selamlar
bizde dün yaptık balığı bugünde evi çamaşır suyuyla sildim mis gibi kokuyor ev ama bende yoruldum
balık kokusunu pısır pörtleği alıyo diyolar ya yalanmı acaba:26:
eroş sana bişi anlatıp ööle gitmek istiyom. kaç gündür aklımda hep unutuyorum.
sana acıklı bi hikayemi anlatcam. senin topike son giriş tarihin hatırlıyorsan 24 şubattı hatırladınmı.
bu tarih benm son adet tarihim aynı zmaanda.
ne zman doktora gitsem bana son adet tarihimi sordular hep. bende 24 şubat dedim. ve içten içe hep aklıma sen geldin . eroşun son gelme tarihiydi diye
yani seni hep güzel hatırladım arkadaşımmmm.hep iyi yanlarınla hatırladım seni
neyse ben kaçtımmmm
selamlar
bizde dün yaptık balığı bugünde evi çamaşır suyuyla sildim mis gibi kokuyor ev ama bende yoruldum
slmmmm afiyet bal şeker olsun ikinizede ozamannasılsın nazocum?
aynen yaaa buram buraammm
türk kahvesi mi???o yok evde yaaaa tüh...
ayy hergün bu koku çekilmezz he
balkona çıkamaz insann...
allah kolaylık versin sanada koşuşturmaca içinde yoruluyorsun bayağııı
a.s canım sağol
bende yorgunum ama iyiyim şimdide ütü var onları yapacam biraz sizlere bakayım dedim
çok geçmiş olsun inşallah herşey kayınbaban için iyi olur
bak gitmem bile uğurlu geldi sana
yumurtaların üzüntüden maya tuttu bak
demekki o gün ben kaçmasam sen benim yokluğumu kocişinle kapatmıcaktın ve meleğin gelmicekti
hep derim herşeyde bi hayır vardır diyee
gidiş tarihimi bile hatırlıyoo kankaya bak beeeeeeeeee.....
canım ya
işin ilginç tarafı balkona cıkınca kokmuo...sadece merdiven dairesi kokuyo...yazın sıcağında düşünemiom walla...öle oluyo walla artık eve gidince kadın tutcam bu sayede hem evim temizlenecek hemde halılarım kalkacak yırtıcam sanırımmmm...yapamam tek başıma walla...salonun perdeleri öldürür beni walla..
afiyet olsun nazocumm ,
bende artık yarın sileceğimm mutfağı sildim ama odaları da yarın artıkkk
valla benimde hep aklımdaydı hatta başakla telde konuşurken senden bahsetmiştik en son 24 şubatta girdi bir dahada girmedi diye
hergün bakıyordum profiline girmişmi diye
çok saol canımmm...Allah kolaylık versin wallaa...bi iş biter öteki başlar...işimiz zorrr....
iyi bari yazın balkonlar olmasa noluuurr naparızzzzz....
ben hayatta kadına emanet edemem evimi ... perdelerin çok mu zorr
zaten şimdi yorulucaksın çok daha dur hastane git gel,misafir filan zor ve yorucu dönemler bekliyo senii
ayy ne kıymetli karıyım ben yaaa....
sağolun valla
ama kk ya girme sebebim bu topikk girseydim mutlaka uğrardımmm
size bakmadan geçemezdimm
kız niye o kadar perde yaptırdın o zaman...aynen wallaa...tanıdık kadın kıss anneme geliodu akraba gibi olduk :) walla şunu söleyim ev 200 m2 salonumun yarısı perde ...boş bi odam var çamaşır ütü odası o odanında yarısı perde...yatak odamda aynı keza...kadın bile alsam bende onunla çalışıomki tek bırakmıom evde beraber yapıoz işi...anca hastane işleri bitince yaparız artık...
ayy üzülüyom ama siz bööle dedikçe kendimi suçlu hissediyommkıymetlisin tabi canım işte umut fakirin ekmeği misali bakıyorduk profiline
en azından msn ni bilseydik ordan haber alsaydık senden buraya girmesende olurdu yetrki iyi haberlerini alalım
aynen wallaa...tanıdık kadın kıss anneme geliodu akraba gibi olduk :) walla şunu söleyim ev 200 m2 salonumun yarısı perde ...boş bi odam var çamaşır ütü odası o odanında yarısı perde...yatak odamda aynı keza...kadın bile alsam bende onunla çalışıomki tek bırakmıom evde beraber yapıoz işi...anca hastane işleri bitince yaparız artık...
aşşağıda gözüken 1 ziyaretçi vardı ya işte o bendim. gizliden baktım yazdıklarınıza.
evet nazomla konuşuyoduk seni.
ve biliyorum eroş kkya girme sebebn burası kkya girmiş olsan muhakkak uğrayacağını.
ben on numara bi kankayım ama kıymet bilen yok.
hadi ben kaçtım
aşşağıda gözüken 1 ziyaretçi vardı ya işte o bendim. gizliden baktım yazdıklarınıza.
evet nazomla konuşuyoduk seni.
ve biliyorum eroş kkya girme sebebn burası kkya girmiş olsan muhakkak uğrayacağını.
ben on numara bi kankayım ama kıymet bilen yok.
hadi ben kaçtım
kız niye o kadar perde yaptırdın o zaman...
aslında en mantıklısı zebra perde ,ohh hem güneşlik hem tük hem perde pratikk
bundan sonra perde yaptırırsam kesinlikle tercihim o olacakk
ayy üzülüyom ama siz bööle dedikçe kendimi suçlu hissediyomm
msn yok ki kuzum benim ben herşeyii eşimin adresindenn hallediyom
o yüzden adres veremiyorumm ortak kullanıyoss
o nasıl perdeymiş hemen netten bakmam lazım
canım suçlu hissetmen için demiyoruz ama yokluğun çok farketti gözümüz aradı hep seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?