kız sen sigaramı içiyon
bide bebiş düşünüyon
öyle ayda bir defa ile beklerseniz daha çoooooooooooooooooookk beklersiniz
başoş hanıma bak yanlış takdik veriyor
kız ne gurur yapıyorsun deli işin sonunda kendi evinde olmak felan varsonra paranız olunca alırsınız ohhhhhhh sefa sürersin
kız sen sigaramı içiyon
bide bebiş düşünüyon
öyle ayda bir defa ile beklerseniz daha çoooooooooooooooooookk beklersiniz
başoş hanıma bak yanlış takdik veriyor
kız ne gurur yapıyorsun deli işin sonunda kendi evinde olmak felan varsonra paranız olunca alırsınız ohhhhhhh sefa sürersin
buyrun benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıonnn sewincimmmm oğliş nasıll olduu
hoşgeldin canım bugün okula yollamadım dinlendi ilaçlarını içti düna göre iyi ama tam değil yedi bitirdi beni falla haaa
oyyy kıyamam yaaaa canım benimmm...inşallah hemen geçer yaaa...onlar olacağına biz olsak daha ii wallaaa....
hiç sorma bide bana bulaştırdıben yine idare ediyorum canım yaaaa
bide bugün okulundan aradılar perşembe günü piknik şöleni varmış inşallah iyileşirde
götürürüm oğlumu
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
sewinncc
neyse ben çıkıyorum bekle bekle sıkıldım
hadişkomda yok zati artıkın
olişimin karnını doyurup uyutayım bende biraz tv ye bakayım
başoş mesajımı oku cevap yazdım sana akşama halvet var izin çıktı benden
ay bende bugün üst kat komşunun süpürgesinden uyuyamadım pazar pazar erkenden niye ev süpürürkü anlamam üstelikte evi süpürdükten sonra kahvaltı yaptılar önce ye sonra işini yap üstelik bizim geç yattığımızı eşimin geç geldiğini 11 lere kadar uyuduğumuzu biliyor ama aklına estimi sabahmış gecenin bir yarısıymış farketmiyor
. bende kalktım netin fişini çektim bizden kullanıyorlar çünkü
fenasıııınnnnnn :)))) ama valla iyi olmuşo da uykunu bölmeseydii
kızlar nasılsınız? akşam eskiler toplanmış güzel güzel muhabbetler etmişsiniz,başak kankeytonu görünce bizi unuttunnnyaa siz hep böyle geçmi toplanıyosunuz az erken gelin ben geç saate kadar oturamıyorum
öfkeyle kalkan zararla oturur demişler:) boşver cnm bu yeter anlayana tepkini koymuşsun demektir.ee onlarda beni uyandırmasın
keşke daha fazlasını yapabilsem ama arada soğukluk olsun istemiyorum
bende bakayım dedim kimler var diye çok kalamayacağım ama eşim evde, nasılsın dumancım
KIZZ NE AKROBATİK HAREKETLER YAPICAZkız başoşşş deli doktor bir risk felan olsa sana der zaten.evişmeyin der.
deli 3 ayı da doldurmuş korkma al belden:98: izin belgesi korkma kız doktorlar uyarıyor çünkü
bir durum olursa. Testi devlette yaptır. Bebişin iyiymiş maşallahben ikili teste gittiğimde
cinsiyetini öğrenmiştik beyimiz ayırmıştı bacaklarını edepsiz kabak gibi gördüydük
benim ikili testte risk çıkmıtı 1:50 o yüzden amniyosentez bilem oldum yani karnımdan canlı canlı
su aldılarneyseki sonucu temiz çıktı hakanımda bir problem yok
Bu arada ben temizlik mazlememi kullanırım
deseene Akşama halvet var kız ne riski deli bişi olmaz çok akrobasi hareketleri yapmayın ama :)))))))
aşk olsun anem bee ben vefasız bi karımıyım.fenasıııınnnnnn :)))) ama valla iyi olmuşo da uykunu bölmeseydii
kızlar nasılsınız? akşam eskiler toplanmış güzel güzel muhabbetler etmişsiniz,başak kankeytonu görünce bizi unuttunnnyaa siz hep böyle geçmi toplanıyosunuz az erken gelin ben geç saate kadar oturamıyorum
kızlar ben geldimmmm
ama çıkıyorum kimse yokkk
herkese iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?