Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aa bizde komşudan alıyoruz neti ve yarı parasını ödüyoruzzzz

ayyyyy aynı bizzzz eheheheheeee sürpriz bebek diom ben buna...ne yumurtlama takibi ne bişe hiç bişi yapmıom...ayda 1 halvet olursa sürpriz olur diom ama olmiyiiii

aynennnnn ilk hangi kaynaktan başlasak acep

öyle ayda bir defa ile beklerseniz daha çoooooooooooooooooookk beklersiniz
başoş hanıma bak yanlış takdik veriyor

kız başak parkeler bitmiş hade bakalım darısı taşınmanıza anacım temizliğe ne zaman geliyokk

kız ne gurur yapıyorsun deli işin sonunda kendi evinde olmak felan var sonra paranız olunca alırsınız ohhhhhhh sefa sürersin

çok geçmiş olsun bende nezle oldum hatta boğazım bile ağrıyorrr
sanırım olişten bana geçti :2:

selamlar kızlar nasılsınızzz???

başağım ;
ben sana didiydimm kuzum al benim kaliteli fuşya rengi koltkuukları
almadın bak kaldın ööle sap gibi
şaka bi yana
çaren yoksa kaynananın koltuklarından çıkart evine şööle iyi durumda olanları çıkart
o kızınınkileri alsın
bari millete karşı bunlar benim evimindi dersin......

üzülme canım herşeyin olur Allah izin verirse
sen huzuruna bak boşver en yenisini en güzelini alıısrn zamanı gelincee

Son düzenleme:
kuzum hastaneden geldim ikili test için.

sana şey sorcam sen ikili tstini nerde yaptırdın. eşim devlette yaptırak diyor da ne yapsam bilemedim

kız devlette yaptır ertesi gün alıyorsun sonucunu doktoruna götür
ben devlette yaptırdım bende risk çıkmıştı devlete inanmadım özelde yaptırdım
dolu para verdim aynı sonuç çıktıydı

bu arada doktor ne dedi izin belgesi aldınmı .evişebilirmiyiz diye hahahaaa
bebiş iyimi.....

Son düzenleme:
erenay nasılsın
şimdi gördüm canım kusura bakma yaaa
iyiyimm
kız ne gurur yapıyorsun deli işin sonunda kendi evinde olmak felan var sonra paranız olunca alırsınız ohhhhhhh sefa sürersin
bencede zamanı gelince hersey olurr
çok geçmiş olsun bende nezle oldum hatta boğazım bile ağrıyorrr
sanırım olişten bana geçti :2:

ğasol canım yaaa valla yüzümdeki tüm deliklerden çşeitli sıvılar geliyo

gözümden yaş,
burnumdan sümük,
ağzımdan salya,
gözeneklerimden ter

off ne pis kadınım ben yaaa

çok geçmiş olsun ya mevsimsel sanırım hava bir gün iyi iki gün yağmur ne giyeceğimizi şaşırdık kaldık

sana şey sorcam sen ikili tstini nerde yaptırdın. eşim devlette yaptırak diyor da ne yapsam bilemedim

canım ben ikili test yaptırmadım ben 3 lü yaptırdım zaten ikiside aynı dr ikili yapmıyacaz dedi üçlüyüde devlette yaptırdım bence sende devlette yaptır özele para yedirme. evet kuzum göbüşüm büyüdü özellikle 3 gündür bizimki acayip oynuyo bi vuruyo taaa yumurtalığımı kırdı valla canımı acıtıyo

canım ben ikili test yaptırmadım ben 3 lü yaptırdım zaten ikiside aynı dr ikili yapmıyacaz dedi üçlüyüde devlette yaptırdım bence sende devlette yaptır özele para yedirme. evet kuzum göbüşüm büyüdü özellikle 3 gündür bizimki acayip oynuyo bi vuruyo taaa yumurtalığımı kırdı valla canımı acıtıyo

çok geçmiş olsun ya mevsimsel sanırım hava bir gün iyi iki gün yağmur ne giyeceğimizi şaşırdık kaldık
sağol canım sanada geçmiş olsun çocuğuna da
aynen dün yağmurluydu burasıda bugün güneşli ırayn karmı yağar dolumu bilmem...

erenayyy ne yapıyosun canım?

iyiyim tatlım sen neler yapıyosun çalışmaya devammı?

bebeğinde büyüdü artık zorlanıyosundur hareket ederken..
güzel heyecanlar....

allahım tamamına erdirsin tatlım yaaa

iyiyim canım ben allah izin verirse doğuma kadar çalışacam işim rahat ama evet büyüdü yatarken rahatsız ediyo ALLAH isteyen herkese nasip etsin canım.

kız başak parkeler bitmiş hade bakalım darısı taşınmanıza anacım temizliğe ne zaman geliyokk
annem çok şükürrr yavrummmm şu an evdeki pislikleri atıyosss. temizlike yarın başlarık.

otobüs tutacam size doluşun gelin. toz bezleri süpürgeler viledalar firmamız tarfından karşılanacaktır
sağol kuzum fikrin için tecrübeli ev hatunları siziiiii
tamam kuzum idarelik annemleri yatırmak için alıyım. fazla tutmayız inşallah. bir an önce yenilerini alırız.
çünkü biliyorum eşim " nasıl olsa idarelik var acele etmemize gerek yok " deyip uzattıkça uzatır. araba sevdasına düşer.
bu koltuklarda yıllarca bana kalır
seviiiiiiiiiiinnnnnçççççç annemmmm çabuk gelll topikeeeee sana bişi dicwemmmm
bu arada cevabın için sağol o zman yarın devlete yaptırayım. özelde 96tl tuttu çünkü. sonuçta aynı test değilmi.
ayrıca ne riski çıktı bebğinde bişi oldumu

bebişim iyi çok şüjkür. doktor çok güzel poz vermiş dedi. ense kalınlığını rahatlıkla ölçtü.
cinsiyeti bellimi diye sordum. daha çok erken şu an bilmek mümkün değil dedi.
sonra da kesin değil ama belki kız olabilir dedi.
madem erkendi neye göre sööledi anlamdım. hayırlısı olsun tabiiki

hah gelelim önemli konuya doktora .evişeblrmiyiz diye sormayı unuttum:18::18::18:kocam günlerdir bu soruyu sormamı bekliyodu. ve ben sormadan geldim.
daha eşim sormadı ama ona ne diceğimi bilmiyom. doktor izin verdi diyerek bebğimi riske atamam.

off seviçççizni senden alabilirmiyimmmmmmmmmmmmmmmmm

ahh yavrummm ftbolcumu olcakmış oğluşumuzzzzzzzzzzzzzz

benm doktor ikiliyi istedi kuzum. o zman devlete yaptırıyım bende haklısın tatlım. bi de dörtlü test var dimi
kız hadiye geldin okudun okudun gittin aşkolsun insan bir yazar küstüm işteee

ayy küstümü acaba

hadişşşşşş annem gel yavrummm seni çok özledik bak kankan burdaaaa

kız başoşşş deli doktor bir risk felan olsa sana der zaten.evişmeyin der.
deli 3 ayı da doldurmuş korkma al belden :98: izin belgesi korkma kız doktorlar uyarıyor çünkü
bir durum olursa. Testi devlette yaptır. Bebişin iyiymiş maşallah ben ikili teste gittiğimde
cinsiyetini öğrenmiştik beyimiz ayırmıştı bacaklarını edepsiz kabak gibi gördüydük
benim ikili testte risk çıkmıtı 1:50 o yüzden amniyosentez bilem oldum yani karnımdan canlı canlı
su aldılar neyseki sonucu temiz çıktı hakanımda bir problem yok
Bu arada ben temizlik mazlememi kullanırım

deseene Akşama halvet var kız ne riski deli bişi olmaz çok akrobasi hareketleri yapmayın ama :)))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…