sen benim canım koltuklarımı kabul etmedinnsorma yaa hiç beklemiyodum aramanı. en fazla mj laşırız demiştim ama sen birden arayınca şok oldum.. çok sevinmiştim amailginç bi duyguydu benim için
soriyim teyzesi kankeytosu varsa yollar merak etme.
sorma kuzum ya eşyam yok. bende şimdi onu anlatıcaktım. zaten yatak odam var. küçük bir oda var oraya pc ve kitaplık falan koyucaz.
bi odayı bebeke ayırdık 3 oda tamam. ama koca salonum boş kalacak. oturma gurubum falan yok.
görümcemde kendine yeni oturma gurubu aldı. eskisini bize vermek istiyolar. eşimde bana teklif etti. asla olmaz dedim.
yerde otururum yine de kimsenin eskisini kullanmam dedim ama başka çarem yok gibi gözüğküyo. bi tarftanda gururma dokunuyo.
iyi gecelerkıslarrrrr ben yatıommmm...sabah kalkcaz yine hastane için..hepinize ii geceler tatlı rüyalar...Allah ım gönlünüzden geçen bütün güzellikleri kucaklarınızda bulundursun inşallahhh...kocaman öpüyorummm hepinizi...
çok eski espri buuuuu komikliği bitti bunuundemekki sıkıntı yok sendebağırsaklar iyi çalışıyo..
BAKTERİLER BAĞIRSAKTA YAŞAR BAĞIRMASAKTA
GECENİN ESPİRİSİ
kıslarrrrr ben yatıommmm...sabah kalkcaz yine hastane için..hepinize ii geceler tatlı rüyalar...Allah ım gönlünüzden geçen bütün güzellikleri kucaklarınızda bulundursun inşallahhh...kocaman öpüyorummm hepinizi...
demekki sıkıntı yok sendebağırsaklar iyi çalışıyo..
BAKTERİLER BAĞIRSAKTA YAŞAR BAĞIRMASAKTA
GECENİN ESPİRİSİ
benim içinde heyacan vericiydi sen burda tanış sonra telde konuş belki birgün tanışma fırsatımızda olur
Boşver boş kalsın bir tane oturacak bişeyin olsun sonra alırsın ben ilk evlendiğim zaman 3 oda bir salon evde oturdum koca salon ıvır zıvır odası olmuştu çamaşır falan asıyordum kışın, koyacak bişeyim yoktu çünkü, ama şimdi çok şükür herşeyim var diyebilirim
zamanla herşey oluyor yeterki huzurun yerinde olsun
haklısın anzo bu konuyu özellikle bi ara konuşmak istiyorum. Fakat şu an eşim çağırıyor . Gitmöem lazım yarın devam edrrizz öpüyorum sizi
haklısın anzo bu konuyu özellikle bi ara konuşmak istiyorum. Fakat şu an eşim çağırıyor . Gitmöem lazım yarın devam edrrizz öpüyorum sizi
tamam konuşuruz ne zaman istersen
eroş senin koca işten ne zman gelecek gececimi 4:12 mi
gececi nazocumm bende yatakımı açıyom şimdik bu arada unuttum sölemeyi felaket nezleyimmm
gözümden burnumdan sıvılar geliyorrr
mutfakımı toplayacağım bende bi çıkıyım belkim gelirim yine
gelemezsem sana iyi geceler canımm
oyyyy ablasıı çok ttalı karı bu eroş bi tanısan kocaman totosu var akşama kadar paptya çayı içip gevşiyo. sık sık gelir artıkın
hele bida gitsin bakim
annemmm niye unutuyum sizi ne didim kii kızlar gelin sohbete dalak didim
artıkın kankeytom geldi hadişte seni alsında başına çalsın. zati bügun biton laf etmiş bana
hahah deli karı hem ben sevinci başımada çalarım baş tacı da ederim hıhhh ederim sen gizli gizli buluşucaklmışsın izin virmem o benim ilk göz ağrım hahahyttt
ayrıca hadişin altına yerleşen hadişin börülzeesimi
yoksam hadişmi onun börülcesi anlamadım
alttaki görümcecik oluooo tatlım
tatlım testleri devlette yaptırınca geç çıkıyor ya sonuç. o yüzden doktorum kızmaz mı acaba ya:26::26::26:
bu arada parkişlerim bittiresimlerini koycam evin ama biras dağınık pislikleri var parkelerin. merakın için sağol tatlımm
ayyy canından can gidiyodur dimii oğlişe bişi olmasın. oğlişin adı ne kuzum
sağol canım benim inşallah .ama kayınananya kalırsak seneye taşınırık.
gerekirse temizlikçi hatun tutarık merak etme tatlımmmm.
gitme de eroş gelsin sohbet edek
totomuzu kaşıyalım kızlarrrrrrrrrr çoktan partide yapmadıkkkk
kız sen nerdeyse baştan beri varsın. eskisin sende
canımmm kaykeytomm tez zamanda bekliyorummmmm
kuzum hastaneden geldim ikili test için.başakkkkkkkkkkkkk ne yapıyosunnnnnnnnn
eşinde sende espiriden anlıyormuşsunuz sizi tebrik ediyorum:128::128::128:aynennn canımmm benimmm 10 hatta 100 numaraeşimede söledim gülüoo saol canımmm hadi kaçtım ben hayırlı gecelerrr...
inşallah bir arayada geliriz. ama şöyle bişey olabilir. belki bigün bulunduğumuz yerlerde bi yere işimiz düşer . kalacak yerimiz olmaz birbirimizde kalırızbenim içinde heyacan vericiydi sen burda tanış sonra telde konuş belki birgün tanışma fırsatımızda olur
boşver boş kalsın bir tane oturacak bişeyin olsun sonra alırsın ben ilk evlendiğim zaman 3 oda bir salon evde oturdum koca salon ıvır zıvır odası olmuştu çamaşır falan asıyordum kışın, koyacak bişeyim yoktu çünkü, ama şimdi çok şükür herşeyim var diyebilirim
zamanla herşey oluyor yeterki huzurun yerinde olsun
kaynanmlar kılını kıpırdatmıyo. onlarda bize eskilerini verme telaşında.sen benim canım koltuklarımı kabul etmedinn
sürün şimdikk
ya bencede kabul etme yaaaa yeni evde eskiyi napıcannn
2 çekyat al ucuzlarından bari kimsenin eşyasını kullanma
kaynananlar hiç yardım etmicekmi??
çok eski espri buuuuu komikliği bitti bunuun
çok eski espri buuuuu komikliği bitti bunuun
:116::116::116::116: :116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116::116:bayağı güldürdüm ohhhhhsüper bende unutmuşum bunu ne zamandır duymamıştım
ayy nazomm bu masjımda yanlış yazmışım telaştan kusura bakmahaklısın anzo bu konuyu özellikle bi ara konuşmak istiyorum. Fakat şu an eşim çağırıyor . Gitmöem lazım yarın devam edrrizz öpüyorum sizi
oki tatlımmm soğlasınnn bebğimmmmmiyi geceler kankam iyi bak kendimede yeğenimede.....
ne zaman gelecen yavrum yaaaaaa bütün işi sen mi yapıyon nedirgelicem anacım en kısa zamanda özlem bitecek
yuvarlanma annem bebişe bişi olcak. karnın çok çıktımıslm kadunlarum gelemeyeli baya kaynatmışsınız ama yine kimse yok bende oğlumla yuvarlanıp gidiyom işte.
günaydınnnnnnn canımm dualarım seninleeee unutmaaaaagünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıs sewinçççç gitme kısss bak eroşta gelecekkkk...randevu var 11 de...muhabbet koyu olcak
nazocummmmm hoşgeldinnn nasılsınnn?
merhabalar hadisko sewincccccccccccc napıyosunuz?kıslar nasılsınız?
kimse yazmıooo başakda kayboldu ben bi sigara içim gelim bari
selam tatlımmmmm iyi sayılırım oğlum grip olmuş onunla uğraşıyorum şükür ateşi düştü
bugün okula felan göndermedim evde dinleniyorbende onunla ilgileniyorum
başakta sormuş adı neydi diye Hakan babası gibi kocamın adını koydum
hayatımın iki hakanı ve iki aşkıııııı
sen nasılsın oğlişler ve bebiş nasıllarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?