iyi sayılır canım bugünde evde dinleniyorrrr başoşun evinin resimlerine bakıyom bayıldım
selam canım nbr nasılsın
3 ay daha dişini sık bebeğinde uysal bir bebek olurda inşallah rahat uyursun
yinede bugünümüze şükürler olsun oğluşunun adı belli oldumu
iyi sayılır canım bugünde evde dinleniyorrrr başoşun evinin resimlerine bakıyom bayıldım
ben bulamadım resimleri
selam canım nbr nasılsın
hanımlar bugün itibariyle 3 aylara girmiş bulunuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Rabbim bu mübarek günler hürmetine sağlık sıhhat huzur mutluluk bebiş bol rızık versin.
Kalbinizde ne muradınız varsa hayırlısıyla gerçekleşsin tüm kalbimle dua ediyorum.
inş canım adı daha belli olmadı canım yaa ama korayda kararsızız
giremedimmmmmm yaa dün gece kocam arkadaşının fırınına gitti çalşmaya. arada gidip çalışıyor geceleri harçlıkımız olsun diyekarı sensin şişko karııııııııı kız ne yaptın halvete girdinmi
bilmem ki anlamadım sedece msjları beğeniyo gidiyo casper gibialla alla başkasımı açıyo acaba neti
canım ne 3 ayı ben hamile olduğumu öğrendim bi 10 gün yapmadık sonra paso devam halada devam. kızını alacam başka yolu yok...
kızzz akşam halvet olmadımı deliiiii normal hamileliklerde 3 aydan öncede yapabiliyorsun yani bir risk yoksa 3 aydan önce doktorlar haftada 2 defaya müsade ediyor 3 aydan sonrada Allah ne verdiyse
amin Allah razı olsunn canım benim nazoyla yorumlarınızı hep okudummm oturcam .ıçımın üstüne yaa boşver bi süree durur koltuklar napalım dimi.başoşşşşşşşşşşşş evine bayıldım Rabbim güle güle ağız tadıyla oturmak nasip etsin çorunla çocuklarınla kocişinle
sağlıklı mutlu huzurlu ol inşallahhhhhhhhhhh
amin Rabbim en güzel şekilde değerlendirmeyi nasib etsinnnnnhanımlar bugün itibariyle 3 aylara girmiş bulunuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Rabbim bu mübarek günler hürmetine sağlık sıhhat huzur mutluluk bebiş bol rızık versin.
Kalbinizde ne muradınız varsa hayırlısıyla gerçekleşsin tüm kalbimle dua ediyorum.
akşamları geliyo oooo sen yokken.banada biraz müsade hanımlar olişin karnını bir doyurayım gelirim yineeee
hadişko yaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84: nerdesin yaaaaaaa
sizde haklısınız anam ne diyim yani bir ara yolumu şaşrıdım çok gezdim başka sitelerde neyse size daimi müdavimlerinizle
hemen bebiş sahibi olmak diliyorum canlarım byyyy
sevinççç duyduk duymadık demeeeeee
hadişş bugün 2. kez topike geliyor ve bişi yazmıyorrrrrrrrrr..........
hadişşşşşşş annem niye yazmıyonnnnnn
hanımlar bugün itibariyle 3 aylara girmiş bulunuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
selamlarrr kızlarrrrı zk
başak buralarda sızlanıyon yok kaynanayla oturuyom ,paramız yok,parkemiz yok,bilmemneeeeee
kuzum evin öyle güzel olmuşkiiiiii ben 5 yıl otururum kızım ööle evim olcekseee
kapılarına bayıldımm,kalebodurların tam benlikk
mutfağında güzzel olmuşş
manzaran da harikaa
ebeveyn bnyonu koymuşsun bayıldımm
büyükünü koymamışsınn
tatlım evin çok güzel olmuşş
allahım bizlerede nasip eder inşallahhhhh
içinde huzurla mutlkulula otur inşallahhh
banada biraz müsade hanımlar olişin karnını bir doyurayım gelirim yineeee
hadişko yaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84: nerdesin yaaaaaaa
alla alla başkasımı açıyo acaba neti
dualarımız seninle canım allahımmm yüzünü hep güldürsün bebişinede sanada sağlık versin eşinede tabiii herşey güsel olucakkkgiremedimmmmmm yaa dün gece kocam arkadaşının fırınına gitti çalşmaya. arada gidip çalışıyor geceleri harçlıkımız olsun diyedünde oraya gitti.
bilmem ki anlamadım sedece msjları beğeniyo gidiyo casper gibi
maaşallah o zmaan biz niye duruyok yaaaaaa
olacak inşallah bundan sonra tamam yaaaa razı etcem adamı. aslında p.tesi sonuç göstermeye yine gitcem doktora ama.o zman sorarım inşallah unutmazsam.
amin Allah razı olsunn canım benim nazoyla yorumlarınızı hep okudummm oturcam .ıçımın üstüne yaa boşver bi süree durur koltuklar napalım dimi.
Allah gönlünüze göre versin sizinde. Önemli olan içinde huzurlu olmak gerisi boş
amin Rabbim en güzel şekilde değerlendirmeyi nasib etsinnnnn
akşamları geliyo oooo sen yokken.
yok kız gündüzde geliom bakıom geçmişi okuyamadım tammmm okuyım derken size yazamıom yazıcak oluom gitmio anlamadım gitti
bu arada kızlar ben de şimdi hast. gidiyom ikili test için duaalrınızı eksik etmeyinn.
öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?