bana arkadas yolladı yut dısından almıs bakalım inş faydasını görürüm
kızlar ben kacargıde ım yatayım sabah kaynanam gıdecem
sizi iyi sohbetler
iyi geceler
iyi geceler....bana arkadas yolladı yut dısından almıs bakalım inş faydasını görürüm
sizi iyi sohbetler
iyi geceler
yuh yani başak unuttunmu tatlım yaaaakız sen müstakil evde mi oturuyodun:26::26:
ben formülü burdaki bütün hatunlara vermiştim ama sen yoktun eroşcum. tekrar sööliyim.
evinizde 1adet masa üstü 2 adet diz üstü pc olacak. geceleri yatmadan önce kocayla yorganın altında pc de vakit geçirme yarışı yapılacak.
koca yabancı aksiyon kategorisindeki filmleri izliycek, kadında kk ya girecek.
sonrada güzelcene uyunacak. ayın 27 günü kardeş kardeş uyunacak. bu çok önemli bi nokta.
öyle gün aşırı halvet yokkkkkk. halvet olduğu günlerde çekirge edasıyla duşa girilecek.
öyle azıcık yzatıyım bacaklarımı kaldırıyım, bazanın ağzını dikiyim yokkkk.
ondan sonra olan oluyo
bana arkadas yolladı yut dısından almıs bakalım inş faydasını görürüm
sizi iyi sohbetler
iyi geceler
kız sen müstakil evde mi oturuyodun:26::26:
ben formülü burdaki bütün hatunlara vermiştim ama sen yoktun eroşcum. tekrar sööliyim.
evinizde 1adet masa üstü 2 adet diz üstü pc olacak. geceleri yatmadan önce kocayla yorganın altında pc de vakit geçirme yarışı yapılacak.
koca yabancı aksiyon kategorisindeki filmleri izliycek, kadında kk ya girecek.
sonrada güzelcene uyunacak. ayın 27 günü kardeş kardeş uyunacak. bu çok önemli bi nokta.
öyle gün aşırı halvet yokkkkkk. halvet olduğu günlerde çekirge edasıyla duşa girilecek.
öyle azıcık yzatıyım bacaklarımı kaldırıyım, bazanın ağzını dikiyim yokkkk.
ondan sonra olan oluyo
bende nazoşum bendeeeeeeee
eee tüm tabii kaynaklardan faydalanmak lazım dimiii ama :))))))
ya tutarsa....
hadi bakalımmmmmm Allah gerek bırakmaz inşalah ama dualarımız seninle olacak.yok kuzum ramazanı atlatana dek adet düzenleyici tedavi göreceğimm
ramazanda zor oluyo tedavii
oruç gidiyo boşuna borç oluyooo
inşallah eylül ayından sonra önce iğne ,sonra da aşılama ,sonrada tüp bebek, olmadı doğalgaz bebek, benzine, mazota kadar yolu var
nazooo çek fişi bitir işi diyom sanaaaaaaaa.ya önce haftada 3.4 gün akşamaları girmek için izin aldılar çünkü eşi işe götürüp akşama getiriyordu sonraları hafta sonlarıydı derken pc evden hiç gitmez oldu ve hiçde ortak ödeyelim demiyorlar
eşimde pc yavaşlayınca kızıyor hem parasını ödemiyorlar hemde üst kattakilerin yüzünden yavaşladı diye nerdeyse benden çok giriyorlar çünkü 3 çocuk kadın kocası derken hiç kapanmıyor
bende geçen ramazanda ne yaptım memlekete gitmeden önceki faturayı yatırmadık daha doğrusu para kıstlıydı önemsemedik kesilirsede nasılsa biz 1 ay yokuz isterlerse kendileri ödesin diye... biz gittikten 10 gün sonra net kesilmiş para bulmuş 2 faturayı birden birde cezasını ödemişler... ve bizdende o parayı istemediler tabiki... ne yapayım birşeyde diyemiyorum ama kullanılmakta sinir bozucu
ve eşimin hep geç geldiğini ve geç kalktığımızı biliyorlar ben nasılki gece gece gürültü yapmıyorsam saygı gösteriyorsam onlarda sabahları saygı duysunlar... aman daha bir sürü gıcık huyları var ama bende zaten apartmanda 3 kişiyiz diye problem yaratmak istemiyorum ama çekecem fişi birde haberim yokmuş gibi yapacam
evet ya benimde bugfün aklıma geldii iyik,i sara ablanın topikine takılmışımm, sonra eroşla tanışmışımmmm, sonra bu topiki açmışızzzzzzamin inşallah
bende bu topiğe açıldığı günün gecesi katılmışım 13. sayfada iyiki katılmışım sizleri tanıdığım için çok mutluyum
KIZLARRRRRRR ESKİİ GRUP TOPLANDIK YİNEEEEEE ALTTAKİLERE BAKINNNNNNNNN OLEYYYYYYYYYYY
hadi bakalımmmmmm Allah gerek bırakmaz inşalah ama dualarımız seninle olacak.
nazooo çek fişi bitir işi diyom sanaaaaaaaa.
ben olsam utanırım faturanın yarısını ben ödeyim derim . sınırsın daolsa. çünkü hakka giriliyor. saf nazom benim
evet ya benimde bugfün aklıma geldii iyik,i sara balanın topikine takılmışımm, sonra eroşla tanışmışımmmm, sonra bu topiki açmışızzzzzz
sonra bu güzel insanlar dahil olmuşşşşş. hepinizi tanımışımm. aslında başlarda gerçekliğinizden şüphe ediyordum ama zamanla anladım
site belkim beni kandırıyor diye düşünüyordum. eşimde kızıyordu belki konuştukların erkek nerden biliyorsun diyordu.
ama hangi erkek bi kadın muhabbetine bu kadar tahammül eder
ayyyyy aynı bizzzz eheheheheeeesürpriz bebek diom ben buna...ne yumurtlama takibi ne bişe hiç bişi yapmıom...ayda 1 halvet olursa sürpriz olur diom ama olmiyiiii
aynennnnn ilk hangi kaynaktan başlasak acep
valla ilk tüp denenecek kural buuuuuuu
sok bence annem denemeye değeriyi geceler....
yuh yani başak unuttunmu tatlım yaaaa
2 katlı benim evim üstte ev sahibim oturuyor 1,kattada ben :)))))))))))
aynen uygulamak lazımda kuzucumm ben yatak odama pc sokmuyom prensip olarakk
ayyy çabul yapta gel inşallah uzun değildir işin:18::18:ben bi tüfekhaneye gidip geleyim bi koşu
ayyyyy aynı bizzzz eheheheheeeesürpriz bebek diom ben buna...ne yumurtlama takibi ne bişe hiç bişi yapmıom...ayda 1 halvet olursa sürpriz olur diom ama olmiyiiii
KIZLARRRRRRR ESKİİ GRUP TOPLANDIK YİNEEEEEE ALTTAKİLERE BAKINNNNNNNNN OLEYYYYYYYYYYY
hadi bakalımmmmmm Allah gerek bırakmaz inşalah ama dualarımız seninle olacak.
nazooo çek fişi bitir işi diyom sanaaaaaaaa.
ben olsam utanırım faturanın yarısını ben ödeyim derim . sınırsın daolsa. çünkü hakka giriliyor. saf nazom benim
evet ya benimde bugfün aklıma geldii iyik,i sara ablanın topikine takılmışımm, sonra eroşla tanışmışımmmm, sonra bu topiki açmışızzzzzz
sonra bu güzel insanlar dahil olmuşşşşş. hepinizi tanımışımm. aslında başlarda gerçekliğinizden şüphe ediyordum ama zamanla anladım
site belkim beni kandırıyor diye düşünüyordum. eşimde kızıyordu belki konuştukların erkek nerden biliyorsun diyordu.
ama hangi erkek bi kadın muhabbetine bu kadar tahammül eder
sok bence annem denemeye değer
ama 3 tane sokman lazım maddi açıdan zorlar sizi istersen birini yoll,iyim ödünç olarak
pcmi streç filmle kapladım diye dalga geçiyodun. o pcmi yolalrım feda olsunnn
ayyy çabul yapta gel inşallah uzun değildir işin:18::18:
sürpriz bebekaynen
sok bence annem denemeye değer
ama 3 tane sokman lazım maddi açıdan zorlar sizi istersen birini yoll,iyim ödünç olarak
pcmi streç filmle kapladım diye dalga geçiyodun. o pcmi yolalrım feda olsunnn
ayyy çabul yapta gel inşallah uzun değildir işin:18::18:
sürpriz bebekaynen
sorma yaa hiç beklemiyodum aramanı. en fazla mj laşırız demiştim ama sen birden arayınca şok oldum.. çok sevinmiştim amakimseyi kırmak istemiyorum ondan
eşimde bana aynısını diyordu nerden belli diye bende erkek olsa tüp bebek bölümünü niye gelsin 2 dakikadan fazla dayanamaz geyik topiklerine takılır diye ama ben gerçeğim başak sesimi duydun ama çok şaşırmıştın sen gerçekmiydin diye
yok kuzumm sokmam ben oturma odada deniyimm bariii
kız eşya işini naaptınn???
bu konu beni pek heyecanlandırdı...
parkelerinde olmuşş artık yavaş yavaş taşın bariiiiiiiii
bbebeğin uğurlu geldii
teyzesine de uğurlu gelsinn sööle orada onun kankası varsa yollasın bana
geldim bile ben çok uzun kalmam zaten çabucak bitiririm işimi
demekki sıkıntı yok sendebağırsaklar iyi çalışıyo..
BAKTERİLER BAĞIRSAKTA YAŞAR BAĞIRMASAKTA
GECENİN ESPİRİSİ
on numaraydı kabul ettttt
favori espirimdirrrrrr yıllardırr zirvede yerini korur. Ve her aklıma geldiğinde kendi kendime gülerim istikrarla yıllardır
Hayırlı uykularrrrrr serayımmmmm.
sorma yaa hiç beklemiyodum aramanı. en fazla mj laşırız demiştim ama sen birden arayınca şok oldum.. çok sevinmiştim amailginç bi duyguydu benim için
soriyim teyzesi kankeytosu varsa yollar merak etme.
sorma kuzum ya eşyam yok. bende şimdi onu anlatıcaktım. zaten yatak odam var. küçük bir oda var oraya pc ve kitaplık falan koyucaz.
bi odayı bebeke ayırdık 3 oda tamam. ama koca salonum boş kalacak. oturma gurubum falan yok.
görümcemde kendine yeni oturma gurubu aldı. eskisini bize vermek istiyolar. eşimde bana teklif etti. asla olmaz dedim.
yerde otururum yine de kimsenin eskisini kullanmam dedim ama başka çarem yok gibi gözüğküyo. bi tarftanda gururma dokunuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?