işte,,,
inşallah tatlımm
hamile kalalım ve bu sefer sağlıkla doğuralımm
acımıyolr hemde hiiiiiçççç
yok kuzum ramazanı atlatana dek adet düzenleyici tedavi göreceğimm
ramazanda zor oluyo tedavii
oruç gidiyo boşuna borç oluyooo
inşallah eylül ayından sonra önce iğne ,sonra da aşılama ,sonrada tüp bebek, olmadı doğalgaz bebek, benzine, mazota kadar yolu var
hmmm evet jel bebekdi demi kselinay bizdemi alsak bi jel bebek yapsak
walla içiolar bilmiom ama ben içmem hamişken kesinliklesara ablanın tüp bebeke başladığını yeni duydum ayyyy çok sevindim hadi hakkında hayırlısı olsunnn ...
bende nazoşum bendeeeeeeeehoşgeldin canım mesajın gerilerde kalmış şimdi gördüm nasılsın
amin inşallah
bende bu topiğe açıldığı günün gecesi katılmışım 13. sayfada iyiki katılmışım sizleri tanıdığım için çok mutluyum
aminnnnnnnnn inşallahhhhhhh.....koptum gülmekten ayyyy doğalgaz benzin mazot
aynen başak ver formülüüüüü
bisde yapak
gerçekten ne kadar hiddetli yazdınn haaa
bi an alt yada üst komşum olduğunu düşündüm de ıııyyyyyy allah korusunnn....
ama ben tamda bu sebepten müstakil evde oturuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?