annem çok şükürrr yavrummmm şu an evdeki pislikleri atıyosss. temizlike yarın başlarık.
otobüs tutacam size doluşun gelin. toz bezleri süpürgeler viledalar firmamız tarfından karşılanacaktır
sağol kuzum fikrin için tecrübeli ev hatunları siziiiii
tamam kuzum idarelik annemleri yatırmak için alıyım. fazla tutmayız inşallah. bir an önce yenilerini alırız.
çünkü biliyorum eşim " nasıl olsa idarelik var acele etmemize gerek yok " deyip uzattıkça uzatır. araba sevdasına düşer.
bu koltuklarda yıllarca bana kalır
seviiiiiiiiiiinnnnnçççççç annemmmm çabuk gelll topikeeeee sana bişi dicwemmmm
bu arada cevabın için sağol o zman yarın devlete yaptırayım. özelde 96tl tuttu çünkü. sonuçta aynı test değilmi.
ayrıca ne riski çıktı bebğinde bişi oldumu
bebişim iyi çok şüjkür. doktor çok güzel poz vermiş dedi. ense kalınlığını rahatlıkla ölçtü.
cinsiyeti bellimi diye sordum. daha çok erken şu an bilmek mümkün değil dedi.
sonra da kesin değil ama belki kız olabilir dedi.
madem erkendi neye göre sööledi anlamdım. hayırlısı olsun tabiiki
hah gelelim önemli konuya doktora .evişeblrmiyiz diye sormayı unuttum:18::18::18:kocam günlerdir bu soruyu sormamı bekliyodu. ve ben sormadan geldim.
daha eşim sormadı ama ona ne diceğimi bilmiyom. doktor izin verdi diyerek bebğimi riske atamam.
off seviçççizni senden alabilirmiyimmmmmmmmmmmmmmmmm
ahh yavrummm ftbolcumu olcakmış oğluşumuzzzzzzzzzzzzzz
benm doktor ikiliyi istedi kuzum. o zman devlete yaptırıyım bende haklısın tatlım. bi de dörtlü test var dimi
ayy küstümü acaba
hadişşşşşş annem gel yavrummm seni çok özledik bak kankan burdaaaa
bebeğim kusura bakma seni görmedm gece. parkelerim güzel olduu albüm yapmaya çlışıcam şimdi hayatımslmmmmmmmmmmmmmm o kadar bekledim kimse yoktuuu şimdi bi bakem dedim ama kalamıcam fazla sabah 7 de hastanede olcaz...
başakkkk napıon annemm...parkeler nasıl oldu kıss
anammm başak yeşil ışığın yanıooo ama nerelerde gezion aceppp
canım ben bi üçlü test bi ayrıntılı ultrason bide şeker yüklemesi yaptırdım. başkada bişi istemediler. ALLAHA şükür hepside iyi çıktı.ha bu arada hislerim kuvvetlidir seninki kız canım bu arada eşinlede halvet yapabilirsin tabi ama tabiki kan ve çok ağrı hissetmediğin takdirde ve fazla üstüne yüklenmeden olursa sorun yok. hatta bazı drlar öneriyo bile inş sorunsuz bi gebelik geçirirsin.
kız dumoşşşşşşşşş annem yarın temizlik var haberin varmıydııııııı
temizlik aletleri firmadan . Sen kendini al gel
Hadişimm annemm sevinç seni çok bekledi yazık. Daha fazla bekletme şu karıyııı
bittimi işlerin
sevinççç duyduk duymadık demeeeeee
hadişş bugün 2. kez topike geliyor ve bişi yazmıyorrrrrrrrrr..........
hadişşşşşşş annem niye yazmıyonnnnnn
slmmmmmmmmmmmmmm o kadar bekledim kimse yoktuuu şimdi bi bakem dedim ama kalamıcam fazla sabah 7 de hastanede olcaz...
başakkkk napıon annemm...parkeler nasıl oldu kıss
bu arada herkese slm gününüz güzel olsun...
bebeğim kusura bakma seni görmedm gece. parkelerim güzel olduu albüm yapmaya çlışıcam şimdi hayatım
ayy cnm çok tşk ederimm inşllah sorunsuz geçer bi tanem.
şimdiye kadar herkes kız dedi bana neden bilmem. sadece bir kişi erkek olucak dedi. hayırlısı tabii bebeğim. belkim kızıma talip olursun bellimi olur
tatlım halvet iznin için tşk ederim. sevnç ve sen toplam 2 iznim oldu doktora gerek kalmadı
şimdiye kadar kanamam falan bişi olmadı. bence de nazikçe yapmalıyız. sende yaptınmı 3aydan sonra
bebeğim kusura bakma seni görmedm gece. parkelerim güzel olduu albüm yapmaya çlışıcam şimdi hayatım
ayy cnm çok tşk ederimm inşllah sorunsuz geçer bi tanem.
şimdiye kadar herkes kız dedi bana neden bilmem. sadece bir kişi erkek olucak dedi. hayırlısı tabii bebeğim. belkim kızıma talip olursun bellimi olur
tatlım halvet iznin için tşk ederim. sevnç ve sen toplam 2 iznim oldu doktora gerek kalmadı
şimdiye kadar kanamam falan bişi olmadı. bence de nazikçe yapmalıyız. sende yaptınmı 3aydan sonra
teşekkürlerrr nikolayyy seninde günün güzel geçsin
hatunlarrrrr albüm yaptımmmm bakabilirsinizzzzzzz
canım nasılsın hayat nasıl gidiyor?
sağol canım iyiyim hayat ite kaka gidiyor işte senin hayat nasıl gidiyor
benimde iyi sayılır canım işte oğluş uyutmuyo bu aralar akşamları onun dışında iyiyiz.
saol canım nasılsın? oğluşun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?