Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız sen sigaramı içiyon
bide bebiş düşünüyon

heee içiom walla napammmm...derliyim dertliiii

öyle ayda bir defa ile beklerseniz daha çoooooooooooooooooookk beklersiniz
başoş hanıma bak yanlış takdik veriyor

walla o kadar oluyo napalım kuzucummm...böle tutarsa tutacak Allah ın izniyle ...çoookkkk beklicek olursak dr yolu görünecek bize...

kız ne gurur yapıyorsun deli işin sonunda kendi evinde olmak felan var sonra paranız olunca alırsınız ohhhhhhh sefa sürersin

heee yaaa bencede alırsın yenileri yakarsın eskileri hemide çatır çatırrrr

kız sen sigaramı içiyon
bide bebiş düşünüyon

heee içiom walla napammmm...derliyim dertliiii

öyle ayda bir defa ile beklerseniz daha çoooooooooooooooooookk beklersiniz
başoş hanıma bak yanlış takdik veriyor

walla o kadar oluyo napalım kuzucummm...böle tutarsa tutacak Allah ın izniyle ...çoookkkk beklicek olursak dr yolu görünecek bize...

kız ne gurur yapıyorsun deli işin sonunda kendi evinde olmak felan var sonra paranız olunca alırsınız ohhhhhhh sefa sürersin

heee yaaa bencede alırsın yenileri yakarsın eskileri hemide çatır çatırrrr

buyrun benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıonnn sewincimmmm oğliş nasıll olduu

hoşgeldin canım bugün okula yollamadım dinlendi ilaçlarını içti düna göre iyi ama tam değil yedi bitirdi beni falla haaa

oyyy kıyamam yaaaa canım benimmm...inşallah hemen geçer yaaa...onlar olacağına biz olsak daha ii wallaaa....

oyyy kıyamam yaaaa canım benimmm...inşallah hemen geçer yaaa...onlar olacağına biz olsak daha ii wallaaa....

hiç sorma bide bana bulaştırdı ben yine idare ediyorum canım yaaaa
bide bugün okulundan aradılar perşembe günü piknik şöleni varmış inşallah iyileşirde
götürürüm oğlumu

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
sewinncc

neyse ben çıkıyorum bekle bekle sıkıldım
hadişkomda yok zati artıkın
olişimin karnını doyurup uyutayım bende biraz tv ye bakayım

başoş mesajımı oku cevap yazdım sana akşama halvet var izin çıktı benden

hiç sorma bide bana bulaştırdı ben yine idare ediyorum canım yaaaa
bide bugün okulundan aradılar perşembe günü piknik şöleni varmış inşallah iyileşirde
götürürüm oğlumu

hemen iyileşmeye bak canım sende iyice artmadan önlemini al...oğlişinde iileşsin sonrada pikniğin tadını çıkarın...dikkatli olun ama havalar bi garip bi yağıo bi açıo....

burdayım kıs ben ...ama oğlişine bak hadi...afiyet olsun oğlişinee...

fenasıııınnnnnn :)))) ama valla iyi olmuşo da uykunu bölmeseydii

kızlar nasılsınız? akşam eskiler toplanmış güzel güzel muhabbetler etmişsiniz,başak kankeytonu görünce bizi unuttunnn yaa siz hep böyle geçmi toplanıyosunuz az erken gelin ben geç saate kadar oturamıyorum

ee onlarda beni uyandırmasın
keşke daha fazlasını yapabilsem ama arada soğukluk olsun istemiyorum
bende bakayım dedim kimler var diye çok kalamayacağım ama eşim evde, nasılsın dumancım

ee onlarda beni uyandırmasın
keşke daha fazlasını yapabilsem ama arada soğukluk olsun istemiyorum
bende bakayım dedim kimler var diye çok kalamayacağım ama eşim evde, nasılsın dumancım
öfkeyle kalkan zararla oturur demişler:) boşver cnm bu yeter anlayana tepkini koymuşsun demektir.
ben iyim sen nslsn? pek sık karşılaşamıyoruz artık...

kız dumoşşşşşşşşş annem yarın temizlik var haberin varmıydııııııı

temizlik aletleri firmadan . Sen kendini al gel

Hadişimm annemm sevinç seni çok bekledi yazık. Daha fazla bekletme şu karıyııı

bittimi işlerin

KIZZ NE AKROBATİK HAREKETLER YAPICAZ EFENDİ GİBİ YAPARIZ. ZATİ ÇOKTAN YAPMIYOPZ NASIL YAPILDIĞINI UNUTMUŞUZDUR

İZNİN İÇİN TŞK EDERİM TATLIM. ZATİ RİS-K YOKSA ACItMADAN NAZİKÇE YAPILABİLİR DİYORLAR AMA .
-
NE bilim ya doktor hiç bişi demedi haklısın risk olsa derdi ilişkiye girmeyin diye. bence de nazikçeden bişi olmaz.

dur bakim kocayı ikna edebilirsem bugün bitsin bu iş.

çok şükür bebşinde ki sorunu halletmişler ddmekki. peki şimdi hastalığı nasıl oldu olişin. sende mi nezle oldun geçmiş olsun
aşk olsun anem bee ben vefasız bi karımıyım.

hiçte bilem unutmadım sizi. siz benim göynümde saklısınızzzzzz

beebğim bende erken gelmek istiyom ama benim 19-20-21 saatlerinde gelmem çok zor. anca işim gücüm bitiyo pc koltukuma yerleşiyom.
ama belkim evime çıktıktan sonra rahatçanak istediğim saatte gelirim senin hatrın için
kızlar ben geldimmmm
ama çıkıyorum kimse yokkk
herkese iyi gecelerrrr

senin durmaya niyetin yokmuş zati zırt diye gitmişin

Son düzenleme:
sevinççç duyduk duymadık demeeeeee

hadişş bugün 2. kez topike geliyor ve bişi yazmıyorrrrrrrrrr..........

hadişşşşşşş annem niye yazmıyonnnnnn

ben kimse yok diye oyun oynuyordum ama şimdi eşim istiyor pc yi hepinize iyi geceler

slmmmmmmmmmmmmmm o kadar bekledim kimse yoktuuu şimdi bi bakem dedim ama kalamıcam fazla sabah 7 de hastanede olcaz...

başakkkk napıon annemm...parkeler nasıl oldu kıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…