kızlar hepinizi çok özledimmmmm
başakçım kankam hayırlı olsun beraber büyütürüz inşallah bebeğini,
kızlar hemen mazeret bildireyimm
buraya çok takıldığım için psikolojim bozulduu kafayı yicektim bebek diye
kendime ceza verdim o yüzden girmiyorum kaç aydırr
bu ay doktora başlıcam cumartesiye doktora gideceğim inşallahh
neyse hepinizle görüşmek üzere inşallahhh
hatunlarrrrr albüm yaptımmmm bakabilirsinizzzzzzz
:18::18: canım ameliyatmı vardı bugün rastgele inşallah
seraycım hoşgeldin tatlım nasılsın
baktımmm kuzucummm parkeler süper tam tahmin ettiğim renkseviom o rengi keşke benim evde o renk olsaydı ama maalesef klasik parke...evinde süperr güle güle otur cnmmm...sen nerde oturuodun başak...
saol cnmmm...ameliyat başarılı geçti karaciğerin %70 i alındı ...gayet ii şimdi yoğun bakımda gözlem altında kayınvaldem gördü konuşmus...selam sölemiş bizlere :)) çok mutlu olduk inşallahhh devamıda sağlıklı olur...bişe olmaz....
hoşbulduk canımmm...çok yorgunummmm...boğazım ağrıo...balcalıdaydım sabahın 7 sinden beri...kayınbabam ameliyat oldu...ağlamamak için çok sıktım kendimi boğazlar şişti...üşütme gelio ....sen nasılsın?
yeşilimmmmm sen nasılsın canımmm?
çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi pekiii sen adanadamıydın
evet cnm adanadayımm...ii Allah a şükür...görmedim hiç ...varya anons ettiler eşimi çağırdım gittik bizide aldılar ama yoğun bakımın kapısından içeri girme cesaretinde bulunamadım...eşim karşıdan elinde kan ünitesiyle geldi gelirken dudakları titredi ağlamaya başladı nasıl korktum anlatamammmmmbabamı hiç böle görmedim die die ağladı ben ve teyzeside onla beraber ağladık...anonsu başka hiç kimse duymadı dışardalardı gittik yanlarına onlarda ağladı çok kötüydü yaaaaa ne bilim ne dicemi bilmiommm
sara abla naber??merhaba kızlar
şöyle bi geçmişe baktım sağolun hiç biriniz beni merak etmemişsiniz
erenay efe gelmiş hoşgeldin canım inşallah kafanı rahatlatmışındır bebeğin gelir bir an önce
başak evin çok güzel resimlere yorum yazdım canım güle güle otur evinde
sağolasın canımm,tamam bi daha bööle kaçmam canımm...çokk şükürrr yaaaa eroş ne merak ettik seni canım yaaaaa neyse iyisin ya çok sevindim valla
bidaha ceza verceğinde kendine bizede verme cezamerak ettik baya canım
ama çokkk mutlu oldum seni görünce görüşürüz tatlımmm
baktımmm kuzucummm parkeler süper tam tahmin ettiğim renkseviom o rengi keşke benim evde o renk olsaydı ama maalesef klasik parke...evinde süperr güle güle otur cnmmm...sen nerde oturuodun başak...
saol cnmmm...ameliyat başarılı geçti karaciğerin %70 i alındı ...gayet ii şimdi yoğun bakımda gözlem altında kayınvaldem gördü konuşmus...selam sölemiş bizlere :)) çok mutlu olduk inşallahhh devamıda sağlıklı olur...bişe olmaz....
hoşbulduk canımmm...çok yorgunummmm...boğazım ağrıo...balcalıdaydım sabahın 7 sinden beri...kayınbabam ameliyat oldu...ağlamamak için çok sıktım kendimi boğazlar şişti...üşütme gelio ....sen nasılsın?
yeşilimmmmm sen nasılsın canımmm?
canım benim kolay değil ama senin desteğinnn onu daha bi rahatlatır allahım sağlık versinnn tekrr çok geçmiş olsun allahım sevdiklerimizle sınamasın
HAYATIM RANDEVUM 15:00TEYDİ O YÜZDEN BU KADAR GEÇ GİTTİM.kız başoş hade bakalım dualarımız seninle niye bu kadar geç kaldınki hastaneye gitmeye
kociş gitsin çalışsın aferin ona takdir ettim valla
evinize bayıldım yakın olsaydın sana temizliğe gelirdim valla yemekte yapar getirirdim
canım benimm hade iyi bak kendine bebişimizide
başak hanım geçmişi oku oku bitiremedin valla haaa kalkta git hastaneye saat 3 oldu
ilk defa atıldığına tepki veren hatunla karşılaşıyormsizde haklısınız anam ne diyim yani bir ara hızımı alamadım yolumu şaşrıdım çok gezdim başka topiklerde neyse size daimi müdavimlerinizle
hemen bebiş sahibi olmak diliyorum canlarım byyyy
tabiiki beebğim sen bilirsin kendini mecbur hissetme bizi sevdiysen bizimle burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurmak istiyosan gel her zaman.tamam ok aynen takılmaya devam edecem beni geri alsınnnnnnnnnn kızmasın bana
çok siteye girince unuttum hangilerine girdiğimi ama şimdi pek dağılmıyom
Aşşa yukarı bir kaç topikte yazıyom o kadar tamam aynen sizdede yazmaya devam edecem
ok miiiiiiiii benide alsın lütfen söööliyiver daha fazla rezil etmesin gı beni gııııııı anaaaaaaa
yaşım 31 2.5 yıllık evliyim bir kızım var ve arkasından bir düşüğüm var yeniden hamiş kalmak istiyommmmm
canlarımmmmmmmmmmm
büyük banyomda ışık yoktu karanlık olduğu için koyamadım onuda koyucam cnm.selamlarrr kızlarrrrı zk
başak buralarda sızlanıyon yok kaynanayla oturuyom ,paramız yok,parkemiz yok,bilmemneeeeee
kuzum evin öyle güzel olmuşkiiiiii ben 5 yıl otururum kızım ööle evim olcekseee
kapılarına bayıldımm,kalebodurların tam benlikk
mutfağında güzzel olmuşş
manzaran da harikaa
ebeveyn bnyonu koymuşsun bayıldımm
büyükünü koymamışsınn
tatlım evin çok güzel olmuşş
allahım bizlerede nasip eder inşallahhhhh
içinde huzurla mutlkulula otur inşallahhh
ne yazdın kızz bişi yazmıyonki sadece msjları beğeniyon annem sen yazdığınımı sanıyon acep:26:kız gece geldimmm yazdım birsürü bakıom geri dönüom ghiçbişi yazılmamış dellendim dün gece sana kaçkez yazdım şimdi bakınıom aralarda biyerdemi dieee
anneeeemmmm yavrum msjların arasında kaynamıştır. seni merak etmez olurmuyuzzz. neler yaptın nasılsın anlat bakalımmm. dileklerin için sağol canım benim Allah gönlüne göre versinnnnnnmerhaba kızlar
şöyle bi geçmişe baktım sağolun hiç biriniz beni merak etmemişsiniz
erenay efe gelmiş hoşgeldin canım inşallah kafanı rahatlatmışındır bebeğin gelir bir an önce
başak evin çok güzel resimlere yorum yazdım canım güle güle otur evinde
Allah razı olsun tatlımmmmmmmm seninde inşallahhhhhhhhdualarımız seninle canım allahımmm yüzünü hep güldürsün bebişinede sanada sağlık versin eşinede tabiii herşey güsel olucakkk
kimse yok mu bu akşammm????
niye yazmıyonuz yaaa....
ben varımda bu gece bende iş çıkmaz annemmm nazo gelir şimdik
kimse yok mu bu akşammm????
niye yazmıyonuz yaaa....
karılar bugün temizlik yaptık kaynanayla çok yorgunum .
defolup gidiyom zıbarmaya hepinize hayırlı boş çalşmalı ateşli geceler.
yada boşverin ateşsiz olsada oluyo
hepünüzüüüü seviyom öpüyom kucaklıyom
bende varım ama pilim bitiyo cnmm...naptın nasılsınn?
ellerine sağlık cnmmm...çok saol geçmiş olsun dileklerin için...ii gecele tatlı rüyalar...bu gece bize uykuyla geçer bayılırım eminimmm...
kaçıcanmı kuzum sen???
ben yalnız mı kalıcammm
napiim kuzumm ev işi yaptım bugün ama boşuna gitti yaaaaa
kocişim balık tuttu bugün akşam yemegine onları pişirince ev buram buram koktu tabikiiii
kocişim balık tuttu bugün akşam yemegine onları pişirince ev buram buram koktu tabikiiii
oooo balık kokusu mahveder ...ama olsun geçer sonra tavaya kahve koy biraz ocakta karıstır kokusunu alıo ben yakıom accık sonra oda oda gezdiriom...:)saolsun bizim apt nin altına balıkçı açıldı apt ye girer girmez kokular yayılıo allahtan evin içine girmio walla...benim evdede iş çok 1 haftadır kayınvaldemdeyim ...balkonlar gözümde büyüyo yaaa..hortum olsa hiç büyütmem ama...yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?