Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi sayılır canım bugünde evde dinleniyorrrr başoşun evinin resimlerine bakıyom bayıldım

selam canım nbr nasılsın

sağol iyiyim yeğenler gelecek biraz sonra onlar gelmeden bi bakayım dedim yoksa bir daha fırsat olmuyor onlardan

hanımlar bugün itibariyle 3 aylara girmiş bulunuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Rabbim bu mübarek günler hürmetine sağlık sıhhat huzur mutluluk bebiş bol rızık versin.
Kalbinizde ne muradınız varsa hayırlısıyla gerçekleşsin tüm kalbimle dua ediyorum.

3 ay daha dişini sık bebeğinde uysal bir bebek olurda inşallah rahat uyursun
yinede bugünümüze şükürler olsun oğluşunun adı belli oldumu

inş canım adı daha belli olmadı canım yaa ama korayda kararsızız
iyi sayılır canım bugünde evde dinleniyorrrr başoşun evinin resimlerine bakıyom bayıldım

ben bulamadım resimleri

selam canım nbr nasılsın

amiiiiiiiiiiiinnnn

inş canım adı daha belli olmadı canım yaa ama korayda kararsızız

inşallah hayırlı bir evlat olur ve içinize sinen bir isim koyarsınız ama koray da güzel isim

ben çıkıyorum benim canavarlar gelecek bişeyler hazırlıyım hadi görüşürüz

banada biraz müsade hanımlar olişin karnını bir doyurayım gelirim yineeee
hadişko yaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84: nerdesin yaaaaaaa

karı sensin şişko karııııııııı kız ne yaptın halvete girdinmi
giremedimmmmmm yaa dün gece kocam arkadaşının fırınına gitti çalşmaya. arada gidip çalışıyor geceleri harçlıkımız olsun diye dünde oraya gitti.

alla alla başkasımı açıyo acaba neti
bilmem ki anlamadım sedece msjları beğeniyo gidiyo casper gibi

canım ne 3 ayı ben hamile olduğumu öğrendim bi 10 gün yapmadık sonra paso devam halada devam. kızını alacam başka yolu yok...
maaşallah o zmaan biz niye duruyok yaaaaaa
kızzz akşam halvet olmadımı deliiiii normal hamileliklerde 3 aydan öncede yapabiliyorsun yani bir risk yoksa 3 aydan önce doktorlar haftada 2 defaya müsade ediyor 3 aydan sonrada Allah ne verdiyse
olacak inşallah bundan sonra tamam yaaaa razı etcem adamı. aslında p.tesi sonuç göstermeye yine gitcem doktora ama.o zman sorarım inşallah unutmazsam.

başoşşşşşşşşşşşş evine bayıldım Rabbim güle güle ağız tadıyla oturmak nasip etsin çorunla çocuklarınla kocişinle
sağlıklı mutlu huzurlu ol inşallahhhhhhhhhhh
amin Allah razı olsunn canım benim nazoyla yorumlarınızı hep okudummm oturcam .ıçımın üstüne yaa boşver bi süree durur koltuklar napalım dimi.

Allah gönlünüze göre versin sizinde. Önemli olan içinde huzurlu olmak gerisi boş
amin Rabbim en güzel şekilde değerlendirmeyi nasib etsinnnnn
banada biraz müsade hanımlar olişin karnını bir doyurayım gelirim yineeee
hadişko yaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84: nerdesin yaaaaaaa
akşamları geliyo oooo sen yokken.

bu arada kızlar ben de şimdi hast. gidiyom ikili test için duaalrınızı eksik etmeyinn.
öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kız başoş hade bakalım dualarımız seninle niye bu kadar geç kaldınki hastaneye gitmeye
kociş gitsin çalışsın aferin ona takdir ettim valla
evinize bayıldım yakın olsaydın sana temizliğe gelirdim valla yemekte yapar getirirdim
canım benimm hade iyi bak kendine bebişimizide

sizde haklısınız anam ne diyim yani bir ara yolumu şaşrıdım çok gezdim başka sitelerde neyse size daimi müdavimlerinizle
hemen bebiş sahibi olmak diliyorum canlarım byyyy

sizde haklısınız anam ne diyim yani bir ara hızımı alamadım yolumu şaşrıdım çok gezdim başka topiklerde neyse size daimi müdavimlerinizle

sizde haklısınız anam ne diyim yani bir ara yolumu şaşrıdım çok gezdim başka sitelerde neyse size daimi müdavimlerinizle

kız nerelerdesin sen başak merak etti araştırdı ki ne görsün
başka topiklerde fink atmışsın tamam atabilirsin ama buraya heç uğramamışsın
sen takıl buralarda o alır listeye tekrar seni iyi karıdır o

tamam ok aynen takılmaya devam edecem beni geri alsınnnnnnnnnn kızmasın bana
çok siteye girince unuttum hangilerine girdiğimi ama şimdi pek dağılmıyom
Aşşa yukarı bir kaç topikte yazıyom o kadar tamam aynen sizdede yazmaya devam edecem
ok miiiiiiiii benide alsın lütfen söööliyiver daha fazla rezil etmesin gı beni gııııııı anaaaaaaa
yaşım 31 2.5 yıllık evliyim bir kızım var ve arkasından bir düşüğüm var yeniden hamiş kalmak istiyommmmm
canlarımmmmmmmmmmm

selamlarrr kızlarrrrı zk
başak buralarda sızlanıyon yok kaynanayla oturuyom ,paramız yok,parkemiz yok,bilmemneeeeee
kuzum evin öyle güzel olmuşkiiiiii ben 5 yıl otururum kızım ööle evim olcekseee
kapılarına bayıldımm,kalebodurların tam benlikk
mutfağında güzzel olmuşş
manzaran da harikaa
ebeveyn bnyonu koymuşsun bayıldımm
büyükünü koymamışsınn
tatlım evin çok güzel olmuşş
allahım bizlerede nasip eder inşallahhhhh
içinde huzurla mutlkulula otur inşallahhh

sevinççç duyduk duymadık demeeeeee

hadişş bugün 2. kez topike geliyor ve bişi yazmıyorrrrrrrrrr..........

hadişşşşşşş annem niye yazmıyonnnnnn

kız gece geldimmm yazdım birsürü bakıom geri dönüom ghiçbişi yazılmamış dellendim dün gece sana kaçkez yazdım şimdi bakınıom aralarda biyerdemi dieee

amin canım benim duaların içinnnnn teşekkür ediom seviom kıs ben senii bensizzz olmuo dimi datlummm

kız sen nerden gördün başağın

merhaba kızlar

şöyle bi geçmişe baktım sağolun hiç biriniz beni merak etmemişsiniz

erenay efe gelmiş hoşgeldin canım inşallah kafanı rahatlatmışındır bebeğin gelir bir an önce

başak evin çok güzel resimlere yorum yazdım canım güle güle otur evinde

alla alla başkasımı açıyo acaba neti

dualarımız seninle canım allahımmm yüzünü hep güldürsün bebişinede sanada sağlık versin eşinede tabiii herşey güsel olucakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…