Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ben bi üçlü test bi ayrıntılı ultrason bide şeker yüklemesi yaptırdım. başkada bişi istemediler. ALLAHA şükür hepside iyi çıktı.ha bu arada hislerim kuvvetlidir seninki kız canım bu arada eşinlede halvet yapabilirsin tabi ama tabiki kan ve çok ağrı hissetmediğin takdirde ve fazla üstüne yüklenmeden olursa sorun yok. hatta bazı drlar öneriyo bile inş sorunsuz bi gebelik geçirirsin.

slmmmmmmmmmmmmmm o kadar bekledim kimse yoktuuu şimdi bi bakem dedim ama kalamıcam fazla sabah 7 de hastanede olcaz...

başakkkk napıon annemm...parkeler nasıl oldu kıss
bebeğim kusura bakma seni görmedm gece. parkelerim güzel olduu albüm yapmaya çlışıcam şimdi hayatım
anammm başak yeşil ışığın yanıooo ama nerelerde gezion aceppp

ayy cnm çok tşk ederimm inşllah sorunsuz geçer bi tanem.
şimdiye kadar herkes kız dedi bana neden bilmem. sadece bir kişi erkek olucak dedi. hayırlısı tabii bebeğim. belkim kızıma talip olursun bellimi olur

tatlım halvet iznin için tşk ederim. sevnç ve sen toplam 2 iznim oldu doktora gerek kalmadı

şimdiye kadar kanamam falan bişi olmadı. bence de nazikçe yapmalıyız. sende yaptınmı 3aydan sonra

karı sensin şişko karııııııııı kız ne yaptın halvete girdinmi

canım ne 3 ayı ben hamile olduğumu öğrendim bi 10 gün yapmadık sonra paso devam halada devam. kızını alacam başka yolu yok...

kızzz akşam halvet olmadımı deliiiii normal hamileliklerde 3 aydan öncede yapabiliyorsun yani bir risk yoksa 3 aydan önce doktorlar haftada 2 defaya müsade ediyor 3 aydan sonrada Allah ne verdiyse

benimde iyi sayılır canım işte oğluş uyutmuyo bu aralar akşamları onun dışında iyiyiz.

3 ay daha dişini sık bebeğinde uysal bir bebek olurda inşallah rahat uyursun
yinede bugünümüze şükürler olsun oğluşunun adı belli oldumu

başoşşşşşşşşşşşş evine bayıldım Rabbim güle güle ağız tadıyla oturmak nasip etsin çorunla çocuklarınla kocişinle
sağlıklı mutlu huzurlu ol inşallahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…