Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet canım ya bazen çok bunalıyor insan bende geçenlerde bir hafta girmediğim bile oldu yada arada girdim ama çok kalmadım kafam daha rahattı sanki ama yinede buradaki arkadaşları özlüyor insan hele birde habersiz kalınca neyseki atlatmışsın o günleri inşallah birdaha yaşamazsın

başına neler geldi bebişimmmm sakıncası yoksa anlat dicem ama anlatma yaaa boşver şimdi hatırlama o pis günleri...kış kış kışşş git gelme aklına eroşunn...

bende bu ay hem preseed kullanıyrm hemde bunu deneyecem bakalım esım yıllık ıznıne kadar geldı geldı sıpa yoksa dok gıdecez bakalım canım ıns rabbım cumlemıze nasıp edrrr

kız keske bı haber verıp oyle kaybolsaydın ortalıkdan ama ıyı olmus kafan rahatlamıs ıns bebgın daha fazla bekletmezz

kız basak formulunu ver nasıl becerdın

kimse yazmıooo başakda kayboldu ben bi sigara içim gelim bari

sen sigaramı içiyodun kızz

karılarrrrr men deldimmmmm

nazooooooo senin o karıya net vermen hata zati bi daha da takma fişi. hakkını kaybetmişşşşşkarnını doyur sonra yap işini.

ayrıca apartman da oturma adabında pazar sabahlarına özel itina gösterilir ve sabah karkalar mamasını yimeden gürültü yapılmaz.

hafta içi ne halt edersen et

yada git müstakil eve taşın at koştur

amma doluymuşum haaaaaaaa

çek fişini nazooooooo çekkkkkkkkkk

inşallah hiçbirimiz bu kadar takmayız kafaya, zor ,allahım sen kolaylık ver ya rabbimm....
aynen özledim işte geldimm
başına neler geldi bebişimmmm sakıncası yoksa anlat dicem ama anlatma yaaa boşver şimdi hatırlama o pis günleri...kış kış kışşş git gelme aklına eroşunn...

o kadar ki psikolojik olarak nezle oldum hep,,,,,sanırsam milletten kaçmak için beynim oyun oynadı bana,,,filan felon işte,,,

inşallah cnmmm herkesin yüzü gülsün inşallahh...preseed ne ?

iim tatlım sen nasılsınnn ...

nbrsiniz kıslarr

bende iyiyim canımmm...sizleri bekledim internet bulmuşken kaynatim diee...ama varyaaa uykum geliyiiii

hee kısss içiommmm bırakim dedim ama bişe çıkmazsa bırakmıcam hamiş kalana kadar inat ettim(

neyse bebişimmmm geçmişte kaldı o günler yaşandı ve bittiii ...önümüze bakalımmm bizz Allah ın izniyle güzel günler gelecek inşallahh

aynen başak ver formülüüüüü
bisde yapak

gerçekten ne kadar hiddetli yazdınn haaa
bi an alt yada üst komşum olduğunu düşündüm de ıııyyyyyy allah korusunnn....

ama ben tamda bu sebepten müstakil evde oturuyorumm

jel canım gebelık kolaylastyomus kselde oyle kaldı ya

ayy millet hamişkende fosur fosur içiyoo hiç mi acımıyolar bebişe yaaaaa

eroşcum annem sen tüp bebek tedavisimi görcen acaba. yoksa doktorun önermesinimi bekliycen.

sara abla tüp bebeke başladı haberin olsun dualarımız onunlaaaa. seni görünce çok sevincek

neyse bebişimmmm geçmişte kaldı o günler yaşandı ve bittiii ...önümüze bakalımmm bizz Allah ın izniyle güzel günler gelecek inşallahh
inşallah tatlımm
hamile kalalım ve bu sefer sağlıkla doğuralımm

acımıyolr hemde hiiiiiçççç

yok kuzum ramazanı atlatana dek adet düzenleyici tedavi göreceğimm
ramazanda zor oluyo tedavii
oruç gidiyo boşuna borç oluyooo

inşallah eylül ayından sonra önce iğne ,sonra da aşılama ,sonrada tüp bebek, olmadı doğalgaz bebek, benzine, mazota kadar yolu var

ya önce haftada 3.4 gün akşamaları girmek için izin aldılar çünkü eşi işe götürüp akşama getiriyordu sonraları hafta sonlarıydı derken pc evden hiç gitmez oldu ve hiçde ortak ödeyelim demiyorlar
eşimde pc yavaşlayınca kızıyor hem parasını ödemiyorlar hemde üst kattakilerin yüzünden yavaşladı diye nerdeyse benden çok giriyorlar çünkü 3 çocuk kadın kocası derken hiç kapanmıyor
bende geçen ramazanda ne yaptım memlekete gitmeden önceki faturayı yatırmadık daha doğrusu para kıstlıydı önemsemedik kesilirsede nasılsa biz 1 ay yokuz isterlerse kendileri ödesin diye... biz gittikten 10 gün sonra net kesilmiş para bulmuş 2 faturayı birden birde cezasını ödemişler... ve bizdende o parayı istemediler tabiki... ne yapayım birşeyde diyemiyorum ama kullanılmakta sinir bozucu
ve eşimin hep geç geldiğini ve geç kalktığımızı biliyorlar ben nasılki gece gece gürültü yapmıyorsam saygı gösteriyorsam onlarda sabahları saygı duysunlar... aman daha bir sürü gıcık huyları var ama bende zaten apartmanda 3 kişiyiz diye problem yaratmak istemiyorum ama çekecem fişi birde haberim yokmuş gibi yapacam

inşallah tatlımm
hamile kalalım ve bu sefer sağlıkla doğuralımm

acımıyolr hemde hiiiiiçççç

yok kuzum ramazanı atlatana dek adet düzenleyici tedavi göreceğimm
ramazanda zor oluyo tedavii
oruç gidiyo boşuna borç oluyooo

inşallah eylül ayından sonra önce iğne ,sonra da aşılama ,sonrada tüp bebek, olmadı doğalgaz bebek, benzine, mazota kadar yolu var

jel canım gebelık kolaylastyomus kselde oyle kaldı ya

hmmm evet jel bebekdi demi kselin ay bizdemi alsak bi jel bebek yapsak

walla içiolar bilmiom ama ben içmem hamişken kesinlikle sara ablanın tüp bebeke başladığını yeni duydum ayyyy çok sevindim hadi hakkında hayırlısı olsunnn ...

iim tatlım sen nasılsınnn ...

nbrsiniz kıslarr

hoşgeldin canım mesajın gerilerde kalmış şimdi gördüm nasılsın

amin inşallah
bende bu topiğe açıldığı günün gecesi katılmışım 13. sayfada iyiki katılmışım sizleri tanıdığım için çok mutluyum

aminnnnnnnnn inşallahhhhhhh.....koptum gülmekten ayyyy doğalgaz benzin mazot

bana arkadas yolladı yut dısından almıs bakalım inş faydasını görürüm

kızlar ben kacar gıdeım yatayım sabah kaynanam gıdecem

sizi iyi sohbetler
iyi geceler

bende nazoşum bendeeeeeeee

aminnnnnnnnn inşallahhhhhhh.....koptum gülmekten ayyyy doğalgaz benzin mazot

eee tüm tabii kaynaklardan faydalanmak lazım dimiii ama :))))))
ya tutarsa....

kız sen müstakil evde mi oturuyodun:26::26:

ben formülü burdaki bütün hatunlara vermiştim ama sen yoktun eroşcum. tekrar sööliyim.

evinizde 1adet masa üstü 2 adet diz üstü pc olacak. geceleri yatmadan önce kocayla yorganın altında pc de vakit geçirme yarışı yapılacak.

koca yabancı aksiyon kategorisindeki filmleri izliycek, kadında kk ya girecek.

sonrada güzelcene uyunacak. ayın 27 günü kardeş kardeş uyunacak. bu çok önemli bi nokta.

öyle gün aşırı halvet yokkkkkk. halvet olduğu günlerde çekirge edasıyla duşa girilecek.

öyle azıcık yzatıyım bacaklarımı kaldırıyım, bazanın ağzını dikiyim yokkkk.

ondan sonra olan oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…