Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bana arkadas yolladı yut dısından almıs bakalım inş faydasını görürüm

kızlar ben kacar gıdeım yatayım sabah kaynanam gıdecem

sizi iyi sohbetler
iyi geceler
iyi geceler....

yuh yani başak unuttunmu tatlım yaaaa
2 katlı benim evim üstte ev sahibim oturuyor 1,kattada ben :)))))))))))
aynen uygulamak lazımda kuzucumm ben yatak odama pc sokmuyom prensip olarakk

bana arkadas yolladı yut dısından almıs bakalım inş faydasını görürüm

kızlar ben kacar gıdeım yatayım sabah kaynanam gıdecem

sizi iyi sohbetler
iyi geceler

inşallah canımmm inşallahhhh...iyi geceler tatlı rüyalar ...Allah a emanet oll...

ayyyyy aynı bizzzz eheheheheeee sürpriz bebek diom ben buna...ne yumurtlama takibi ne bişe hiç bişi yapmıom...ayda 1 halvet olursa sürpriz olur diom ama olmiyiiii

bende nazoşum bendeeeeeeee

eee tüm tabii kaynaklardan faydalanmak lazım dimiii ama :))))))
ya tutarsa....

aynennnnn ilk hangi kaynaktan başlasak acep

KIZLARRRRRRR ESKİİ GRUP TOPLANDIK YİNEEEEEE ALTTAKİLERE BAKINNNNNNNNN OLEYYYYYYYYYYY

hadi bakalımmmmmm Allah gerek bırakmaz inşalah ama dualarımız seninle olacak.
nazooo çek fişi bitir işi diyom sanaaaaaaaa.

ben olsam utanırım faturanın yarısını ben ödeyim derim . sınırsın daolsa. çünkü hakka giriliyor. saf nazom benim

amin inşallah
bende bu topiğe açıldığı günün gecesi katılmışım 13. sayfada iyiki katılmışım sizleri tanıdığım için çok mutluyum
evet ya benimde bugfün aklıma geldii iyik,i sara ablanın topikine takılmışımm, sonra eroşla tanışmışımmmm, sonra bu topiki açmışızzzzzz

sonra bu güzel insanlar dahil olmuşşşşş. hepinizi tanımışımm. aslında başlarda gerçekliğinizden şüphe ediyordum ama zamanla anladım

site belkim beni kandırıyor diye düşünüyordum. eşimde kızıyordu belki konuştukların erkek nerden biliyorsun diyordu.

ama hangi erkek bi kadın muhabbetine bu kadar tahammül eder

Son düzenleme:

seray0307, basakss+, erenayefe+, nazemir+, belinaysu+, mood+ maaşallah bizeee ayyy bende oldum ya bu sohbettee çok sevindirik oldum ayyyy :))

iyi geceler....

yuh yani başak unuttunmu tatlım yaaaa
2 katlı benim evim üstte ev sahibim oturuyor 1,kattada ben :)))))))))))
aynen uygulamak lazımda kuzucumm ben yatak odama pc sokmuyom prensip olarakk
sok bence annem denemeye değer

ama 3 tane sokman lazım maddi açıdan zorlar sizi istersen birini yoll,iyim ödünç olarak
pcmi streç filmle kapladım diye dalga geçiyodun. o pcmi yolalrım feda olsunnn
ben bi tüfekhaneye gidip geleyim bi koşu
ayyy çabul yapta gel inşallah uzun değildir işin:18::18:
ayyyyy aynı bizzzz eheheheheeee sürpriz bebek diom ben buna...ne yumurtlama takibi ne bişe hiç bişi yapmıom...ayda 1 halvet olursa sürpriz olur diom ama olmiyiiii

sürpriz bebek aynen

kimseyi kırmak istemiyorum ondan
eşimde bana aynısını diyordu nerden belli diye bende erkek olsa tüp bebek bölümünü niye gelsin 2 dakikadan fazla dayanamaz geyik topiklerine takılır diye ama ben gerçeğim başak sesimi duydun ama çok şaşırmıştın sen gerçekmiydin diye

yok kuzumm sokmam ben oturma odada deniyimm bariii

kız eşya işini naaptınn???
bu konu beni pek heyecanlandırdı...
parkelerinde olmuşş artık yavaş yavaş taşın bariiiiiiiii
bbebeğin uğurlu geldii
teyzesine de uğurlu gelsinn sööle orada onun kankası varsa yollasın bana

geldim bile ben çok uzun kalmam zaten çabucak bitiririm işimi

sorma yaa hiç beklemiyodum aramanı. en fazla mj laşırız demiştim ama sen birden arayınca şok oldum.. çok sevinmiştim amailginç bi duyguydu benim için

soriyim teyzesi kankeytosu varsa yollar merak etme.

sorma kuzum ya eşyam yok. bende şimdi onu anlatıcaktım. zaten yatak odam var. küçük bir oda var oraya pc ve kitaplık falan koyucaz.

bi odayı bebeke ayırdık 3 oda tamam. ama koca salonum boş kalacak. oturma gurubum falan yok.

görümcemde kendine yeni oturma gurubu aldı. eskisini bize vermek istiyolar. eşimde bana teklif etti. asla olmaz dedim.

yerde otururum yine de kimsenin eskisini kullanmam dedim ama başka çarem yok gibi gözüğküyo. bi tarftanda gururma dokunuyo.

kıslarrrrr ben yatıommmm...sabah kalkcaz yine hastane için..hepinize ii geceler tatlı rüyalar...Allah ım gönlünüzden geçen bütün güzellikleri kucaklarınızda bulundursun inşallahhh...kocaman öpüyorummm hepinizi...

on numaraydı kabul ettttt

favori espirimdirrrrrr yıllardırr zirvede yerini korur. Ve her aklıma geldiğinde kendi kendime gülerim istikrarla yıllardır

Hayırlı uykularrrrrr serayımmmmm.

aynennn canımmm benimmm 10 hatta 100 numara eşimede söledim gülüoo saol canımmm hadi kaçtım ben hayırlı gecelerrr...

benim içinde heyacan vericiydi sen burda tanış sonra telde konuş belki birgün tanışma fırsatımızda olur
boşver boş kalsın bir tane oturacak bişeyin olsun sonra alırsın ben ilk evlendiğim zaman 3 oda bir salon evde oturdum koca salon ıvır zıvır odası olmuştu çamaşır falan asıyordum kışın, koyacak bişeyim yoktu çünkü, ama şimdi çok şükür herşeyim var diyebilirim
zamanla herşey oluyor yeterki huzurun yerinde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…