Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çokk şükürrr yaaaa eroş ne merak ettik seni canım yaaaaa neyse iyisin ya çok sevindim valla
bidaha ceza verceğinde kendine bizede verme ceza merak ettik baya canım
ama çokkk mutlu oldum seni görünce görüşürüz tatlımmm

hatunlarrrrr albüm yaptımmmm bakabilirsinizzzzzzz

baktımmm kuzucummm parkeler süper tam tahmin ettiğim renk seviom o rengi keşke benim evde o renk olsaydı ama maalesef klasik parke...evinde süperr güle güle otur cnmmm...sen nerde oturuodun başak...

:18::18: canım ameliyatmı vardı bugün rastgele inşallah

saol cnmmm...ameliyat başarılı geçti karaciğerin %70 i alındı ...gayet ii şimdi yoğun bakımda gözlem altında kayınvaldem gördü konuşmus...selam sölemiş bizlere :)) çok mutlu olduk inşallahhh devamıda sağlıklı olur...bişe olmaz....

seraycım hoşgeldin tatlım nasılsın

hoşbulduk canımmm...çok yorgunummmm...boğazım ağrıo...balcalıdaydım sabahın 7 sinden beri...kayınbabam ameliyat oldu...ağlamamak için çok sıktım kendimi boğazlar şişti...üşütme gelio ....sen nasılsın?

yeşilimmmmm sen nasılsın canımmm?

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi pekiii sen adanadamıydın

çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi pekiii sen adanadamıydın

evet cnm adanadayımm...ii Allah a şükür...görmedim hiç ...varya anons ettiler eşimi çağırdım gittik bizide aldılar ama yoğun bakımın kapısından içeri girme cesaretinde bulunamadım...eşim karşıdan elinde kan ünitesiyle geldi gelirken dudakları titredi ağlamaya başladı nasıl korktum anlatamammmmm babamı hiç böle görmedim die die ağladı ben ve teyzeside onla beraber ağladık...anonsu başka hiç kimse duymadı dışardalardı gittik yanlarına onlarda ağladı çok kötüydü yaaaaane bilim ne dicemi bilmiommm

canım benim kolay değil ama senin desteğinnn onu daha bi rahatlatır allahım sağlık versinnn tekrr çok geçmiş olsun allahım sevdiklerimizle sınamasın

sara abla naber??
özledim senide yaaa
başak söledi tüp bebek tedavisine başlamışsın hayırlı olsun
allah sonucunu pozitif göstersin....

sağolasın canımm,tamam bi daha bööle kaçmam canımm...
sende bebeişini büyütüyosun valla
allahım hayırlısıyla tamamlamyı nasip etsinn
kocaman oldu bebikimiz maşallahh

çook geçmiş olsun seray allah hayırlısıyla evine getirmeyi nasip etsinn,,,

HAYATIM RANDEVUM 15:00TEYDİ O YÜZDEN BU KADAR GEÇ GİTTİM.
evimi beğendiğine sevndm cnm inşallah daha güzelleri senin olurr. Rabbim gönlüne göre versinn.
biliyorm eminim yaakınımda olsan yadımda ederdin bana memekte yapardın
hatta ben oturur sen çalışırdın

başak hanım geçmişi oku oku bitiremedin valla haaa kalkta git hastaneye saat 3 oldu

sizde haklısınız anam ne diyim yani bir ara hızımı alamadım yolumu şaşrıdım çok gezdim başka topiklerde neyse size daimi müdavimlerinizle
hemen bebiş sahibi olmak diliyorum canlarım byyyy
ilk defa atıldığına tepki veren hatunla karşılaşıyormnormalde listeden çıkanlar bi daha gelmediler. sen gelince şaşırdım.
tatlım topikimizn kuralı gereği kkya giripte bizim topike girmeyeli 1haftayı geçtiyse kurul kararı ile liste dışı yapıyos.
şimdiye kadar hep ööle yaptık.çünkü sende hak verirsinki beebğim hiç bizimle sohbet etmeyen listede ne yapsın. biz listedekileri merak ediyuoruz. arada gelsin halinden haber versin istiyoruzz.ama seni takip ettim uzun zmandır gelmiyordun buraya hep başka yerlerde sohbet ediyodun tkb liste dışı ettiatıılmak diyemelim buna

tabiiki beebğim sen bilirsin kendini mecbur hissetme bizi sevdiysen bizimle burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurmak istiyosan gel her zaman.
bırakma bizi olurmu annem

büyük banyomda ışık yoktu karanlık olduğu için koyamadım onuda koyucam cnm.
düşüncelerin için sağol hayatım çok beğendiysen gel beraber oturak anem:13:
Allah daha iyilerini sana versin bebeğim gönlüne göre versin.
haklısın kaynana-kaynata-görümce var diye sızlanıyom ama onlardan uzak yaşamak paha biçilemez.
Allah pişman ettirmesin ne bilim kuzum
kız gece geldimmm yazdım birsürü bakıom geri dönüom ghiçbişi yazılmamış dellendim dün gece sana kaçkez yazdım şimdi bakınıom aralarda biyerdemi dieee
ne yazdın kızz bişi yazmıyonki sadece msjları beğeniyon annem sen yazdığınımı sanıyon acep:26:
anneeeemmmm yavrum msjların arasında kaynamıştır. seni merak etmez olurmuyuzzz. neler yaptın nasılsın anlat bakalımmm. dileklerin için sağol canım benim Allah gönlüne göre versinnnnnnyorumunu okudum
dualarımız seninle canım allahımmm yüzünü hep güldürsün bebişinede sanada sağlık versin eşinede tabiii herşey güsel olucakkk
Allah razı olsun tatlımmmmmmmm seninde inşallahhhhhhhh
baktımmm kuzucummm parkeler süper tam tahmin ettiğim renk seviom o rengi keşke benim evde o renk olsaydı ama maalesef klasik parke...evinde süperr güle güle otur cnmmm...sen nerde oturuodun başak...

sağol bi tanem daha iyisi senin olsun inşallahhhhhhh huzur çok önemli beebğimmmmmm.
kayın babanda iyiymş çok geçmiş olsun tatlımmmm sende uyu dinlen artıkın

karılar bugün temizlik yaptık kaynanayla çok yorgunum .

defolup gidiyom zıbarmaya hepinize hayırlı boş çalşmalı ateşli geceler.

yada boşverin ateşsiz olsada oluyo

hepünüzüüüü seviyom öpüyom kucaklıyom

kimse yok mu bu akşammm????
niye yazmıyonuz yaaa....

bende varım ama pilim bitiyo cnmm...naptın nasılsınn?

ellerine sağlık cnmmm...çok saol geçmiş olsun dileklerin için...ii gecele tatlı rüyalar...bu gece bize uykuyla geçer bayılırım eminimmm...

bende varım ama pilim bitiyo cnmm...naptın nasılsınn?

ellerine sağlık cnmmm...çok saol geçmiş olsun dileklerin için...ii gecele tatlı rüyalar...bu gece bize uykuyla geçer bayılırım eminimmm...

napiim kuzumm ev işi yaptım bugün ama boşuna gitti yaaaaa
kocişim balık tuttu bugün akşam yemegine onları pişirince ev buram buram koktu tabikiiii

kaçıcanmı kuzum sen???
ben yalnız mı kalıcammm

kocişim balık tuttu bugün akşam yemegine onları pişirince ev buram buram koktu tabikiiii

balık kokusunu pısır pörtleği alıyo diyolar ya yalanmı acaba:26:

eroş sana bişi anlatıp ööle gitmek istiyom. kaç gündür aklımda hep unutuyorum.

sana acıklı bi hikayemi anlatcam. senin topike son giriş tarihin hatırlıyorsan 24 şubattı hatırladınmı.

bu tarih benm son adet tarihim aynı zmaanda.

ne zman doktora gitsem bana son adet tarihimi sordular hep. bende 24 şubat dedim. ve içten içe hep aklıma sen geldin . eroşun son gelme tarihiydi diye

yani seni hep güzel hatırladım arkadaşımmmm.hep iyi yanlarınla hatırladım seni

neyse ben kaçtımmmm

oooo balık kokusu mahveder ...ama olsun geçer sonra tavaya kahve koy biraz ocakta karıstır kokusunu alıo ben yakıom accık sonra oda oda gezdiriom...:)saolsun bizim apt nin altına balıkçı açıldı apt ye girer girmez kokular yayılıo allahtan evin içine girmio walla...benim evdede iş çok 1 haftadır kayınvaldemdeyim ...balkonlar gözümde büyüyo yaaa..hortum olsa hiç büyütmem ama...yok...

Son düzenleme:

selamlar
bizde dün yaptık balığı bugünde evi çamaşır suyuyla sildim mis gibi kokuyor ev ama bende yoruldum

aynen yaaa buram buraammm
türk kahvesi mi???o yok evde yaaaa tüh...
ayy hergün bu koku çekilmezz he
balkona çıkamaz insann...
allah kolaylık versin sanada koşuşturmaca içinde yoruluyorsun bayağııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…